Benimki de akşam 7 den sonra uyku için hhuzursuzlanyor belli olmıyor bazen 8 bazen 9 bazen 10 bazen 11 de uyuyor. memede uyuyor ama benim asıl merak ettiğim kendi kendne uykuya dalmaya nasıl alıştırcam. emzirmeden uyutmaya çalıştığımda pışpış yaptoğımda ağlıyor hep illa bir şey emecek ellerini ağzına götürüykr fln . üf bi düzgün emzik alsa olmaz bu oğlan .Bizim doktor diyorki çocul kendi ıyku düzenini kurar zorlamayın o zaman huysuz bir çocugunuz olur şimdi bizimki de senin bebişin gibi kendince bir zaman oluşturdu gündüz de gecede kendi istediği saatde uyuyor gecede acıkınca uyanıp yiyip yatıyor gece yemesi yatması yarım saat sükür beni yormuyor seninkide kendi saatini oluşturmuş anlaşılan
Canim ben butun emzikleri denedim, chicco dan tut smotie ye tum markalarinkini,sadece bir emzigi kabul ediyor,nuk kaucuk, sanirim la lunr soylemisti,onu da denedin miBenimki de akşam 7 den sonra uyku için hhuzursuzlanyor belli olmıyor bazen 8 bazen 9 bazen 10 bazen 11 de uyuyor. memede uyuyor ama benim asıl merak ettiğim kendi kendne uykuya dalmaya nasıl alıştırcam. emzirmeden uyutmaya çalıştığımda pışpış yaptoğımda ağlıyor hep illa bir şey emecek ellerini ağzına götürüykr fln . üf bi düzgün emzik alsa olmaz bu oğlan .
Canim onuda denedim yok, biz sariligini gecirsin diye bir surup kullaniyoruz, tadida cok aci zaten asisik cis ve kaka yapiyor o yuzden pisik oldu ve gecmiyor,normal pisik degil yani. Mantar ilaci kullaniyorim suandaBurcu sudokrem kullan faydasını göreceksin arkadaşım, kıyamam alp e pişik çok acıtıyordur canını
Ayni bizzz. Bizim de bir duzenimiz yok ve 8 inde 3 ayimiz bitecekBizde uyku duzeni kuramayanlardaniz. Günü gününü tutmuyor. Benim kızın sabahtan akşama geçişinde problem oluyor o ara uyuyamiyor sonra da uykusu oldugu icin aglamaya basliyor. Gunduz uykulari zaten en uzunu yarim saat. Gece de uykuya dalarsa sonrasi rahat ama dalmasi cok uzun sürüyor.
Aynısını düşünüyorum. Benimki illa beni emecek başka türlü hayatta uyumuyor. Gece uykusu için kaç saat emiyo bazen ölüyorum bitiyorum resmen. Biraz emse yatsa yine sıkıntı yapmayacagim ama yok. Bende düşünüyorum emmeden uykuya nasil alistircam ya da bari kisa emip yatsa.. ben pış pışlayinca daha cok gözlerini açıyor sipaBenimki de akşam 7 den sonra uyku için hhuzursuzlanyor belli olmıyor bazen 8 bazen 9 bazen 10 bazen 11 de uyuyor. memede uyuyor ama benim asıl merak ettiğim kendi kendne uykuya dalmaya nasıl alıştırcam. emzirmeden uyutmaya çalıştığımda pışpış yaptoğımda ağlıyor hep illa bir şey emecek ellerini ağzına götürüykr fln . üf bi düzgün emzik alsa olmaz bu oğlan .
Evet canım evde nuk kauçuk var chicco soft avent soothie e benzeyen bir şey. bebe dor ve souvaniex marka emzikler var ilk başta hiç birini tutmadı hatta öğürdü şu an öğürmüyor. geçen chicco soft u tuttu uyuttum bir kere öyle ama bir daha almadı canı isterse alıyor yani alsa ben de rahat edeceğim kendi de kolayca uyucak zaten emerek uuyuduu içinCanim ben butun emzikleri denedim, chicco dan tut smotie ye tum markalarinkini,sadece bir emzigi kabul ediyor,nuk kaucuk, sanirim la lunr soylemisti,onu da denedin mi
Aynı benimki ya pışpış yapınca hepten hareketleniyor. bir de bir saat emiyor bazen gece uyandığında. Bazen hemen emip geri uyuduğu da oluyo yarım saate. ben de gece uykusuna geçirirken bazen saatlerce emziriyorum bazen kısa sürüyor gününe göreAynısını düşünüyorum. Benimki illa beni emecek başka türlü hayatta uyumuyor. Gece uykusu için kaç saat emiyo bazen ölüyorum bitiyorum resmen. Biraz emse yatsa yine sıkıntı yapmayacagim ama yok. Bende düşünüyorum emmeden uykuya nasil alistircam ya da bari kisa emip yatsa.. ben pış pışlayinca daha cok gözlerini açıyor sipa
