Rapor ben alamadim canim kimse vermiyor maalesef.. aile hekimi bile 5 gun zorla verdi.Kızlar haftaya dogum ıznım bıtıyor nasıl rapor alacagız bır yolu var mı? Cok kucuk be egım dahaaa
Alkah sabir versin canim. Mekani cennet olsun.İyi geceler anneler ve bebisleri uzun zamandır giremedim ev aricami daha önce yazmıştım sayfalar birikiyor okuyamiyorum ve maalesef bugünde anneanmemi kaybettimyarin cenazesi kalkicak çok üzgünüm uyuyamiyorum
Cikardim dun gece artik sizler oyle.diyince burnu komple.çizmiş sipam ama gecer dr soratim cozik.icin krem.surmeyengerek.varmi artik
Kizmayin ya cikardim iste...
Evet cakkudu cukkudu ses cikariyor ya :)Yok canım ne kızması aşk olsun, bana da 10. günde çıkar artık gerek yok demişti ebe öyle çıkarmıştım. Ellerini bi emişi var gülmekten yerlerdeyim ben çok tatlı oluyor sıpalar
Verme canım çoğu bebekte ateş yapmadı.Kızlar 2 aylık asidan önce ağrı kesici verdinizmi versemmi ben yarin aşımız var ateş yapar diyorlar
Verme asidannsonra atesi olursa ver bizde ates olmadi glher bebekte ates olmuyor canimKızlar 2 aylık asidan önce ağrı kesici verdinizmi versemmi ben yarin aşımız var ateş yapar diyorlar
Bende spinal oldum iğneyide hissetmedim vurularken gerçi cesaret iğnesi yaptı ondan mı hissetmedim bilmiyorum ama şimdi ağrımda yok canım.Gunaydin guzel anneler butun bebisler ve anneleri iyidir umarim guzel bi gunumuz olsun insallah
Kizlar sezeryan olan arkadaslara sorum olacakti. Ben de spinal sezeryan oldum ve belden igne vuruldum 3 ay gecti nerdeyse ama belimde ozellikle ignenin vuruldugu yerde feci bir agri var cocugumu bile tasiyamiyorum bazen yurumekte bile zorlanıyorum ozellikle yarim saat bi saat ayakta durmussam. Sizlerde de boyle agrilar var mi . bu benim ikinci spinalim di ilkinde igne vurulurken de hic hissetmemistim ama bunda o kadar cok acidi ki ve 2 3 kere yapti iğneyi farklı yerlere baya bi acidi ve uzun sure igne uapilan yer mor kaldi . doktora gidecem en yakin zamanda oyle gorunuyo geçecek gibiu degil gun gectikce kotulesio
Geçen pazarda biz atıştık biraz.pazar günü akrabamızın nişanı vardı.çığlıklar eşliğinde hazırlandık.arada da çınarı uyuttum.çıkarkende pusetine koydum.nasılsa salona bebek arabasınıda alıcam ya.bir uyandı ağla ağla.çıldırdı çocuk.arabayı da seviyo uyur varana kadar dedim. nerdeee.bu arada büyük oğlanda arabanın bagajına binmiş ben burda gidiyim falan diyo.salona vardık park yeri yok.kucağımda ağlayan bebe, yanımda meraklı sorular soran bi velet.anlıcan tam hunilikHuni diyarından sevgiler efendim. Kocasına bıçağı takmak isteyenler de bu hafta Sevgili Lune. Hikayesi şöyle:
Bebe bir yandan ağlar gecenin köründe bende su istedim hay istemez olaydım. Getirdi kapağı açarken döküldü yatağa. Geldi yatağa su döküldü yorganı kenara koyup dedim. Bebe ağlıyor demiş miydim? Kapağı açarken döküldü hadi al yatak iyice ıslanacak dedim. Vay açtı ağzını neden ben sert konuşuyormuşum ulan gecenin köründe bebe kulağımın dibinde tiz ses çalışması yapıyor ter akmış bir yerimden sana cicim diyecek hal mi var? Bende açtım ağzımı verdim odunu. Baktı bende şalter atık efendi gibi kızı uyuttu. Bende tam patlamamış afyonumla geldim. Te allam.
Herkesin bebesi ağlıyor panik yapma diyecek olan canlar evde sürekli bebe ağlayınca kapıya dayanıp kesiyormusum gibi muamele eden bir adet kv olunca o kadar kolay olmuyor o işler. Evde sürekli bir neden ağlıyor sorusu dönüyor. En son tuttum Neva hanımı yüzüne muhatabın burada al sor neden ağlıyor dedim. Ben hunimi alıp uyumaya çalışayım en iyisi. Hepinizi öptüm bol uykulu geceler olsun.
