Bendede sol hep dolu ve ağrı yapar ama sağdaki daha küçük normalmiş bu durum bir diğerinden daha az ve küçük oluyor genelde ..ikisini düzenli emzirmeye dikkat et ..iki üç kere verdiğin memeyi bir daha verme ötekine geç tatlımKızlar benim sol göğsüm sağ höğsümden baya küçük. Sol göğsümde ağrı sızı olmuyo ama sağ göğsümde oluyor. Sağ göğsüm hep dolu gibi hiç boşalmıyor sanki. Ama sol da daha fazla süt var? Diğerinin de küçülmesi için ne yapacağım bilen var mı?
Kalkıp ayakta dolaştırıyorum sırrını sıvazlıyorum masaj yapıyorum ama inadı tutuyor hiç çıkarmıyor bazenBende gece isyan modundaydim ne cabuk uyandi diye :) saatlerdenmis megersem. Benim kiz bu gece ıkındı durdu uykuya geçişi hem zor oldukızlar uyuyan bebegin gazini nasil çıkarıyorsunuz ben çıkaramıyorum
Geçmiş olsun arkadasım Allah şifa versinCanım sütü etkilemiyor, gerçi yediklerine çok dikkat etmek gerekiyor..bende çok fazla taş var üzüm salkımı gibi olmuşlar bebeğim 6 aylık olunca ameliyat olucam bu arada atak geçirmemek için hem dikkat ediyorum hemde bol bol dua canım benim
Normal bende biraz kanama bile olmuştu Ağrı'yla beraber ..inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu ..aklına hiçççç kötü şeyler getirmeSlm arkadaşlar ben burda yeniyim iki buçuk yıldır çocuğuz olsun diye oğraşıyoruz bende polikis over var eşimin sperm sayısı 1 milyon 700 doktorlar aşılama bile olmaz diyorlardı 1 yıl önce olumsuz bi tüp bebek yaşadım geçen pazartesi günü doktora tüp bebek için gittiğimde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim bugün şiddetli kasık ağrılarım var doktora gittiğimde düşük tehliken yok dedi sizce bu normal mi çok korkuyorum cvp verirseniz sevinirim
Oğlum şimdi gece kakasını yaptı .. Bizimki gece gündüz hiç fark etmez yapar sürekli saolsun :) şuan emiyor umarım doldur boşalt yapmaz yine :) burda saat 5 buçuk bakayım ne Zaman keyfi gelecekte geçecek uykuya
Çet bebeğim bu oglum simdi gece kaka yapti ile baslayan mesajı kime yazdın sen? Ben yanlışlıkla görmezden gel demişim ya. Mesajlar boş çıkıyor.Oğlum şimdi gece kakasını yaptı .. Bizimki gece gündüz hiç fark etmez yapar sürekli saolsun :) şuan emiyor umarım doldur boşalt yapmaz yine :) burda saat 5 buçuk bakayım ne Zaman keyfi gelecekte geçecek uykuya
Benim de aynen öyle memede ve uykuda olmadığı her an ağlıyor maalesef canim..İlk defa ağladı demişsin bizim oğlanda mı gariplik var ya bizimki gün içinde zaman zaman ağlıyor şu sıra özellikle uykusu geldiğinde ağlıyor. bazen canı sıkılınca ağlıyor gezmek istiyor :). kaka yapacağı zaman ağlıyor acıkınca ağlıyor beni göremeyince ağlıyor da ağlıyor anlayacağın :)
goooody eylulmasal benim kız artık kalkamadığı için ağlıyor sanırım.
ablaları oyun oynarken gülerek izliyor, sesler çıkarıyor. belini başını kaldırıyor. gücü yetmediği için ağlıyor :)
genelde 4. aydan itibaren kucakta oturur pozisyonda durabilir. duruma göre 5 ve 6. ayında yastık destekli oturabilir.Canim o durum bizde de var benim kiz emerken kendini zorluyor kafayi ayaklari kaldırıyor kalkmaya çalışıyor sonrada sinirlenip agliyor :) kaçıncı ayda oturmaya basliyorlar
Tsk ederim cnm gece uyku tulumunu giydirdim ve oğlum öyle bi gazla kaka yaptı ki tulum Battı:) uyku tulumu çok terletti Oğlumu hem böyle olan var mıOo darisi benim kuzuya:) gule gule giyinsin insallah
Benim oğlumda sık sık emmek istediğinde aynı sey oluyo mümkün olduğunca oynuyorum Ayağımda sallıyorum arayı açmaya çalışıyorum emziği bi tutmadı gitti artık tutsun diye reçele batırdım az o zaman Güzelce tuttu reçeli emdi Attı :)Çok teşekkür ederim Burda ondan yok tatlım baktım bayağı ama benzerini bulduk işe yaramadı ..benim bu çocuğa emzirme saati koymam lazım sürekli Emdiği için haliyle gazını kolay çıkaramadığı için gaz topluyor .memeyi vermesem apartmanı başıma topluyor. Bu konuyuda açıp açıp kimseyi germek istemiyorum artık tatlım ondan bi müddet geçip yazamadım ..
