- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Buyuk ihtimal atak canim, birde benimki illa sicak seviyor ve kuytu ariyor, cok sicak tutan battaneiyle ile kollari acikkalacaksekilde sariyirum,kafasinida nefes alabilecek sekildr sariyorum,ooohhhhh demeyi keyfine kipirdamadan uyuyor,cok kotu pisigimiz olmus desitin aldim pisik kremi digerleri is gormedi cunku. Dun bir de ayaga ve bileklere takilan kukla aldim,sabirsiLikla bekliyorum onlarla oynayacagi gunuBizimki de akşam 6 da sonra uyku için huysuzlanmaya başlıyor ama en erken 8 de uyusun istiyorum oyalıyorum elimden geldiğince bazrn 8 bazen 9 bazen 10 nadiren 11 de uyuyor normalde 4 5 saat bi uykusu var sonra da emip devam ediyor altını açmazsam. Ama sabah 7 de kalktı diyelim 12 ye kadar genelde bi daha uyuyor bi posta. Ama dün gece mesela saat başı uyandı sebebi de yok gaz desem sadece 2 kalkışında gaz çıkardı. Atak işte ne yapalım.
Benım kızım da aksam 21.30 gibi yatıyor gece 2-3 gibi kalkıp emziriyorum tekrar uyuyor sabah 7 de tekrar uyanıyor gündüz parça parça toplasan4 - 5 saat uyuyor
Canım benim kızımda gündüz parça patça uyuyor, şu meşhur tracy hogg a göre sabah kaçta uyanıyorsa bebek en geç 12 saat sonra gece uykusuna geçmeli diyor, ben akşam en grç 8 gibi odaya götürüp kısık bi ışık ve yarım kundakla uyutmaya çalışıyorum yavaş yavaş alıştı sanırım saat 7den sonra uyku huzursuzluğu başlıyor çünkü, ha her akşam kesintisiz uyuyor desem yalan söylerim ara ara uyanıyor derin uykuya geçene kadar.
Kızım normalde 21:30 civarı uyuyup geceleri deliksiz 5-6 saat uyurdu dün gece babası ile bayagı oyun oynadılar bende uyutmaya götürmedim gece 11 de emzirdim 12 de uyudu sabah Bi uyandım saat 7 kız hala uyuyor 8 saat önce emzirdiğim için alıp emzirdim hala uyuyordu tekrar yatırdım 9 da uyanıp güne başladık.banyo yaptırdım bugun 3 saattir uyanmadı cok değil mi bu kadar uyuması
Bizimki de akşam 6 da sonra uyku için huysuzlanmaya başlıyor ama en erken 8 de uyusun istiyorum oyalıyorum elimden geldiğince bazrn 8 bazen 9 bazen 10 nadiren 11 de uyuyor normalde 4 5 saat bi uykusu var sonra da emip devam ediyor altını açmazsam. Ama sabah 7 de kalktı diyelim 12 ye kadar genelde bi daha uyuyor bi posta. Ama dün gece mesela saat başı uyandı sebebi de yok gaz desem sadece 2 kalkışında gaz çıkardı. Atak işte ne yapalım.
Sen nasil ayarliyorsun mamayi canim,gecen gun gordum mesajini da yazamadim. Ben cok kaynar yapmiyorum suyu,kaynayip kettleds termos bardagima koyuyorum,4 saate yakin ayni isida kaliyor,max 45 derece de mama yapiyorum,40 derece oluncada cocuga icirmeyi deniyorum. Likir likir iciyor,mamayi 30 derece olmadan tuketmeye calisiyorum. Mamanin omru 2 saat diyorlar,ilk zamanlar mamayi yapip termosa koyuyordum gece ayni isida istediginde mamayi veriyordum,ama nedense vitaminleri oluyor dediler diye artik oyle yapmiyorum,suyu ayni isida bekletip o an mamayi hazirlayip veriyorumHaha:))) senin yöntem supermis:))))
Ellesme kizzz uyusun birak,benimkini bugun erken kaldirdim,12 den beri kesintisiz uyuyor,arada gozlerini aciyor miyikliyir,pispisliyorum geri iyuyor hehheh@gelinbuketi_gelintaci ayy bnm kızda öyle ya korkuyom 4 saattir uyuyor kalktı mama yedi uyudu sonra meme emdi uyudu uyamdiriyom ama yine uyuyor ayy ne oldu bunlara alışkın değilim bukadat uykuya
Bende avent natural var birkaç defa kullandım içti bi soğuma olmadı işe başladığında iyice büyücek bence memeyi reddetmez artık. Bir de ne kadar süre sağdın.Kızlar ya ben ilk defa sütümü sağdım gece emmemişti sabaha karşı iki memeden toplam 60 cc süt çıkarabildim az mı sizce sizinki ne kadar oluyor 1.2 ay sonra işe başlıcam bir seferde ne kadar süt içer sizcebi de memeyi bırakmamsı için hangi biberondan almalıyım siz neler kullanıyosunuz
Çok geçmiş olsun evet düZenli olarak damla damlatırsanız geçer hırıltısıGünaydin guzel anneler hayirli bi gun olsun insallah. Kizlar zeynebin hiriltisi asiri olmus bugun ya öksurdu az once uykuda sanki her tarafi afedersiniz balgam dolu gibi ates falan yok cok sukur sizce doktora goturmeli miyim uykuda diye uyandirip burun damlasini damlatamadim acaba damlayla temizlersem gecer mi yaa cok canim sıkıldı su hiriltiyi bi türlü azaltamadim artarak devam edio hatta
Direniyorum tatlım çok az kaldı gerçi artık gülerek teşekkür ediyor annesine anneside hiç şikayetçi olmuyorÇok çok geçmiş olsun canım. Bazen burada da sulardan bir salgın oluyor.
