Galiba biyerde okudum bebek iki aylikken uc saatte bir 120-150cc olmasi gerekiyormus.bendende 6Saatte 70-100cc arasi az geliyor yani.takviye yapiyomsn kilo alimi nasil1 saatte bebedor elektrikliyle 6 saat emmemşşti her ikisindende
Kilo alımı iyi gayet 1350 aldı bu ay aslında ben hemşireyim biliyorum ama uygulayamıyorum.sütümvar emiyo ama 1delikten geliyoGaliba biyerde okudum bebek iki aylikken uc saatte bir 120-150cc olmasi gerekiyormus.bendende 6Saatte 70-100cc arasi az geliyor yani.takviye yapiyomsn kilo alimi nasil
Benimde iki delikten .eger bi delikten ve bu kdr cc ile yse sutun besleyici baya.kilo alimida cok iyiymiaKilo alımı iyi gayet 1350 aldı bu ay aslında ben hemşireyim biliyorum ama uygulayamıyorum.sütümvar emiyo ama 1delikten geliyo
ben uzaktan ates olcer kullaniyorum cok memnunum.wewelltavalye ederim. Buhar makinesi de ayni markadan dusunuyirum. Bebek arabasi tek basina katlayip bagaja koyabileceginaraba bastonntarzi olur. Onlara bakman gerekli. Gaz ilaci monovit d kullaniyorum onda da kanserojen var mi bilmiyorum? Dis icin bence erken en azindan 4. Ayini bulmali butun bebekler bu ay oarmaklarini emiyor sanirim o yuzden ben hala eldiven giydiriyorum. Az once cikarayim dedim yuzunu boydan boya cizmis sipa. Ben de vucuduna bir sey surmuyorum. Zeytinyagi bence mukemmel oyle devam et. Kanguru kullanmadim kullanmayi da dusunmuyorum. Bebek arabamiz yeterli oldu. Hem de surekli disardayim surekli geziyorum kanguruyu biyun fitigimdan dolayi almadim. Bu aydan sonra da gerekli olmaz heralde. Mama da kullanmiyorum. Ama hipp iyi bir mamadir. Benden bu kadar..oğlum uyandı emzirdim uyudu tekrar yazayım danışacaklarım var arkadaşlar,
1.ateşölçer kullananların tavsiyeleri neler..uzaktan ölçer mi kulaktan alından ölçer mi..önerdiğiniz bi ürün var mı?
2.kanguru sling öneriniz var mı..erkek bebekler için riskli olmayan kullanışlı bir ürün önerisi olan var mı?
3.oğlum gerinmekten esnemekten uykusundan uyanıyor hep ama uyku tulumu ya da kundak fayda etmedi basıyo yaygarayı..özgür olacakmış..kolları bacakları hiç durmuyor hiç..sizde durum nedir?
4. gün aşırı yıkıyorum,nemlendirici birşey sürmüyorum arada tüm vucuduna saf zeytinyağı sürüyorum mis gib ioluyo ama her zaman olmuyo arada bi losyon olsa masaj yapsam rahatlasa istiyorum ama hiçbir ürüne güvenemiyorum artık..johnson amerikada bebek yağlarında kanserojen madde olduğunu açıklayıp özür dilemiş.Siz neler kullanıyorsunuz?
5. Ben gece yatmadan 90cc mama veriyorum ki 3-4 saat uyuyor..gün içinde ve gece kalktığında emziriyorum.Sütümü sağdığımda iki memeden 100-120 cc çıkıyor,bu güne kadar malum büyüklerin sütün yetmiyor sütün az mama ver de mama ver laflarıyla bezdim..inat ettim..sütüm de arttı..böyle idare ediyorum..ama doyuramıyormuyum az mı sütüm diye kaygılanıyorum..onu bunu yiyip içmekten oram buram büyüdü :) Hipp mama kullanıyorum avent natural biberonla..mamadan sonra bile emiyor oğlum..mamayı alıp ememyi bırakır diye korkmuştum ama olmadı aç kurtu anca doyuruyoruz sanırım:))siz neler yapıyorsunuz?
6.iki haftadır parmak emme çabaları başladı..ve önlüğü hep ıslanıyor..diş hazırlıkları mı başladı acaba..çok erken değil mi..bir zürafa edinmelimi acilen ne dersiniz?
7.d vitamini carlson kids daily kullanıyorum aile hekiminin verdiği d vitamininde kanserojen varmış diye doktorumuz uyardı onu kullanmıyoruz.
8. bi de hala bebek arabası alamadık ..bi başıma kaldırıp katlayıp bagaja koyabileceğim bişey arıyorum..zaten bel fıtığı atlattım...bitek kraft oto koltuğu aldık şimdilik onunla idare ettik de olmuyo böyle eve arabaya mahkum olunuyor..güneşi görüp çıkarmak istiyorum..var mı bebek arabası öneriniz?
