2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlarrrr yardım lütfennnn.
Göğsüm cok ağrıyor. Icinde bıldırcın yumurtası gibi sert toplar.. canım cok acıyor :KK43: dusa girdim sıcak su tuttum yok :KK43: sagdim yok :KK43: kızım emdi yok :KK43: gecmiyo yardımmm
Canim gecmis olsun oncelikle internetten ters emzirme diye gorselden arat bebegini tek gogusten bu sekilde emzir. Bende ise yaramis hemen gecmisti

Ben torba gibi alacağım dream bag marka. Diğeri çabuk küçülür gibi geldi.
Bir de bez alırken zor giydir çıkar.
Ben de torba gibi var 0-6 ay ama bizim oğlan sıçrıyo diye yarım kundak yapıyorum şu an uyku tulumumuzda öyle bir özellik yok. Ama torba olan daha mantıklı bence de özellikle alt değiştirirken. Seneye fln uykuları düzene girersr inşallah gece boyu değişmeyiz altlarını hiç o zaman bacaklı da olabilir

Valla bilmiyorm kizlar bn cesaret edemiyorm :) gunduz bol bol kokluyorm bn de fece de zaten basucumda kafami kaldiriyorm karsimda. :) boyle alistik iyiyz yani
Ben de korkarım yanımda yatırmaya daha çok küçükler. Uyku hafif diyoruz ama Allah korusun bazen dalıp gidiyor insan riske atmak istemem zaten benimkinin beşiği de yatağımın dibinde gece izliyorum ne yapıyor ne ediyor.

Ben de korkarım yanımda yatırmaya daha çok küçükler. Uyku hafif diyoruz ama Allah korusun bazen dalıp gidiyor insan riske atmak istemem zaten benimkinin beşiği de yatağımın dibinde gece izliyorum ne yapıyor ne ediyor.
Ayni dusunuyoruz senle bende kizimla ayni odadabyatiyorum oda besiginde nolur nolmaz oyle bir kerr kucagimda oda bende uyuya kalmışız bir actim gozumu saate bakyim 2saat uyumususz nasil.korktum annem iyikindusurmemisin dedi ondan beridir besikte yatiyor allah korusun uykunhic birseye benzemez

Kizlar annemin kanamsi hala var ameliyattan da korkuyir gitmedik hala belim ağrıyor diye kalkti sut ictingeri yatti iknada edemiyorum canim cok sıkkın yaa

Çarşamba gununede randevu aldim elifime kalca icin tekrar usg cekilecek insallah duzelmisrir birde o var dusun düşün kafayi siyiracam az kaldi valla

Bu sene hepimizde ailerimizde bebislerde hastane macerqlarimiz oluyor allah hepimizin yardimcisi olsun ve sevdikleriyle sinamasin

Aynen canm zaten öh dese ayaktaym gecen gece nasi bi firladim kendm dusuyordm yataktan esim de yavas yavas diyo oksurdu ya hemen firladm kustu mu falan diye.. :anne: Ah ah annelik baskaa...

Kızlar bebişe mama verenler
Ben şimdi misal 90 yada 120 yaptım içmedi
Bu mama nekadar süre dışarda kalabiliyor
Üstünü okudum içmezse dökülecek yaRına kullanılmayacak yazıyor
Onu biliyoruz :KK48:
Ama hemenmi dökülmeli yada 1-2 saat felan durabilirmi ? Bunu merak ediyorum şimdi akşam akşam

Canım biz hep mama içiyoruz. Mama 1 saat saklanabilir ama ben yarım saatin sonunda döküyorum çünkü kokuyor

Yok yok benimki bu gece bir garip,sabah bahsettiklerimin uzerine uyumama ve surekli beslenmeyide katalimmm,elleri aayklari durmuyir,1 saatte bir 150 cc mama mi icilir arkadasss biri bana yardim etsin lutfen. Gozler faltasi uyumuyor,kipir kipir seslenip duruyor.
Cnm çok değilimi 1 saat arayla 150 cc bnm kız 3 saatte yada 4 saatte 120 cc icio belki sıkıntısı vardır çocugun mamaya yöneliyodur

Kizlar annemin kanamsi hala var ameliyattan da korkuyir gitmedik hala belim ağrıyor diye kalkti sut ictingeri yatti iknada edemiyorum canim cok sıkkın yaa

Çarşamba gununede randevu aldim elifime kalca icin tekrar usg cekilecek insallah duzelmisrir birde o var dusun düşün kafayi siyiracam az kaldi valla

Bu sene hepimizde ailerimizde bebislerde hastane macerqlarimiz oluyor allah hepimizin yardimcisi olsun ve sevdikleriyle sinamasin
Aynen canım bu sene böyle hastalıklar hastaneler Rabbim tüm hastalara şifa versin
Eniştemin pankreas başında bi kitle varmışş tam olarak orda dıktır olmadığı için iyi bi hastaneye gidin demişler çok üzülüyorum çook buarada yeğenimde 3 yaşında onnda kan tahlillerine baktrmştk arkadaş nerdeyse sadeve indk sütü içiyor sıfır yemek :( onnda sonçlar vahim :(

Benim oğluşunda kalça sıkıntılı bide kalbinde iki kücük delik var kalça usg tekrar çekilcek
Bide kalp ekosu o da hacettepeye fln götürcemm :/

Back
X