2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
CAnım pompayı kardeşim verdi o iyi sonuç alıyodu kızı 1,5 yaşında hala emziriyo burda sağdık onunki foşur foşur geliyo sorun bende sizikimemeden bir seferde kaç sağıyosunuz
Canım bebeğin ihtiyacı o kadar dır belki bizim oğlan çok iştahlı şimdiye kadar doydum diye kendini memeden çektiğini görmedim ben de gak dese guk dese emziriyorum hemen o yüzden belki arttı baya 3 saat emzirmesem 1 memeden 80cc fln çıkıyor .

Ateş ölçer weel aldik sogul buhar makinasina aldik oda weweel memnunum
Bebek arabasi puset chicoo trewel sistem bebek arabadi cok rahat tek elle acip arabaya koyabiliyorsun kullanmi cok guzel ve agir degil kangurunvar ama ben hic kullanamdim daha boyun titigimdan dolayi damla olarakta momovit vermisti saglik ocagi icerigini incelemedim kanserojenmi diye kullaniuorum ama zurafada cok pahali ben chicodan aldim bir tane ama daha erken 4 aydan sonra veririm diye düşünüyorum

Bebelac ve aptamil urunlerinde jokerde suan %25 indirim var kizlar bilgilerinize..

Ne bilim ya iyice bozuldu moralin az gelsede bnm sütumu içiyo korur diyorum ama bu seferde iyice az gelince çöktü moral
CNm lütfen bu şekilde düşünmekten vazgeç bi ara insanların sütün yetmiyo aç mı mama ver demeleriyle ben taktım buna ilk hafta millet sütten yakınır benim 120cc rahat geliyodu göğsümden 2.günden sağıp dolaba atıyodum 2. Hafta moralimi bi bozdular 30cc çıkmaz oldu sonra kendi kendimi topladım benim sütüm yetiyo çok sütüm var dedim hep ve düzeldi eskiye döndüm şükür hersey moralinle alakalı ltfn rahatla

Benimkide dokulmeye basladi.belki sut urettigi icin vucut eksiliyo vitaminler saci besleyemiyor.su eskilerin dedigi dogrumu acaba.senin bebis seni tanimaya basladimi

Doktorun dediği daha mantıklı bana göre 9 au boyunca dökülemeyen saçlar hepsi birden dökülüyor
Hormonlar normale dönünce.

Evet kızım bence beni tanıyor .
Bakışlarıyla beni çok takip ediyor. Sesimi duyunca susuyor.
Başkaların kucağımda değil ben alınca hemen sakinleşiyor bence tanıyor :))

Şuanda bebelerimiz çok küçük ve bizimle uyanık olmaları hoşumuza gidiyor ama uzun vadeli düşünmek lazım. Uyusun da büyüsün olayı gerçektir. Uyuyacak-özellikle geceleri!! Uyku düzeni ne kadar küçük oluşturulursa o kadar iyi. En geç 8-9 uyumalı. Uyansa bile kesinlikle kaldırılmamalı. Ben ilk oğluma uyku eğitimine 3 aylıkken başlamıştım. Hala akşam 8-9 arasında uyur(istisna durumlar olabiliyor tabi) hele bebekken 6da yatardı tabi sabah 5te kalkardı o ayrı..sonra 7de uyuyup 10da kalkardı.

Canım bana biraz az geldi..yetiyor mu? Kilo alımı nasıl? Mama veriyor musun?
1.temassız ateş ölçer kullanıyorum. 2.yılını doldurdu çok memnunum. 2 kere pilini değiştim(daha uzun giderdi de oğlan evdeki bütün eşyanın ve benim ateşimi hergün bi tur ölçtüğünden tez bitiyor) medifine marka. Küçük bir şey.
2.momfortbaby kanguru kullanıyorum. Benim oğlan pek hoşlanmıyor ben de tedirgin oluyorum.
3.bende kundak yapmıyorum daha çok ağlıyor. Ellerini ağzına soka soka öyle konuşa konuşa uykuya dalıyor.
4.bende gün aşırı yıkıyorum tabi kakası taşmışsa günde 2-3 kere bile yıkadığım oluyor hala. Ben vücut sütü olarak bübchen kullanıyorum. Gayet memnunum. Araştırabilirsin. Gayet güvenilir bir marka.
5.sütümü hiç sağıp bakmadım kaç cc diye. Hala istiyorsa diğer mememi de veriyorum. Emdikten sonra ellerini yemeye devam ettiğinde bir kaç kez mama yaptım içmedi..içse bile kustu. Mama olarak golden goat biberon olarak da avent naturel kullanıyorum.
6.el parmak ne bulursa emiyor. Bu gelişim göstergesi..diş için erken. Tabii soyda çok erken diş çıkaran varsa o ayrı durum. Zürafa istiyorsan alabilirsin ama hem çok pahalı hem seveceği ne malum. Ayrıca bebeler 7-8 aydan önce diş kaşıyıcıyla dişlerini kaşıyamaz daha çok ellerini kıllanır.
7.ben monovit d3 kullanıyorum.
8.bebek arabaları aşırı derecede ağır oluyor ve çok yer kaplıyor. Ben hevesle aldım ama...tam yatarlı baston puset öneririm. Ben chicco liteway almıştım. Bebekte de onu kullanıyorum.
9.buhar makinesi almadım almayı da düşünmüyorum. Evim aşırı sıcak olmasına rağmen...bence çok da lüzumlu bir şey değil.

