2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hayranım yani 3 çocugu çekip çeviriyo olmana bide evle ilgileniyosundur nasıl oluyo anlamıyorum nasıl yetişiyo ben neden yapamıyorum :) evi topluyorum temizliyorum ertesi sabah yine berbat oluyo ki bunu anca çocugu biri bakarsa yapabiliyorum yoksa bütün gün emzir gaz al oynat uyut uyku bozulmasın diye salla dur geçiyo :s bazen işte derin uyuyo 2 saat falan şaşırıp kalıyorum deli gibi evi topluyorum ama hiç bitmiyo ve ne kadar toplasam temizlesemde ev hep pis geliyo bana hiç istediğim gibi olmuyo eşim zaten dağınıklığın baş sebebi o da ayrı bişey yani nerden girdim nere geldim bende :) ne dertliymişim dağınıklıktan ya :)

Benim kızda dun öyleydi canım hep uyudu memeyi zor verdim ağzına en fazla 5 dk emdi bıraktı oda yavaş yavaş bir ara baya emdi onuda kustu hemen burnundan ağzından dolu dolu hemde fışkırarak bizde perşembe aşı olmuştuk acaba ondan mı dedik ama kaç gün oldu aşı olalıda üşüttü galiba anlamadım bende bugün iyi ama şükür.

Onu da yapıyorum her d vit verdiğimde her Fırsatı kullanıyorum ah bi tutsa çok rahat edicez vazgeçmiyorum ama denemeye devam elbet tutucak

Ayy canım ya daginikliktan bende bunaldim kızın hamagi anakucagi hepsi ortalikta yastigi falan filan yok yani toplanmıyor yemek camasir bulasik oyy zormus valla annelik :)

Bende aldim nuk kızlar onerince. Ama ayniyiz senle benimki de tutmuyor malesef bazi bebeler böyle demek
Vazgeçmek yok denemeye devam elbet tutar emerken çok rahat uykuya dalıyo emziğe alışınca rahat uyur diye düşünüyorum o Yüzden inatla alıştırmaya çalışıyorum bu uyku işini çözmemiz Lazım çok yoruldum

kizlar ya bu monovit d3 vitamin damlasiyla ilgili hep kotu konusulmus ben ondan veriyorum sizler neler kullaniyorsunuz ne onerirsiniz

Ohh rahatlamistir kuzucuk insallah uyumustur kuzucuk sen de dinlenirsin canım. Benim kiz da buyuk adam gibi osuruyor ama hala gazi var ikiniyor ayaklar tepesinde. Ne gazmis arkadas ya bitmiyor bir türlü
Ay evet uyudu bir buçuk saat bende yatmış oldum onunla ..o Zaman sana su ufak anımı anlatıyım :) dün oğlum biz tv ye bakarken Kocaman bir gaz çıkardı :) eşim bana bakıp oh oh yarasın dedi ben bir şey yapmadım oğlun yaptı diyorum yok inanmıyor o çocuktan o ses çıkmış olamazmıŞ resmen iftiraya uğradım artık çocuğun içinde Nasıl gaz birikmiş Nasıl bir sesle çıkardı sen düşün :)

Bunu muhakkak Denicem tatlım anne de ısrarla bir aydır söylüyor en yakın Zaman'da alıp Denicem çok saol :)

Çet bebeğim bu oglum simdi gece kaka yapti ile baslayan mesajı kime yazdın sen? Ben yanlışlıkla görmezden gel demişim ya. Mesajlar boş çıkıyor.
Kendi kendime yazdım lunecim kimseye cevaben değil yani Buarada özledimmmmmmmm Prenses Nasıl

Amin grillcim bende özledim siZi .. Kıyamam ya yanınızda uyumak istiyor seneye inşallah çok daha rahat olacaz o günlere az kaldı dün Bnde hayalini kurdum

Tsk ederim cnm gece uyku tulumunu giydirdim ve oğlum öyle bi gazla kaka yaptı ki tulum Battı:) uyku tulumu çok terletti Oğlumu hem böyle olan var mı
tatlım uyku tulumu giydirirsen içimde birtek ince tulum olsun .. Kalın hiç birşey giydirme yoksa hem çok terler hem bulanır

Bende çok istedim emziği tutsun ama her verdiğimde öğürüp kusuyor her gün demiyorum yok almıyor malesef çok akıllılar baksana reçeli emip atmış

Ayy canım ya daginikliktan bende bunaldim kızın hamagi anakucagi hepsi ortalikta yastigi falan filan yok yani toplanmıyor yemek camasir bulasik oyy zormus valla annelik :)
Heh aynı bende de salıncak yatak bi kaç battaniye bi yerde bez Islak mendil ıvır zıvır ihtiyaçları oturma odası böyle bide yatak odası var ki sorma uyurken basıcam tokadı eşime bi gün dünle bugün anlasın diye çıkardıklarını kaldırmim dedim bugün üst üste 2 pantolon 2 pijama 2 Tişört var rahatsız olmuyo bide olmadığı gibi dolaptan sürekli yenisini Alıp giyip çıkartıyo bari çıkardığın pijamayı gir yine yok anam olmuyo anasına küfredicem sonunda böyle alıştırmak nedir ya !!!! Eşim tarafı Erkeğe aşırı Kıymet verir ve asla erkek öyle iş yapmaz su bile almaz o derece çok şükür en azından suyunu Alıp karnını doyuruyo bensiz ama onun dışında temizlik düzen Sıfır!!! Bi örnek verim yeni Evliyiz kv evinde büyük bi yemek verildi çocuklara sofra kurdum tabaklarını hazırlayıp veriyorum Herşeyden az az koyuyorum sormuyorum yani bir Sürü çocuğa tek tek ne istersin diye yicegini yer yemezse bırakır içlerinden bi erkek çocugu 10-11 yaslarında döndü bana ben bunu istemedim Şunları koy bana benim şalter bi Attı döndüm çocuğa ben sizinkilere benzemem ha ben karadenizliyim kalk kendin al!! Dedim çocuk bakakaldı hani küçük olsa neyse aklı kesmese 10-11 yasında kendinden büyüğe iş buyurmak nedir ya

Kızlar başladı mı saç dökülme döneminiz oğlum kel olmaya başladı benimde saçlar çok fena dökülüyor umarım çok uzun sürmez bir aya azalır

Kalın giydirmedim ama çıt çıtlı badiyle giydirmem hataydı sanırım çıplak ten daha çabuk terledi

Kızlar başladı mı saç dökülme döneminiz oğlum kel olmaya başladı benimde saçlar çok fena dökülüyor umarım çok uzun sürmez bir aya azalır
Öyle bi dönem mi var ? Oğlumun zaten pek saçı yok arada bi kaç tel dökülmüş görüyorum benim saçım zaten hep dökülür bi değişiklik yok gibi şimdilik farkedilir ölçüde bi dökülme mi olucak

Annem kardesime 4 aylikken ancak alistirmis o yuzden denemeye devam :)
Ne zaman bırakmış peki?
Benim dogum yaptiktan sonra başladı valla oyle böyle değil süpürge tutunca en cok bu duruma sinir oluyorum. Bir yandan süpür bir yandan dök
Kızım da şimdilik bi sey yok.

Oyy cnm senin işin de zormus :) benim eşim de daginiktir aslinda ama kizinca yapar hemen. Bizim en büyük problemimiz eşimin silahı. O silah yerlerde geziyor. Geçen arkadasim geldi 1.5 yasinda oglu var silahi esim kaldirmamis o da carpti düşürdü ödüm koptu patlayacak diye bizim de en büyük sorunumuz o malesef. Sen nerelisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…