2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya ben hic iyi degilim vaktim olsa psikolojik destek almayi dusunuyorum. Sabah bir yyandim dudagimda ucuk , hemen maske taktim ama bebegimle surekli temas halindeyiz kucagimdan hic inmiyo nerdeyse, internetten bi bakiyim dedim beyin kanamasi gecircektim inanir misiniz su saate kadar agliyorum ya bebegime gecerse diye ben napcam kizlar ya tevekkulde eden biriyim annelik ciddi anlamda duygusal yapimi katmerledi. Gecen cuma bebegime d vit diye verdigim aci elma yagi ve hastanede kalmamiz bagisikligimi cokertti iyice bide

Canım sakin olmayo dene gerekiyorsa destek al. Bebeğin ilaçlarını ayrı yerlere koy bence. Her şeye netten bakma. Ben de oyleydim hamileliğimde yaşadığım sıkıntılar beni törpüledi. Tevekkül ediyorsun ne güzel biraz da pozitif düşünürsen daha iyi olursun hem sen hem bebeğin.

Yok dostum tok oldugundan eminsen eger damaklari kasiniyormus bir sebebi bu diger sebebide ellerini taniyorlar ve agizlqri ile taniyorlarmis dis dunyayi hic elleme emsin ellerini bi zarari yokmus
@Kaswa_ gecmis olsun gecici bir durum olmasi sevindirici Allah beterinden saklasin cumlemizinkini

Bu kadar darlama kendini Allah a emanet yavrularimiz ,sen iyi olucaksin dik durucaksin ki bebeginde iyi olsun ,daha yeni basladik annelige cogumuz bilmiyoruz cogu seyi ama zaman ver kendine hersey guzel olucak

Canım 2 ayını dolduran bebeklede başlıyor bu el emme ggayet normal bir durum maşallah kızına :)

Yahu şu internete bakmayın kuzum herseyde...en kötüsü yazar hep intenette.öpmedikten sonra aynı çatalı bardağı da kullanmadıktan sonra gecmez o virüs.
Herşeyde bir hayır var canım (şu elma acıyağ meselesi)bu olayla daha dikkatli olacaksın,ders almiş olarak..

Canım hemen hepsi yapıyor merak etme .benim oğlan da öyle cappudu cuppudu emiyor.ellerini keşfediyorlar.

Kuzum aydin beye randevu aldik korudan 5 kasimda goturucez asgden nefret ettim iyice usg cekende ayri bi garip dr zaten hak getire birde aydin bey gorsun sonucu muayene etsin bakalim ne dicrk tsk bu arada dr sen tavsiye etmistin
Ayy bende götürcem canm tekrar usg için koruyaa ne demek canım asg tırt o kadar kalca problemli cıkmasına rağmen sadece takip edin dedi ne cift bez bağla dedi ne bilgilendirdi :/ zeynep hanım en azından konuşuyor aydın beyde cok naif bi arkadaşımda etimeddeki cocuk dr nu önerdi olmadı bi ara ona da gideriz :)

Canim hergun giriyorum ama eskileri okuyorum daha.. cok seviyorum sizi iyi ki varsiniz.. benim 3-4 gün sürdü daha olmadı ama korkuyorum kanala girer die o zaman acil ve daha
Meşakkatli oluyormus ameliyat.. aralık gibi olmayı düşünüyorum.. insallah senin de ataklar azalır ameliyat olana kadar..

Yahu ne kadar takılıyorlar kiloya sağlığı yerinde olsun da az alsın benim kızım 3 haftada 500-600 gr almış doktor günde ortalama 30 gr alması lazım dedi

Bende aynını yapmıştım
Nekadar doğru bilmem ama ilk bebeğimde 6 aylık başlamıştım çooookk iştahsız bir kızdı
İkincide 4 aylıkken başla ufaktan değişik Tat lara şimdiden alışsın dediler
4 aylık başlamıştım ve iştahı yerinde şükür.

6 aydan sonra başlayacağım ben. Blw yöntemi ile. Ver eline sürsün kafasına yöntemi ile.

Blw ney Gülistaaann
Kalbi apak :)))
Tülay cahil olunca işte :)
Zaten 6 aylık olunca benim kızlar öyle bir yiyişleri vardıki
Evde köpeğim olsa yemek sandalyesinin altında doyar derdim hep :))

Hadi gözünüz aydın olsun diyelim
Allah bidaha o korkuyu yaşatmasın inş.
Ve geçmiş olsun

Bebeğimin bezinde kan vardi kızlar dua edin de kotu birşey çıkmasın inşallah

Kan idrarlamı beraber geliyor acaba ?
Merak ettim çünkü benim büyük kızımda o sorun vardı bebekken ?
İnşallah değildir sadece tahriş olmuştur

Kuzum aydin beye randevu aldik korudan 5 kasimda goturucez asgden nefret ettim iyice usg cekende ayri bi garip dr zaten hak getire birde aydin bey gorsun sonucu muayene etsin bakalim ne dicrk tsk bu arada dr sen tavsiye etmistin
Canim siz koruyami gidiyorsunuz.memnunmusunuz

Safra kesesinde benim çok taşlarım varmış
Senin sorunun neydi canım
Daha önce yazmışmıydın hatırlayamadım çünkü,
Safra problemi olunca süttümü etkiliyor anlamadım ?
Benide bi bilgilendirirsen memnun olurum honey bee ballı arım

Kızlar benim oğlan babasını hiç tanımıyor . bir beni biliyor bu ara odadan çıksam enneh enneh diye sesleniyor ağlıyor.
Eşimin eli ağır ilk zaman küçük diye ona pek vermedim ama şimdi alışması lazım.
Üstünü ona değiştirttim bugün altını da şimdi süt sağıyorum babası yedirsin diye acıkınca :) alışır inşallah

bu dönemde çok normal ellerini emmesi çünkü ellerini keşfediyor annesi:)
Benim eşimde eldivenci en büyük kavgamız 'neden bu kızın elinde eldiven yok, üşüyor sonra kusuyor' hergün ya sabır çekerek o olmadığı vakitlerde çıkardım eldivenleri. Dün gece nöbetteyken uyutmak için emzik verdim babası da yanımda, o ara mutfağa gittim eşim çağırıyor,
Benim kız emziği düşeceği Zaman koluyla destekliyordu, dün gece bi baktık eliyle ittiriyor, babası şok. Gördün mü dedim, eldiveni olsaydı Nasıl parmaklarını kullanacaktı? Biraz ikna oldu çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…