Benim oğlumda sık sık emmek istediğinde aynı sey oluyo mümkün olduğunca oynuyorum Ayağımda sallıyorum arayı açmaya çalışıyorum emziği bi tutmadı gitti artık tutsun diye reçele batırdım az o zaman Güzelce tuttu reçeli emdi Attı :)
Günü Gününü tutmuyo ki bu bebeklerin Endişe etme cnm düzelirSelam kizlar kimseler yok bugun bakiyorum.
Bugun misafirim vardi pek giremedim,yemeklik hazirla bir yandan cocukla ilgilen derkrn hem yoruldum hem vakit kalmadi.
Benim bebe bugun hic dogru duzgun beslenemedi. 1 saatte bir yiyen cocuk 3 saatte bir 90 ccyi gecmedi yemesi,bazen 30 cc alip birakti hatta. İnanilmaz saskinizx,birde halsiz mi anlamadim asiri sakindi,2 saat uyku sonrasi iyandiginda agucuklari yapti ama hic aglamadi gayet sakindi,bugun hep oglen aralarinda cok kolay uykuya daldi falan,hiddetli degildi yani. Cis kaka gayet normal geliyor. Bilemedim endiselenmeli miyim acaba. Surekli atesinide olcuyorum hic oynamiyor derece. Cuma gunku asinin yan etkileri mi sizce, haaaaa birde yemiyo yemiyor dedim ya,cok zorladim yesin diye,bayag yedirdim,hoooop 1 saat sonra hepsini kustu,kesik kesik ti. Ay bilmiyorum cocuggum ilk dega boyle goruyorum o yuzden pek iyi hissetmiyorum,birsey olcakmis korkusu var icinde,uyuyamiyorumda ona bakip duruyorum.
Cnm mutlaka çık bizde dün çıktık eşimle ben tabi aglıcak diye çok gerginim emziremem belki diye mama hazırlayıp aldım Yanıma bebek Arabasına koyduk uyanıktı bi ara ağladı mamayı verdim Yürüdük çok sürmedi uyuya kaldı o uyudu biz mağazaları gezdik eve geldik uyumaya devam etti emdi yine uyudu çok rahatlattı ya kesinlikle dışarı çıkarmalıyız :)Yedikten sonra hay benim kafama dedimgeçen aslında bi daha yemem dedim ama aklıma gelmedi tekrar. Ama bu sefer eşine söyledim almayacak bi daha :)
Çok rahatsız oldu.
Belki sut kanali tıkanmış da tam boşalamıyor olabilir mi canım? Duşta sıcak suyla masaj ve elle sağım yapsan fayda eder mi acaba ?
Ahh güzel cetrina inşallah geçecek bu donem sende rahatlayacksin. Sen gel yaz buraya dök içini. Biz ufak tefek şeyleri bile yazıyoruz sen hepimize tek tek tecrübelerini yazıp yol gösteriyorsun fikir veriyorsun. Sen yazınca neden gerilelim ki.
Çok iyi niyetlisin dua ediyorum inşallah yoluna girer herşey.
Belki de artık gaz problemi bitiyordur canım hani diyorlar ya 3 ay olunca geçiyor diye. Belki de gazi olduğu zamanlarda çok ihtiyaç duyuyordu yemeyeŞurda bizimkilerin 3. ayının dolmasına bisey kalmadı.yarin da gözlemle bakalım nasıl davranacak.
Ben tasindigimizdan beri dışarı çıkamadım.. hala çocukla bisey yapamadığım için haftasonu eşim kardeşim toplanma isine bakıyor.. ve anlayama dan geçiyor zaman. Tek başıma da avm ye gitmeye cekiniyorum ya ağlarsa durmazsa diye. Bi cesaret çıkmam lazim artik. Eve kapandım resmen. Kızıma da yazık. Yarın bi deneme yapmalı
Sorma ya Çilek reçeli ben çok severim annem yapmıştı azıcık batırdım bende bi güzel tuttu ki hadi inş alışcak dedim ama reçel bitti umutlar bitti :) nuk emzik önermişti kızlar ondan da aldım yok anam diliyle öyle bi ittiriyor ki sokamıyorum Ağzına ev emzik çeşidi kaynıyo napıcam bu kadar emziği :sO da biliyor işini :) tadı gidince atmış kavanozu getir annesi :)
Sorma ya Çilek reçeli ben çok severim annem yapmıştı azıcık batırdım bende bi güzel tuttu ki hadi inş alışcak dedim ama reçel bitti umutlar bitti :) nuk emzik önermişti kızlar ondan da aldım yok anam diliyle öyle bi ittiriyor ki sokamıyorum Ağzına ev emzik çeşidi kaynıyo napıcam bu kadar emziği :s
Bende aldim nuk kızlar onerince. Ama ayniyiz senle benimki de tutmuyor malesefSorma ya Çilek reçeli ben çok severim annem yapmıştı azıcık batırdım bende bi güzel tuttu ki hadi inş alışcak dedim ama reçel bitti umutlar bitti :) nuk emzik önermişti kızlar ondan da aldım yok anam diliyle öyle bi ittiriyor ki sokamıyorum Ağzına ev emzik çeşidi kaynıyo napıcam bu kadar emziği :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?