Hayranım yani 3 çocugu çekip çeviriyo olmana bide evle ilgileniyosundur nasıl oluyo anlamıyorum nasıl yetişiyo ben neden yapamıyorum :) evi topluyorum temizliyorum ertesi sabah yine berbat oluyo ki bunu anca çocugu biri bakarsa yapabiliyorum yoksa bütün gün emzir gaz al oynat uyut uyku bozulmasın diye salla dur geçiyo :s bazen işte derin uyuyo 2 saat falan şaşırıp kalıyorum deli gibi evi topluyorum ama hiç bitmiyo ve ne kadar toplasam temizlesemde ev hep pis geliyo bana hiç istediğim gibi olmuyo eşim zaten dağınıklığın baş sebebi o da ayrı bişey yani nerden girdim nere geldim bende :) ne dertliymişim dağınıklıktan ya :)günaydın hanımlar
cetrina cım özletme kendini. az kaldı gaz sıkıntıları bitecek inşallah.
@nymeria-burcu bebek büyüdükçe çok huy değiştirir. normal canım.
La Lune dinleniyorum ban yiyince :)
@Adananur başın sağolsun canım.
@gul_sek benim kız çok kaka yaptı elime altını alırken :)
büyük kızım yüzünden uykusuz kalıyoruz. her gece 2-3 kez yatağa gelip ortamıza yatıyor ama bizi tekmelerle itiyor kendine yer açmak için.
ortanca muhakkak bir kez kalkıyor emmek için.
küçük zaten 3-4 saatte bir emiyor.
seneye rahatım inşallah diye avunuyorum :)
Benim kızda dun öyleydi canım hep uyudu memeyi zor verdim ağzına en fazla 5 dk emdi bıraktı oda yavaş yavaş bir ara baya emdi onuda kustu hemen burnundan ağzından dolu dolu hemde fışkırarak bizde perşembe aşı olmuştuk acaba ondan mı dedik ama kaç gün oldu aşı olalıda üşüttü galiba anlamadım bende bugün iyi ama şükür.Selam kizlar kimseler yok bugun bakiyorum.
Bugun misafirim vardi pek giremedim,yemeklik hazirla bir yandan cocukla ilgilen derkrn hem yoruldum hem vakit kalmadi.
Benim bebe bugun hic dogru duzgun beslenemedi. 1 saatte bir yiyen cocuk 3 saatte bir 90 ccyi gecmedi yemesi,bazen 30 cc alip birakti hatta. İnanilmaz saskinizx,birde halsiz mi anlamadim asiri sakindi,2 saat uyku sonrasi iyandiginda agucuklari yapti ama hic aglamadi gayet sakindi,bugun hep oglen aralarinda cok kolay uykuya daldi falan,hiddetli degildi yani. Cis kaka gayet normal geliyor. Bilemedim endiselenmeli miyim acaba. Surekli atesinide olcuyorum hic oynamiyor derece. Cuma gunku asinin yan etkileri mi sizce, haaaaa birde yemiyo yemiyor dedim ya,cok zorladim yesin diye,bayag yedirdim,hoooop 1 saat sonra hepsini kustu,kesik kesik ti. Ay bilmiyorum cocuggum ilk dega boyle goruyorum o yuzden pek iyi hissetmiyorum,birsey olcakmis korkusu var icinde,uyuyamiyorumda ona bakip duruyorum.
Onu da yapıyorum her d vit verdiğimde her Fırsatı kullanıyorum ah bi tutsa çok rahat edicez vazgeçmiyorum ama denemeye devam elbet tutucakAynen cnm avent soothie nuk kaucuk baska markalar damakli damaksiz bakkal emzigi hepsi var ama yok almiyor. Yine aventi azicik tutuyor digerlerini ittiriyor bakkal emzigini ogurerek cikartiyor :) bende d vitaminini verince pesine emzigi veriyorum tadi bitene kadar devam sonra ittiriyor :)
Hayranım yani 3 çocugu çekip çeviriyo olmana bide evle ilgileniyosundur nasıl oluyo anlamıyorum nasıl yetişiyo ben neden yapamıyorum :) evi topluyorum temizliyorum ertesi sabah yine berbat oluyo ki bunu anca çocugu biri bakarsa yapabiliyorum yoksa bütün gün emzir gaz al oynat uyut uyku bozulmasın diye salla dur geçiyo :s bazen işte derin uyuyo 2 saat falan şaşırıp kalıyorum deli gibi evi topluyorum ama hiç bitmiyo ve ne kadar toplasam temizlesemde ev hep pis geliyo bana hiç istediğim gibi olmuyo eşim zaten dağınıklığın baş sebebi o da ayrı bişey yani nerden girdim nere geldim bende :) ne dertliymişim dağınıklıktan ya :)
Vazgeçmek yok denemeye devam elbet tutar emerken çok rahat uykuya dalıyo emziğe alışınca rahat uyur diye düşünüyorum o Yüzden inatla alıştırmaya çalışıyorum bu uyku işini çözmemiz Lazım çok yoruldumBende aldim nuk kızlar onerince. Ama ayniyiz senle benimki de tutmuyor malesefbazi bebeler böyle demek
