Canim eşimle konuştuk almayacağım izin başlıyorum haftaya. Esim bakacak ben yokken.
Bugün çok fena meme reddi yaşadık. Oturdum ağladım. Memeyi görünce bastı çığlığı. Ağlaya bağıra uyudu. Uyanınca emdi. Bezi falan kuruydu. Bir daha olmaz umarım. Çok fena oldum.
İyi hakkında hayırlısı olsun. Eşin de öğretmense rahat olur.Canim eşimle konuştuk almayacağım izin başlıyorum haftaya. Esim bakacak ben yokken.
Canım geçmiş olsun. Benim kızımda hırıltı gitti. Sanırım kaloriferler yandığından beri yok. Rotayı ben de düşünüyorum. Ama aşıyı çocuk uzmanının yazması gerekliymiş dedi asm deki hemşire.Kizlar yazamiorum kac gundur okyup geciyorum. Babam kemoterapi tedavisi goruyordu gecen gun emar cekildi bgn sonucunu aldik cok sukur tedaviye cevap veriyor ama 2 ay daha devam edicek kemoya. Kemo aldiginda yanina gidemiyodum hamileyken simdi bebis var yine gidemiyorum cok koyuyor ona da bana daof neyse.
Yarin rota icin doktora gidicez biz. Yaptiran oldumu? Bi yan etkisi varmi acaba? Hirilti olayinida sorcam bakalim umarim bisi Cikmaz. Her gun serunfizyolojk yapiyorum onceden sesinciikmazdi cekerken falan artik anlamaya basladi basiyo cigligi oyle agliyorki dersin eziyet ediyorum. Burun delikleride buyudu bu ara babasina benzedi ama bazen diorm aspiratoru fazla mi sokuyorum ondan mi boyle oldu acaba diye
Ahh cnm valla ayni benim sorun yaa benim kiz da isinamadi daha babasina benimkinin de elleri koca koca ve agirdir canini mi yakiyo tutarken bilmem cocuk ona gidince aglamaya basliyor ben aliyorum aninda susuyo ama sıkıldım bu durumdan keske babasinda dursa da bende iki nefes alsam surekli yapisik ikiz gibiyiz wc ye bile rahat gidemiyorum duşumu anca o gece uykusuna yattigi zaman aliyorum zar zor yemek yapip yiyorum. Baska kisilerde de durmuo pek isin kötüsü onun icin simdiden kara kara düşünüyorum ya bakicida da durmazsa cok aglarsa nasil birakir ise giderim diyeKızlar benim oğlan babasını hiç tanımıyor . bir beni biliyor bu ara odadan çıksam enneh enneh diye sesleniyor ağlıyor.
Eşimin eli ağır ilk zaman küçük diye ona pek vermedim ama şimdi alışması lazım.
Üstünü ona değiştirttim bugün altını da şimdi süt sağıyorum babası yedirsin diye acıkınca :) alışır inşallah
Cnm 3 gundur yasiyorum ben onu bugün gunduz diger gunlere gore iyiydi emdi ama aksm 6bdan sonra hic emmedi az once yine denedim yine dellendik gece ve uykuluyken guzel emio niye boyle yapio anlamiyorum ki emdigi zamanda iki cekio bi bana bakioBugün çok fena meme reddi yaşadık. Oturdum ağladım. Memeyi görünce bastı çığlığı. Ağlaya bağıra uyudu. Uyanınca emdi. Bezi falan kuruydu. Bir daha olmaz umarım. Çok fena oldum.
He valla sen çek herbişeyi sonra babaya gülücük..bakalim benim oğlan pas vermiyo pek babasına..Kahkaha attım valla benimkide bir geçiyor kizin başına benim basim sisyor benim sipada babayı görünce susuyo gulucukler saçıyor sanki butun gün babası bakıyor hiihhhkıskanıyorum bana Gülsün babaya değil diyorum esime oha diyoo bendendemi kiskaniyon olayı abarttin diyo 9 ay ben tasidim diyom senmi tasidin bu kızlar niye babaci olurlaki anlamam
Erkekler anneci olur canimHe valla sen çek herbişeyi sonra babaya gülücük..bakalim benim oğlan pas vermiyo pek babasına..