Simdi kendini bilmeye basladi artik,gozleri daha net goruyor,kendince artik seciyor o yuzden ben uyku yok egitimi dehilde,yavas yavas duzenli uykumuz olsun diye baslamak istedim. Bende hep yanimda yatirdim cocugu,ama cok zor bir surecti,tamam anne yaninda daha guvenli beslemeside cok kolay,benimde uykum acilmiyor vs. Ama yatak benim yatagim ve istedigim rahatlikta yatamiyorum,dinlenemiyorum,sonra dedim ki ben boyle rahatsiz oluyorsam kim bilir o nasil rahstsiz olur,sonucta o bir birey,simdiden tercihleri olamayabilir ama bir aliskanlik kazandirmadan dogru yonlendirebilmek gerekir. Her bireyin kendi ozel alanina ihtiyaci var,yeri geldiginde bu benim diye hakkini savunabilmeli ve kucuk kucuk seyler belki ama cok onemli gelismede etkisi olduguunu dusunuyorum. Yatagina alismasigi icin maalesef ilk zamanlar red etti,cunku kokumu duymak bana bagli olmak isine geliyordu. Her yataga koydugumda,burasi senin ozel alanin,bu alana herkes saygi duymali ,uzgunum alp bu senin iyiligin icin,aglamanin faydasi yok bu yatakta yatmalisin. Diyerek yumusakca telkin ettim.agladi tabi,hop tekrar kalktik agladik hopp tekrar kalktik,peki sonra bir sekilde uyuttugum alp'i yataga koydum. 1 saat gecip uyandiginda keyfi gayet iyiydi,etrafa hiddetli hiddetli bakti tabi,ben burayi istememistim hooo noluyo diye, cogu zaman mamasini bile yataginda veriyorum. Gazi olmadigi surece yatirdigimda artik aglamiyor. Bazen kendi kendine agucuklar yaparken ben yatagimda uyumaya devam bile ediyorum.
Canim sende bir dusun bunu istersen,cunku sonra onunda senden ayrilmasi seninde ondan ayrilman cok daha zor olabilir.
Benimki de akşam 7 den sonra uyku için hhuzursuzlanyor belli olmıyor bazen 8 bazen 9 bazen 10 bazen 11 de uyuyor. memede uyuyor ama benim asıl merak ettiğim kendi kendne uykuya dalmaya nasıl alıştırcam. emzirmeden uyutmaya çalıştığımda pışpış yaptoğımda ağlıyor hep illa bir şey emecek ellerini ağzına götürüykr fln . üf bi düzgün emzik alsa olmaz bu oğlan .
Benim bildiğim dişi çıkana kadar silikon diş çıktıktan sonra kauçuk ama bizim evde ki emziklerin biri de kauçuk nuk unki silikon yoktu ondan aldıkKizlar siz kaucuk emzikmi kullaniuorsunuz.ya bizimki her ikisinede emiyor cok sukur bi sikintimiz tok..ilkten kaucuk almistim yok bakteriyi daha cok topluyor filan dediler slikona dondum.ama hala kararsizim.net bilgiye sabip olan varmi???
Ya bu yağata alma olayını tam anlamıyorum ben yanıma alsam da uyumaz ki benimki emmeden emince de yerine koyuyorm zaten yatağımın dibinde.Ben hiç yatağıma almadığımdan sanırım hiç sıkıntı yaşamadık yatak konusunda, hastaneden geldiğimizden beri aynı odada ama kendi yatağında yatıyor ilk zamanlar giydiğim tshirtümü koyuyordum artık onuda yapmıyorum :)
Yok canım kullanmıyorum büyük rahatlık olmalı...Ben konu dışı bir soru sorayım arkadaşlar kurutmalı çamaşır makinesi kullanan var mı? Memnun musunuz?
Ya bu yağata alma olayını tam anlamıyorum ben yanıma alsam da uyumaz ki benimki emmeden emince de yerine koyuyorm zaten yatağımın dibinde.
Canım hastaneden geldiğimiz günden beri böyleyiz.cok denedik uyutmayı beşiğinde ama hep katılıyordu.bunu denedim çaresiz başka türlü mumkünü yok uyumadı.bebek olmadan önce yapmam dediğim herşeyi yaptırdi bana:)Ya bu yağata alma olayını tam anlamıyorum ben yanıma alsam da uyumaz ki benimki emmeden emince de yerine koyuyorm zaten yatağımın dibinde.
Hmm disiyle slkonu kopariyorlarmi acaba:) bizimki allahtan her ikisinide aliyir ayirt etmiyor sukur :)saol canim cvp icin.Benim bildiğim dişi çıkana kadar silikon diş çıktıktan sonra kauçuk ama bizim evde ki emziklerin biri de kauçuk nuk unki silikon yoktu ondan aldık
Canım kimisi kurutma makinesini ayrı al kurutmuyor deyince size sorayım dedim... başarılıysa gerçekten büyük rahatlıkYok canım kullanmıyorum büyük rahatlık olmalı...
Kizlar dun rota asisini yaptirmistim butun gun kakasi yesildi ve bolca kustu. Cok sukur ki bgn kaka rengi normale dondu ama hala daha kusmasi devam ediyor umarim bi an once biter ne onluk kaldi ne badi esimi ebebeke yolliycam birazdan o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?