Balım cabuk gecmiyo ama dr a git başka pişk kremi vardı aklma gelmio şimdi h ile başlıyodu sanki bepantollw fln gecmick gibiYa kızlar bezi değiştim bepanten kullandım popişini ıslak pamukla sildim kuruladım havalandırdım ama yinede iyi olmadı sanki ya hatta duduşuna doğru ilerledi çok üzgünüm ☹
Hametan var onu kullandım bir işe yaramadı ilçedeyiz merkeze uzağız istediğim zaman götüremiyorum doktora maalesef ama yarın sağlık ocağına gideceğim ne diyecek bakayım doktor pütür pütürdü o gitmiş sanki ama kırmızılık var ve duduşuna doğru ilerlemiş.Balım cabuk gecmiyo ama dr a git başka pişk kremi vardı aklma gelmio şimdi h ile başlıyodu sanki bepantollw fln gecmick gibi
Haklisin topragim sicaklarda taktik valla ama bugun cikardim:) ayrica teyzesi asi yapildi sabah yavrum cok agladi icim kan agladi vallaAh kuzum başın sağolsun. Kalanlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin rabbim. Kıyamam yaaamekanı cennet olsun pamuk anneannenin
Ağustosun kavurucu sıcağında çıkaraydın şimdiye alışmıştı topraam
Ben hastaneden eve gelir gelmez hemen tırnaklarını kestim bir daha da takmadım eldiven. İlk oğlumda 1 hafta takmıştım, tırnaklarını kesmeye cesaret edememiştim sonra içime fenalık geldi bi hışım kestim çıkardım. Ben eldiven takmaktan pek hoşlanmam bebeleri öyle gördükçe içime sıkıntı basıyo
Gunaydin guzel anneler butun bebisler ve anneleri iyidir umarim guzel bi gunumuz olsun insallah
Kizlar sezeryan olan arkadaslara sorum olacakti. Ben de spinal sezeryan oldum ve belden igne vuruldum 3 ay gecti nerdeyse ama belimde ozellikle ignenin vuruldugu yerde feci bir agri var cocugumu bile tasiyamiyorum bazen yurumekte bile zorlanıyorum ozellikle yarim saat bi saat ayakta durmussam. Sizlerde de boyle agrilar var mi . bu benim ikinci spinalim di ilkinde igne vurulurken de hic hissetmemistim ama bunda o kadar cok acidi ki ve 2 3 kere yapti iğneyi farklı yerlere baya bi acidi ve uzun sure igne uapilan yer mor kaldi . doktora gidecem en yakin zamanda oyle gorunuyo geçecek gibiu degil gun gectikce kotulesio
Tatlım sana bir kaç adet sabır diliyorum!! Ya ben anlamıyorum bunları..yardıma geldiysen işleri yap otur aşaa!!Huni diyarından sevgiler efendim. Kocasına bıçağı takmak isteyenler de bu hafta Sevgili Lune. Hikayesi şöyle:
Bebe bir yandan ağlar gecenin köründe bende su istedim hay istemez olaydım. Getirdi kapağı açarken döküldü yatağa. Geldi yatağa su döküldü yorganı kenara koyup dedim. Bebe ağlıyor demiş miydim? Kapağı açarken döküldü hadi al yatak iyice ıslanacak dedim. Vay açtı ağzını neden ben sert konuşuyormuşum ulan gecenin köründe bebe kulağımın dibinde tiz ses çalışması yapıyor ter akmış bir yerimden sana cicim diyecek hal mi var? Bende açtım ağzımı verdim odunu. Baktı bende şalter atık efendi gibi kızı uyuttu. Bende tam patlamamış afyonumla geldim. Te allam.
Herkesin bebesi ağlıyor panik yapma diyecek olan canlar evde sürekli bebe ağlayınca kapıya dayanıp kesiyormusum gibi muamele eden bir adet kv olunca o kadar kolay olmuyor o işler. Evde sürekli bir neden ağlıyor sorusu dönüyor. En son tuttum Neva hanımı yüzüne muhatabın burada al sor neden ağlıyor dedim. Ben hunimi alıp uyumaya çalışayım en iyisi. Hepinizi öptüm bol uykulu geceler olsun.
Hiç bir şey sürmeye gerek yok. Yarına bişe kalmaz.Cikardim dun gece artik sizler oyle.diyince burnu komple.çizmiş sipam ama gecer dr soratim cozik.icin krem.surmeyengerek.varmi artik
Ateşi olursa ilaç verirsin canım. Ateşi olmadan ilaç vermek doğru değil.Kızlar 2 aylık asidan önce ağrı kesici verdinizmi versemmi ben yarin aşımız var ateş yapar diyorlar
Benim oğlan da bu ay az kilo aldı. Sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil.Ilk iki ay iyiydi ama ikinci ay kontrolunden sonra 12 gun gecmis hic kilo almamis hasta olmasina bagladim.
Benimde canım 2.spinalim.Ayrıca 10 yıldır bel fıtığım da var.Dogumdan beri çok belim ağrıyor. Eğilip dogrulamiyorum.Doktora gitsem fizik tedavi vericek (daha önce 2 kere aldım. Rahatlatıyor ve 1-2 sene sürüyor )Ama bebeğim bensiz durmuyor.O yüzden gitmiyorum. Bir de gelen giden misafir bitmedi hala .Çok zor oluyorGunaydin guzel anneler butun bebisler ve anneleri iyidir umarim guzel bi gunumuz olsun insallah
Yavrim sonra daha çok ağlamasındansa şimdi ağlaması iyidir. Ben çok ağlayınca emziriyorum. Oy annesi verene kurban olsunHaklisin topragim sicaklarda taktik valla ama bugun cikardim:) ayrica teyzesi asi yapildi sabah yavrum cok agladi icim kan agladi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?