Amin canım. Allah anneleri bebeksiz bebekleri annesiz bırakmasın.Ok kuzum merak ettim aklim onda alistik burda birbirimize goremeyince iste lunem bizde bacilik derler samimiyetlere baciliklarima bisi olmasin kuzularinada
Ya boşver kuzum ya eltilerim mama verdi kendiside sanki zamanında sırf anne sütü verdiler şişman oldu da saglıklı mı oldu sanki Masallahı var bizimkilerinBenim oğlanı görse ne der merak ettim.2.ayda 55cm 4.400kg.
Canım sakin olmayo dene gerekiyorsa destek al. Bebeğin ilaçlarını ayrı yerlere koy bence. Her şeye netten bakma. Ben de oyleydim hamileliğimde yaşadığım sıkıntılar beni törpüledi. Tevekkül ediyorsun ne güzel biraz da pozitif düşünürsen daha iyi olursun hem sen hem bebeğin.Ya ben hic iyi degilim vaktim olsa psikolojik destek almayi dusunuyorum. Sabah bir yyandim dudagimda ucuk , hemen maske taktim ama bebegimle surekli temas halindeyiz kucagimdan hic inmiyo nerdeyse, internetten bi bakiyim dedim beyin kanamasi gecircektim inanir misiniz su saate kadar agliyorum ya bebegime gecerse diyeben napcam kizlar ya tevekkulde eden biriyim annelik ciddi anlamda duygusal yapimi katmerledi. Gecen cuma bebegime d vit diye verdigim aci elma yagi ve hastanede kalmamiz bagisikligimi cokertti iyice bide
Bizde böyleyiz surekli.. masallahEki Görüntüle 1900640
Çalınmaya değer tek şey, uyuyan çocuktan alınan bir öpücüktür. Joe Houldsworth
Uyurken bile yapisigiz Neva hanımla. Ne kadar temas o kadar güven. Zaman çok hızlı durun ve bu güzel hediyenin keyfini çıkarın. Bugün gitti ve asla geri gelmeyecek.
Yok dostum tok oldugundan eminsen eger damaklari kasiniyormus bir sebebi bu diger sebebide ellerini taniyorlar ve agizlqri ile taniyorlarmis dis dunyayi hic elleme emsin ellerini bi zarari yokmusEki Görüntüle 1903918La Lune ücretsiz izne ayrıldın mı? Kızlar kızçemin eldivenşerini çıkardım elini cap cup emiyo aç olduğundan mı emiyor? Emzik biberon almıyor sıpaa elini emiyor ama. Burda biri yapmıştı memeyi bağlamıştı iple ben de yaptım ama fayda etmedi.
Bu kadar darlama kendini Allah a emanet yavrularimiz ,sen iyi olucaksin dik durucaksin ki bebeginde iyi olsun ,daha yeni basladik annelige cogumuz bilmiyoruz cogu seyi ama zaman ver kendine hersey guzel olucakYa ben hic iyi degilim vaktim olsa psikolojik destek almayi dusunuyorum. Sabah bir yyandim dudagimda ucuk , hemen maske taktim ama bebegimle surekli temas halindeyiz kucagimdan hic inmiyo nerdeyse, internetten bi bakiyim dedim beyin kanamasi gecircektim inanir misiniz su saate kadar agliyorum ya bebegime gecerse diyeben napcam kizlar ya tevekkulde eden biriyim annelik ciddi anlamda duygusal yapimi katmerledi. Gecen cuma bebegime d vit diye verdigim aci elma yagi ve hastanede kalmamiz bagisikligimi cokertti iyice bide
Canım 2 ayını dolduran bebeklede başlıyor bu el emme ggayet normal bir durum maşallah kızına :)Eki Görüntüle 1903918La Lune ücretsiz izne ayrıldın mı? Kızlar kızçemin eldivenşerini çıkardım elini cap cup emiyo aç olduğundan mı emiyor? Emzik biberon almıyor sıpaa elini emiyor ama. Burda biri yapmıştı memeyi bağlamıştı iple ben de yaptım ama fayda etmedi.
Yahu şu internete bakmayın kuzum herseyde...en kötüsü yazar hep intenette.öpmedikten sonra aynı çatalı bardağı da kullanmadıktan sonra gecmez o virüs.Ya ben hic iyi degilim vaktim olsa psikolojik destek almayi dusunuyorum. Sabah bir yyandim dudagimda ucuk , hemen maske taktim ama bebegimle surekli temas halindeyiz kucagimdan hic inmiyo nerdeyse, internetten bi bakiyim dedim beyin kanamasi gecircektim inanir misiniz su saate kadar agliyorum ya bebegime gecerse diyeben napcam kizlar ya tevekkulde eden biriyim annelik ciddi anlamda duygusal yapimi katmerledi. Gecen cuma bebegime d vit diye verdigim aci elma yagi ve hastanede kalmamiz bagisikligimi cokertti iyice bide
Canım hemen hepsi yapıyor merak etme .benim oğlan da öyle cappudu cuppudu emiyor.ellerini keşfediyorlar.Eki Görüntüle 1903918La Lune ücretsiz izne ayrıldın mı? Kızlar kızçemin eldivenşerini çıkardım elini cap cup emiyo aç olduğundan mı emiyor? Emzik biberon almıyor sıpaa elini emiyor ama. Burda biri yapmıştı memeyi bağlamıştı iple ben de yaptım ama fayda etmedi.