9.buhar makinası gerekiyor galiba..peteklere su asıyorum ama burnu tıkanmaya başladı..damla aspiratör de pek sevimli değil mecbur kalmadıkça..sizler ne aldınız ne önerirsiniz?
ayyy çok mu sordum:)) oğlan uyurken fırsat bu fırsat...,
teşekkürler şimdiden cevaplara..sevgiyle..
teşeklürler canım..eldiven giydırmıyorum ben ilk 15 günden sonra giydirmedim..dokunması hissetmesi gelişimi için önemliymiş,doktorumuz önermişti..sık sık kesiyorum tırnaklarını çizmiyor yüzünü de artık.ben uzaktan ates olcer kullaniyorum cok memnunum.wewelltavalye ederim. Buhar makinesi de ayni markadan dusunuyirum. Bebek arabasi tek basina katlayip bagaja koyabileceginaraba bastonntarzi olur. Onlara bakman gerekli. Gaz ilaci monovit d kullaniyorum onda da kanserojen var mi bilmiyorum? Dis icin bence erken en azindan 4. Ayini bulmali butun bebekler bu ay oarmaklarini emiyor sanirim o yuzden ben hala eldiven giydiriyorum. Az once cikarayim dedim yuzunu boydan boya cizmis sipa. Ben de vucuduna bir sey surmuyorum. Zeytinyagi bence mukemmel oyle devam et. Kanguru kullanmadim kullanmayi da dusunmuyorum. Bebek arabamiz yeterli oldu. Hem de surekli disardayim surekli geziyorum kanguruyu biyun fitigimdan dolayi almadim. Bu aydan sonra da gerekli olmaz heralde. Mama da kullanmiyorum. Ama hipp iyi bir mamadir. Benden bu kadar..
Bazi bebek biberona alisamayabiliyor .zorlu bi surec aslinda.bizimkide biberonu daha cok seviyor.kasikla vermeyi denesen .cok dokuluyor biliyorum Ama.birde dogru mamayi bulabilmek cok onemli .ben kac tane mama degistirdim.biri gaz yapiyo,birini kusuyo birini hic almiyo derken burda similac yazmslardi ona basladim memnnz smdilik
Çok geçmiş olsun hayırdır ne olmuş kelebeğima okudum şimdi Allah hepinizi korusun umarım ciddi birşey değildir
Ben de cokarayim artik o zaman bu aksamdan sonrateşeklürler canım..eldiven giydırmıyorum ben ilk 15 günden sonra giydirmedim..dokunması hissetmesi gelişimi için önemliymiş,doktorumuz önermişti..sık sık kesiyorum tırnaklarını çizmiyor yüzünü de artık.
Insllah kuzum yaa sincan koruya goturucrm haftaya birde burayi hem sevmiyoruz esimle esimde yakin gidek dedi sonra tartisma cikti iste nasinyapoyorlar dr tutmadi cocu bile ben dedim.sana dedim gelmeyelim.doye dedim uzadi dava simdi.oda inrernetten kalcayi okuyor haftayada bakilsinda hayirlisi canim
Kız bizimkide. Dr alismasim der sersem kocis sanki kendi Dr gitmeden büyümüşKız bizimki benden daha pimpirikli doktor konusunda, ben rahatım o gidelim gösterelim deyip duruyor çocuğun üstüne titrwmeler falan bi de çocuk istemiyordu güya, istese kendi doğuracaktı sanırım
Hmm pompa tüm sütü çekemiyordur bence canım her ikisi de 6 saat beklemiş ise ve toplamda olan süt ise az gerçekten ama pompadan kaynaklı da olabilir sağdıktan sonra göğüslerini bomboş hissettin mi yumuşak. Bebeğinin bir Şikayet i yok ama değil mi belki de ihtiyacı o kadardır.1 saatte bebedor elektrikliyle 6 saat emmemşşti her ikisindende
Kilo alımı çok iyiymiş canım sütün yağlı demek ki miktarına takılma benceKilo alımı iyi gayet 1350 aldı bu ay aslında ben hemşireyim biliyorum ama uygulayamıyorum.sütümvar emiyo ama 1delikten geliyo
Benim oğlan da 2 Ağustos doğumlu dünden beri ataktayız . Siz de mi öyle :)nymeria-burcu canım benim kız 2 ağustos doğumlu 37 haftalık doğumlu ama hep gelişimi doğum tarihine göre oldu ve diğer atakları da doğum tarihine göre gerçekleşti, bizde bi de şöyle bir sorun var kızım gece uyumayı sevmiyor ama gündüz uyuyor, artık uyandırmaya başladım ama ne kadar uyandırsamda yine uyuyor, şimdi bi de ekstra olarak uyanıkken hep memnuniyetsiz, mememi bile emzikle kandırıp öyle vermek zorunda kaldım
Çift bez bağladınmı bunun tek yolu erken evrede bu götürene kadar bağla bence hiçbırakma heop çift olsunInsallah canim 5 kasım randevunaldim koru hastanesine gokce demisti aysin beye birde ona goturucrz ultrason birde orda cekilsin bakalim ordanda ortopedi hepsine giricem
CAnım pompayı kardeşim verdi o iyi sonuç alıyodu kızı 1,5 yaşında hala emziriyo burda sağdık onunki foşur foşur geliyo sorun bende sizikimemeden bir seferde kaç sağıyosunuzHmm pompa tüm sütü çekemiyordur bence canım her ikisi de 6 saat beklemiş ise ve toplamda olan süt ise az gerçekten ama pompadan kaynaklı da olabilir sağdıktan sonra göğüslerini bomboş hissettin mi yumuşak. Bebeğinin bir Şikayet i yok ama değil mi belki de ihtiyacı o kadardır.
