2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Dün oğullarımın bütün çingeneliklerine rağmen markete gittim bugün yapacagım yemek için bi sürü malzeme aldım .. Akşam da oturdum zar zor iki tane Kocaman tencere yemek yaptım ... Ama Nasıl yaptım küçük oğlum ağlamaktan bayılacaktı artık ... Her neyse ohhh dedim en az 3 gün yemek derdim olmaz çıkarır dolaptan ısıtıp yeriz ...çabuk soğusun gece dolaba koyalım diye kocama bunlar balkona koy dedim .. Koy dedim ama başıma gelecekleri bilseydim der miydim hiç :KK43: :silah: balkonda masamız var yapması gereken tek şey tencereleri üstüne koymaktı .. Kızlar 2 saat sonra artık soğumuşlardır içeri alayım dedim :KK43: benim kocam tutmuş tencerelerin kapağını açmış o da yetmemiş onları yere koymuş masaya koymamış yan komşunun bahçesinde ne kadar haşere varsa hepsi yemeklerin içine doluşmuş ben asıl manzarayı tenceleri içeri alınca gördüm :olamaz: kolumda Kocaman soluncan yürüyordu :KK61: bi anda bastım çığlığı bir ağladım ki belki hayatımda böyle ağlamamışım :KK61: çok zoruma gitti onca emeğim yorgunluğum bebeğimin o iki saat ağlaması hepsi boşuna gitti yaşadığım travma cabası :cry: İçim Nasıl parçalandı elimle yemeği çöpe dökerken :cry: sağlık olsun ne diyim kısmette yokmuş bu haftada kocama yemek yok gelip efendi efendi kendi yapacak :KK62:
Ayyy bana geldi şuan sinir harbi kız cinnetlikkj :(((( ayy hüsraaann gecmiş olsn diyim tatlımmm ayy vardır ndada bi hayır diyelimm:(

Günaydın kk hatunlarıı :KK15:
Günaydın beybisiii
Uyudun mu diye bi sor :)))
kelebek.hill kelebek.hill tatlımm uykun ağır mıı ?? Valla bn sarılıp yatıorm oğluma :)) cok datlu oluyo burun buruna yatıoz acıom gözlerrimi şak karşmda :) daha kolay oluo canm hem kontrol için hem emzirmek için mutluluğuda bambaşkaaaa ;)

Günaydın beybisiii
kelebek.hill kelebek.hill tatlımm uykun ağır mıı ?? Valla bn sarılıp yatıorm oğluma :)) cok datlu oluyo burun buruna yatıoz acıom gözlerrimi şak karşmda :) daha kolay oluo canm hem kontrol için hem emzirmek için mutluluğuda bambaşkaaaa :KK66:

Beybisi ben yatığım için :KK48: herkes uyudu sanıyorum :KK48:
Benim kız benim yatağıma dayandığım beşikte uyuyor , onu böylelikle izleyebiliyorum.
Sabaha karşı bazen daha erken 4-5 gibi kalktığında benim kucağımda devam ediyor uykuya ama birgün uyur kalır ezerim nefesiz kalır diyede korkuyorum vallahi
Allahtan uykum ağır değil benimde

Günaydın beybisiii
kelebek.hill kelebek.hill tatlımm uykun ağır mıı ?? Valla bn sarılıp yatıorm oğluma :)) cok datlu oluyo burun buruna yatıoz acıom gözlerrimi şak karşmda :) daha kolay oluo canm hem kontrol için hem emzirmek için mutluluğuda bambaşkaaaa :KK66:
Evet bende oyle,
kelebek.hill kelebek.hill hic kipirdamadn uyuyorum yaninda,valla bendr sariliyorum miss gibi oluyor. Elimi tutarak uykuya dabildi gece,gece 3 tu zor uyuduk,saat basi mama aradi,agzina verdim iki cekis yapip geri uyudu.bende uyanmasin diye hicc dokunmadim bezini bile almadim. Az once degistirdim etraf nerdeyse gol olmak uzereymis. Hala da uyuyor,yine mamayi 2 cekis yapti uyudu. 12 ye kadar uyur hehalde,bende camasir koydum makineye geldim yanina geri kivrildim,koklaya koklaya uyuyorum.

Günaydın beybisiii

Evet bende oyle,
kelebek.hill kelebek.hill hic kipirdamadn uyuyorum yaninda,valla bendr sariliyorum miss gibi oluyor. Elimi tutarak uykuya dabildi gece,gece 3 tu zor uyuduk,saat basi mama aradi,agzina verdim iki cekis yapip geri uyudu.bende uyanmasin diye hicc dokunmadim bezini bile almadim. Az once degistirdim etraf nerdeyse gol olmak uzereymis. Hala da uyuyor,yine mamayi 2 cekis yapti uyudu. 12 ye kadar uyur hehalde,bende camasir koydum makineye geldim yanina geri kivrildim,koklaya koklaya uyuyorum.

