2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cok haklisin canim,dun gece besik yanimda onda uyumasina ragmen icim hic rahat degildi,gece botunca izledim yankusarsa ya donerse ya yorgan altinda kalirsa derkrne sabahi ettik,o yizden simdi yine yanima aldim,olsun. Kokuma alisipta hic yatagina gecmezse diye cok korkuyorum,ondan dedim alistirmak mi lazim etkrn drn acaba. Ben yapamadim
Reflu yastigi varya ondan alsana kusardada bol.delikli kendini ku4tarir ben aldim lunanin tavsiyesiyle en azindan icinde kalmoyir kustumu diye

Duş aldırmıştım , emzirdim uyudu yatağına koymuştum
Kendim wc ye uyandım şöyle yaklaştım öpmek için alev alev yandığını fark ettim
3 defa ölçtüm 39 çıkıyor

Canım geçmiş olsun. İnsan ateşi olunca birden panikloyor. Neyseki eve doktor gelebilmesi ve her an ulaşabilmek çok iyiymiş. Bizde çıkıp arasan bile bulamazsın. Çok şükür düşmüş hemen.

Enes bugün bi garip gazı var gibi iki bükşüm oluyor yüzünü hep sürterek kaşıyor uyanıp duruyor tüm gün uyumadığı halde ayakta sallayınca sıkıntı tok yerine koyuyorm kıvranmaya başlıyo emerkende öksürüyo burnuda cok tıknmış çözemedim hasta desen değil gibi sadece gaz aancısı da böle olmaz anlamadım :KK43:

tugbayhan tugbayhan

Geçmiş olsun hastalık çok zor :(

O nasıl guzel bakış ya maşallah sana :) nasıl da heyecanlanmış..

İyi uykular tatlimmmm,herhalde seninkide benimkide buyume ataginda,az once sesli severken biraz korktu aglamaya basladi,yine agzina mama, amannnnnnn bu gece ben full nobetciyim vallahi durmuyor bu cocuk.
Annemdeydim gecrn gun onlar birsz baktida dinlendim,simdi evimdeyim. Genel olarak iyiyiz canim saglik anlaminda,cmv drnilrn bir virus bulundu kaninda alp in. Persembe doktora gorunucez bakalim be diyecek.

Tasinmak kolayda yerlesmek cok zor,allah yardimcin olsun bebeylede cok zor oluyor. Bende park yataktan baska birsey almadim,onada bir turlu alistiramadim. Anakucagi falanda almadim,simdi saincak bakiyorum alip ona alistirmak istiyorum.dedigin gibi gunduz ben hangi idadaysam orda uyuyordu. Opuyorum canim goeusuruz yarin

Canım uyku eğitimi için daha erken aslında. Bende yanında yatırmayı çok seviyorum ama ilk 1 ay kv yanimdaydi. Yatak odasının kapısını açık bırakıyorduk 40 kere kontrole geliyordu. Yanımda olursa başımda dikiliyor sürekli beni kurcalıyordu :D bende emzirip koyuyordum yatağına.
En çok alpin ihtiyacı var senin kokuna. Bırak koynunda uyusun misler gibi :)

Dün oğullarımın bütün çingeneliklerine rağmen markete gittim bugün yapacagım yemek için bi sürü malzeme aldım .. Akşam da oturdum zar zor iki tane Kocaman tencere yemek yaptım ... Ama Nasıl yaptım küçük oğlum ağlamaktan bayılacaktı artık ... Her neyse ohhh dedim en az 3 gün yemek derdim olmaz çıkarır dolaptan ısıtıp yeriz ...çabuk soğusun gece dolaba koyalım diye kocama bunlar balkona koy dedim .. Koy dedim ama başıma gelecekleri bilseydim der miydim hiç :KK43: :silah: balkonda masamız var yapması gereken tek şey tencereleri üstüne koymaktı .. Kızlar 2 saat sonra artık soğumuşlardır içeri alayım dedim :KK43: benim kocam tutmuş tencerelerin kapağını açmış o da yetmemiş onları yere koymuş masaya koymamış yan komşunun bahçesinde ne kadar haşere varsa hepsi yemeklerin içine doluşmuş ben asıl manzarayı tenceleri içeri alınca gördüm :olamaz: kolumda Kocaman soluncan yürüyordu :KK61: bi anda bastım çığlığı bir ağladım ki belki hayatımda böyle ağlamamışım :KK61: çok zoruma gitti onca emeğim yorgunluğum bebeğimin o iki saat ağlaması hepsi boşuna gitti yaşadığım travma cabası :cry: İçim Nasıl parçalandı elimle yemeği çöpe dökerken :cry: sağlık olsun ne diyim kısmette yokmuş bu haftada kocama yemek yok gelip efendi efendi kendi yapacak :KK62:

