Sen çok kitap okuyon galiba :) terminoloji kokuyo postlar :))@nymeriaburcu Yaavaş yavaş kendi beşiğine koycam zaten beşiği benim yatağımla bir anne yanı beşik odam müsait değil cok kücük omüsait olsaydı baştan beri koycaktm ama ayarlicam bi şekilde... 2 yaşına kadar böyle yatıcaz güvenli bağlanma kurabilirsek güvenli ayrılma kendiliğindenn gelicek daha sonra birlikte ona kendi yatağını alcazz 3 yaşna kadar aynı odada olcaz 4 yaşında ruhsal doğumu gerçekleşirmiş çocuğun ozaman kendi odasına gecicek inşallah :))
Uzun zamandir var canim nerden geldigini pek hatrlamiyorum ama camasir makinesi icin degil biberon temizleyici yaziyor uzerinde :)e bebeğin dergisinin verdiği mi o çamaşır makinesi için değil mi :)
Ben de korktum çamasır yıkadım ben onla da hiç okumadım üstünü neydi acaba :)Uzun zamandir var canim nerden geldigini pek hatrlamiyorum ama camasir makinesi icin degil biberon temizleyici yaziyor uzerinde :)
@nymeriaburcu Yaavaş yavaş kendi beşiğine koycam zaten beşiği benim yatağımla bir anne yanı beşik odam müsait değil cok kücük omüsait olsaydı baştan beri koycaktm ama ayarlicam bi şekilde... 2 yaşına kadar böyle yatıcaz güvenli bağlanma kurabilirsek güvenli ayrılma kendiliğindenn gelicek daha sonra birlikte ona kendi yatağını alcazz 3 yaşna kadar aynı odada olcaz 4 yaşında ruhsal doğumu gerçekleşirmiş çocuğun ozaman kendi odasına gecicek inşallah :))
Reflü yatağı sert yüzüstü yatamıyo Basını da hareket ettirebildiği için Endişe etmiyorum pek kendini nefessiz bırakmaz yumuşak yerde yatsa tabi yüzü gömülür allAh korusunCanim benim esim sakar uyku sersemi dusurur eder bide onla ugrasmamayim bide ona alismasin zaten :)
Nasi guvenip gece yuzustu yatiriyorsun ? Ben hayatta yatiramam benim akilli oglum sagolsun birden uyanip meme arayinca kafayi sokuyo yattigi yere ceviremez edemez Allah muhafaza. Yan yatirmaya devam. Gunduz nadir yuzustu yatiriyorum onuda sevmiyo zaten uykusu yok daha cabuk uyaniyo gogusumde uyutuyorum bende. Uyanikken genelde yuz ustu hareket ettiriyorum
Fİyatını bilmiyorum ki tatlımmmŞu 60 lira olan dimi dün eczacı alternatif olarak onu verdi ama ben bi doktoruma sorayım dedim once
Ergonomik olması lazım tatlım kangurunn facebookta baby wearing sayfasına bakıver biiKizlar kanguru aldikda civil'den. Annemler almis daha dogrusu. Bunu kullanabilirim dimi ? 58 gunluguz.
Ahah yok be balım adem güneşi cok yakı dan takip ediyorm 2 kitabını okudum sadece başka okuduğum kitap yok ablamda yeğenimi onu dinleyerek büyütttü muhteşem bi cocuk cok mantıklı ve özgüvenli onn meyvesini yiyor şuanda yaniiSen çok kitap okuyon galiba :) terminoloji kokuyo postlar :))
Evet tatlım cok gğzel bir yazı cok doğru söylüyorrAz önce şu makaleye denk geldim ben de
http://m.milliyet.com.tr/pembenar/-uyku-egitimi-nin-zararlari-pembenar-detay-bebek-1563678/
Canim ben çok az emzige surup suyun altında bir güzel yıkıyorum.Uzun zamandir var canim nerden geldigini pek hatrlamiyorum ama camasir makinesi icin degil biberon temizleyici yaziyor uzerinde :)
Ay ama bu nedir yahu. Maşallah size iyi gezmeler. Annesi üstündeki pek güzel yakından çeker misin? Bir de nereden aldın? Ne güzel tam kapanmış göğüs bölgesi.
Herkes farklı birşey savunuyor ne yapacağımızı şaşırdık.Az önce şu makaleye denk geldim ben de
http://m.milliyet.com.tr/pembenar/-uyku-egitimi-nin-zararlari-pembenar-detay-bebek-1563678/
Ben de coook ınce yastık koyuyorum ama yıne kusuyorrrrCnm bizim zeynep de aynen dedigin gibi cok kusuo gerci bir iki gündür belirgin bir azalma var kusmada cunku dogru duzgun emmio maalesef bagris cagris emioze emmeyince de kusma cok olmuyo kuzenime anlattim ilerlemis reflusu vardır benim kiz da oyleydi dedi bende incecik bi yastık koyuyorum senin gibi a hatta yastik bile degil penye battaniyeyi katlayip koyuyorum
Cnm biz dun doktora gitmistik sordum ben rota asisini yan etkileri var mi diye ishal yapabilir ama geçer hemen demişti yani yesil kaka kusma falan demedi
hamileyken bg store den almıştım cnm, geçmiş sezon, sezonda çok pahalı oluyor ama indirimdeyken çok ürün aldım ordan ve çok kaliteli, ama dediğim gibi indirim şart yoksa bütün maaş kıyafete gider:)Ay ama bu nedir yahu. Maşallah size iyi gezmeler. Annesi üstündeki pek güzel yakından çeker misin? Bir de nereden aldın? Ne güzel tam kapanmış göğüs bölgesi.
Yarim fitil vur bnce canim. bnde vurdumBenim kız aşıdan sonra kafayı yedi yaa bu nede uykusuzluk huzsuzluk çağrışımı vardır ki ateş yapmadı fazla ama ağrı yaprmj ya napsam ağrı kesici versemmiki bilemedim
Oy senin bakışlarına kurban. Nasıl güzel bişeysin sen öyle MAAŞALLAH
Fitil vermeye korkuyom nasıl vercem anca surup verebiliyom onu vereyim napiyimYarim fitil vur bnce canim. bnde vurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?