Valla bilmiyorm kizlar bn cesaret edemiyorm :) gunduz bol bol kokluyorm bn de fece de zaten basucumda kafami kaldiriyorm karsimda. :) boyle alistik iyiyz yani

Düzgün nefes alamadığı için soğuk terleme olur doğru burnunu sık sık temizlesen bizlerde aynı sıkıntıyı yasıyoruz Odayı nemli tutup bide odaya SOĞAN koyuyoruz iyi gelir diye inş düzelir kuzun
Ayyyyy sürekli mi koyuyon soğanı tatlım bn barya bi denedim en fazla bi saat :))) sonra ertedi gün baktım aşırı tıkalı fizyolojik de kalmamış dedim koycam sabaha kadar dursun soğanı Allahm bayılıoduk eşimlee bizim soğan mı acıydı o ne koku kııızz :)) bn nemli havlu koyuyorum o da fayda ediyor gercekten

Beybisi ben yatığım için :KK48: herkes uyudu sanıyorum :KK48:
Benim kız benim yatağıma dayandığım beşikte uyuyor , onu böylelikle izleyebiliyorum.
Sabaha karşı bazen daha erken 4-5 gibi kalktığında benim kucağımda devam ediyor uykuya ama birgün uyur kalır ezerim nefesiz kalır diyede korkuyorum vallahi
Allahtan uykum ağır değil benimde
Ohh ne güzel gece uyumasııı :)beni oğlum değil kocam uyutmadı Allahm gec geldi eve açım dedi neyse kalktm patates kızarttm kahvaltılk falan sonra yattım iş için şehir dışına gidecekti sabah 5 de tekrar kalk kıyafetlerini hazırla yolla tabi buaralarda hep emzirmeyede kalkıorm bide bnm yavrumun uukusu cok hafif tilki uykusu şak die uyanır kocamda ses yapıp duruyor deli etti beniii çatladım hem enesi uyutcam hem kendim uyucam diyee tabii uyuyamadımm enes uyandı sonra da :/
Bende korkuyorm cocuğa bişe yaparm die de normalde yatağın yarısında o yatıo diğer yarısında koocamla ben enes bey yayılarak yatıyor :)) bazen aşırı sıçrıyor ozaman sarılıyorum ona rahat uyuyoruz ii oluo :))

Dün oğullarımın bütün çingeneliklerine rağmen markete gittim bugün yapacagım yemek için bi sürü malzeme aldım .. Akşam da oturdum zar zor iki tane Kocaman tencere yemek yaptım ... Ama Nasıl yaptım küçük oğlum ağlamaktan bayılacaktı artık ... Her neyse ohhh dedim en az 3 gün yemek derdim olmaz çıkarır dolaptan ısıtıp yeriz ...çabuk soğusun gece dolaba koyalım diye kocama bunlar balkona koy dedim .. Koy dedim ama başıma gelecekleri bilseydim der miydim hiç :KK43: :silah: balkonda masamız var yapması gereken tek şey tencereleri üstüne koymaktı .. Kızlar 2 saat sonra artık soğumuşlardır içeri alayım dedim :KK43: benim kocam tutmuş tencerelerin kapağını açmış o da yetmemiş onları yere koymuş masaya koymamış yan komşunun bahçesinde ne kadar haşere varsa hepsi yemeklerin içine doluşmuş ben asıl manzarayı tenceleri içeri alınca gördüm :olamaz: kolumda Kocaman soluncan yürüyordu :KK61: bi anda bastım çığlığı bir ağladım ki belki hayatımda böyle ağlamamışım :KK61: çok zoruma gitti onca emeğim yorgunluğum bebeğimin o iki saat ağlaması hepsi boşuna gitti yaşadığım travma cabası :cry: İçim Nasıl parçalandı elimle yemeği çöpe dökerken :cry: sağlık olsun ne diyim kısmette yokmuş bu haftada kocama yemek yok gelip efendi efendi kendi yapacak :KK62:
Ben okurken fena oldum vallahi.erkeklere uzun uzun detaylı söylemek gerekiyor herşeyi

