Dün oğullarımın bütün çingeneliklerine rağmen markete gittim bugün yapacagım yemek için bi sürü malzeme aldım .. Akşam da oturdum zar zor iki tane Kocaman tencere yemek yaptım ... Ama Nasıl yaptım küçük oğlum ağlamaktan bayılacaktı artık ... Her neyse ohhh dedim en az 3 gün yemek derdim olmaz çıkarır dolaptan ısıtıp yeriz ...çabuk soğusun gece dolaba koyalım diye kocama bunlar balkona koy dedim .. Koy dedim ama başıma gelecekleri bilseydim der miydim hiç

balkonda masamız var yapması gereken tek şey tencereleri üstüne koymaktı .. Kızlar 2 saat sonra artık soğumuşlardır içeri alayım dedim

benim kocam tutmuş tencerelerin kapağını açmış o da yetmemiş onları yere koymuş masaya koymamış yan komşunun bahçesinde ne kadar haşere varsa hepsi yemeklerin içine doluşmuş ben asıl manzarayı tenceleri içeri alınca gördüm

kolumda Kocaman soluncan yürüyordu

bi anda bastım çığlığı bir ağladım ki belki hayatımda böyle ağlamamışım

çok zoruma gitti onca emeğim yorgunluğum bebeğimin o iki saat ağlaması hepsi boşuna gitti yaşadığım travma cabası

İçim Nasıl parçalandı elimle yemeği çöpe dökerken

sağlık olsun ne diyim kısmette yokmuş bu haftada kocama yemek yok gelip efendi efendi kendi yapacak