Benimkide aylık 1 kilo alıyoYahu ne kadar takılıyorlar kiloya sağlığı yerinde olsun da az alsın benim kızım 3 haftada 500-600 gr almış doktor günde ortalama 30 gr alması lazım dedi
Benimde benzer bi tek akşamları babası gelince mama verdiriyorum dinlenmek için ama mama ya da süt farketmiyo Oğluma emmek istediği her an emiyo gece uykuları 2-3 saat Aralıklı öğleye kadar yatak Odasında oyalanıyoruz yat kalk sonra oturma odasına geçiyoruz eger uyku uyumadığı bi günse saat bası nerdeyse emmek istiyo bugün iyi mesela 2 saat Aralıklı emiyo ve uyuyo hayret ediyorum :) çok şükür inş gecede böyle devam eder hatta uzun uzun uyur inşben dün gece ilk kez 150cc mama yaptım akşam banyo yaptırdık on gibi ..ondan sonra mamasını yedi,12de yattık hemen uyumadı saat 1 i buldu uyuması.bi ne de dün gece beşiğinde yatmadı bastı yaygarayı aldım mecbur yanıma.sabah 5.30 da uyandı altını değiştirdim emzirdim 6.30da tekrar uyudu..8.30 da yine aynı fasıl..10.30 da yine aynı fasıl...12de yine kalktı.. 12.30 datekrar uyudu ama 1 saat...bu saate kadar da uyuyo yarım saatte uyanıyo emziriyorum tekrar uyuyo.en son 16.30 da uyudu bakalım ne kadar sürecek..
gündüz çok sık uyanıyor deliksiz bi 2 saat uyumuyor mesela..aç mı acabadiyorum ama emerken memeyi bırakıyor sonra uykuya dalıyor..
uyku düzenini nasıl sağlayacağım bilemedim..bırak odasını ayırmayı..zaten oda bişe yapmadım ben bizim odada yatsın bi süre..çalışmaya başlayınca bana da zor ona da..ama beyefendi dün gece yatmadı işte beşiğinde yanıma aldım sonra birlikte uyuya kalmışız zaten beşiğine koyamadım..sabah da öğlene kadar birlikte uyuyoruz yoksa yarım saat sürmüyo uykusu..öğlen kalkıp salona geliyoruz gün içinde orada yatırıyorum..
ayyy bilemedim bakalım ne yapıcaz böyle :)
Benim ki de 9 cm uzadı cnm ama ben hastane ölçümü Hatalı olabilir diye düşünüyorum ilk doğduğunda belki kalça problemi vardır diye bacağını tam düzleştirmiyolar sanırımBir ayda 7cm i uzadıkız yanlışın olmasın senin
Cnm çok geçmiş olsun Allah şifa verir babana inş . Cnm ben rota aşısını yaptırdım. Hiç bir Yan etkisi yoktu. Iki çeşit rota aşısı var Ratarix ( bu 2 dozdur) , ve rotateq aşısı var ( bu da 3 doz) ben rotatix yaptım ama pahallı biraz 160 tl her dozu :)Kizlar yazamiorum kac gundur okyup geciyorum. Babam kemoterapi tedavisi goruyordu gecen gun emar cekildi bgn sonucunu aldik cok sukur tedaviye cevap veriyor ama 2 ay daha devam edicek kemoya. Kemo aldiginda yanina gidemiyodum hamileyken simdi bebis var yine gidemiyorum cok koyuyor ona da bana daof neyse.
Yarin rota icin doktora gidicez biz. Yaptiran oldumu? Bi yan etkisi varmi acaba? Hirilti olayinida sorcam bakalim umarim bisi Cikmaz. Her gun serunfizyolojk yapiyorum onceden sesinciikmazdi cekerken falan artik anlamaya basladi basiyo cigligi oyle agliyorki dersin eziyet ediyorum. Burun delikleride buyudu bu ara babasina benzedi ama bazen diorm aspiratoru fazla mi sokuyorum ondan mi boyle oldu acaba diye
Cnm hemşire saçmalamış ben kendim gidip eczaneden alıp sağlık ocağındaki hemşireye verdim zaten damla hemen yaptı. Isteğe bağlı bir aşı ve öneriyorum dedi hemşire. Zaten ben daha önce araştırmıştım Sgk karsilamiyor satın alıyorsun ve isteğe bağlı recetesiz verilen bir ilaç.Canım geçmiş olsun. Benim kızımda hırıltı gitti. Sanırım kaloriferler yandığından beri yok. Rotayı ben de düşünüyorum. Ama aşıyı çocuk uzmanının yazması gerekliymiş dedi asm deki hemşire.