Bazen kafaları çalışmıyor galiba :KK62:
Okuyunca çok üzüldüm bende. Zaten zor zaman geçiriyorsun birde yemeğini yapmışsın üzülmem çok normal. İyi kafasından aşağı dökmemişsin..

İyi geceler nöbetçi anneler. Bebeğimin burnu tıkanıyor. Hapşırıyor. Hırıltısı var. 4 gün önce dr A götürdüm. Peditus şurup verdi gribal enf. İçin ağrı kesici Ateş düşürücü. İliadin burun spreyi yazdı. Reçetede 2 yaşın altında kullanılmaz yazar ama kullanabilirsin dedi. Bu durum beni biraz huzursuzlandım. Bugün de ter içinde kuzum. Akşamdan beridir de soğuk soğuk terliyo. Üzerini değiştiriyorum sürekli terden dolayı. Sırılsıklam ve buz gibi. Nete baktım burun tıkanıklığından olabilir diyo. Be yapacağımı şaşırdım. Daha çok giydirsem hep terler. Giydirmesem üşür diye korkuyorum. Ne yapmalıyım arkadaşlar. Bi fikir verir misiniz? Tşk.
Düzgün nefes alamadığı için soğuk terleme olur doğru burnunu sık sık temizlesen bizlerde aynı sıkıntıyı yasıyoruz Odayı nemli tutup bide odaya SOĞAN koyuyoruz iyi gelir diye inş düzelir kuzun

Valla oyle kizlar uyumaya pek niyeti yok,birde agu diyip suratima bakiyor,oyun oynayacakmisizzzzzz

Ben en başından yanıma alma taraftarı değildim o yüzden hiç almadım, gece uyandığında gülüyor sıpa ama ben neredeyse göz temesı bile kurmuyorum oyun sanmasın diye, eşim dalga geçiyor benimle gestapo diye :D

Dün oğullarımın bütün çingeneliklerine rağmen markete gittim bugün yapacagım yemek için bi sürü malzeme aldım .. Akşam da oturdum zar zor iki tane Kocaman tencere yemek yaptım ... Ama Nasıl yaptım küçük oğlum ağlamaktan bayılacaktı artık ... Her neyse ohhh dedim en az 3 gün yemek derdim olmaz çıkarır dolaptan ısıtıp yeriz ...çabuk soğusun gece dolaba koyalım diye kocama bunlar balkona koy dedim .. Koy dedim ama başıma gelecekleri bilseydim der miydim hiç :KK43: :silah: balkonda masamız var yapması gereken tek şey tencereleri üstüne koymaktı .. Kızlar 2 saat sonra artık soğumuşlardır içeri alayım dedim :KK43: benim kocam tutmuş tencerelerin kapağını açmış o da yetmemiş onları yere koymuş masaya koymamış yan komşunun bahçesinde ne kadar haşere varsa hepsi yemeklerin içine doluşmuş ben asıl manzarayı tenceleri içeri alınca gördüm :olamaz: kolumda Kocaman soluncan yürüyordu :KK61: bi anda bastım çığlığı bir ağladım ki belki hayatımda böyle ağlamamışım :KK61: çok zoruma gitti onca emeğim yorgunluğum bebeğimin o iki saat ağlaması hepsi boşuna gitti yaşadığım travma cabası :cry: İçim Nasıl parçalandı elimle yemeği çöpe dökerken :cry: sağlık olsun ne diyim kısmette yokmuş bu haftada kocama yemek yok gelip efendi efendi kendi yapacak :KK62:
Paralarım ben öyle kocayı en Çokta Bebeğin ağlamasının Boşa gidişine üzüldüm ya onca emek yazık ya denileni yapmak bu kadar mı zor

Yaw soyleneni yapsa yetermis esinde emegine mi yazik bebgin aglamasina hic kiyamam zaten zor bir cocuk seninki yapma yemek falan esin kendi yapsin soyle disardan ye valla kuzum üzüldüm kiz

