- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
Kizlar rota asisini kimler yaptiriyo ?[/QUO
Bende yaptıracağım canım kasımın 12.randevumuz var doktorla bir konuşacağım
3. Ayda mı yapılıyor illa yoksa zamanı varmı daha.
Ben vermedim.Kızlar 2 aylık asidan önce ağrı kesici verdinizmi versemmi ben yarin aşımız var ateş yapar diyorlar
yok valla canım babaanneyle ayn evde yasıyorlarmıs evden içeri girmezmiş babaanne büyütmüş benim eşimi..İlgilenmiyormuş hiç emeklediğinin bile farkında değil..Kim büyütmüş kizz cidden mi. Yoksa hatırlamıyor mu
Ağzını büzdürüp eline vermekLa Lune ya o niye ağlıyor dedi mi kayınvalidenin ağzını büzdürüp eline vermek istiyorum. Bebek bu ya hu bebek ağlayacak tabi ki..Allahtan evine gitti benimki çok zaman önce ama bende o yanımda kaldığındaki nefret öyle bir işlemiş ki gördüğümde bile tahmmül edemiyorum. Bi de sürekli neden ağlıyor hasta mı üşüdü mü hasta mı üşüdü mü neden ağlıyor sorusunu 1 saatte defalarcaaa duyunca insan cinnet geçiriyor..
Ben de yaptırıcam inşallah
Insallah canim saolasin.slk slk olcuyorum simdilik cok sukur normal.Olsun aglasin benimkide cok aglamisti ilerde orun olacagina simdi aglasinlar insallah ateside maz kuzumun
Zeytinyağı artı sudokrem yap canım. Birkaç gün de süt ve süt ürünleri tüketmeyi kes. İnek sütü alerjisi de buna yol açabiliyor.Ya kızlar bezi değiştim bepanten kullandım popişini ıslak pamukla sildim kuruladım havalandırdım ama yinede iyi olmadı sanki ya hatta duduşuna doğru ilerledi çok üzgünüm ☹
Rapor almak çok zor ohalden dolayı. Aile hekimim sadece 5 gün veririm dedi. benim de 2 haftam kaldıKızlar haftaya dogum ıznım bıtıyor nasıl rapor alacagız bır yolu var mı? Cok kucuk be egım dahaaa
Al işte hepsi aynı model. Biz de dün baya konuştuk. İçimde kalmasın dedim sonra anlaştık koklastik uyuduk. Ama su sinir anında birşey sormasınlar yahu.Geçen pazarda biz atıştık biraz.pazar günü akrabamızın nişanı vardı.çığlıklar eşliğinde hazırlandık.arada da çınarı uyuttum.çıkarkende pusetine koydum.nasılsa salona bebek arabasınıda alıcam ya.bir uyandı ağla ağla.çıldırdı çocuk.arabayı da seviyo uyur varana kadar dedim. nerdeee.bu arada büyük oğlanda arabanın bagajına binmiş ben burda gidiyim falan diyo.salona vardık park yeri yok.kucağımda ağlayan bebe, yanımda meraklı sorular soran bi velet.anlıcan tam hunilik.zor zahmet arabayı park ettik indik.ama olcak gibi değil.en iyisi hediyesini vereyim gidelim dedim.yolun karşısından bankamatikten para çekti eşim.zarfa koyucak ne kadar koyayım dedi.50 dedim.yüxüme bakıyo.banka hep 20 vermiş.ya40 olurmuş ya 60.ya 10 liranın lafını etme bana dedim koy bişiler .ne söylesem azar işitiyom zaten diyo.görmüyomusun kalimi dedim.biri bas bas bağırıyo.öbürü uzaklaşmasın diye hırkamdan tutturdum.kıstı sesini bişi demedi.akşamda çocukları uyuttum yattım diyoki.allah senden razı olsun hepimize yetişiyosun.mükemmel bi annesin.yağlarım eridi unuttum o başta yazdıklarımı.
Oh oh masallah paşaya.Sabahlar olmasın
Kovaladı zaten sabaha kadar tulaaayyy gelip kurtarmadın.Huniler kovalasın seni :))
Ben yaptıracağım canım.Kizlar rota asisini kimler yaptiriyo ?
Aynen ya zaten ben susturmaya çalışıyorum bir de senin sorun eksikti yani. Zaten bebek ağlaması annede yangın alarmı gibi anlaşılıyormuş. Ben sorunca da neden ağlıyor diye cevap hazır. AÇ BU ÇOCUK.La Lune ya o niye ağlıyor dedi mi kayınvalidenin ağzını büzdürüp eline vermek istiyorum. Bebek bu ya hu bebek ağlayacak tabi ki..Allahtan evine gitti benimki çok zaman önce ama bende o yanımda kaldığındaki nefret öyle bir işlemiş ki gördüğümde bile tahmmül edemiyorum. Bi de sürekli neden ağlıyor hasta mı üşüdü mü hasta mı üşüdü mü neden ağlıyor sorusunu 1 saatte defalarcaaa duyunca insan cinnet geçiriyor..