Ates olcer olarak braun kulaktan olcer kullaniyorum cok memnunum. Temassizlarda cok kullanisliymis ama ben kullanmadim henuz.oğlum uyandı emzirdim uyudu tekrar yazayım danışacaklarım var arkadaşlar,
1.ateşölçer kullananların tavsiyeleri neler..uzaktan ölçer mi kulaktan alından ölçer mi..önerdiğiniz bi ürün var mı?
2.kanguru sling öneriniz var mı..erkek bebekler için riskli olmayan kullanışlı bir ürün önerisi olan var mı?
3.oğlum gerinmekten esnemekten uykusundan uyanıyor hep ama uyku tulumu ya da kundak fayda etmedi basıyo yaygarayı..özgür olacakmış..kolları bacakları hiç durmuyor hiç..sizde durum nedir?
4. gün aşırı yıkıyorum,nemlendirici birşey sürmüyorum arada tüm vucuduna saf zeytinyağı sürüyorum mis gib ioluyo ama her zaman olmuyo arada bi losyon olsa masaj yapsam rahatlasa istiyorum ama hiçbir ürüne güvenemiyorum artık..johnson amerikada bebek yağlarında kanserojen madde olduğunu açıklayıp özür dilemiş.Siz neler kullanıyorsunuz?
5. Ben gece yatmadan 90cc mama veriyorum ki 3-4 saat uyuyor..gün içinde ve gece kalktığında emziriyorum.Sütümü sağdığımda iki memeden 100-120 cc çıkıyor,bu güne kadar malum büyüklerin sütün yetmiyor sütün az mama ver de mama ver laflarıyla bezdim..inat ettim..sütüm de arttı..böyle idare ediyorum..ama doyuramıyormuyum az mı sütüm diye kaygılanıyorum..onu bunu yiyip içmekten oram buram büyüdü :) Hipp mama kullanıyorum avent natural biberonla..mamadan sonra bile emiyor oğlum..mamayı alıp ememyi bırakır diye korkmuştum ama olmadı aç kurtu anca doyuruyoruz sanırım:))siz neler yapıyorsunuz?
6.iki haftadır parmak emme çabaları başladı..ve önlüğü hep ıslanıyor..diş hazırlıkları mı başladı acaba..çok erken değil mi..bir zürafa edinmelimi acilen ne dersiniz?
7.d vitamini carlson kids daily kullanıyorum aile hekiminin verdiği d vitamininde kanserojen varmış diye doktorumuz uyardı onu kullanmıyoruz.
8. bi de hala bebek arabası alamadık ..bi başıma kaldırıp katlayıp bagaja koyabileceğim bişey arıyorum..zaten bel fıtığı atlattım...bitek kraft oto koltuğu aldık şimdilik onunla idare ettik de olmuyo böyle eve arabaya mahkum olunuyor..güneşi görüp çıkarmak istiyorum..var mı bebek arabası öneriniz?
9.buhar makinası gerekiyor galiba..peteklere su asıyorum ama burnu tıkanmaya başladı..damla aspiratör de pek sevimli değil mecbur kalmadıkça..sizler ne aldınız ne önerirsiniz?
ayyy çok mu sordum:)) oğlan uyurken fırsat bu fırsat...,
teşekkürler şimdiden cevaplara..sevgiyle..
2 gun oldu coft bagliyorul ama sr ortopedi grmeden baglama dedi saten baska dr goturucrz bundan memnun degilim ben genede baglayimÇift bez bağladınmı bunun tek yolu erken evrede bu götürene kadar bağla bence hiçbırakma heop çift olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?