Bak bakalım alırsan yorumlarını beklerim. Sende kehribar kolye de vardı değil mi?
Direncetrina 4. Ayda herşey çok daha güzel olacak.
Dişleri çıkınca ne yapacaz onu bilmiyorumBen diyorum Nevşin akıllı kız. Mis gibi annesinin koynu varken.
Ay yaa ne hoş. Biz de gülüyoruz memeye ama daha saldırmaya gelemedik.
Valla tam sumuklu sipa :) hava aldirayim diyorum ona bile disari cikartmaya korkuyorum evde oturuyoruz oyle :)
Uyuyorsa uyandirmayacaksin@gelinbuketi_gelintaci ayy bnm kızda öyle ya korkuyom 4 saattir uyuyor kalktı mama yedi uyudu sonra meme emdi uyudu uyamdiriyom ama yine uyuyor ayy ne oldu bunlara alışkın değilim bukadat uykuya
Çok geçmiş olsun hayırdır ne olmuş kelebeğimKizlar Antalyada patlama oldu 9 gibi. Begum kucagimda oturma odasindaydik, uyanmisti ama tekrar uyukluyodu. Ben duydum sesi disari baktm ki cevreyolunun o tarafta dumanlar var. Allhim korusun hepimizin evlatlarinu ve onlara sahip cikabilmek icin bizleri ve bizim ailelerimizi. Kisacasi herkesi. Insallah teror falan degildir. Bebegime oyle bi sarilmisim o an sonradan farkettm...
Ayyy bmmkide öyle hic uyumazdi bu kadar tirstimEllesme kizzz uyusun birak,benimkini bugun erken kaldirdim,12 den beri kesintisiz uyuyor,arada gozlerini aciyor miyikliyir,pispisliyorum geri iyuyor hehheh
Ayy inşallah gece uyulmazsa bide mapxazAy biz de hep evdeyiz ya çok soğuk buralar.Sapka filan da takmayı sevmiyor üsü türüm diye evdeyim hep ama fena sıkıldınız.Gerci burası küçücük gidecek bi yer de yok ya.
Uyuyorsa uyandirmayacaksinBelki atakları uyuyarak atlatiyodur seninki
Aaa neden oldu acaba geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun hayırdır ne olmuş kelebeğima okudum şimdi Allah hepinizi korusun umarım ciddi birşey değildir
Nasıl sürüyorsun canım dökülmüyor mu,ben de kullanayımYa bu karbonat her derde deva ben koltuk altı roll on u yerine karbonat kullanıyorum hiç koku olmuyor. Kimyasal ları vucuduma sürmekten kurtuldum. Kilosu 6 7 lira karnonatın aktarda
Canimcimm gecmisnolsun cokk,kac cikti ki degerleri yazsana biKizlar biz bugun gittik esim is arabsinin bakimi varmis neyse 75 gunluk olduk sol kalca gene 58 geldi ortopedi gorecekmis ona fore tedavi o erilecekmis.esimlede tartistik basladi bizim.zamanimizda.kalcami vardi biz de sikintimi var dedi patladim bende goturmeyek o zmaan allah ne verdoyse oyle büyüsün gelmessen gelme dedim ben gotururm dedim ben onumu demeknistiyorum uktrason yablos olzmus olabilir sen cok paniksin benide panikletoyorsun dedi
Kocaların hepsi aynı cnm bizimkide heeseyde panikliyosun Dr goturelim diyorsun gitmeyince surat yapıyorsun diye bana kiziyo paniklerim tabi sokaktami buldum ben onu 4 yıl bekledim onun için kot kafa anlamiyorki aman bos geç canım ben goturmese kendim goturuyom birşey çıkmıyor ama içim rahatliyor inşallah ottopediye gittiğinizde sıkıntı çıkmaz canımKizlar biz bugun gittik esim is arabsinin bakimi varmis neyse 75 gunluk olduk sol kalca gene 58 geldi ortopedi gorecekmis ona fore tedavi o erilecekmis.esimlede tartistik basladi bizim.zamanimizda.kalcami vardi biz de sikintimi var dedi patladim bende goturmeyek o zmaan allah ne verdoyse oyle büyüsün gelmessen gelme dedim ben gotururm dedim ben onumu demeknistiyorum uktrason yablos olzmus olabilir sen cok paniksin benide panikletoyorsun dedi
Sag kalca 63 sol kalca 58 canimCanimcimm gecmisnolsun cokk,kac cikti ki degerleri yazsana bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?