2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Valla bende daha tam cikarmadim:))) arada cikatiyorum hava alsin diyede cok cok emiyor:) arkadaslarin dedigi gibi buz gibi oluyor bide yirtmasindan bende korkuyordum ama.bundan sonra bende baslarim insallah cikartmaya:)

Bilegime damlatiyorum canim ben. Ama terddut ettim soguk mu oluyor acaba diye. Senin yontemde guzelmis belli ayarda yapip hafif sogumasink beklemek

İyi geceler anneler ve bebisleri uzun zamandır giremedim ev aricami daha önce yazmıştım sayfalar birikiyor okuyamiyorum ve maalesef bugünde anneanmemi kaybettimyarin cenazesi kalkicak çok üzgünüm uyuyamiyorum

Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin

İyi geceler anneler ve bebisleri uzun zamandır giremedim ev aricami daha önce yazmıştım sayfalar birikiyor okuyamiyorum ve maalesef bugünde anneanmemi kaybettimyarin cenazesi kalkicak çok üzgünüm uyuyamiyorum
Canim benim uzuldum Allah rahmet eylesin.rabbim geride kalanlara sabir versin insallah...

Bilegime damlatiyorum canim ben. Ama terddut ettim soguk mu oluyor acaba diye. Senin yontemde guzelmis belli ayarda yapip hafif sogumasink beklemek

Bilegime damlatiyorum canim ben. Ama terddut ettim soguk mu oluyor acaba diye. Senin yontemde guzelmis belli ayarda yapip hafif sogumasini beklemek:)

Valla bende daha tam cikarmadim:))) arada cikatiyorum hava alsin diyede cok cok emiyor:) arkadaslarin dedigi gibi buz gibi oluyor bide yirtmasindan bende korkuyordum ama.bundan sonra bende baslarim insallah cikartmaya:)
23 gunlukken eldivenle gottik doktorumuza kizdi bize. Rahat birakin cocugu kesfetsin demisti bende o gunden beri biraktim:)))

Başın sağolsun canim Allah rahmet eylesin insallah

Ah kuzum başın sağolsun. Kalanlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin rabbim. Kıyamam yaaa mekanı cennet olsun pamuk anneannenin

Ağustosun kavurucu sıcağında çıkaraydın şimdiye alışmıştı topraam
Ben hastaneden eve gelir gelmez hemen tırnaklarını kestim bir daha da takmadım eldiven. İlk oğlumda 1 hafta takmıştım, tırnaklarını kesmeye cesaret edememiştim sonra içime fenalık geldi bi hışım kestim çıkardım. Ben eldiven takmaktan pek hoşlanmam bebeleri öyle gördükçe içime sıkıntı basıyo

40 dkdir emiyoruz uyudu uyku arasinda keyif yapiyor resmen.
Ohhhh yarasıııııınnn Ağzını yerim ben Aşk onlar aşk! Mis kokulu cennet kokulular. Verene çok şükür
23 gunlukken eldivenle gottik doktorumuza kizdi bize. Rahat birakin cocugu kesfetsin demisti bende o gunden beri biraktim:)))
Benim görümcem kızına 4 ay eldiven taktı. Onu gördükçe içim şişerdi fenalık basardı bana. Çok da bişe demek istemezdim..karışmak istemem sonuçta onun evladı.. bi akşam oturmaya çağırdı bizi gittik evleri bir sıcak mübarek Ağustos sıcağı! Bebeği eldivenli gördükçe bana fenalık geldi dayanamadım çıkardım eldivenleri 'aaaaa üşür neden çıkardın' dedi 'abla çocuk okula başlıcak nerdeyse ne eldiveni allahsen! Elini sorsalar bilemeyecek yeter taktığın' dedim ama o kadar güldü ki...şimdi hep anlatıyormuş benim gelin böyle dedi bana diye

İkinci memeye gectik valla verene cok sukur. Ne kadar sukretsek az mis kokulu kuzular :)
Ayyy çok güldüm ya iyi demisin. 4 ayda yuh yani

Aynen çok pahalı canım. Bugün alan başka Blogger da hiç ise yaramıyor kaziklandik yazmış. MinikPiranha bir süre hesabını dondurdu. Sorarız gelince.

Basın sağolsun canım. Allah sabır versin.

Huni diyarından sevgiler efendim. Kocasına bıçağı takmak isteyenler de bu hafta Sevgili Lune. Hikayesi şöyle:

Bebe bir yandan ağlar gecenin köründe bende su istedim hay istemez olaydım. Getirdi kapağı açarken döküldü yatağa. Geldi yatağa su döküldü yorganı kenara koyup dedim. Bebe ağlıyor demiş miydim? Kapağı açarken döküldü hadi al yatak iyice ıslanacak dedim. Vay açtı ağzını neden ben sert konuşuyormuşum ulan gecenin köründe bebe kulağımın dibinde tiz ses çalışması yapıyor ter akmış bir yerimden sana cicim diyecek hal mi var? Bende açtım ağzımı verdim odunu. Baktı bende şalter atık efendi gibi kızı uyuttu. Bende tam patlamamış afyonumla geldim. Te allam.

Herkesin bebesi ağlıyor panik yapma diyecek olan canlar evde sürekli bebe ağlayınca kapıya dayanıp kesiyormusum gibi muamele eden bir adet kv olunca o kadar kolay olmuyor o işler. Evde sürekli bir neden ağlıyor sorusu dönüyor. En son tuttum Neva hanımı yüzüne muhatabın burada al sor neden ağlıyor dedim. Ben hunimi alıp uyumaya çalışayım en iyisi. Hepinizi öptüm bol uykulu geceler olsun.

Allasen yaa aklinla bin yasa,kesin bende aynisini yapardim. Bende hic eldiven tkmadim,kv burdayken o takiyordu,bende arkasini dondumu cikariyordum.simdi elleriyle kendini elliyor,bana dokunuyor,opunce ellerini guluyor,yuzume koyuyorum dokunmaya calisiyor. Eldivenle bunlar mumkun degil dedigin gibi canimmmm. Ben hatta tirnak bile kesmedim hiiiccc. Bizinkisininki tam keselim artik diyoruz bir bakiyorum yanlardan ayrilmis,hop tuttum cektim bitti incecik daha. Kendini de cizdigi oldu tabi ama ertesi gunu hicbiseysi kalmiyor. Gozunede sokuyordu prmagini,ama artik ellerini yumruk yapip suratina yanastiriyor sanirim kendi kendine ogrendi.
Aynen çok pahalı canım. Bugün alan başka Blogger da hiç ise yaramıyor kaziklandik yazmış. MinikPiranha bir süre hesabını dondurdu. Sorarız gelince.
Aaa noldu acaba.

Aha bizzz,geldim hunimi alip canim. Saat 9 dan beri bizimki beni oldurdu,sanirim gaz sancisi tuttu bir turlu uykuya dalamadi,o dalamadikcs agla agla beni sisirdi. Bende kocayi sisirdim. Adam yarin ise gitcrk banane bu saate kadar uyutmadim onu,en son delirmek uzereydim vals mamasini ona verdirttim,sonrada kucakla gaz cikar hoooop uyuttum zorla. Cok zor bir aksam oldu. Dun geceden sadece 2 saat uykum var,hadi bende kactim ,2 saat sonra nobete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…