2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
La Lune nasil yaaa kv hala sendemi,bi gitselerdi artik yaaaa,icim sisti️ Kalabslik cok zor,karissn eden offff,geriyr donup bakiyorumda ne cekmisim breeeeeeee. En iyisi kendin bakmak xocuga,mumkunse misafirde gelmesin,kalici misafirlet hele hemen gitsin dahada gelmesin. Bu seferki gelip gitmelerinden gercekten cok yoruldum.

İyi geceler anneler ve bebisleri uzun zamandır giremedim ev aricami daha önce yazmıştım sayfalar birikiyor okuyamiyorum ve maalesef bugünde anneanmemi kaybettimyarin cenazesi kalkicak çok üzgünüm uyuyamiyorum
Allah rahmet eylesin başınız saolsun mekanı cennet olsun Adanurcum

Tatlım Kv hala sizde mi neden gitmedi ki

İyi geceler anneler ve bebisleri uzun zamandır giremedim ev aricami daha önce yazmıştım sayfalar birikiyor okuyamiyorum ve maalesef bugünde anneanmemi kaybettimyarin cenazesi kalkicak çok üzgünüm uyuyamiyorum
Basin sagolsun kuzum mekani cennet olsun geride kalanlra sabir eylesin

Canım giremedim sayfalar birikmiş okuyarak geliyorum.. İnşallah düzelir bende 10 kasımda ne cevap alacağım bilmiyorum.. Aslında 75 günlük olduk diyorsun ya beklenen doğum gününe göre hesaplamamız gerekiyorumuş yani 40'hafta üzerinden hesaplamak, 40 haftaya göre hesaplayıp git ben öyle teselli oluyorum şimdilik.. İnşallah düzelir kuzularımız

Valla bende sendenim eldivenleri cikartmadim.hele gece buz gibi ankara gunduz uyanikken takmiyorum emiyor oynuyor tek korkum gozune sokmasi parmagini tirnaklri sik sik kesiyorum ama genede guvenemedim giydiriyorum hele gece

Bugun cukardim ilk boydan biya gozunun altindan agzina kadar cuzmis hem de kisaydi tirnaklari bakslim sonu ne olur.

Yaa kızlar çizsin ne olacak, emeklemeye ya da yürümeye başladığında düşünemiyorum sizi 2 ayı geçti bebişleriniz bırakın doya doya emsinler ellerini, ben 10 günlüktü çıkardım eldivenleri sadece 1-2 kere çizdi kendini.

Başınız saolsun cnm Rabbim mekanını cennet etsin

Cikardim dun gece artik sizler oyle.diyince burnu komple.çizmiş sipam ama gecer dr soratim cozik.icin krem.surmeyengerek.varmi artik

Aynen yaa. Biz geçen hafta başladık yalnız kalmaya ama ben çok kötü mastit oldum. O yüzden eşim çağırdı. Bu hafta gidecekler umarım. Ben de şiştim zor valla.

Şimdi bizim bu bebişler hangi zamanlarda atakta oluyorlar.çok merak ettim kizlar.çünkü psikolojik olarak kendimi hazirlamam gerek önceden bileyim de.

Kizmayin ya cikardim iste...

Ilk iki ay iyiydi ama ikinci ay kontrolunden sonra 12 gun gecmis hic kilo almamis hasta olmasina bagladim.

Benim evim asiri sicak oluyor kisin pikeyle yatiyoruz ama haklisin bugun elleri sicacik olmus. Ilk cikardigimda dun buz gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…