2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm benim oğlum 58 günlük gece yatmadan mama veriyorum 120cc falan ama yinede 2 bilemedin 3 saat uyuyo gündüz ne zaman emmek isterse emiyo uyku konusunda hiç iyi değiliz
ben dün gece ilk kez 150cc mama yaptım akşam banyo yaptırdık on gibi ..ondan sonra mamasını yedi,12de yattık hemen uyumadı saat 1 i buldu uyuması.bi ne de dün gece beşiğinde yatmadı bastı yaygarayı aldım mecbur yanıma.sabah 5.30 da uyandı altını değiştirdim emzirdim 6.30da tekrar uyudu..8.30 da yine aynı fasıl..10.30 da yine aynı fasıl...12de yine kalktı.. 12.30 datekrar uyudu ama 1 saat...bu saate kadar da uyuyo yarım saatte uyanıyo emziriyorum tekrar uyuyo.en son 16.30 da uyudu bakalım ne kadar sürecek..
gündüz çok sık uyanıyor deliksiz bi 2 saat uyumuyor mesela..aç mı acabadiyorum ama emerken memeyi bırakıyor sonra uykuya dalıyor..
uyku düzenini nasıl sağlayacağım bilemedim..bırak odasını ayırmayı..zaten oda bişe yapmadım ben bizim odada yatsın bi süre..çalışmaya başlayınca bana da zor ona da..ama beyefendi dün gece yatmadı işte beşiğinde yanıma aldım sonra birlikte uyuya kalmışız zaten beşiğine koyamadım..sabah da öğlene kadar birlikte uyuyoruz yoksa yarım saat sürmüyo uykusu..öğlen kalkıp salona geliyoruz gün içinde orada yatırıyorum..
ayyy bilemedim bakalım ne yapıcaz böyle :)

ben de sustum hep napayım sinirlenince susuyorum ağzımdan ters bişey çıkar kırarım diye..ama yüzüme yansıyo tabii..sonuçta yüzyüze bakıcaz ve eşimin annesi..eşimin hatırı var..oğlumun babannesi..kötü ilişkiler olsun istemiyorum o nedenle birlikte 7/24 olmak istemiyorum fazla muhabbet hayır getimiyecek çünkü malum:)

benimkinin de gündüz uykuları öyle.. ben de kontrole gidince konuşayım diyodum iyi bari :)

Babayı az görüyorsa ondandır enneh si
Ahah ay çok tatlı sana anne demeye çalışıyor belki :))
Benim kız ellerini tanımaya çalışıyor izliyor sürekli ellerini.
Ve sesini tanımaya çalıyor çünkü sürekli ses çıkarıyor.
Geneldede bunlarla başlarlar zaten 3 aylık olunca.
Ama babayı tanıyordur,sesinden tanır onlar anne karnındayken bile babanın sesini bilirler

Ben sinir hastasıyım canım hatta eşim kavga anında ahh ben dedim .......'e annemi tek yollama diye ahhh dedi.

Benim öküz hiç konuşmaz ki çocuk sesini bilsin

Evet banada demedi asg dekincoft bez bagla diye salak kadin kqfama gore bgliyorum bakalim birde aydin girsunde ordadavusg cektiricem bakalim

Ahahha ay çok güldüm
Çok yaşa sen
Niye hiç konuşmuyor? akşamları eve gelince eline alıp sevmiyormu,
Hanide benim oğluşum
At babaya bi gülücük
Aslanım...koçum ...
Allah allaaah ne diyorum ben ya
İnsan böyle sever işte
Nasıl konuşmaz

Karakteri öyle sessiz sakin ,hadi diyodum hamileyken göbeğimi okşa konuş korkuyom diyodu.seviyor simdi ama cok konuşamıyor utanıyo mu nedir

Canım ben de fırsat buldugum an cikicam almak için sabirsizlaniyorum nerelerden aldin internetten bakıyorum fikir olsun diye zara ve hm de güzel şeyler var gibi ama bakmadan almak istemiyorum
Biz dde aldık kereme Zara ve hm den. Cokk güzel şeyler var:) artık kendime almayı bırak geçerken bakmadığımı bile farkettim :) ama benim daha çok cok almam lazım. Bizimki surekli kustugu icin gün dr 3-4 kıyafet değişiyoruz..

Demek ki bugün yarın bizim sıpa da başlar ellerini incelemeye sesini de yakındır farketmesi. fark etsin diye ne ses çıkarırsa aynısını yapıyorum :)
bence bana anne demeye çalışıyor :))

Kahkaha attım valla benimkide bir geçiyor kizin başına benim basim sisyor benim sipada babayı görünce susuyo gulucukler saçıyor sanki butun gün babası bakıyor hiihhh kıskanıyorum bana Gülsün babaya değil diyorum esime oha diyoo bendendemi kiskaniyon olayı abarttin diyo 9 ay ben tasidim diyom senmi tasidin bu kızlar niye babaci olurlaki anlamam

Yere sofra bezi serip bebeğin eline veriyorsun ne yiyecekse. Önce kafaya sürüyor. Sonra ağzına sokuyor. Bebek istediği kadar yiyor.

Canim eşimle konuştuk almayacağım izin başlıyorum haftaya. Esim bakacak ben yokken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…