- 5 Ekim 2016
- 217
- 418
- 18
- 37
Canim ben dogum yaptim zaman hastaneden cikmadan once doktora sormustum sudokremi onermisti.evde suan sudokremle mustela var ikiside ise yaradi.ama sen ilerlediyse dedigin gibi gotur canim.cok gecmis olsun.Hametan var onu kullandım bir işe yaramadı ilçedeyiz merkeze uzağız istediğim zaman götüremiyorum doktora maalesef ama yarın sağlık ocağına gideceğim ne diyecek bakayım doktor pütür pütürdü o gitmiş sanki ama kırmızılık var ve duduşuna doğru ilerlemiş.
Canım ya senin kız ne rahat bi çocuk maşallah diyelim nazar değmesin. Eli kolu üşüse birşey olmaz vucudu üşümesin de el üşüyünce hasta olmaz sonuçtaValla kullaniyodum. Cizince uzuluyodum ben de cikardim eldivenleri bu gece. Ama ankaranin sogugunda elleri donar kizimin. Bi de benim kiz hic iki memeyi birden almadi ya tek memeyi 3 dk emse uyuyo zaten.
Saol canim benim simdi sakiniz cok sukur insallah boyle giderYavrim sonra daha çok ağlamasındansa şimdi ağlaması iyidir. Ben çok ağlayınca emziriyorum. Oy annesi verene kurban olsun
Ben üniversite de çalışıyorum bizde kullanılabiliyor toplu. Kurumun takdirine bağlı sanırımSut emzırme ıznını toplu kullanabılıyor muyuz bunun ıcın nasıl nır yok ızlemelıyımm
Kiz masallah ayni benim kiz gibi rahat uyuyor benimkide bile eller acuk ayaklar acik bu arada eldiven yok elleriyle oynuyor opunce gülüyor attim valla gec kalmisim sagolasin senin fircalaman iyi geldiSabahlar olmasın
Ben yaptiricam 11 kasima gun verdilerKizlar rota asisini kimler yaptiriyo ?
3. Ay kontrolunde ben yaptircam insallah canımKizlar rota asisini kimler yaptiriyo ?
Kizlar rota asisini kimler yaptiriyo ?
Gecmis olsun ihmal etme canim bende ole bir sorun olmadi epidural oldum ama sirketye bir arkasta olmistu cok agrisi vardi yuruyemez hala gelmisti agridan onada cok narkoz verildigi icin belinde sikinti cikmisti ameliyat demislerdi insallah bi sikinti yoktur mutlaka görün drGunaydin guzel anneler butun bebisler ve anneleri iyidir umarim guzel bi gunumuz olsun insallah
Kizlar sezeryan olan arkadaslara sorum olacakti. Ben de spinal sezeryan oldum ve belden igne vuruldum 3 ay gecti nerdeyse ama belimde ozellikle ignenin vuruldugu yerde feci bir agri var cocugumu bile tasiyamiyorum bazen yurumekte bile zorlanıyorum ozellikle yarim saat bi saat ayakta durmussam. Sizlerde de boyle agrilar var mi . bu benim ikinci spinalim di ilkinde igne vurulurken de hic hissetmemistim ama bunda o kadar cok acidi ki ve 2 3 kere yapti iğneyi farklı yerlere baya bi acidi ve uzun sure igne uapilan yer mor kaldi . doktora gidecem en yakin zamanda oyle gorunuyo geçecek gibiu degil gun gectikce kotulesio
En nefret ettigim soru niye agliyor nesi var basta esim olmak kaydiyla digerleride bende bilmiyorum bebek ya indan olmsin zaten cocuk dr bolumunu okuyacagim diyorum kesiliyorlar iste bebek tabiki agliycak tek bilsigi aglamak ve emmekLa Lune ya o niye ağlıyor dedi mi kayınvalidenin ağzını büzdürüp eline vermek istiyorum. Bebek bu ya hu bebek ağlayacak tabi ki..Allahtan evine gitti benimki çok zaman önce ama bende o yanımda kaldığındaki nefret öyle bir işlemiş ki gördüğümde bile tahmmül edemiyorum. Bi de sürekli neden ağlıyor hasta mı üşüdü mü hasta mı üşüdü mü neden ağlıyor sorusunu 1 saatte defalarcaaa duyunca insan cinnet geçiriyor..
Ben de yaptırıcam inşallah
Olsun aglasin benimkide cok aglamisti ilerde orun olacagina simdi aglasinlar insallah ateside maz kuzumunHaklisin topragim sicaklarda taktik valla ama bugun cikardim:) ayrica teyzesi asi yapildi sabah yavrum cok agladi icim kan agladi valla
Verme canım çoğu bebekte ateş yapmadı.
Verme asidannsonra atesi olursa ver bizde ates olmadi glher bebekte ates olmuyor canim
Saolun kızlar inşallah çıkmaz atesTatlım sana bir kaç adet sabır diliyorum!! Ya ben anlamıyorum bunları..yardıma geldiysen işleri yap otur aşaa!!
Hiç bir şey sürmeye gerek yok. Yarına bişe kalmaz.
Ateşi olursa ilaç verirsin canım. Ateşi olmadan ilaç vermek doğru değil.
Benim oğlan da bu ay az kilo aldı. Sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil.
Masallah kuzucugaSabahlar olmasın
Sanki kendi çocukları ağlamadı hiç..Gerçi benim kayınvalide cocuklarını büyütmemiş hiç.Dünden önceki gün ordaydık eşim emekledimi bebekken kaç aylıkken emekledi diyorum bilmem emeklemedi heralde diyoEn nefret ettigim soru niye agliyor nesi var basta esim olmak kaydiyla digerleride bende bilmiyorum bebek ya indan olmsin zaten cocuk dr bolumunu okuyacagim diyorum kesiliyorlar iste bebek tabiki agliycak tek bilsigi aglamak ve emmek
37.4 oldu en son bizim canim. Çıkmadı yani atesi oncedeb verme. 2. gun cok agladi bizim ki normalde aglamaz oyle. Bende bir yeri ağrıyor heralse diye o zaman verdim. Ama boğmaca aşısının yan etkisiymis oyle aglamak aklinda bulunsun cok aglarsa panik yapma. 6Vsaate kadar aralıksız aglayan oluyormus oda normalmis.Saolun kızlar inşallah çıkmaz ates
Kim büyütmüş kizz cidden mi. Yoksa hatırlamıyor muSanki kendi çocukları ağlamadı hiç..Gerçi benim kayınvalide cocuklarını büyütmemiş hiç.Dünden önceki gün ordaydık eşim emekledimi bebekken kaç aylıkken emekledi diyorum bilmem emeklemedi heralde diyo
Ay yarıldım külot yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?