Onu da yapıyorum her d vit verdiğimde her Fırsatı kullanıyorum ah bi tutsa çok rahat edicez vazgeçmiyorum ama denemeye devam elbet tutucak
Ay evet uyudu bir buçuk saat bende yatmış oldum onunla ..o Zaman sana su ufak anımı anlatıyım :) dün oğlum biz tv ye bakarken Kocaman bir gaz çıkardı :) eşim bana bakıp oh oh yarasın dediOhh rahatlamistir kuzucuk insallah uyumustur kuzucuk sen de dinlenirsin canım. Benim kiz da buyuk adam gibi osuruyor ama hala gazi var ikiniyor ayaklar tepesinde. Ne gazmis arkadas ya bitmiyor bir türlü
Bunu muhakkak Denicem tatlım anne de ısrarla bir aydır söylüyor en yakın Zaman'da alıp Denicem çok saol :)cetrina cnm 1 çay kaşığı kadar kaynamis suya bir tatlı kaşığı corekotu atip 10dk bekledikten sonra süzüp çıkan suyu 2-3 çay kaşığı kadar bebeğe icirmekte iyi geliyormuş gaz skntisina bana da arkadas söyledi yapıp kendin de icebilirsin bebege vermek istemezsen
Kendi kendime yazdım lunecim kimseye cevaben değil yani Buarada özledimmmmmmmm Prenses NasılÇet bebeğim bu oglum simdi gece kaka yapti ile baslayan mesajı kime yazdın sen? Ben yanlışlıkla görmezden gel demişim ya. Mesajlar boş çıkıyor.
Amin grillcim bende özledim siZi .. Kıyamam ya yanınızda uyumak istiyor seneye inşallah çok daha rahat olacaz o günlere az kaldı dün Bnde hayalini kurdumgünaydın hanımlar
cetrina cım özletme kendini. az kaldı gaz sıkıntıları bitecek inşallah.
@nymeria-burcu bebek büyüdükçe çok huy değiştirir. normal canım.
La Lune dinleniyorum ban yiyince :)
@Adananur başın sağolsun canım.
@gul_sek benim kız çok kaka yaptı elime altını alırken :)
büyük kızım yüzünden uykusuz kalıyoruz. her gece 2-3 kez yatağa gelip ortamıza yatıyor ama bizi tekmelerle itiyor kendine yer açmak için.
ortanca muhakkak bir kez kalkıyor emmek için.
küçük zaten 3-4 saatte bir emiyor.
seneye rahatım inşallah diye avunuyorum :)
tatlım uyku tulumu giydirirsen içimde birtek ince tulum olsun .. Kalın hiç birşey giydirme yoksa hem çok terler hem bulanırTsk ederim cnm gece uyku tulumunu giydirdim ve oğlum öyle bi gazla kaka yaptı ki tulum Battı:) uyku tulumu çok terletti Oğlumu hem böyle olan var mı
Bende çok istedim emziği tutsun ama her verdiğimde öğürüp kusuyor her gün demiyorum yok almıyor malesef çok akıllılar baksana reçeli emip atmışBenim oğlumda sık sık emmek istediğinde aynı sey oluyo mümkün olduğunca oynuyorum Ayağımda sallıyorum arayı açmaya çalışıyorum emziği bi tutmadı gitti artık tutsun diye reçele batırdım az o zaman Güzelce tuttu reçeli emdi Attı :)
Heh aynı bende de salıncak yatak bi kaç battaniye bi yerde bez Islak mendil ıvır zıvır ihtiyaçları oturma odası böyle bide yatak odası var ki sorma uyurken basıcam tokadı eşime bi gün dünle bugün anlasın diye çıkardıklarını kaldırmim dedim bugün üst üste 2 pantolon 2 pijama 2 Tişört var rahatsız olmuyo bide olmadığı gibi dolaptan sürekli yenisini Alıp giyip çıkartıyo bari çıkardığın pijamayı gir yine yok anam olmuyo anasına küfredicem sonunda böyle alıştırmak nedir ya !!!! Eşim tarafı Erkeğe aşırı Kıymet verir ve asla erkek öyle iş yapmaz su bile almaz o derece çok şükür en azından suyunu Alıp karnını doyuruyo bensiz ama onun dışında temizlik düzen Sıfır!!! Bi örnek verim yeni Evliyiz kv evinde büyük bi yemek verildi çocuklara sofra kurdum tabaklarını hazırlayıp veriyorum Herşeyden az az koyuyorum sormuyorum yani bir Sürü çocuğa tek tek ne istersin diye yicegini yer yemezse bırakır içlerinden bi erkek çocugu 10-11 yaslarında döndü bana ben bunu istemedim Şunları koy bana benim şalter bi Attı döndüm çocuğa ben sizinkilere benzemem ha ben karadenizliyim kalk kendin al!! Dedim çocuk bakakaldı hani küçük olsa neyse aklı kesmese 10-11 yasında kendinden büyüğe iş buyurmak nedir yaAyy canım ya daginikliktan bende bunaldim kızın hamagi anakucagi hepsi ortalikta yastigi falan filan yok yani toplanmıyor yemek camasir bulasik oyy zormus valla annelik :)