Kız benim eşim 9 ay hiç durmadan ağlamış. Cetrina nin bebe gibiymiş. Benimki de bırak 9 dakika ağlasın yani. Dün tırnak kesiyorum ağlıyor diye kaçırmaya çalışıyor. Kesmeyelim de bir güzel çizsin suratını.Sanki kendi çocukları ağlamadı hiç..Gerçi benim kayınvalide cocuklarını büyütmemiş hiç.Dünden önceki gün ordaydık eşim emekledimi bebekken kaç aylıkken emekledi diyorum bilmem emeklemedi heralde diyo
Gidecem cnm insallan zeynepten bana sira gelirse . hos ameliyat ya da fizik tedavi derse yaptirabilecek miyim o da muamma . peki o arkadasin ameliyat oldu mu cnmGecmis olsun ihmal etme canim bende ole bir sorun olmadi epidural oldum ama sirketye bir arkasta olmistu cok agrisi vardi yuruyemez hala gelmisti agridan onada cok narkoz verildigi icin belinde sikinti cikmisti ameliyat demislerdi insallah bi sikinti yoktur mutlaka görün dr
Kizzzz bu cok yakisikliii yavvv,masallah yav yerim yerimmm. Buyumustr kuculmus gibi sifata bak,isircsm valla yanimda olsaSabahlar olmasın
Rapor almak çok zor ohalden dolayı. Aile hekimim sadece 5 gün veririm dedi. benim de 2 haftam kaldıNasıl bırakıp gideceğiz bu kuzuları
Bende ayniyim seninle tatlim,bilerek aramiyorum aradiklarinda da acmiyorum.seslerini duymaya tahammulum kalmadi hepsinden tiksindim artijLa Lune ya o niye ağlıyor dedi mi kayınvalidenin ağzını büzdürüp eline vermek istiyorum. Bebek bu ya hu bebek ağlayacak tabi ki..Allahtan evine gitti benimki çok zaman önce ama bende o yanımda kaldığındaki nefret öyle bir işlemiş ki gördüğümde bile tahmmül edemiyorum. Bi de sürekli neden ağlıyor hasta mı üşüdü mü hasta mı üşüdü mü neden ağlıyor sorusunu 1 saatte defalarcaaa duyunca insan cinnet geçiriyor..
Aynen ya zaten ben susturmaya çalışıyorum bir de senin sorun eksikti yani. Zaten bebek ağlaması annede yangın alarmı gibi anlaşılıyormuş. Ben sorunca da neden ağlıyor diye cevap hazır. AÇ BU ÇOCUK.
Kız benim eşim 9 ay hiç durmadan ağlamış. Cetrina nin bebe gibiymiş. Benimki de bırak 9 dakika ağlasın yani. Dün tırnak kesiyorum ağlıyor diye kaçırmaya çalışıyor. Kesmeyelim de bir güzel çizsin suratını.
Cnm ben de cok çektim piştikten zeytinyağı ve sudocrem kullanmaya başladım cok şükür kurtuldukYa kızlar bezi değiştim bepanten kullandım popişini ıslak pamukla sildim kuruladım havalandırdım ama yinede iyi olmadı sanki ya hatta duduşuna doğru ilerledi çok üzgünüm ☹
Yaaaa gelmis simdi birde annelik dersi mi veriyor yani,ozguvenine hayran kaldim kv ninyok valla canım babaanneyle ayn evde yasıyorlarmıs evden içeri girmezmiş babaanne büyütmüş benim eşimi..İlgilenmiyormuş hiç emeklediğinin bile farkında değil..
Amannn bu kv hep ayni sanirim.banada bunun ne cani var usur diyor bende simsekler cakiyor tabi.ama valla ne derse tersini yapiyorum napimmm herseye he he dersem ohoooo:))Aynen ya zaten ben susturmaya çalışıyorum bir de senin sorun eksikti yani. Zaten bebek ağlaması annede yangın alarmı gibi anlaşılıyormuş. Ben sorunca da neden ağlıyor diye cevap hazır. AÇ BU ÇOCUK.
Kız benim eşim 9 ay hiç durmadan ağlamış. Cetrina nin bebe gibiymiş. Benimki de bırak 9 dakika ağlasın yani. Dün tırnak kesiyorum ağlıyor diye kaçırmaya çalışıyor. Kesmeyelim de bir güzel çizsin suratını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?