2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya kızlar bugün mamayı değiştirdim yine kabul etmedi :KK43:
3 saat aç bıraktım emzikle oyaladın yine tutmadı şu biberonu. pes ettim emziriyorum şimdi şuan yine :KK43:
Ne olucak bu çocuk böyle yaa
Ben günde bir defada olsa biberon alsın
Göğüsler tekrar dolmak için vakit kazansın istiyorum olmuyor
Bu kız sürekli memede yapışık
Biberonun ağzını koyar koymaz bağırıyor morarana kadar ağlıyor ,nefret ediyor şişeden
Moralim çok bozuluyor
Nasıl sevdirecem ben bunu
Bir yöntem bulursan bana da haber markete gidemez oldum tüm gün memede :işsiz:

İyi geceler nöbetçiler
Geçmişte 300 mesaj falan var okuyamadigim. Ama uyku gözlerimden akıyor.
@nymeria-burcu canım elifte bu aksam öyle normalde 9 da odaya geçerim çok uykusu varsa hemen uyur yoksa 11 de falan uyur. Daha yeni yerine koydum. Gözler faltaşı gibi açık bi etrafa bakınmalar, fazla hareketlilik falan var. Birde memeye yapıştı birakmadi normalde bırakır ağzını kitlerdi. Sonra sallayarak uyuturdum. Birde sürekli gazi oldu kaldirip ikide bir gaz çıkardı.
Bu arada beşiğine alıştıran var mi diye sormussun. Benim odada ufak sallanan beşik var doğduğundan beri uyuyunca ona yatırıyorum geceleri hep beşikte. Gündüz sağda solda neresi boş olursa. çoğunlukla kucakta uyuyor. Alp uyumamak dışında iyidir inşallah. En son annen bakacaktı inşallah uyuyup dinlemişsindir sende.
Simdi fotoğrafını gördüm :KK70: maşallah ya yemeklik oldular. Elif de 10 dk önce böyleydi inşallah alp de uyur hemen.

Son 3 gündür hala yerleşme çalışmalarına devam ediyorum o da günlük 1 yada 2 saat ayirabildigim için bitmiyordu. Bugün esim el atınca bayaa toparlandı. Bende elif kucağımda pesinde dolandım.
Benim gözler gidiyor telefonu kafaya düşürmeden uyuyayım.
İyi uykular tatlimmmm,herhalde seninkide benimkide buyume ataginda,az once sesli severken biraz korktu aglamaya basladi,yine agzina mama, amannnnnnn bu gece ben full nobetciyim vallahi durmuyor bu cocuk.
Annemdeydim gecrn gun onlar birsz baktida dinlendim,simdi evimdeyim. Genel olarak iyiyiz canim saglik anlaminda,cmv drnilrn bir virus bulundu kaninda alp in. Persembe doktora gorunucez bakalim be diyecek.

Tasinmak kolayda yerlesmek cok zor,allah yardimcin olsun bebeylede cok zor oluyor. Bende park yataktan baska birsey almadim,onada bir turlu alistiramadim. Anakucagi falanda almadim,simdi saincak bakiyorum alip ona alistirmak istiyorum.dedigin gibi gunduz ben hangi idadaysam orda uyuyordu. Opuyorum canim goeusuruz yarin

İyi geceler nöbetçi anneler. Bebeğimin burnu tıkanıyor. Hapşırıyor. Hırıltısı var. 4 gün önce dr A götürdüm. Peditus şurup verdi gribal enf. İçin ağrı kesici Ateş düşürücü. İliadin burun spreyi yazdı. Reçetede 2 yaşın altında kullanılmaz yazar ama kullanabilirsin dedi. Bu durum beni biraz huzursuzlandım. Bugün de ter içinde kuzum. Akşamdan beridir de soğuk soğuk terliyo. Üzerini değiştiriyorum sürekli terden dolayı. Sırılsıklam ve buz gibi. Nete baktım burun tıkanıklığından olabilir diyo. Be yapacağımı şaşırdım. Daha çok giydirsem hep terler. Giydirmesem üşür diye korkuyorum. Ne yapmalıyım arkadaşlar. Bi fikir verir misiniz? Tşk.
Çok geçmiş olsun .. Ateşi olmadığı sürece bırak terlesin terlemeyle rahatsızlığını atar annesi her terlemeden sonra atletine kadar değiştir yeter

Ahhhhh Can'ım az önce oturduk ana oğul ağladık şimdi yeni uyudu 15 dakikaya uyanacak ..sen nasılsın Prenses Nasıl

Ufff çok zor senin işin vallahi sana üzülüyorum
Biz iyiyiz ya herzamanki gibi gündüz zırt vırt uyanık , memeye yapışık 11-12 lere kadar sonra uyudu işte kalkmaz daha benimki :KK48:

