2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İnşallsh her şey düzelir tüm sorunlar yok olur ve evinizden huzur eksik olmaz arkadaşım

İnşallsh her şey düzelir tüm sorunlar yok olur ve evinizden huzur eksik olmaz arkadaşım

Aminn canım hepimizin inşallah. Bazen düşününce çok basit şeyleri dert ediniyorum kendime diyorum ama napim insan bazen körleşiyor daha kötüsünü yaşayana kadar en kötüsü ben de diyorsun. Şükür bugünümüze...

Evet canım öyle. Kısmet olursa tanışırız. Hangi lise sen onu öğrenmek bana.

Peki hoş kuzum güle güle kullan.
Şimdi face den baktım onun okul turgutludaymış senem aka anadolu lisesi ama salihlide oturuyo biliyorum eşinin tarafı orda oturuyomuş

İyi geceler anneler ve bebisleri uzun zamandır giremedim ev aricami daha önce yazmıştım sayfalar birikiyor okuyamiyorum ve maalesef bugünde anneanmemi kaybettimyarin cenazesi kalkicak çok üzgünüm uyuyamiyorum
Basinsaolsun canim.. Allah rahmet eylesin.

Genel cerrahiye gidiceksin cnm

Genel cerraha gidiceksin kuzum

Ayyy çok tatlı bu hayırlı olsun geçen Burdada aynısını gördüm c&a da:)

Tatlım direk genel cerraha git bendede 8 tane fibro kistik var .. Ağrı yapıyorsa korkma

Saolun canlar.agrim normalde olmazdi lakin iki gundur bayagi siddetli wl degdiremiuorum valla okadar canim aciyor.firsati buldugum an giderim insallah..

Selam kizlar kimseler yok bugun bakiyorum.

Bugun misafirim vardi pek giremedim,yemeklik hazirla bir yandan cocukla ilgilen derkrn hem yoruldum hem vakit kalmadi.

Benim bebe bugun hic dogru duzgun beslenemedi. 1 saatte bir yiyen cocuk 3 saatte bir 90 ccyi gecmedi yemesi,bazen 30 cc alip birakti hatta. İnanilmaz saskinizx,birde halsiz mi anlamadim asiri sakindi,2 saat uyku sonrasi iyandiginda agucuklari yapti ama hic aglamadi gayet sakindi,bugun hep oglen aralarinda cok kolay uykuya daldi falan,hiddetli degildi yani. Cis kaka gayet normal geliyor. Bilemedim endiselenmeli miyim acaba. Surekli atesinide olcuyorum hic oynamiyor derece. Cuma gunku asinin yan etkileri mi sizce, haaaaa birde yemiyo yemiyor dedim ya,cok zorladim yesin diye,bayag yedirdim,hoooop 1 saat sonra hepsini kustu,kesik kesik ti. Ay bilmiyorum cocuggum ilk dega boyle goruyorum o yuzden pek iyi hissetmiyorum,birsey olcakmis korkusu var icinde,uyuyamiyorumda ona bakip duruyorum.

Günleri günlerine uymuyor.
Bazen çok iştahsız oluyorlar.
Benimki de öyleydi geçen, gün boyu doğru düzgün emmedi.
Keyfi yerindeyse hiç takılma.

Cnm senin bebis annemin misafirleri gelecek zaten bir de ben yormayim diye uzmemis annecigini :) ne güzel işte masallah kuzuya :) daim olsun hatta o sakinlikten bize de versin darısı benim kıza :)

Bazı aromaları sevmiyorlar canım. O yüzden sütten kesene kadar yeme bence.

Evet canım benimki de kokusu bariz olanları yediğimde çocuğun ağzı bile kokuyor

Yedikten sonra hay benim kafama dedim geçen aslında bi daha yemem dedim ama aklıma gelmedi tekrar. Ama bu sefer eşine söyledim almayacak bi daha :)
Çok rahatsız oldu.

Belki sut kanali tıkanmış da tam boşalamıyor olabilir mi canım? Duşta sıcak suyla masaj ve elle sağım yapsan fayda eder mi acaba ?

Ahh güzel cetrina inşallah geçecek bu donem sende rahatlayacksin. Sen gel yaz buraya dök içini. Biz ufak tefek şeyleri bile yazıyoruz sen hepimize tek tek tecrübelerini yazıp yol gösteriyorsun fikir veriyorsun. Sen yazınca neden gerilelim ki.
Çok iyi niyetlisin dua ediyorum inşallah yoluna girer herşey.

Belki de artık gaz problemi bitiyordur canım hani diyorlar ya 3 ay olunca geçiyor diye. Belki de gazi olduğu zamanlarda çok ihtiyaç duyuyordu yemeye Şurda bizimkilerin 3. ayının dolmasına bisey kalmadı.yarin da gözlemle bakalım nasıl davranacak.

Ben tasindigimizdan beri dışarı çıkamadım.. hala çocukla bisey yapamadığım için haftasonu eşim kardeşim toplanma isine bakıyor.. ve anlayama dan geçiyor zaman. Tek başıma da avm ye gitmeye cekiniyorum ya ağlarsa durmazsa diye. Bi cesaret çıkmam lazim artik. Eve kapandım resmen. Kızıma da yazık. Yarın bi deneme yapmalı

Ben burdayım son yazdığımdan beri uyuyamadım. Uzun zamandır elif gece ikinmiyordu. Bu gece biriktirmiş galiba. Dayanamadım açtım altını konuşmadan. Alttan patır patır çıkardı gazını. Nerdeyse üzerime fışkıracaktı karnı da doyunca ikimizde uyuruz diye umuyorum. Bi karin gurultusu geliyor ama o mu ben mi anlatamıyorum. Kendimi ac hissediyorum heralde bendendir

İyi geceler anneler ve bebisleri uzun zamandır giremedim ev aricami daha önce yazmıştım sayfalar birikiyor okuyamiyorum ve maalesef bugünde anneanmemi kaybettimyarin cenazesi kalkicak çok üzgünüm uyuyamiyorum
Adanurcum başınız saolsun mekanı cennet olsun çok üzüldüm inan Allah kalanlarınıza uzun ömürler versin

Ayyyy patır patır çıkarsın içindeki düşmanları Prenses Kalk birşeyler atıştır Gülsekçim ben az önce dolap canavarlığı yaptım yine :)

Korkma Allah ın izniyle hiç birşey olmaz .. Şuan anlattıkların Aslı'nda olması gerekenler belki de artık kendine düzen kuruyordur annesi

Çok teşekkür ederim iyi yürekli arkadasım iyi ki varsın inşallah bu üçüncü aydan sonra bi anda keser gider ..çünkü ikimiz içinde yıpratıcı bir süreç oldu bu ..

Oğlum şimdi gece kakasını yaptı .. Bizimki gece gündüz hiç fark etmez yapar sürekli saolsun :) şuan emiyor umarım doldur boşalt yapmaz yine :) burda saat 5 buçuk bakayım ne Zaman keyfi gelecekte geçecek uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…