2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bendede sol hep dolu ve ağrı yapar ama sağdaki daha küçük normalmiş bu durum bir diğerinden daha az ve küçük oluyor genelde ..ikisini düzenli emzirmeye dikkat et ..iki üç kere verdiğin memeyi bir daha verme ötekine geç tatlım

Bende gece isyan modundaydim ne cabuk uyandi diye :) saatlerdenmis megersem. Benim kiz bu gece ıkındı durdu uykuya geçişi hem zor oldu kızlar uyuyan bebegin gazini nasil çıkarıyorsunuz ben çıkaramıyorum
Kalkıp ayakta dolaştırıyorum sırrını sıvazlıyorum masaj yapıyorum ama inadı tutuyor hiç çıkarmıyor bazen

Geçmiş olsun arkadasım Allah şifa versin

Normal bende biraz kanama bile olmuştu Ağrı'yla beraber ..inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu ..aklına hiçççç kötü şeyler getirme

Ohh rahatlamistir kuzucuk insallah uyumustur kuzucuk sen de dinlenirsin canım. Benim kiz da buyuk adam gibi osuruyor ama hala gazi var ikiniyor ayaklar tepesinde. Ne gazmis arkadas ya bitmiyor bir türlü

cetrina cnm 1 çay kaşığı kadar kaynamis suya bir tatlı kaşığı corekotu atip 10dk bekledikten sonra süzüp çıkan suyu 2-3 çay kaşığı kadar bebeğe icirmekte iyi geliyormuş gaz skntisina bana da arkadas söyledi yapıp kendin de icebilirsin bebege vermek istemezsen

Çet bebeğim bu oglum simdi gece kaka yapti ile baslayan mesajı kime yazdın sen? Ben yanlışlıkla görmezden gel demişim ya. Mesajlar boş çıkıyor.

Benim de aynen öyle memede ve uykuda olmadığı her an ağlıyor maalesef canim..

günaydın hanımlar
cetrina cım özletme kendini. az kaldı gaz sıkıntıları bitecek inşallah.
nymeria-burcu bebek büyüdükçe çok huy değiştirir. normal canım.
La Lune dinleniyorum ban yiyince :)
Adananur başın sağolsun canım.
gul_sek benim kız çok kaka yaptı elime altını alırken :)

büyük kızım yüzünden uykusuz kalıyoruz. her gece 2-3 kez yatağa gelip ortamıza yatıyor ama bizi tekmelerle itiyor kendine yer açmak için.

ortanca muhakkak bir kez kalkıyor emmek için.

küçük zaten 3-4 saatte bir emiyor.

seneye rahatım inşallah diye avunuyorum :)

Canim o durum bizde de var benim kiz emerken kendini zorluyor kafayi ayaklari kaldırıyor kalkmaya çalışıyor sonrada sinirlenip agliyor :) kaçıncı ayda oturmaya basliyorlar

Canim o durum bizde de var benim kiz emerken kendini zorluyor kafayi ayaklari kaldırıyor kalkmaya çalışıyor sonrada sinirlenip agliyor :) kaçıncı ayda oturmaya basliyorlar
genelde 4. aydan itibaren kucakta oturur pozisyonda durabilir. duruma göre 5 ve 6. ayında yastık destekli oturabilir.

Benim oğlumda sık sık emmek istediğinde aynı sey oluyo mümkün olduğunca oynuyorum Ayağımda sallıyorum arayı açmaya çalışıyorum emziği bi tutmadı gitti artık tutsun diye reçele batırdım az o zaman Güzelce tuttu reçeli emdi Attı :)

O da biliyor işini :) tadı gidince atmış kavanozu getir annesi :)

Günü Gününü tutmuyo ki bu bebeklerin Endişe etme cnm düzelir

Cnm mutlaka çık bizde dün çıktık eşimle ben tabi aglıcak diye çok gerginim emziremem belki diye mama hazırlayıp aldım Yanıma bebek Arabasına koyduk uyanıktı bi ara ağladı mamayı verdim Yürüdük çok sürmedi uyuya kaldı o uyudu biz mağazaları gezdik eve geldik uyumaya devam etti emdi yine uyudu çok rahatlattı ya kesinlikle dışarı çıkarmalıyız :)

O da biliyor işini :) tadı gidince atmış kavanozu getir annesi :)
Sorma ya Çilek reçeli ben çok severim annem yapmıştı azıcık batırdım bende bi güzel tuttu ki hadi inş alışcak dedim ama reçel bitti umutlar bitti :) nuk emzik önermişti kızlar ondan da aldım yok anam diliyle öyle bi ittiriyor ki sokamıyorum Ağzına ev emzik çeşidi kaynıyo napıcam bu kadar emziği :s

Aynen cnm avent soothie nuk kaucuk baska markalar damakli damaksiz bakkal emzigi hepsi var ama yok almiyor. Yine aventi azicik tutuyor digerlerini ittiriyor bakkal emzigini ogurerek cikartiyor :) bende d vitaminini verince pesine emzigi veriyorum tadi bitene kadar devam sonra ittiriyor :)

Bende aldim nuk kızlar onerince. Ama ayniyiz senle benimki de tutmuyor malesef bazi bebeler böyle demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…