- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
Sinirimden. Ağlıyorum 3 aylim olmadan götürdük kalcaya vay efendim bizim zamanimizd kalcami vardi cocouk sağlam yav saglamda niye kucuk geliyor olcum zaten gittimiz polikinlige gicik oluyordum gene oraya gittik istemedigim halde dr bi garip ultrasoncu bi garip ustune sen cok buyutuyorsun benide panukletip korkutiyorsum deyunce patladim bemdr gelmessen gelem ben götürürum diye zaten annem.ameliyat olacak bebk oyle kucucuk sabi ortopedi birde yoracaklar bazen niye evlendim niye cocuk ypyim diye kiziyorum sutum zaten bitmis hic yok psikolijik olarak bic iyi değilimKocaların hepsi aynı cnm bizimkide heeseyde panikliyosun Dr goturelim diyorsun gitmeyince surat yapıyorsun diye bana kiziyo paniklerim tabi sokaktami buldum ben onu 4 yıl bekledim onun için kot kafa anlamiyorki aman bos geç canım ben goturmese kendim goturuyom birşey çıkmıyor ama içim rahatliyor inşallah ottopediye gittiğinizde sıkıntı çıkmaz canım
Sinirler gergin o yüzden o da asıl anlatmak istediğini sana yanlış yansıtmış .. Hiç böyle ufak gerginliklere takılma inşallah dediği gibi yanlış ölçüdürKizlar biz bugun gittik esim is arabsinin bakimi varmis neyse 75 gunluk olduk sol kalca gene 58 geldi ortopedi gorecekmis ona fore tedavi o erilecekmis.esimlede tartistik basladi bizim.zamanimizda.kalcami vardi biz de sikintimi var dedi patladim bende goturmeyek o zmaan allah ne verdoyse oyle büyüsün gelmessen gelme dedim ben gotururm dedim ben onumu demeknistiyorum uktrason yablos olzmus olabilir sen cok paniksin benide panikletoyorsun dedi
Iste hava lazimda esim benim pimpirikli cikartirsam beni gebertirRica ederim canm, aynen en guzeli duzen. Biz de oyle canm her gun yikamiyorz artik.
Bildigim kadari normal canm. Uyusun da buyusun ne guzell :) alisik degiliz ondan garipsedik uyumasini sanirim :)
Aslinda skica giydirip hava almaya da gotur canm. Oksijen de lazimmm
Nerdesin ki sen canim. Valla sumuklenene kadar cikartiyordum arada ama 3 gundur baya tikali burnu ondan cikartmiyorum. Bakalim aslinda hava da lazim yani gezdirmek lazim.Ay biz de hep evdeyiz ya çok soğuk buralar.Sapka filan da takmayı sevmiyor üsü türüm diye evdeyim hep ama fena sıkıldınız.Gerci burası küçücük gidecek bi yer de yok ya.
Uyuyorsa uyandirmayacaksinBelki atakları uyuyarak atlatiyodur seninki
Can'ım biraz sakin ol bak kendine çok yükleniyorsun .. Her şey yoluna girecek sen güçlü bir kadınsın .. Hepimiz yaşıyoruz bunları unutma .. Bazen bende diyorum birdaha gelirsem Dünyaya asla evlenmicem diye .. Hem sütün bittiyse bitti bundada bişey yok mama içer doyar Onuda hiç kafana takma ne olacak yani ..Sinirimden. Ağlıyorum 3 aylim olmadan götürdük kalcaya vay efendim bizim zamanimizd kalcami vardi cocouk sağlam yav saglamda niye kucuk geliyor olcum zaten gittimiz polikinlige gicik oluyordum gene oraya gittik istemedigim halde dr bi garip ultrasoncu bi garip ustune sen cok buyutuyorsun benide panukletip korkutiyorsum deyunce patladim bemdr gelmessen gelem ben götürürum diye zaten annem.ameliyat olacak bebk oyle kucucuk sabi ortopedi birde yoracaklar bazen niye evlendim niye cocuk ypyim diye kiziyorum sutum zaten bitmis hic yok psikolijik olarak bic iyi değilim
Hayalimdeki BebekKızımı özledim kaç saattir uyuyor sıpa uyansada minciklasam lüzumu
Canım geçmiş olsun anneme inşallah duzelr annen belki ultrasoncu yanlış ölçmüştür ben bi gittim 2 bez bağla desi sonra başka yere gittim o Dr guvenemedim boyle bi dengesizdirler sanki orada normal dedi hicbir sıkıntı yok dedi 2 dun çift bez bagladim ama şükür iyi çıktı diğer yerde gidip Dr yolasim geldi inankiSinirimden. Ağlıyorum 3 aylim olmadan götürdük kalcaya vay efendim bizim zamanimizd kalcami vardi cocouk sağlam yav saglamda niye kucuk geliyor olcum zaten gittimiz polikinlige gicik oluyordum gene oraya gittik istemedigim halde dr bi garip ultrasoncu bi garip ustune sen cok buyutuyorsun benide panukletip korkutiyorsum deyunce patladim bemdr gelmessen gelem ben götürürum diye zaten annem.ameliyat olacak bebk oyle kucucuk sabi ortopedi birde yoracaklar bazen niye evlendim niye cocuk ypyim diye kiziyorum sutum zaten bitmis hic yok psikolijik olarak bic iyi değilim
