2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

En doğru kararı anne olarak sen verirsin zaten canım, bi süre daha yanında kalsa sorun olmaz sanırsam :)

Ebe olan görümcem en fazla 2 saat sonra dökülmeli demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum canım.

Ya kızlar bugün mamayı değiştirdim yine kabul etmedi
3 saat aç bıraktım emzikle oyaladın yine tutmadı şu biberonu. pes ettim emziriyorum şimdi şuan yine
Ne olucak bu çocuk böyle yaa
Ben günde bir defada olsa biberon alsın
Göğüsler tekrar dolmak için vakit kazansın istiyorum olmuyor
Bu kız sürekli memede yapışık
Biberonun ağzını koyar koymaz bağırıyor morarana kadar ağlıyor ,nefret ediyor şişeden
Moralim çok bozuluyor
Nasıl sevdirecem ben bunu

Son düzenleme:
Cnm gece uykusu uzamali artik cok yorucu olur boyle biseyler denesen ne bileyim gece mamasi cok olsa bari blok seklinde beslenmis gibi olsa fln olmuo mu oyle? Bende yataginda yatiriyorum ama bnmki 6 7 saat uyuyo sabah 9a kdr 2 3 kez kalkio o bile yorucu oluo bana senin gibi olsam bnde yanimda yatirirdim... bide ben burnu tikali oldugu donemde 1hafta yatirdim yanima bagimlilik yapio:) ozluo insan snr ayrilmasi zor oluo:) seni hic dusunemiyorum sen yavas yavas uykuya cozum bulmaya bak cnm...
Cnm biberona alistirmak icin once kendi sutunu sagip versen. Tadi sicakligi ayni olunca alisir belki. Ona alisinca mama daha kolay olabilir. Bide mamayi kasikla verince napio mamayi sevmio belkide? Derdin biberonsa farkli biberon basliklari dene ben lansinoh kullaniyorum hic mama vermedim kendi sutumu veriorum onunla bayilarak icio ki bnm kiz emzik dusmani yani 2haftalikti zorla agzina bagliyarak emzik veriodum 2ay surdu artik hic emzik almio yani turlu turlu denedim kabul etmezken biberonda sikintimiz yok. Once bi derdini ogren bakalim cnm... insallah alir!

Kiz iyi dedin cocuk yatmadan odayi bir buhar odasina sahunaya cevirim baree tek burnu cok kotu uyuyamiyo cocuk cagiz

Kaşıkla vermeyi denemedim ,
Biberon başlığında haklısın aklıma gelmedi hiç
Anne göğsü gibi özel başlıklarda var burda onlardan alıp deneyeyim bakalım tşk .

Kiz iyi dedin cocuk yatmadan odayi bir buhar odasina sahunaya cevirim baree tek burnu cok kotu uyuyamiyo cocuk cagiz

Kız dikkat et he
Çocuğa uzak yerde kaynat bari
Allah korusun tehlikeli
İşin biter bitmezde geri yerine götür
Mazallah devrilir çarparsınız felan
Aman diyim haa

Tatlim rizeliyim ben ordan seyeediyorum ama suan ankaradayim ve iatanbuldan buraya gelin geldim anloycagin gurbet ellerde esimin ailesi haric tek basimayim
Kiz tek basimyim deme ben de ankaradayim eryamanda iatedigin zaman gorusuruz yrdimci olurum yabancilatmayiz seni ankaranin neresindensin bakalim

Amin canim cok gecmis olsun

Ben soğuyunca döküyorum çok kısa bekliyo yani tekrar Isıtma Yapmıyorum ama en doğrusu nedir bilmiyorum

Cok gecmis olsun , ferah ferah nefesler olsun mehmet ali ye

Merhaba, kız annesi değilim ama Youtube'da şöyle bir vlog var, baya güzel bilgiler veriyor aynen de bu konuyu işlemişler

Sorma canim herseyi deniyorum ama bir turlu uyku saati uzamiyor,uyutmadan 150 cc mama icirip uyutuyorum ustine anason cayi veriyorum,yooook 1,5 saat yaaaa zor dayaniyor,acliga hic gelemiyor bizimki,ben sanirim kati beslenmeye gecince rahat edicem

Ben alistirdim besige canim besikte oyuncakalr var onlara agu yapiyornhu yapiyor tepiniyor onlarnses vermeyince basliyor aglamaya cok komiknhalleri ama baya inceliyor beşiği yatgi insallah seninkide alisir kolayca

Canim mama suresi 2 saat sadece sonra dokuyorsun

Kız dikkat et he
Çocuğa uzak yerde kaynat bari
Allah korusun tehlikeli
İşin biter bitmezde geri yerine götür
Mazallah devrilir çarparsınız felan
Aman diyim haa
Oyle yaptimda bu sumukler nasil durur ya cektikce yenileniyo cocuk hik hik diye diye nefesi gidiyo geri uyAniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…