2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar dun rota asisini yaptirmistim butun gun kakasi yesildi ve bolca kustu. Cok sukur ki bgn kaka rengi normale dondu ama hala daha kusmasi devam ediyor umarim bi an once biter ne onluk kaldi ne badi esimi ebebeke yolliycam birazdan o derece

Benimki de akşam 7 den sonra uyku için hhuzursuzlanyor belli olmıyor bazen 8 bazen 9 bazen 10 bazen 11 de uyuyor. memede uyuyor ama benim asıl merak ettiğim kendi kendne uykuya dalmaya nasıl alıştırcam. emzirmeden uyutmaya çalıştığımda pışpış yaptoğımda ağlıyor hep illa bir şey emecek ellerini ağzına götürüykr fln . üf bi düzgün emzik alsa olmaz bu oğlan .

Canim ben butun emzikleri denedim, chicco dan tut smotie ye tum markalarinkini,sadece bir emzigi kabul ediyor,nuk kaucuk, sanirim la lunr soylemisti,onu da denedin mi

Burcu sudokrem kullan faydasını göreceksin arkadaşım, kıyamam alp e pişik çok acıtıyordur canını
Canim onuda denedim yok, biz sariligini gecirsin diye bir surup kullaniyoruz, tadida cok aci zaten asisik cis ve kaka yapiyor o yuzden pisik oldu ve gecmiyor,normal pisik degil yani. Mantar ilaci kullaniyorim suanda

Ayni bizzz. Bizim de bir duzenimiz yok ve 8 inde 3 ayimiz bitecek

Aynısını düşünüyorum. Benimki illa beni emecek başka türlü hayatta uyumuyor. Gece uykusu için kaç saat emiyo bazen ölüyorum bitiyorum resmen. Biraz emse yatsa yine sıkıntı yapmayacagim ama yok. Bende düşünüyorum emmeden uykuya nasil alistircam ya da bari kisa emip yatsa.. ben pış pışlayinca daha cok gözlerini açıyor sipa

Canim ben butun emzikleri denedim, chicco dan tut smotie ye tum markalarinkini,sadece bir emzigi kabul ediyor,nuk kaucuk, sanirim la lunr soylemisti,onu da denedin mi
Evet canım evde nuk kauçuk var chicco soft avent soothie e benzeyen bir şey. bebe dor ve souvaniex marka emzikler var ilk başta hiç birini tutmadı hatta öğürdü şu an öğürmüyor. geçen chicco soft u tuttu uyuttum bir kere öyle ama bir daha almadı canı isterse alıyor yani alsa ben de rahat edeceğim kendi de kolayca uyucak zaten emerek uuyuduu için
Acaba başka marka da mı alsam

Son düzenleme:
Aynı benimki ya pışpış yapınca hepten hareketleniyor. bir de bir saat emiyor bazen gece uyandığında. Bazen hemen emip geri uyuduğu da oluyo yarım saate. ben de gece uykusuna geçirirken bazen saatlerce emziriyorum bazen kısa sürüyor gününe göre

Son düzenleme:
Kizlar siz kaucuk emzikmi kullaniuorsunuz.ya bizimki her ikisinede emiyor cok sukur bi sikintimiz tok..ilkten kaucuk almistim yok bakteriyi daha cok topluyor filan dediler slikona dondum.ama hala kararsizim.net bilgiye sabip olan varmi???

Ben hiç yatağıma almadığımdan sanırım hiç sıkıntı yaşamadık yatak konusunda, hastaneden geldiğimizden beri aynı odada ama kendi yatağında yatıyor ilk zamanlar giydiğim tshirtümü koyuyordum artık onuda yapmıyorum :)

Benimki de ya memede ya da sallarken uyuyor, 4. ay itibariyle kendi kendine uyumayı öğrenmesi için eğitime başlanbilir diyor bazı uzmanlar bakalım becerebilecek miyim bunu

Kizlar siz kaucuk emzikmi kullaniuorsunuz.ya bizimki her ikisinede emiyor cok sukur bi sikintimiz tok..ilkten kaucuk almistim yok bakteriyi daha cok topluyor filan dediler slikona dondum.ama hala kararsizim.net bilgiye sabip olan varmi???
Benim bildiğim dişi çıkana kadar silikon diş çıktıktan sonra kauçuk ama bizim evde ki emziklerin biri de kauçuk nuk unki silikon yoktu ondan aldık

Ya bu yağata alma olayını tam anlamıyorum ben yanıma alsam da uyumaz ki benimki emmeden emince de yerine koyuyorm zaten yatağımın dibinde.

Ya bu yağata alma olayını tam anlamıyorum ben yanıma alsam da uyumaz ki benimki emmeden emince de yerine koyuyorm zaten yatağımın dibinde.

E her bebek farklı tabiki alışkanlıkları da farklı, yatağa alsam benimkide uyumaz büyük ihtimalle ya da hiç alışmadığı için uyumaz bilmiyorumki...

Canım hastaneden geldiğimiz günden beri böyleyiz.cok denedik uyutmayı beşiğinde ama hep katılıyordu.bunu denedim çaresiz başka türlü mumkünü yok uyumadı.bebek olmadan önce yapmam dediğim herşeyi yaptırdi bana:)

Benim bildiğim dişi çıkana kadar silikon diş çıktıktan sonra kauçuk ama bizim evde ki emziklerin biri de kauçuk nuk unki silikon yoktu ondan aldık
Hmm disiyle slkonu kopariyorlarmi acaba:) bizimki allahtan her ikisinide aliyir ayirt etmiyor sukur :)saol canim cvp icin.

Kizlar dun rota asisini yaptirmistim butun gun kakasi yesildi ve bolca kustu. Cok sukur ki bgn kaka rengi normale dondu ama hala daha kusmasi devam ediyor umarim bi an once biter ne onluk kaldi ne badi esimi ebebeke yolliycam birazdan o derece

Bizde dün rota aşısı olduk yeşil kaka kusma bizde de var ne den yapıyorki kimse şkayet etmemişti burada bizimkilere mi dokundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…