2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Amin canim her gunumuz guze gecsin insallah meleklerimizle, ailelerimizle.

Canm aksamlari en gec 9 da yatmis olmalilar aslnda ama bunu yakalamk cok zor. Ben son bi aydir direniyorm. Saat 8:30 9 a dogru esnerse hemen alip gidiyorm yatak odasina kizimi. Altimizi degisip tulumumuzu giyip emiyoruz. Isiklr kapali, ses yok. Gece moduna geciyoruz. Bazen cok direndigi oluyor ama sonunda uyuyor. Gece uykusuna geciyor. Emmek icin kalksa da geri uyuyor. Her gun duzenli gitmese de o saatte uyumasi gerektigini ogreniyor yavas yavas. Hatta banyo yaptinda daha rahat uyuyo. Sabahlri da 6-7 kalkiyo. Sonrasinda keyfine gore.. Gunduzleri pek duzenli uykusu yok zaten. Bu sekilde yaniii...

her şey bir yana, kızımı özlerim. dayanamam.

Benimkide dokulmeye basladi.belki sut urettigi icin vucut eksiliyo vitaminler saci besleyemiyor.su eskilerin dedigi dogrumu acaba.senin bebis seni tanimaya basladimi

AA çok ilginç bizde de tam tersi olmuştu. Bu bebişler çok tontiş çok akıllı

AA çok ilginç bizde de tam tersi olmuştu. Bu bebişler çok tontiş çok akıllı
Bazi bebek biberona alisamayabiliyor .zorlu bi surec aslinda.bizimkide biberonu daha cok seviyor.kasikla vermeyi denesen .cok dokuluyor biliyorum Ama.birde dogru mamayi bulabilmek cok onemli .ben kac tane mama degistirdim.biri gaz yapiyo,birini kusuyo birini hic almiyo derken burda similac yazmslardi ona basladim memnnz smdilik

Damla derken canım nasıl damla lansinoh var ama onu kullanabilirim de onu emmesı bebege zarar vermez mi
Doktor bebeğin ağzını temizlemek için ne verdi canım damla değil mi? Onunla göğüs uçlarını da temizle. Yok bebeğe zarar vermez. Temizlenmesi gerekmiyor lansinoh un arastirabilirsin.

Sağol canım cevabın için,ben de o saatlerde düzenli yatırmaya çalışayım en iyisi.Evet artık banyoyu akşam 8 gibi yaptırıyoruz daha rahat uyuyor ama 2_3 günde bir yıkıyorum havalar nedeniyle.

S safakxwqsevda cnm benım kızımda da 1 ay geçmedi pamukcuk 2 ayrı damla kullandım geçmedi sonra kaynamış ılımış bir bardak suya 1 cay kaşığı karbonat ekleyip karışım hazırladım her emmeden sonra parmağımı gazlı beze sarıp bu suya batırıp dilini ağzını temizledim aynı suyla meme uçlarımı da temizlerim 3.gün geçti cok şükür kurtulduk

Benım kızım da aksam 21.30 gibi yatıyor gece 2-3 gibi kalkıp emziriyorum tekrar uyuyor sabah 7 de tekrar uyanıyor gündüz parça parça toplasan4 - 5 saat uyuyor

Canım benim kızımda gündüz parça patça uyuyor, şu meşhur tracy hogg a göre sabah kaçta uyanıyorsa bebek en geç 12 saat sonra gece uykusuna geçmeli diyor, ben akşam en grç 8 gibi odaya götürüp kısık bi ışık ve yarım kundakla uyutmaya çalışıyorum yavaş yavaş alıştı sanırım saat 7den sonra uyku huzursuzluğu başlıyor çünkü, ha her akşam kesintisiz uyuyor desem yalan söylerim ara ara uyanıyor derin uykuya geçene kadar.

Kızım normalde 21:30 civarı uyuyup geceleri deliksiz 5-6 saat uyurdu dün gece babası ile bayagı oyun oynadılar bende uyutmaya götürmedim gece 11 de emzirdim 12 de uyudu sabah Bi uyandım saat 7 kız hala uyuyor 8 saat önce emzirdiğim için alıp emzirdim hala uyuyordu tekrar yatırdım 9 da uyanıp güne başladık.banyo yaptırdım bugun 3 saattir uyanmadı cok değil mi bu kadar uyuması

Ya bu karbonat her derde deva ben koltuk altı roll on u yerine karbonat kullanıyorum hiç koku olmuyor. Kimyasal ları vucuduma sürmekten kurtuldum. Kilosu 6 7 lira karnonatın aktarda

Benım kızım da aksam 21.30 gibi yatıyor gece 2-3 gibi kalkıp emziriyorum tekrar uyuyor sabah 7 de tekrar uyanıyor gündüz parça parça toplasan4 - 5 saat uyuyor
Bizimki de akşam 6 da sonra uyku için huysuzlanmaya başlıyor ama en erken 8 de uyusun istiyorum oyalıyorum elimden geldiğince bazrn 8 bazen 9 bazen 10 nadiren 11 de uyuyor normalde 4 5 saat bi uykusu var sonra da emip devam ediyor altını açmazsam. Ama sabah 7 de kalktı diyelim 12 ye kadar genelde bi daha uyuyor bi posta. Ama dün gece mesela saat başı uyandı sebebi de yok gaz desem sadece 2 kalkışında gaz çıkardı. Atak işte ne yapalım.