Çok Geçmiş olsun yavruya
Sagol canim
Canım sizler sümük dedikçe ben şaşıyorum
Benim kız doğduğundan beri bırak sümük
Burnunda kir bile göremedim doğru dürüst
O yüzden bilmiyorum
Diğer kızlarımdada 5 aylığa kadar olmamıştı
Bukadar küçükken sümük derdi olabileceğini burda okudum
Yardımcı olamicam sory
Diğerleri cevaplar umarım
Valla minicik burundan bu kadar sumuk cikacagini bende hic tahmin etmiyordum saskinlikla cekiyorum sumukleri. Nasil geliyo anlatamam tek burun tikali ordan hic nefes alamiyo. Cocugun yasam kalitesi dustu ruh gibi ya :(
Canım çok geçmiş olsun
Gözden kaçırmışım bu yazdığını
İnş düzelir memoli yavrucak
Insallah canim
Canım geçmiş olsun. İnsan ateşi olunca birden panikloyor. Neyseki eve doktor gelebilmesi ve her an ulaşabilmek çok iyiymiş. Bizde çıkıp arasan bile bulamazsın. Çok şükür düşmüş hemen.

tugbayhan tugbayhan

Geçmiş olsun hastalık çok zor :KK43:

Canım uyku eğitimi için daha erken aslında. Bende yanında yatırmayı çok seviyorum ama ilk 1 ay kv yanimdaydi. Yatak odasının kapısını açık bırakıyorduk 40 kere kontrole geliyordu. Yanımda olursa başımda dikiliyor sürekli beni kurcalıyordu :KK70: bende emzirip koyuyordum yatağına.

Okuyunca çok üzüldüm bende. Zaten zor zaman geçiriyorsun birde yemeğini yapmışsın üzülmem çok normal. İyi kafasından aşağı dökmemişsin..
Hasta degil cok sukur burnu tikali lanet sumukler tikamis minicik bedende bu kadar sumuk nasil olabilir ya. Bu ankaraya da lanet olsun kupkuru havasi benim bile burnum kuruyo bebek napsin

Ay demekki ataktayiz,cok garip geldi bana daha anlamli bakiyor artik,artik besigine alistirayim diyorum. Ama gece de bizimki 1.5 saatte hemen uyaniyor mama icin,cok zor olcak bana gece zombi gibo gezecem o zamanda. Of bilemedim,4. Ayi mi beklesem acaba, yatagina alistirabilrn varmi

Canm bilemiyorm ki ben hep ayni odada besiginde uyuttum. Ben de aksine bebegimle hic yatamam. Ters bi hareket yaparm diye aklim cikiyor. Baska odadaysa besigi tabi ayrilmaniz icin daha erken. Besigin oldugu odada sen yatamaz misin bi sure?? Ben sepet besige aogmadigi zaman ayri odaya tasiyacam mecbur buyuk besige onu bile simdiden nasil ayrilcam diye dusunuyormm...

Insallah canim. Bende su kaynatip kaynatip getiriyorum odaya. Peteklere su koydum iste aynen nemli tutmaya calisiyorum. Ama hala tek burnu cok pis tikali.

Canim tek burnu hala hiril hiril sumuk var acaip cekip cekip duruyorum da tikali hala. Burnu kipkirmizi oldu serumla otribebeyle cekmekten. Hapsurdukca da cekiyorum cunku super sumuk cikiyo hapsurunca cok sukur :) ay bi duzelsede kurtulsam uykusuz kalayim ac susuz kalayimda o iyilessin ya

Oyy kiyamam canm yaaa.. Yavrum nasi o kadar sumuk oldu yaaa??

Yapışıklık :KK64: ben anlamadım gülüm ya
Akıntı demek istiyorsan o çok normal olur yani kız bebişlerde

Yok canm bu yapisiklik baska bi sey akinti degil.

Merhaba, kız annesi değilim ama Youtube'da şöyle bir vlog var, baya güzel bilgiler veriyor aynen de bu konuyu işlemişler

Yaaa cok tesekkur ederrimmm. Kiz annesi olmasan da benm icn bakip paylasmissin. Video da icimi rahatlatti acikcasi. Demekki tekrarlayan bi sey ve cok normal bi seyy... Allah dermansiz dert vermesn yeter ki.

