2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ağzını büzdürüp eline vermek

Ya kızlar bezi değiştim bepanten kullandım popişini ıslak pamukla sildim kuruladım havalandırdım ama yinede iyi olmadı sanki ya hatta duduşuna doğru ilerledi çok üzgünüm ☹
Zeytinyağı artı sudokrem yap canım. Birkaç gün de süt ve süt ürünleri tüketmeyi kes. İnek sütü alerjisi de buna yol açabiliyor.

Al işte hepsi aynı model. Biz de dün baya konuştuk. İçimde kalmasın dedim sonra anlaştık koklastik uyuduk. Ama su sinir anında birşey sormasınlar yahu.
Sabahlar olmasın
Oh oh masallah paşaya.

Son düzenleme:
Aynen ya zaten ben susturmaya çalışıyorum bir de senin sorun eksikti yani. Zaten bebek ağlaması annede yangın alarmı gibi anlaşılıyormuş. Ben sorunca da neden ağlıyor diye cevap hazır. AÇ BU ÇOCUK.
Kız benim eşim 9 ay hiç durmadan ağlamış. Cetrina nin bebe gibiymiş. Benimki de bırak 9 dakika ağlasın yani. Dün tırnak kesiyorum ağlıyor diye kaçırmaya çalışıyor. Kesmeyelim de bir güzel çizsin suratını.

Gidecem cnm insallan zeynepten bana sira gelirse . hos ameliyat ya da fizik tedavi derse yaptirabilecek miyim o da muamma . peki o arkadasin ameliyat oldu mu cnm

Kizlar nasil birikmis mevzular konular dunden bugune

Eldiven konusu ben ara ara takiyorum hala. Her zaman degilde bizim sapsik suratini resmen agladiginda ve uyudugunda tirnaklariyla kaziyo bende uzamaya baslayinca takip takip cikartiyorum sonra kesilecek kivama gelince kesiyorum tirnaklari.

Asi konusunda benim saglik ocagindaki hemsire getirmeden 1 gun once yikayin ve ates dusurucu verin atesi cikar dedi. Ne yapicagimi bilmiyorum surup konusunda. Ya cikmazsa bosa vermis olucam.

Adananur canim basin sagolsun Allah'im rahmet kapilarini acsin..

Cocugun aglama konusunda aglayinca acaip sinirleniyorum gece uyumadiginda ozellikle. Her gece 1 de yatiyoruz bu durum cok sikti artik. Esim gozum donunce cocugu aliyo besiginde salliyo sen yat diyo oyle asiyoruz durumu.

Minikpiranha kendimi dondurmus hesabi yoksa ban mi yedi acaba bi yorumundan dolayi filan ? Bi sorun yoktur umarim.

Bu arada bugun hic uyumadi Mehmet Ali. Simdi yeni daldi bakalim uyicak mi ? Kahvalti bile yapamadim dogru duzgun 1 kucuk dilim ekmegin arasina peynir koydum tereyag ile o kadar. Simdide canim istemiyo esim gelsinde onla yiyim.

Benim pasamda artik beni takip ediyo. Bana babasina gulucukler saciyo. Babasini ozluyo heralde onun kucaginda olmak istiyo. Gozleriyle biyere gitsek kafa kopacak gibi oluyo pesimize bakiyo filan :) bizimki daha sizlerden kucuk oldugu icin bunlar yeni yeni basladi :)

Birde onceden sormustum kimse cevap vermemis. Bizim kafa kucuk. Sizinkiler kac cm ? Kafa kucukse beyinde kucuktur diye okudum internette ama sorun yok dedi doktor. Dogdugunda ebe de aa ne kucuk kafasi var demisti. 33cm dogdu kafa. 1aylikken 34cm 48gunlukken 38 cm. 2.ay kac olcak bilmiyorum haftaya gorucem.

Ben artik cok sik takip edemiyorum sizleri. Uykusuzluk geri dondu cunku. Herkesi opuyorum meleklerinizle kendinize dikkat edin kizlar. Musait oldukca gelirim :)

Rapor almak çok zor ohalden dolayı. Aile hekimim sadece 5 gün veririm dedi. benim de 2 haftam kaldı Nasıl bırakıp gideceğiz bu kuzuları

Asıl mesele tanıdık birilerini bulabilmek canım bi de doktorlar zaten rapor deyince kuduruyorlardı bu da tam istedikleri bahane oldu yoksa doğum yapmışız durumumuz belli aslında kaçak göçek değiliz amacımız bebekşerime biraz daha bakmak kaldıkı işyerlerimizde biliyor rapor alacağımızı hemen dönmeyeceğimizi. Hafta başında bi arkadaşım 10+10 aldı fizik tedavi doktorundan veren veriyor.

Bende ayniyim seninle tatlim,bilerek aramiyorum aradiklarinda da acmiyorum.seslerini duymaya tahammulum kalmadi hepsinden tiksindim artij

Kız 9 ay iyiymiş benim koca 4 yaşına kadar ağlamış herkes illallah etmiş elinden, şimdi bizim kız ağlayınca babası kılıklı diyorum kimsenin sesi çıkmıyor

Ya kızlar bezi değiştim bepanten kullandım popişini ıslak pamukla sildim kuruladım havalandırdım ama yinede iyi olmadı sanki ya hatta duduşuna doğru ilerledi çok üzgünüm ☹
Cnm ben de cok çektim piştikten zeytinyağı ve sudocrem kullanmaya başladım cok şükür kurtulduk

Sabah bebisle birlikte uyandik saat 9. Gibi, midem cok fena bulaniyordu ayni hamileligimdeki gibi kustum kusacam,birde karin agrisi sanirim ishal,heleki basim inanilmaz catliyor. Kendime gelemedim,cocuk uyuynca vurdum kafayi yattim,saat 12 ye dogru tekrar uyandik,ama ben hala cok kotuyum. Cocuk simdi yine uyudu,uyanana kadar yatip yine dinlenicrm,bugunden hicbirsry anlamadim. Ama kolumi gozumu kipirtatmadanmecalim yok. Sanirim bende hasta oluyorum. Yataktsn cikmiyorum bugun, boyle oluncada daha cok basim agriyor. Belim falanda kopuyor nedense. Bana esktra guc dileyin kizlar. Gece 8 den 2 ye kadar aglama nobeti gecirdik sanirim o beni cok hirpaladi,cocuk agladiginda bende psikolojiyi bozuyorum. O anlik degil yani,sonra cikiyor acisi. İyi degilim bugun anlayacaginiz

Amannn bu kv hep ayni sanirim.banada bunun ne cani var usur diyor bende simsekler cakiyor tabi.ama valla ne derse tersini yapiyorum napimmm herseye he he dersem ohoooo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…