Naçizane tavsiyem bu çok kullanışlı görünüyor Lazım bir şey dediğimiz-denilen her şeyi almayın. Sonra koyacak yer bulunmuyor.
Misal oyun halısı olmazsa olmaz mı? Çok da lazım bir şey değil..bunun gibi bir sürü şey var.
Kız Allah iyiliğini versin. Çocuk ellerini tanımayacak hala mı eldiven takıyorsun Ellerini yalamalı ağzına sokmalı. Tırnaklarını sıkça kesiyorum ben. Arada kaportasını çiziyor ama o kadar olur. İz falan da kalmaz o çiziklerden. Hem çize çize alışacak

Canim galaktago damla nasil memnnmsn duydum bende ama kararsizim .birakinca sutten kesiyo diye yorumlar okudum da
Öyle bi durum olacağını sanmıyorum.çemen otu falan var içinde.sütüde öyle aman aman arttırmadı.bişeyler yaptım demek için kullanıyorum desem yeri.

Valla kullaniyodum. Cizince uzuluyodum ben de cikardim eldivenleri bu gece. Ama ankaranin sogugunda elleri donar kizimin. Bi de benim kiz hic iki memeyi birden almadi ya tek memeyi 3 dk emse uyuyo zaten.

Valla kullaniyodum. Cizince uzuluyodum ben de cikardim eldivenleri bu gece. Ama ankaranin sogugunda elleri donar kizimin. Bi de benim kiz hic iki memeyi birden almadi ya tek memeyi 3 dk emse uyuyo zaten.
Valla bende sendenim eldivenleri cikartmadim.hele gece buz gibi ankara gunduz uyanikken takmiyorum emiyor oynuyor tek korkum gozune sokmasi parmagini tirnaklri sik sik kesiyorum ama genede guvenemedim giydiriyorum hele gece

Valla bende sendenim eldivenleri cikartmadim.hele gece buz gibi ankara gunduz uyanikken takmiyorum emiyor oynuyor tek korkum gozune sokmasi parmagini tirnaklri sik sik kesiyorum ama genede guvenemedim giydiriyorum hele gece
Bugun cukardim ilk boydan biya gozunun altindan agzina kadar cuzmis hem de kisaydi tirnaklari bakslim sonu ne olur.

Kızlar haftaya dogum ıznım bıtıyor nasıl rapor alacagız bır yolu var mı? Cok kucuk be egım dahaaa

Sut emzırme ıznını toplu kullanabılıyor muyuz bunun ıcın nasıl nır yok ızlemelıyımm

Çocuk elinin üşümesinden hasta olmaz. İlk 1-2 gün elleri soğuk olur sonra ortama uyum sağlar. Evinizde ısı değişimi çok olmuyorsa bi sıkıntı yaşamazsınız aslında. 18dereceden yukarısı normal sıcaklıktır aslında. Tabi dışarı çıkarken eldiven giydirin siz Ankara fenadır bilirim
Sanırım gece evleriniz baya soğuk oluyor çocuk elinden hasta olmaz. Tabi annesi daha iyi bilir ballim beni yanlış anlama bebeğin adına sana kızmak istiyorum!!! Bebeğine haksızlık ediyorsun. Neden parmağını gözüne soksun? İlk 1 ay hatta ilk 1-2 hafta parmağını gözüne sokabilir o da belki...kuzun öyle bir şey yapmaz,aklı başında cesur akıllı özgüveni tam bir ballitos o
Herkese ıyı geceler
İyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…