İyi geceler nöbetçi anneler. Bebeğimin burnu tıkanıyor. Hapşırıyor. Hırıltısı var. 4 gün önce dr A götürdüm. Peditus şurup verdi gribal enf. İçin ağrı kesici Ateş düşürücü. İliadin burun spreyi yazdı. Reçetede 2 yaşın altında kullanılmaz yazar ama kullanabilirsin dedi. Bu durum beni biraz huzursuzlandım. Bugün de ter içinde kuzum. Akşamdan beridir de soğuk soğuk terliyo. Üzerini değiştiriyorum sürekli terden dolayı. Sırılsıklam ve buz gibi. Nete baktım burun tıkanıklığından olabilir diyo. Be yapacağımı şaşırdım. Daha çok giydirsem hep terler. Giydirmesem üşür diye korkuyorum. Ne yapmalıyım arkadaşlar. Bi fikir verir misiniz? Tşk.

Cokk gecmis olsunn... Ama cok da giydirme tabi atesi cikmasinn.. O dengeyi iyi koruman lazm yaa. Allah kolaylik versin. Hemencik gecer insallahh

Eki Görüntüle 1901948 Tipe bakarmisiniz yaa sozde uyucaz,kafa bir oraya bir buraya,bu enerji ne zaman bitcekte uyucaz ki

Ohoo uyumaz kiz buu :)

Oyyy canm benm ne kadr da haklisinnn. Ama hicc kendini bu kadr uzme yemek yapicam diye. Senin cocuklar zaten zor yeterince esin gelince ya cocuklara baksin ya da yemek yapsn. Sen kendini bh kadar hirpalama canm ya okurken ben cok uzuldm yaniii

Cnm tesekkurler. Doktor muayenede kan tahlili vb. şeyler istedimi. Ayrica bagirsak duzenleyici olarak ne verdi paylasirsan memnun olurum.
Kan tahlili istemedi.ilk 3ay bir hafta 10gune yapamamasini normal buldu.surubun adi debridat.ishalede iyi geliyomus kabizligada.bzmknn bu surupla gunu degismedi ama kakasi yumusak oluyo.aglamadan cikariyo.suruptan once kiyamet kopuyodu

Can
Gizemlikadinnn Gizemlikadinnn bezi degisebilirsin arkadaşım. Ben pisik olunca degismistim ve sudokremle zeytinyağı kullandım şimdi gayet iyiyiz şükür. Bizim kız prima'cı :D
Vazelin de iyi geliyormuş arastirdigimda öğrenmiştim.
Canım pamukla temizlemeye başladım biraz geçti gibi bakayım devam ederse bezi değişcez artık bizde prima kullanıyoruz

Sagol canim

Valla minicik burundan bu kadar sumuk cikacagini bende hic tahmin etmiyordum saskinlikla cekiyorum sumukleri. Nasil geliyo anlatamam tek burun tikali ordan hic nefes alamiyo. Cocugun yasam kalitesi dustu ruh gibi ya :KK43:

Insallah canim

Hasta degil cok sukur burnu tikali lanet sumukler tikamis minicik bedende bu kadar sumuk nasil olabilir ya. Bu ankaraya da lanet olsun kupkuru havasi benim bile burnum kuruyo bebek napsin

Ayy kıyamam kuzum ya :(
Buhar makinen hep açık olsun odasında

tugbayhan tugbayhan

Geçmiş olsun hastalık çok zor :KK43:

Canım uyku eğitimi için daha erken aslında. Bende yanında yatırmayı çok seviyorum ama ilk 1 ay kv yanimdaydi. Yatak odasının kapısını açık bırakıyorduk 40 kere kontrole geliyordu. Yanımda olursa başımda dikiliyor sürekli beni kurcalıyordu :KK70: bende emzirip koyuyordum yatağına.

Tşk ederim canım
Ya merak ettim orda gece nöbet doktoru yokmu gerçekten ?

Ayy okurken diğer hanımlar gibi bende çok üzüldüm kıızz :KK43:
Bütün emeğin boşa gitmiş , oğlanın okadar ağlaması felan yazık yaf kuzuma
Kocacığın bi zahmet 1 hafta dışardan yesin.
Yada kendi yapsın.

Back
X