2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Buyuk ihtimal atak canim, birde benimki illa sicak seviyor ve kuytu ariyor, cok sicak tutan battaneiyle ile kollari acikkalacaksekilde sariyirum,kafasinida nefes alabilecek sekildr sariyorum,ooohhhhh demeyi keyfine kipirdamadan uyuyor,cok kotu pisigimiz olmus desitin aldim pisik kremi digerleri is gormedi cunku. Dun bir de ayaga ve bileklere takilan kukla aldim,sabirsiLikla bekliyorum onlarla oynayacagi gunu

Kızlar ya ben ilk defa sütümü sağdım gece emmemişti sabaha karşı iki memeden toplam 60 cc süt çıkarabildim az mı sizce sizinki ne kadar oluyor 1.2 ay sonra işe başlıcam bir seferde ne kadar süt içer sizcebi de memeyi bırakmamsı için hangi biberondan almalıyım siz neler kullanıyosunuz

Benım kızım da aksam 21.30 gibi yatıyor gece 2-3 gibi kalkıp emziriyorum tekrar uyuyor sabah 7 de tekrar uyanıyor gündüz parça parça toplasan4 - 5 saat uyuyor

Az çok hepimizinki ayni galiba.Aksam 8 gibi uyuyor ama sık uyanıyordu ve genellikle akşamları bi, otururken agulayip gülüyor dayanamayip alıyorum bazen yanımıza oynuyoruz esimle filan ama artık bi düzen şart.En iyisi saat belirlemek.Cok çok sağolun.

Haha:))) senin yöntem supermis:))))
Sen nasil ayarliyorsun mamayi canim,gecen gun gordum mesajini da yazamadim. Ben cok kaynar yapmiyorum suyu,kaynayip kettleds termos bardagima koyuyorum,4 saate yakin ayni isida kaliyor,max 45 derece de mama yapiyorum,40 derece oluncada cocuga icirmeyi deniyorum. Likir likir iciyor,mamayi 30 derece olmadan tuketmeye calisiyorum. Mamanin omru 2 saat diyorlar,ilk zamanlar mamayi yapip termosa koyuyordum gece ayni isida istediginde mamayi veriyordum,ama nedense vitaminleri oluyor dediler diye artik oyle yapmiyorum,suyu ayni isida bekletip o an mamayi hazirlayip veriyorum

@gelinbuketi_gelintaci ayy bnm kızda öyle ya korkuyom 4 saattir uyuyor kalktı mama yedi uyudu sonra meme emdi uyudu uyamdiriyom ama yine uyuyor ayy ne oldu bunlara alışkın değilim bukadat uykuya
Ellesme kizzz uyusun birak,benimkini bugun erken kaldirdim,12 den beri kesintisiz uyuyor,arada gozlerini aciyor miyikliyir,pispisliyorum geri iyuyor hehheh

Bende avent natural var birkaç defa kullandım içti bi soğuma olmadı işe başladığında iyice büyücek bence memeyi reddetmez artık. Bir de ne kadar süre sağdın.

Çok geçmiş olsun evet düZenli olarak damla damlatırsanız geçer hırıltısı

Direniyorum tatlım çok az kaldı gerçi artık gülerek teşekkür ediyor annesine anneside hiç şikayetçi olmuyor

Valla tam sumuklu sipa :) hava aldirayim diyorum ona bile disari cikartmaya korkuyorum evde oturuyoruz oyle :)

Ay biz de hep evdeyiz ya çok soğuk buralar.Sapka filan da takmayı sevmiyor üsü türüm diye evdeyim hep ama fena sıkıldınız.Gerci burası küçücük gidecek bi yer de yok ya.

@gelinbuketi_gelintaci ayy bnm kızda öyle ya korkuyom 4 saattir uyuyor kalktı mama yedi uyudu sonra meme emdi uyudu uyamdiriyom ama yine uyuyor ayy ne oldu bunlara alışkın değilim bukadat uykuya
Uyuyorsa uyandirmayacaksinBelki atakları uyuyarak atlatiyodur seninki

Çok geçmiş olsun hayırdır ne olmuş kelebeğim a okudum şimdi Allah hepinizi korusun umarım ciddi birşey değildir

Son düzenleme:
Ellesme kizzz uyusun birak,benimkini bugun erken kaldirdim,12 den beri kesintisiz uyuyor,arada gozlerini aciyor miyikliyir,pispisliyorum geri iyuyor hehheh
Ayyy bmmkide öyle hic uyumazdi bu kadar tirstim
Ayy inşallah gece uyulmazsa bide mapxaz

Ya bu karbonat her derde deva ben koltuk altı roll on u yerine karbonat kullanıyorum hiç koku olmuyor. Kimyasal ları vucuduma sürmekten kurtuldum. Kilosu 6 7 lira karnonatın aktarda
Nasıl sürüyorsun canım dökülmüyor mu,ben de kullanayım

Kizlar biz bugun gittik esim is arabsinin bakimi varmis neyse 75 gunluk olduk sol kalca gene 58 geldi ortopedi gorecekmis ona fore tedavi o erilecekmis.esimlede tartistik basladi bizim.zamanimizda.kalcami vardi biz de sikintimi var dedi patladim bende goturmeyek o zmaan allah ne verdoyse oyle büyüsün gelmessen gelme dedim ben gotururm dedim ben onumu demeknistiyorum uktrason yablos olzmus olabilir sen cok paniksin benide panikletoyorsun dedi

Canimcimm gecmisnolsun cokk,kac cikti ki degerleri yazsana bi

Kocaların hepsi aynı cnm bizimkide heeseyde panikliyosun Dr goturelim diyorsun gitmeyince surat yapıyorsun diye bana kiziyo paniklerim tabi sokaktami buldum ben onu 4 yıl bekledim onun için kot kafa anlamiyorki aman bos geç canım ben goturmese kendim goturuyom birşey çıkmıyor ama içim rahatliyor inşallah ottopediye gittiğinizde sıkıntı çıkmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…