Cnm çok geçmiş olsun Allah şifa verir babana inş . Cnm ben rota aşısını yaptırdım. Hiç bir Yan etkisi yoktu. Iki çeşit rota aşısı var Ratarix ( bu 2 dozdur) , ve rotateq aşısı var ( bu da 3 doz) ben rotatix yaptım ama pahallı biraz 160 tl her dozu :)
Cnm hemşire saçmalamış ben kendim gidip eczaneden alıp sağlık ocağındaki hemşireye verdim zaten damla hemen yaptı. Isteğe bağlı bir aşı ve öneriyorum dedi hemşire. Zaten ben daha önce araştırmıştım Sgk karsilamiyor satın alıyorsun ve isteğe bağlı recetesiz verilen bir ilaç.
Ah aaah emziriyorum ama binbir takla ile. Hala durum devam ediyor. Zaten dogdugundan beri boyleyiz memeyi de cok zor tutmustu. Akşamdan beri ağlıyor uyutmaya çalışıyorum olmuyor. Koydum salıncağa salliyorum. Açıp kapatıyor gözlerini sürekli. Dalmadı bir türlü. Atakta ise yandık. Böyle hafta geçmez. Sabahtan beri ne uyudu ne sustu. Şimdi biraz yoruldu ağlamıyor ama uyumuyor da. İnsanlar nasıl bir daha bebek yapıyor ya. Yok anam bunu büyütürsem iyi.Yaaaa calisican mi,bakalim kizcen ne tepki verecek Bizidr haberdwr et,davranislarinda bir degisme olacak mi bakslim
İns bir daha olmaz tatlim,o dedigin seyi cok iyi snliyorim,ben dogumundan itibaren her an bunu yasadim. Cok psikolojiyi etkiliyor.
Aynısı yaa. Deli olmak işten değil. Süt var veriyorum da sürekli teklif ediyorum aç kalıp sinirlenmesin diye ama yok burnumdan geldi anamdan emdiğim süt.Cnm 3 gundur yasiyorum ben onu bugün gunduz diger gunlere gore iyiydi emdi ama aksm 6bdan sonra hic emmedi az once yine denedim yine dellendik gece ve uykuluyken guzel emio niye boyle yapio anlamiyorum ki emdigi zamanda iki cekio bi bana bakio
Ahh cnm valla ayni benim sorun yaa benim kiz da isinamadi daha babasina benimkinin de elleri koca koca ve agirdir canini mi yakiyo tutarken bilmem cocuk ona gidince aglamaya basliyor ben aliyorum aninda susuyo ama sıkıldım bu durumdan keske babasinda dursa da bende iki nefes alsam surekli yapisik ikiz gibiyiz wc ye bile rahat gidemiyorum duşumu anca o gece uykusuna yattigi zaman aliyorum zar zor yemek yapip yiyorum. Baska kisilerde de durmuo pek isin kötüsü onun icin simdiden kara kara düşünüyorum ya bakicida da durmazsa cok aglarsa nasil birakir ise giderim diye
Ayyy canimBugün çok fena meme reddi yaşadık. Oturdum ağladım. Memeyi görünce bastı çığlığı. Ağlaya bağıra uyudu. Uyanınca emdi. Bezi falan kuruydu. Bir daha olmaz umarım. Çok fena oldum.
Benim ki de 9 cm uzadı cnm ama ben hastane ölçümü Hatalı olabilir diye düşünüyorum ilk doğduğunda belki kalça problemi vardır diye bacağını tam düzleştirmiyolar sanırım
Yere sofra bezi serip bebeğin eline veriyorsun ne yiyecekse. Önce kafaya sürüyor. Sonra ağzına sokuyor. Bebek istediği kadar yiyor.
Kizlar memenize gaz damlasi damlatip oyle mi verseniz? Birde bugun beslenmenizde degisik besin aldiniz mi? Meme ucunuzda catlak,yara var mi?Aynısı yaa. Deli olmak işten değil. Süt var veriyorum da sürekli teklif ediyorum aç kalıp sinirlenmesin diye ama yok burnumdan geldi anamdan emdiğim süt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?