2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ayy canım tamamen aynı his ve düşüncedeyiz. Tamam güçlüyüz falan ama bazen kendimi çok caresiz hissediyorum. Benimki de uykusu var ama uyumuyor tamam uyuma gel oynayalım yok ağlamayı tercih ediyor. Banyo da yaptırdık yine yok. Yarın da aşımız var. Aynen ya bunu büyütürsem iyi...

Evet kızlar çok babacı gerçekten
Benimkilerde öyle .
Bütün gün koşturan benim
Gülücükleri alan hep baba

Dimi 9 cm ler, 6 lar:) acaba bu bebisler erkek mi benim kiz 3 er cm uzuyo simdilik. Basket mi oynuyo gizlice bu bebeler:)
benimki de 2. ay çok uzamıştı 53 cm den 61 cm e çıkmıştı şimdi de ben geçen hafta kendim 65 ölçtüm ama bakalım kontrolde ne ölçecekler. Uzun olacak gibi duruyo bizim oğlan.

Ayy kuzum
Neden acaba ,
Ağrısı felan vardır belki ,
Benim kızımda arada birgününü öyle geçiriyor sonra ertesi günü normale dönüyor,
Dilleri yokki zavallım derdini anlatsın işte

Ben ayni soruyu ananeme sordum.yaslilarla muhabbet etmeyi cok severim zaten. Dedim anane yas farkida az cocuklarin nasil bakiyodun,sutun nasil yetiyodu? Yettigi kadar diyodu napalim. İnek sutu veriyoduk bi bardak,corba veriyoduk acsa..annen dogdugunda onu saracak caput yoktu kaynanam ustundeki donu yirtti ona sardik diyince ben iyice duygulandim . Anneme her baktigimda o an geliyo

Hanımlar tatlış anneler kızım aksam 6.30 mama yedi en son uyudu hala uyuyor uyandrsammiki bugün aşıda oldukta anca deliksiz uykuya daldı ne yapsamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…