Multitabs kullanıyorum cnmkizlar ya bu monovit d3 vitamin damlasiyla ilgili hep kotu konusulmus ben ondan veriyorum sizler neler kullaniyorsunuz ne onerirsiniz
Kalın giydirmedim ama çıt çıtlı badiyle giydirmem hataydı sanırım çıplak ten daha çabuk terledi
Ay evet uyudu bir buçuk saat bende yatmış oldum onunla ..o Zaman sana su ufak anımı anlatıyım :) dün oğlum biz tv ye bakarken Kocaman bir gaz çıkardı :) eşim bana bakıp oh oh yarasın dediben bir şey yapmadım oğlun yaptı diyorum yok inanmıyor o çocuktan o ses çıkmış olamazmıŞ resmen iftiraya uğradım artık çocuğun içinde Nasıl gaz birikmiş Nasıl bir sesle çıkardı sen düşün :)
Bunu muhakkak Denicem tatlım anne de ısrarla bir aydır söylüyor en yakın Zaman'da alıp Denicem çok saol :)
Kendi kendime yazdım lunecim kimseye cevaben değil yani Buarada özledimmmmmmmm Prenses Nasıl
Amin grillcim bende özledim siZi .. Kıyamam ya yanınızda uyumak istiyor seneye inşallah çok daha rahat olacaz o günlere az kaldı dün Bnde hayalini kurdum
tatlım uyku tulumu giydirirsen içimde birtek ince tulum olsun .. Kalın hiç birşey giydirme yoksa hem çok terler hem bulanır
Bende çok istedim emziği tutsun ama her verdiğimde öğürüp kusuyor her gün demiyorum yok almıyor malesef çok akıllılar baksana reçeli emip atmış
Bugün bi değişik versiyonunu dene umarım terlemezKalın giydirmedim ama çıt çıtlı badiyle giydirmem hataydı sanırım çıplak ten daha çabuk terledi
Öyle bi dönem mi var ? Oğlumun zaten pek saçı yok arada bi kaç tel dökülmüş görüyorum benim saçım zaten hep dökülür bi değişiklik yok gibi şimdilik farkedilir ölçüde bi dökülme mi olucakKızlar başladı mı saç dökülme döneminiz oğlum kel olmaya başladı benimde saçlar çok fena dökülüyor umarım çok uzun sürmez bir aya azalır
Denicem ama eşim zaten ufak almış tulumu 1-2 kere anca giyer Çokta güzel bu tulumlar dışarı çıkarkende iyi olur aslında hiç üşümez heraldeBugün bi değişik versiyonunu dene umarım terlemez
Ne zaman bırakmış peki?Annem kardesime 4 aylikken ancak alistirmis o yuzden denemeye devam :)
Benim dogum yaptiktan sonra başladı valla oyle böyle değilKızlar başladı mı saç dökülme döneminiz oğlum kel olmaya başladı benimde saçlar çok fena dökülüyor umarım çok uzun sürmez bir aya azalır
Heh aynı bende de salıncak yatak bi kaç battaniye bi yerde bez Islak mendil ıvır zıvır ihtiyaçları oturma odası böyle bide yatak odası var ki sorma uyurken basıcam tokadı eşime bi gün dünle bugün anlasın diye çıkardıklarını kaldırmim dedim bugün üst üste 2 pantolon 2 pijama 2 Tişört var rahatsız olmuyo bide olmadığı gibi dolaptan sürekli yenisini Alıp giyip çıkartıyo bari çıkardığın pijamayı gir yine yok anam olmuyo anasına küfredicem sonunda böyle alıştırmak nedir ya !!!! Eşim tarafı Erkeğe aşırı Kıymet verir ve asla erkek öyle iş yapmaz su bile almaz o derece çok şükür en azından suyunu Alıp karnını doyuruyo bensiz ama onun dışında temizlik düzen Sıfır!!! Bi örnek verim yeni Evliyiz kv evinde büyük bi yemek verildi çocuklara sofra kurdum tabaklarını hazırlayıp veriyorum Herşeyden az az koyuyorum sormuyorum yani bir Sürü çocuğa tek tek ne istersin diye yicegini yer yemezse bırakır içlerinden bi erkek çocugu 10-11 yaslarında döndü bana ben bunu istemedim Şunları koy bana benim şalter bi Attı döndüm çocuğa ben sizinkilere benzemem ha ben karadenizliyim kalk kendin al!! Dedim çocuk bakakaldı hani küçük olsa neyse aklı kesmese 10-11 yasında kendinden büyüğe iş buyurmak nedir ya
Kızlar başladı mı saç dökülme döneminiz oğlum kel olmaya başladı benimde saçlar çok fena dökülüyor umarım çok uzun sürmez bir aya azalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?