2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim ben dogum yaptim zaman hastaneden cikmadan once doktora sormustum sudokremi onermisti.evde suan sudokremle mustela var ikiside ise yaradi.ama sen ilerlediyse dedigin gibi gotur canim.cok gecmis olsun.

Valla kullaniyodum. Cizince uzuluyodum ben de cikardim eldivenleri bu gece. Ama ankaranin sogugunda elleri donar kizimin. Bi de benim kiz hic iki memeyi birden almadi ya tek memeyi 3 dk emse uyuyo zaten.
Canım ya senin kız ne rahat bi çocuk maşallah diyelim nazar değmesin. Eli kolu üşüse birşey olmaz vucudu üşümesin de el üşüyünce hasta olmaz sonuçta

Göğüs ağrısı ne fenaymis Allah'ım yasatmasin kimseye. Daha iyiyim şükür hatta bayağı iyiyim. Ağrım büyük ölçüde geçti. Bezeler tam olarak dagilmadi ama yumusadi gidiyo yavaş yavaş. cetrina neden oldu bilmiyorum canım. Halbuki yatarken göğsümde boştu ama kv'm uzerine yatmissindir dedi sanirim oyle. Daha evvel biseyim yoktu bir gecede oldu. Hamdolsun daha iyiyim.
Geçsin diye neler yaptım: duşta masaj, tarakla tarama, sürekli kızıma emdirme tersten, buzla kompress (kv'mler eskiden boyle yapıp iyilesirlermis bana da iyi geldi) aklınızda bulunsun. InşaAllah kimsenin başına gelmez. Cevaplayan arkadaslarima cok teşekkür ediyorum. Sağolun. ♥

La Lune ya o niye ağlıyor dedi mi kayınvalidenin ağzını büzdürüp eline vermek istiyorum. Bebek bu ya hu bebek ağlayacak tabi ki..Allahtan evine gitti benimki çok zaman önce ama bende o yanımda kaldığındaki nefret öyle bir işlemiş ki gördüğümde bile tahmmül edemiyorum. Bi de sürekli neden ağlıyor hasta mı üşüdü mü hasta mı üşüdü mü neden ağlıyor sorusunu 1 saatte defalarcaaa duyunca insan cinnet geçiriyor..

Kizlar rota asisini kimler yaptiriyo ?

Ben de yaptırıcam inşallah

Gecmis olsun ihmal etme canim bende ole bir sorun olmadi epidural oldum ama sirketye bir arkasta olmistu cok agrisi vardi yuruyemez hala gelmisti agridan onada cok narkoz verildigi icin belinde sikinti cikmisti ameliyat demislerdi insallah bi sikinti yoktur mutlaka görün dr

En nefret ettigim soru niye agliyor nesi var basta esim olmak kaydiyla digerleride bende bilmiyorum bebek ya indan olmsin zaten cocuk dr bolumunu okuyacagim diyorum kesiliyorlar iste bebek tabiki agliycak tek bilsigi aglamak ve emmek

Verme canım çoğu bebekte ateş yapmadı.
Verme asidannsonra atesi olursa ver bizde ates olmadi glher bebekte ates olmuyor canim
Saolun kızlar inşallah çıkmaz ates

En nefret ettigim soru niye agliyor nesi var basta esim olmak kaydiyla digerleride bende bilmiyorum bebek ya indan olmsin zaten cocuk dr bolumunu okuyacagim diyorum kesiliyorlar iste bebek tabiki agliycak tek bilsigi aglamak ve emmek
Sanki kendi çocukları ağlamadı hiç..Gerçi benim kayınvalide cocuklarını büyütmemiş hiç.Dünden önceki gün ordaydık eşim emekledimi bebekken kaç aylıkken emekledi diyorum bilmem emeklemedi heralde diyo

Saolun kızlar inşallah çıkmaz ates
37.4 oldu en son bizim canim. Çıkmadı yani atesi oncedeb verme. 2. gun cok agladi bizim ki normalde aglamaz oyle. Bende bir yeri ağrıyor heralse diye o zaman verdim. Ama boğmaca aşısının yan etkisiymis oyle aglamak aklinda bulunsun cok aglarsa panik yapma. 6Vsaate kadar aralıksız aglayan oluyormus oda normalmis.

Kim büyütmüş kizz cidden mi. Yoksa hatırlamıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…