Ohh ne güzel gece uyumasııı :)beni oğlum değil kocam uyutmadı Allahm gec geldi eve açım dedi neyse kalktm patates kızarttm kahvaltılk falan sonra yattım iş için şehir dışına gidecekti sabah 5 de tekrar kalk kıyafetlerini hazırla yolla tabi buaralarda hep emzirmeyede kalkıorm bide bnm yavrumun uukusu cok hafif tilki uykusu şak die uyanır kocamda ses yapıp duruyor deli etti beniii çatladım hem enesi uyutcam hem kendim uyucam diyee tabii uyuyamadımm enes uyandı sonra da :/
Bende korkuyorm cocuğa bişe yaparm die de normalde yatağın yarısında o yatıo diğer yarısında koocamla ben enes bey yayılarak yatıyor :)) bazen aşırı sıçrıyor ozaman sarılıyorum ona rahat uyuyoruz ii oluo :))
Yanlış anlama kuzum da gece kalk patates kızart ,sabah tekrar kalk kıyafetlerini hazırla şaşırdım vallahi kendisi yapamıyor mu ?

Kızlarrrr yardım lütfennnn.
Göğsüm cok ağrıyor. Icinde bıldırcın yumurtası gibi sert toplar.. canım cok acıyor :( dusa girdim sıcak su tuttum yok :( sagdim yok :( kızım emdi yok :( gecmiyo yardımmm

Ayyyyy sürekli mi koyuyon soğanı tatlım bn barya bi denedim en fazla bi saat :))) sonra ertedi gün baktım aşırı tıkalı fizyolojik de kalmamış dedim koycam sabaha kadar dursun soğanı Allahm bayılıoduk eşimlee bizim soğan mı acıydı o ne koku kııızz :)) bn nemli havlu koyuyorum o da fayda ediyor gercekten
Koyuyorum da benim soğanlar kokmuyo bende ona şaşırıyorum böyle etki etmiyo mudur acaba

Kizlar biz 74 gunluguz bugun,benimki acayip hareketler yapmaya basladi,demistim sabahta,kendi kendine kalkiyor ama gotunun uzerine daha oturamadigi icin geri yatiyor. Az once parmagimi aldi tek tek damaklariyla isirdi,cok kasiniyor olmali,bugun 1 saatte bir 120-150 cc arasi mama icti ve hala da iciyor, uyku sadece yarim saat derin uyuyabildi , damaklari kasindigi icin surkeli mama istiyor anladigim kadairyla, doymus oldugu halde iciyor ve sonrada fazlasini cikariyor,goZler faltasi gibi,odadan ciktigimi gorduugu an katila katila agliyor. Surekli sesli sesli guluyor ve aguluyor. Biberonu gorunce gulumsuyorve hemen kapiyor. Bugun cok hizli ilerlemelerde bulundu,ben hizina yetisemedim
Ooo harika vay masallah barekallah. Demek erken dış çıkaracak.

Canm bilemiyorm ki ben hep ayni odada besiginde uyuttum. Ben de aksine bebegimle hic yatamam. Ters bi hareket yaparm diye aklim cikiyor. Baska odadaysa besigi tabi ayrilmaniz icin daha erken. Besigin oldugu odada sen yatamaz misin bi sure?? Ben sepet besige aogmadigi zaman ayri odaya tasiyacam mecbur buyuk besige onu bile simdiden nasil ayrilcam diye dusunuyormm...

Oyy kiyamam canm yaaa.. Yavrum nasi o kadar sumuk oldu yaaa??

Yok canm bu yapisiklik baska bi sey akinti degil.

Yaaa cok tesekkur ederrimmm. Kiz annesi olmasan da benm icn bakip paylasmissin. Video da icimi rahatlatti acikcasi. Demekki tekrarlayan bi sey ve cok normal bi seyy... Allah dermansiz dert vermesn yeter ki.

Cokk gecmis olsunn... Ama cok da giydirme tabi atesi cikmasinn.. O dengeyi iyi koruman lazm yaa. Allah kolaylik versin. Hemencik gecer insallahh

Ohoo uyumaz kiz buu :)

Oyyy canm benm ne kadr da haklisinnn. Ama hicc kendini bu kadr uzme yemek yapicam diye. Senin cocuklar zaten zor yeterince esin gelince ya cocuklara baksin ya da yemek yapsn. Sen kendini bh kadar hirpalama canm ya okurken ben cok uzuldm yaniii
Valla usuttummu naptim bilmiyorum ki canim ya. Sakinan goze hakketten cop batiyo sakinmamaya calisicam bundan sonra.
Ayy kıyamam kuzum ya :KK43:
Buhar makinen hep açık olsun odasında
Valla sorma uykusuzluktan kafamin arkasi bile agriyo. O derece yorgunum ama yeter ki oglum iyi olsun ben raziyim. Kucucuk burnundan o kadar sumuk nasil birikmis bakamiyomuyum napiyorum anlamiyorum ki

Back
X