Oynasmaya başladı uyanxak gibi ama uyuyor prensesin kurban olurum onu verene yavrum benim herseyimmHayalimdeki Bebekhiç dokunma annesi bırak uykuya doysun
Insallah canim 5 kasım randevunaldim koru hastanesine gokce demisti aysin beye birde ona goturucrz ultrason birde orda cekilsin bakalim ordanda ortopedi hepsine giricemEki Görüntüle 1902705
Bizimkide boyle cikmis,herhangi bir sorun yok dedi. Seninkide insallah duzelir canim
Insllah kuzum yaa sincan koruya goturucrm haftaya birde burayi hem sevmiyoruz esimle esimde yakin gidek dedi sonra tartisma cikti iste nasinyapoyorlar dr tutmadi cocu bile ben dedim.sana dedim gelmeyelim.doye dedim uzadi dava simdi.oda inrernetten kalcayi okuyor haftayada bakilsinda hayirlisi canimCanım geçmiş olsun anneme inşallah duzelr annen belki ultrasoncu yanlış ölçmüştür ben bi gittim 2 bez bağla desi sonra başka yere gittim o Dr guvenemedim boyle bi dengesizdirler sanki orada normal dedi hicbir sıkıntı yok dedi 2 dun çift bez bagladim ama şükür iyi çıktı diğer yerde gidip Dr yolasim geldi inanki
Eskiden yürüyünce belli oluyor birsuru ameliyat oluyormuş. Benim eşim geçirmiş. Erken fark edilmesine rağmen demir aparat kullanmış. Kesinlikle ihmal etme çok onemliKizlar biz bugun gittik esim is arabsinin bakimi varmis neyse 75 gunluk olduk sol kalca gene 58 geldi ortopedi gorecekmis ona fore tedavi o erilecekmis.esimlede tartistik basladi bizim.zamanimizda.kalcami vardi biz de sikintimi var dedi patladim bende goturmeyek o zmaan allah ne verdoyse oyle büyüsün gelmessen gelme dedim ben gotururm dedim ben onumu demeknistiyorum uktrason yablos olzmus olabilir sen cok paniksin benide panikletoyorsun dedi
Yani ah kuzum lunam eşim bazen cok sinirleniyor ben panikleyince oda sacma sapan konusuyir iste dunbakalim haftayanbelli olurEskiden yürüyünce belli oluyor birsuru ameliyat oluyormuş. Benim eşim geçirmiş. Erken fark edilmesine rağmen demir aparat kullanmış. Kesinlikle ihmal etme çok onemli
Eski bi krem kutusuna koydum banyo ya ellerim nemli iken iki parmağımı karbonata bastırıp koltuk altımı ovuyorum hepsi bu kadarNasıl sürüyorsun canım dökülmüyor mu,ben de kullanayım
Kocaların hepsi aynı cnm bizimkide heeseyde panikliyosun Dr goturelim diyorsun gitmeyince surat yapıyorsun diye bana kiziyo paniklerim tabi sokaktami buldum ben onu 4 yıl bekledim onun için kot kafa anlamiyorki aman bos geç canım ben goturmese kendim goturuyom birşey çıkmıyor ama içim rahatliyor inşallah ottopediye gittiğinizde sıkıntı çıkmaz canım
Olmadi orayada giderim bir koruyu deneyim farkli bir dr gorsun usg cekilsin bakalim onlar ne dicek ona gore hareket edicez tsk canim aklimda olsun diskapidaG gamzelim080 canim ben diskapi cocuk onkoloji hastanesi var devlet ama oraya goturdum cok iyi dediler. Biraz bekletiyolar da ilgileniyolar yani. Kalcayi 48 gunlukken yaptirdim bir sorun cikmadi. Iki kalcada 65.6 cikti sanirim iki kalcada ayniydi. Insallah seninde duzelir cift bez diyolar ama bilmiyorum detayi
Canim galaktago damla nasil memnnmsn duydum bende ama kararsizim .birakinca sutten kesiyo diye yorumlar okudum daCnm bende bugünlerde sütümün azaldığını düşünüyorum.ama hiç sağıp ne kadar çıktı diye bakmıyorum ki moralim bozulmasın.tabii emziremiyorsan bişey diyemicem.birde bebek boş emerken yutkunmazken az sonra akım yakalıyor ve yutkunmaya yetişemiyor.sağmayla bebeğin emmesi aynı değil.birde galatago damla denedim bugünlerde sanki biraz faydası var.
1 saatte bebedor elektrikliyle 6 saat emmemşşti her ikisindendeBende avent natural var birkaç defa kullandım içti bi soğuma olmadı işe başladığında iyice büyücek bence memeyi reddetmez artık. Bir de ne kadar süre sağdın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?