- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 35
Ah aaah emziriyorum ama binbir takla ile. Hala durum devam ediyor. Zaten dogdugundan beri boyleyiz memeyi de cok zor tutmustu. Akşamdan beri ağlıyor uyutmaya çalışıyorum olmuyor. Koydum salıncağa salliyorum. Açıp kapatıyor gözlerini sürekli. Dalmadı bir türlü. Atakta ise yandık. Böyle hafta geçmez. Sabahtan beri ne uyudu ne sustu. Şimdi biraz yoruldu ağlamıyor ama uyumuyor da. İnsanlar nasıl bir daha bebek yapıyor ya. Yok anam bunu büyütürsem iyi.
Kahkaha attım valla benimkide bir geçiyor kizin başına benim basim sisyor benim sipada babayı görünce susuyo gulucukler saçıyor sanki butun gün babası bakıyor hiihhhkıskanıyorum bana Gülsün babaya değil diyorum esime oha diyoo bendendemi kiskaniyon olayı abarttin diyo 9 ay ben tasidim diyom senmi tasidin bu kızlar niye babaci olurlaki anlamam
Blw ile ilgili bi videoda kadının biri çöp poşetini yayılacak şekilde kesip serdiğini anlatmıştı o da mantıklı aslında :). Bir ek gıdaya geçsinler de yaparız bir şeyler.Aynı işlemi yemek sandalyesinde yapıp
Sandalyenin altına sofra bezi seriyordum bende :)
Dimi 9 cm ler, 6 lar:) acaba bu bebisler erkek mi benim kiz 3 er cm uzuyo simdilik. Basket mi oynuyo gizlice bu bebeler:)Ya nasıl olur ben ayda en fazla 2-3 cm uzarlar diye biliyorum
Dimi 9 cm ler, 6 lar:) acaba bu bebisler erkek mi benim kiz 3 er cm uzuyo simdilik. Basket mi oynuyo gizlice bu bebeler:)
benimki de 2. ay çok uzamıştı 53 cm den 61 cm e çıkmıştı şimdi de ben geçen hafta kendim 65 ölçtüm ama bakalım kontrolde ne ölçecekler. Uzun olacak gibi duruyo bizim oğlan.Dimi 9 cm ler, 6 lar:) acaba bu bebisler erkek mi benim kiz 3 er cm uzuyo simdilik. Basket mi oynuyo gizlice bu bebeler:)
Ah aaah emziriyorum ama binbir takla ile. Hala durum devam ediyor. Zaten dogdugundan beri boyleyiz memeyi de cok zor tutmustu. Akşamdan beri ağlıyor uyutmaya çalışıyorum olmuyor. Koydum salıncağa salliyorum. Açıp kapatıyor gözlerini sürekli. Dalmadı bir türlü. Atakta ise yandık. Böyle hafta geçmez. Sabahtan beri ne uyudu ne sustu. Şimdi biraz yoruldu ağlamıyor ama uyumuyor da. İnsanlar nasıl bir daha bebek yapıyor ya. Yok anam bunu büyütürsem iyi.
Yikadık pakladık emiyor şimdi:)
Uykuuuuuuuuuuu
Bizimki de aglamıyor artık banyo yaparken,susakalıyor demekki hoşlanıyor artıkBizde yıkanıp paklandık şimdi :)
Suyu çoook seviyor, içinde öyle bir hareketleniyorki.
İzlemesi çok güzel oluyor .
Gelsin tatlılık ,yemelik,agu bugu ,dönemleri,
Ben ayni soruyu ananeme sordum.yaslilarla muhabbet etmeyi cok severim zaten. Dedim anane yas farkida az cocuklarin nasil bakiyodun,sutun nasil yetiyodu? Yettigi kadar diyodu napalim. İnek sutu veriyoduk bi bardak,corba veriyoduk acsa..annen dogdugunda onu saracak caput yoktu kaynanam ustundeki donu yirtti ona sardik diyince ben iyice duygulandim . Anneme her baktigimda o an geliyoAnnem, ben seni ne zorluklarla büyüttüm derdi ,anlam veremezdim,şimdi anlıyorum.ben 13 aylıkken de kardesim dogmuş,nasıl baktı ki?yardım edeni de yok..Görüşünce ellerini öpeceğim,soracağım nasil baktın bize diye
Olmazki ama ya kiskanirim kızımı ben onu simdiden anneci yapayımEvet kızlar çok babacı gerçekten
Benimkilerde öyle .
Bütün gün koşturan benim
Gülücükleri alan hep baba
Canim benmki kiz bizde 8 cm uzadik :)Dimi 9 cm ler, 6 lar:) acaba bu bebisler erkek mi benim kiz 3 er cm uzuyo simdilik. Basket mi oynuyo gizlice bu bebeler:)
Bizde 7 cm uzadikCanim benmki kiz bizde 8 cm uzadik :)
Canim benmki kiz bizde 8 cm uzadik :)
Bizde 7 cm uzadik
Bak bakalim kac cm olmus:) biz boya gidiyoruz sanirim 2 aylik oldu 58 cm olms 4200 kilosuVallahi merak bastı beni şimdi
Kızımı ölçmem Laz'ım , 52 cm doğmuştu
2 aylıkken 61 cm di
Şimdi kaç olduk bilmiyorum
Yarın hemen ölçmem Laz'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?