İşine karışmak gibi olmasın ama çok erken tatlım ya inan şuan sana gece en çok ihtiyacı olduğu dönemde gündüz yatır yatağında tabiki ama gece yanında olsun .. Aniden kusuyorlar tıkanıyorlar çok hareketli oldular bazen benimki yuvarlanıyor bile az biraz daha Zaman geçsin toparlasınlar sonra alışırlar zaten
Cok haklisin canim,dun gece besik yanimda onda uyumasina ragmen icim hic rahat degildi,gece botunca izledim yankusarsa ya donerse ya yorgan altinda kalirsa derkrne sabahi ettik,o yizden simdi yine yanima aldim,olsun. Kokuma alisipta hic yatagina gecmezse diye cok korkuyorum,ondan dedim alistirmak mi lazim etkrn drn acaba. Ben yapamadim

Ufff çok zor senin işin vallahi sana üzülüyorum
Biz iyiyiz ya herzamanki gibi gündüz zırt vırt uyanık , memeye yapışık 11-12 lere kadar sonra uyudu işte kalkmaz daha benimki :KK48:
Ben senin yerinde olsam çoktan uyumuştummmmmmmm..aferin ya Prensese zaten kızlar genelde çok daha akıllı oluyorlar ..

Offffff benim başıma gelenler bu Akşam kalktım iki tencere yemek yaptım bir yandan bebeğin susmadı ağla ağla helak oldu bir
Cok haklisin canim,dun gece besik yanimda onda uyumasina ragmen icim hic rahat degildi,gece botunca izledim yankusarsa ya donerse ya yorgan altinda kalirsa derkrne sabahi ettik,o yizden simdi yine yanima aldim,olsun. Kokuma alisipta hic yatagina gecmezse diye cok korkuyorum,ondan dedim alistirmak mi lazim etkrn drn acaba. Ben yapamadim
yok Can'ım bence hiç korkma bak benim büyük oğlum 1 yaşına kadar benimle uyudu 24 saat yapışık gibiydik ama bensiz yatmaya hemen alıştı .. Şimdi hiç düşünme bunları koynunda yatır öp kokla o missssss kokusunu içine tak kimsenin dediğinide hiçççç takma kafana

Kiyamammm yaaaa,senin velette zor velet yahu,su gaz olayi bir gecsin insalah allahim,guzel uykusuna kavussun benim yavrucagimmmm
İnşallah Can'ım 3. Ayı bitirsin düzelir diyorlar ...birde sürekli memede sürekli emiyor haliyle o da çok gaz yapıyor .senn oğluş ne durumda uykusu gelmedi mi hala :)

Dün oğullarımın bütün çingeneliklerine rağmen markete gittim bugün yapacagım yemek için bi sürü malzeme aldım .. Akşam da oturdum zar zor iki tane Kocaman tencere yemek yaptım ... Ama Nasıl yaptım küçük oğlum ağlamaktan bayılacaktı artık ... Her neyse ohhh dedim en az 3 gün yemek derdim olmaz çıkarır dolaptan ısıtıp yeriz ...çabuk soğusun gece dolaba koyalım diye kocama bunlar balkona koy dedim .. Koy dedim ama başıma gelecekleri bilseydim der miydim hiç :KK43: :silah: balkonda masamız var yapması gereken tek şey tencereleri üstüne koymaktı .. Kızlar 2 saat sonra artık soğumuşlardır içeri alayım dedim :KK43: benim kocam tutmuş tencerelerin kapağını açmış o da yetmemiş onları yere koymuş masaya koymamış yan komşunun bahçesinde ne kadar haşere varsa hepsi yemeklerin içine doluşmuş ben asıl manzarayı tenceleri içeri alınca gördüm :olamaz: kolumda Kocaman soluncan yürüyordu :KK61: bi anda bastım çığlığı bir ağladım ki belki hayatımda böyle ağlamamışım :KK61: çok zoruma gitti onca emeğim yorgunluğum bebeğimin o iki saat ağlaması hepsi boşuna gitti yaşadığım travma cabası :cry: İçim Nasıl parçalandı elimle yemeği çöpe dökerken :cry: sağlık olsun ne diyim kısmette yokmuş bu haftada kocama yemek yok gelip efendi efendi kendi yapacak :KK62:

Çok geçmiş olsun .. Ateşi olmadığı sürece bırak terlesin terlemeyle rahatsızlığını atar annesi her terlemeden sonra atletine kadar değiştir yeter
Teşekkürler Can'ım. Rahat rahat uyuyo zaten. Şimdi emzirip altını değiştirdim. Ter bezi koymuştum sırtına onu değiştirdim. Uyumaya devam ediyo. Rahatsız olsa uyumaz sanırım

Teşekkürler Can'ım. Rahat rahat uyuyo zaten. Şimdi emzirip altını değiştirdim. Ter bezi koymuştum sırtına onu değiştirdim. Uyumaya devam ediyo. Rahatsız olsa uyumaz sanırım
Ellerine sağlık Uyusun kuzu inşallah sabaha çok daha iyi olur..tatlım dediğin gibi huzursuz olsa ya da Ağrı'sı olsa asla uyumazdı zaten o yatarken sende uyu dinlen annesi

Back
X