2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sen çok kitap okuyon galiba :) terminoloji kokuyo postlar :))

Az önce şu makaleye denk geldim ben de
http://m.milliyet.com.tr/pembenar/-uyku-egitimi-nin-zararlari-pembenar-detay-bebek-1563678/

Reflü yatağı sert yüzüstü yatamıyo Basını da hareket ettirebildiği için Endişe etmiyorum pek kendini nefessiz bırakmaz yumuşak yerde yatsa tabi yüzü gömülür allAh korusun

Şu 60 lira olan dimi dün eczacı alternatif olarak onu verdi ama ben bi doktoruma sorayım dedim once
Fİyatını bilmiyorum ki tatlımmm
Kizlar kanguru aldikda civil'den. Annemler almis daha dogrusu. Bunu kullanabilirim dimi ? 58 gunluguz.
Ergonomik olması lazım tatlım kangurunn facebookta baby wearing sayfasına bakıver bii
Sen çok kitap okuyon galiba :) terminoloji kokuyo postlar :))
Ahah yok be balım adem güneşi cok yakı dan takip ediyorm 2 kitabını okudum sadece başka okuduğum kitap yok ablamda yeğenimi onu dinleyerek büyütttü muhteşem bi cocuk cok mantıklı ve özgüvenli onn meyvesini yiyor şuanda yanii
Evet tatlım cok gğzel bir yazı cok doğru söylüyorr anne ile aybı ortamda yatan bebek cok daha fazla özgüvenli oluyor edinerwk öğreniyor ezberleyerek değil

Ozge_b nerelerdesin uzun xamndur yoksun tatlımm sünnet işmi ne ysptın biz hala bakınıyoz nereye ysptırdak diyee

Ben de coook ınce yastık koyuyorum ama yıne kusuyorrrr

Ay ama bu nedir yahu. Maşallah size iyi gezmeler. Annesi üstündeki pek güzel yakından çeker misin? Bir de nereden aldın? Ne güzel tam kapanmış göğüs bölgesi.
hamileyken bg store den almıştım cnm, geçmiş sezon, sezonda çok pahalı oluyor ama indirimdeyken çok ürün aldım ordan ve çok kaliteli, ama dediğim gibi indirim şart yoksa bütün maaş kıyafete gider:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…