2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sinirimden. Ağlıyorum 3 aylim olmadan götürdük kalcaya vay efendim bizim zamanimizd kalcami vardi cocouk sağlam yav saglamda niye kucuk geliyor olcum zaten gittimiz polikinlige gicik oluyordum gene oraya gittik istemedigim halde dr bi garip ultrasoncu bi garip ustune sen cok buyutuyorsun benide panukletip korkutiyorsum deyunce patladim bemdr gelmessen gelem ben götürürum diye zaten annem.ameliyat olacak bebk oyle kucucuk sabi ortopedi birde yoracaklar bazen niye evlendim niye cocuk ypyim diye kiziyorum sutum zaten bitmis hic yok psikolijik olarak bic iyi değilim

Sinirler gergin o yüzden o da asıl anlatmak istediğini sana yanlış yansıtmış .. Hiç böyle ufak gerginliklere takılma inşallah dediği gibi yanlış ölçüdür

zeynep-ahmet canim benimkide hirliyodu sumuk varmis burnunda. Dun degil onceki gun yutkunamadi agzindan tukurukler cikti filan nefes alamadi agladi bi hapsurdu bissuru sumuk cikti hemen cektim cocuk rahatladi. Sonra dedim gripmi oldu noldu goturdum doktora 3 kerede orda cektiler burnu fena tikanmis. Devamli cek gunde 7 kere filan. Evi nemlendir. Basina sogan koy. Ve kafasini ort.

Iste hava lazimda esim benim pimpirikli cikartirsam beni gebertir iyice fena olur laf eder filan. Bakim persembe izinli hava biraz iyi olursa bi mahalle turu attiririz belki onla beraber.
Nerdesin ki sen canim. Valla sumuklenene kadar cikartiyordum arada ama 3 gundur baya tikali burnu ondan cikartmiyorum. Bakalim aslinda hava da lazim yani gezdirmek lazim.

Can'ım biraz sakin ol bak kendine çok yükleniyorsun .. Her şey yoluna girecek sen güçlü bir kadınsın .. Hepimiz yaşıyoruz bunları unutma .. Bazen bende diyorum birdaha gelirsem Dünyaya asla evlenmicem diye .. Hem sütün bittiyse bitti bundada bişey yok mama içer doyar Onuda hiç kafana takma ne olacak yani ..

Canım geçmiş olsun anneme inşallah duzelr annen belki ultrasoncu yanlış ölçmüştür ben bi gittim 2 bez bağla desi sonra başka yere gittim o Dr guvenemedim boyle bi dengesizdirler sanki orada normal dedi hicbir sıkıntı yok dedi 2 dun çift bez bagladim ama şükür iyi çıktı diğer yerde gidip Dr yolasim geldi inanki

Insllah kuzum yaa sincan koruya goturucrm haftaya birde burayi hem sevmiyoruz esimle esimde yakin gidek dedi sonra tartisma cikti iste nasinyapoyorlar dr tutmadi cocu bile ben dedim.sana dedim gelmeyelim.doye dedim uzadi dava simdi.oda inrernetten kalcayi okuyor haftayada bakilsinda hayirlisi canim

Eskiden yürüyünce belli oluyor birsuru ameliyat oluyormuş. Benim eşim geçirmiş. Erken fark edilmesine rağmen demir aparat kullanmış. Kesinlikle ihmal etme çok onemli

Eskiden yürüyünce belli oluyor birsuru ameliyat oluyormuş. Benim eşim geçirmiş. Erken fark edilmesine rağmen demir aparat kullanmış. Kesinlikle ihmal etme çok onemli
Yani ah kuzum lunam eşim bazen cok sinirleniyor ben panikleyince oda sacma sapan konusuyir iste dunbakalim haftayanbelli olur

La Lune canim ya o zurafaya baktim 90 lira diyir cok degil mi, kehribarimizdan memnunuz
Dis cikarirkrn nasil olcak onu merak ediyorum, gaz problemimiz cok az var,bitti bile sayilir cok sukur. Minikpirhanna da almisti kolyeden acaba memnun mu? Hastag ekleyemedim onu listede goremedim. Gordugunde sor bakalim ben yakalayamazssam

G gamzelim080 canim ben diskapi cocuk onkoloji hastanesi var devlet ama oraya goturdum cok iyi dediler. Biraz bekletiyolar da ilgileniyolar yani. Kalcayi 48 gunlukken yaptirdim bir sorun cikmadi. Iki kalcada 65.6 cikti sanirim iki kalcada ayniydi. Insallah seninde duzelir cift bez diyolar ama bilmiyorum detayi

Kız bizimki benden daha pimpirikli doktor konusunda, ben rahatım o gidelim gösterelim deyip duruyor çocuğun üstüne titrwmeler falan bi de çocuk istemiyordu güya, istese kendi doğuracaktı sanırım

Olmadi orayada giderim bir koruyu deneyim farkli bir dr gorsun usg cekilsin bakalim onlar ne dicek ona gore hareket edicez tsk canim aklimda olsun diskapida

Canim galaktago damla nasil memnnmsn duydum bende ama kararsizim .birakinca sutten kesiyo diye yorumlar okudum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…