- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Allah rahmet eylesin başınız saolsun mekanı cennet olsun Adanurcumİyi geceler anneler ve bebisleri uzun zamandır giremedim ev aricami daha önce yazmıştım sayfalar birikiyor okuyamiyorum ve maalesef bugünde anneanmemi kaybettimyarin cenazesi kalkicak çok üzgünüm uyuyamiyorum
Tatlım Kv hala sizde mi neden gitmedi kiHuni diyarından sevgiler efendim. Kocasına bıçağı takmak isteyenler de bu hafta Sevgili Lune. Hikayesi şöyle:
Bebe bir yandan ağlar gecenin köründe bende su istedim hay istemez olaydım. Getirdi kapağı açarken döküldü yatağa. Geldi yatağa su döküldü yorganı kenara koyup dedim. Bebe ağlıyor demiş miydim? Kapağı açarken döküldü hadi al yatak iyice ıslanacak dedim. Vay açtı ağzını neden ben sert konuşuyormuşum ulan gecenin köründe bebe kulağımın dibinde tiz ses çalışması yapıyor ter akmış bir yerimden sana cicim diyecek hal mi var? Bende açtım ağzımı verdim odunu. Baktı bende şalter atık efendi gibi kızı uyuttu. Bende tam patlamamış afyonumla geldim. Te allam.
Herkesin bebesi ağlıyor panik yapma diyecek olan canlar evde sürekli bebe ağlayınca kapıya dayanıp kesiyormusum gibi muamele eden bir adet kv olunca o kadar kolay olmuyor o işler. Evde sürekli bir neden ağlıyor sorusu dönüyor. En son tuttum Neva hanımı yüzüne muhatabın burada al sor neden ağlıyor dedim. Ben hunimi alıp uyumaya çalışayım en iyisi. Hepinizi öptüm bol uykulu geceler olsun.
Basin sagolsun kuzum mekani cennet olsun geride kalanlra sabir eylesinİyi geceler anneler ve bebisleri uzun zamandır giremedim ev aricami daha önce yazmıştım sayfalar birikiyor okuyamiyorum ve maalesef bugünde anneanmemi kaybettimyarin cenazesi kalkicak çok üzgünüm uyuyamiyorum
Canım giremedim sayfalar birikmiş okuyarak geliyorum.. İnşallah düzelir bende 10 kasımda ne cevap alacağım bilmiyorum.. Aslında 75 günlük olduk diyorsun ya beklenen doğum gününe göre hesaplamamız gerekiyorumuş yani 40'hafta üzerinden hesaplamak, 40 haftaya göre hesaplayıp git ben öyle teselli oluyorum şimdilik.. İnşallah düzelir kuzularımızKizlar biz bugun gittik esim is arabsinin bakimi varmis neyse 75 gunluk olduk sol kalca gene 58 geldi ortopedi gorecekmis ona fore tedavi o erilecekmis.esimlede tartistik basladi bizim.zamanimizda.kalcami vardi biz de sikintimi var dedi patladim bende goturmeyek o zmaan allah ne verdoyse oyle büyüsün gelmessen gelme dedim ben gotururm dedim ben onumu demeknistiyorum uktrason yablos olzmus olabilir sen cok paniksin benide panikletoyorsun dedi
Alfalar bir birine yakın rakamlar olacak sanırım burcucum, sen nerde yaptırdın usg yiEki Görüntüle 1902705
Bizimkide boyle cikmis,herhangi bir sorun yok dedi. Seninkide insallah duzelir canim
Valla bende sendenim eldivenleri cikartmadim.hele gece buz gibi ankara gunduz uyanikken takmiyorum emiyor oynuyor tek korkum gozune sokmasi parmagini tirnaklri sik sik kesiyorum ama genede guvenemedim giydiriyorum hele gece
Bugun cukardim ilk boydan biya gozunun altindan agzina kadar cuzmis hem de kisaydi tirnaklari bakslim sonu ne olur.
Başınız saolsun cnm Rabbim mekanını cennet etsinİyi geceler anneler ve bebisleri uzun zamandır giremedim ev aricami daha önce yazmıştım sayfalar birikiyor okuyamiyorum ve maalesef bugünde anneanmemi kaybettimyarin cenazesi kalkicak çok üzgünüm uyuyamiyorum
Cikardim dun gece artik sizler oyle.diyince burnu komple.çizmiş sipam ama gecer dr soratim cozik.icin krem.surmeyengerek.varmi artikYaa kızlar çizsin ne olacak, emeklemeye ya da yürümeye başladığında düşünemiyorum sizi2 ayı geçti bebişleriniz bırakın doya doya emsinler ellerini, ben 10 günlüktü çıkardım eldivenleri sadece 1-2 kere çizdi kendini.
centrialda canim.Alfalar bir birine yakın rakamlar olacak sanırım burcucum, sen nerde yaptırdın usg yi
Aynen yaa. Biz geçen hafta başladık yalnız kalmaya ama ben çok kötü mastit oldum. O yüzden eşim çağırdı. Bu hafta gidecekler umarım. Ben de şiştim zor valla.La Lune nasil yaaa kv hala sendemi,bi gitselerdi artik yaaaa,icim sisti ️ Kalabslik cok zor,karissn eden offff,geriyr donup bakiyorumda ne cekmisim breeeeeeee. En iyisi kendin bakmak xocuga,mumkunse misafirde gelmesin,kalici misafirlet hele hemen gitsin dahada gelmesin. Bu seferki gelip gitmelerinden gercekten cok yoruldum.
Cildi hemen yeniler canım. Birkaç çiziyor sonra çizmiyor artık. Tırnağı kes sürekli.Cikardim dun gece artik sizler oyle.diyince burnu komple.çizmiş sipam ama gecer dr soratim cozik.icin krem.surmeyengerek.varmi artik
Evet sezeryan olduservey hangi diyet programındasin sen de sezaryen mi oldun.
Kizmayin ya cikardim iste...Yaa kızlar çizsin ne olacak, emeklemeye ya da yürümeye başladığında düşünemiyorum sizi2 ayı geçti bebişleriniz bırakın doya doya emsinler ellerini, ben 10 günlüktü çıkardım eldivenleri sadece 1-2 kere çizdi kendini.
Ilk iki ay iyiydi ama ikinci ay kontrolunden sonra 12 gun gecmis hic kilo almamis hasta olmasina bagladim.
Benim evim asiri sicak oluyor kisin pikeyle yatiyoruz ama haklisin bugun elleri sicacik olmus. Ilk cikardigimda dun buz gibiydi.Çocuk elinin üşümesinden hasta olmaz. İlk 1-2 gün elleri soğuk olur sonra ortama uyum sağlar. Evinizde ısı değişimi çok olmuyorsa bi sıkıntı yaşamazsınız aslında. 18dereceden yukarısı normal sıcaklıktır aslında. Tabi dışarı çıkarken eldiven giydirin siz Ankara fenadır bilirim
Sanırım gece evleriniz baya soğuk oluyorçocuk elinden hasta olmaz. Tabi annesi daha iyi bilir ballim beni yanlış anlama bebeğin adına sana kızmak istiyorum!!! Bebeğine haksızlık ediyorsun. Neden parmağını gözüne soksun? İlk 1 ay hatta ilk 1-2 hafta parmağını gözüne sokabilir o da belki...kuzun öyle bir şey yapmaz,aklı başında cesur akıllı özgüveni tam bir ballitos o
İyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?