Ayy bende götürcem canm tekrar usg için koruyaa ne demek canım asg tırt o kadar kalca problemli cıkmasına rağmen sadece takip edin dedi ne cift bez bağla dedi ne bilgilendirdi :/ zeynep hanım en azından konuşuyor aydın beyde cok naif bi arkadaşımda etimeddeki cocuk dr nu önerdi olmadı bi ara ona da gideriz :)Kuzum aydin beye randevu aldik korudan 5 kasimda goturucez asgden nefret ettim iyice usg cekende ayri bi garip dr zaten hak getire birde aydin bey gorsun sonucu muayene etsin bakalim ne dicrk tsk bu arada dr sen tavsiye etmistin
Canim hergun giriyorum ama eskileri okuyorum daha.. cok seviyorum sizi iyi ki varsiniz.. benim 3-4 gün sürdü daha olmadı ama korkuyorum kanala girer die o zaman acil ve dahaCanım çok çok geçmiş olsun, kenafir gözlüler diyorum ben inanıyorumda, benimde ataklarım oluyor safra kesemle ilgili sütüm çok az malesef ama 1 yemek kaşığı bile şifa diyip azimle emzirmeye çalışıyorum.. 6 ay dayanacağım yada yeni bir atak olmasın diye dua edeceğim sonra ameliyat, cerrahpaşada olacağım ben ameliyatımı, sende üzülme Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah, buralara uğra inan ki terapi burası çok iyi dostluklar kurduk hepimiz canım benim
Ohhhh masallah 7 cm mi7 cm uzadı ilk ay kac kg aldı bilmiyorum tartı bozuktu
Hadi bakalım geçmiş olsun inş Ateş'i çıkmaz 2.ay ölçümleriniz nasıl bizde yarın gidicez Dr.a kv sürekli zayıfladı mı ne bu çocuk hiç kilo almıyo deyip duruyo sinirlerim bozuldu 2 aylık çocuk ne kadar olucak ki anlamadım
Ayy bir ay mi kaldı çok heyecanlı
İlkinde mama takviyesi yaptığım için dördüncü ayda başlamıştım ek gıdalara
Taze yoğurt mayalardim bikac çay kaşığı yerdi bayilirdi şimdi ağzına surmuyor
Elma rendeleyip suyunu verirdim
Bi de suyla yapılmış pirinç unu
İlk bunlar veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam
6 aydan sonra başlayacağım ben. Blw yöntemi ile. Ver eline sürsün kafasına yöntemi ile.
Nöbetcilerr selaaamm
Enes bey ıkınmaya başladı ayağmda sallıyorm şuandaa bırnuda fenaaa tıkalı
Kızlar şükür olsun ki eniştemin paankreastaki kitle iyi huylu cıktı kanser hücresi bulunmadıı hepinizden Allah razı olsun dualarımız kabul oldu şimdi acık ya da kapalı ameliyatla alınacak çok sevindm
Rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin inşallah..
Bebeğimin bezinde kan vardi kızlar dua edin de kotu birşey çıkmasın inşallah
Canim siz koruyami gidiyorsunuz.memnunmusunuzKuzum aydin beye randevu aldik korudan 5 kasimda goturucez asgden nefret ettim iyice usg cekende ayri bi garip dr zaten hak getire birde aydin bey gorsun sonucu muayene etsin bakalim ne dicrk tsk bu arada dr sen tavsiye etmistin
Canım çok çok geçmiş olsun, kenafir gözlüler diyorum ben inanıyorumda, benimde ataklarım oluyor safra kesemle ilgili sütüm çok az malesef ama 1 yemek kaşığı bile şifa diyip azimle emzirmeye çalışıyorum.. 6 ay dayanacağım yada yeni bir atak olmasın diye dua edeceğim sonra ameliyat, cerrahpaşada olacağım ben ameliyatımı, sende üzülme Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah, buralara uğra inan ki terapi burası çok iyi dostluklar kurduk hepimiz canım benim
ağlamış
bu dönemde çok normal ellerini emmesi çünkü ellerini keşfediyor annesi:)Eki Görüntüle 1903918La Lune ücretsiz izne ayrıldın mı? Kızlar kızçemin eldivenşerini çıkardım elini cap cup emiyo aç olduğundan mı emiyor? Emzik biberon almıyor sıpaa elini emiyor ama. Burda biri yapmıştı memeyi bağlamıştı iple ben de yaptım ama fayda etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?