Ya bu karbonat her derde deva ben koltuk altı roll on u yerine karbonat kullanıyorum hiç koku olmuyor. Kimyasal ları vucuduma sürmekten kurtuldum. Kilosu 6 7 lira karnonatın aktarda
Doğru Cnm hem rengini beyazlatıyor kararma yapmıyor ben limon suyu ile karbonatı karıştırıp dişlerimi fırçalarım ara sıra lavabomu ovarım çatal bıçak paslanmışsa ovarım pırıl pırıl olur :)

kesinlikle atak Cnm bazen sebepsiz değişmeler hep atak yüzünden

Valla tam sumuklu sipa :) hava aldirayim diyorum ona bile disari cikartmaya korkuyorum evde oturuyoruz oyle :)

Kızım bu gece uyumadı, en fazla uykusu 15 dk idi, uyanık olduğu Zaman'larda da hep ağladı, zorla araba ana kucağında uyuttum, büklüm büklüm olsada uyudu. zannedersem ataklardayız
Canim sen ne zaman dogum yapmistinz,aynisini 2 gece once yasadik bizde
Allahim korusun,ins teror cikmaz sonu,opuyorum ikinizide cok sukur evlerden irak olsun.
Daha belli degil sanirim ne oldu yayin yasagi getirilmis cunku.

yayın yasağı gelmiş canım
Ota boka yayin yasagi gelir hep zaten,millette kerizdi tabi,
Aynen canim ben demistim sanada,bizde her mamayi denedik,doktor tavsiyesiyle similac kullaniyoruz,ve cok memnunuz. Haftada 100 liraya yakin bir masrafimiz var,sizinki de oylemi

Masallah de kizzzz daha nabican,artik vucudu normal insan vucuduna adapte oluyor,masallah masallah,hic dokunma dogru olan bu cunku,gundude bol bol bol besleki gece ve gunduz farkini anlasin. Aynisindan birde ben istiyorum.

Alintilayarak geldim,herkese selam kizlar,biz bu aralar cok atakli gunler geciriyoruZ,her atak sonrasi bir gelisme oluyor. Benim bebe artik kalkip oturuyor inanmassinixz. Daha ilk dogdugu gun kafasini dik tutuyordu bu cocuk,oturacagini tahmin etmeliydim. Dun gecede bir tuhafti,10 gibi gce uykusuna girdi 2-3 saat araliklarla uyanip biberondan iki cekis yapip geri uyudu,ben sooooook. 1 saatte bir 150 cc mama icen cocuk, tum gece biyunca 150 cc mama icmedi.sanirim gecen gunki atagin meyvelerini simdi topluyorum. Pek bi mutlu oldum.boyle olunca kocamada geceleri vakit ayirabilmeye basladim. Harika birsey eski hayatima geri donuyorum. Bizimde gece uykumuz en gec gece 10,...8 de mikirlanmalar baslar,gozler kipkirmizi olur huysu z olur ama uyumaz illa. En gec 11 dir uyumasi,ataklari saymiyorum tabi. Bugunde prk bir huylu,gunduz uykusunu besiginde yapiyoruz,hemde besiginde gozleri acikta duruyor,pek bi masallahi var,bugun beni bayagi mutlu etti,duZenli sekilde yiyor iciyor uyuyor.guzel huylu oglum benimmm. Simdilik gelismeler benden boyle

Sağol canım cevabın için,ben de o saatlerde düzenli yatırmaya çalışayım en iyisi.Evet artık banyoyu akşam 8 gibi yaptırıyoruz daha rahat uyuyor ama 2_3 günde bir yıkıyorum havalar nedeniyle.

Rica ederim canm, aynen en guzeli duzen. Biz de oyle canm her gun yikamiyorz artik.

Bildigim kadari normal canm. Uyusun da buyusun ne guzell :) alisik degiliz ondan garipsedik uyumasini sanirim :)

Valla tam sumuklu sipa :) hava aldirayim diyorum ona bile disari cikartmaya korkuyorum evde oturuyoruz oyle :)

Aslinda skica giydirip hava almaya da gotur canm. Oksijen de lazimmm

Amin canm aminn. Biz de seni optukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…