- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 35
Ne zaman bırakmış peki?
Benim dogum yaptiktan sonra başladı valla oyle böyle değilsüpürge tutunca en cok bu duruma sinir oluyorum. Bir yandan süpür bir yandan dök
Kızım da şimdilik bi sey yok.
Canim ince giyindiricrksin,sakin3 kat yapip yatirma,sucuk gibi olur sonra,ben tek kat yapiyorum ince pijama var uzerinde,artik geceleri ikinmiyor,o sicaklik cok iyi geldi bizeTsk ederim cnm gece uyku tulumunu giydirdim ve oğlum öyle bi gazla kaka yaptı ki tulum Battı:) uyku tulumu çok terletti Oğlumu hem böyle olan var mı
O kadar uzun mu yaaa,benimki suan oturuyor,oturmassa kiyameti kopariyor.genelde 4. aydan itibaren kucakta oturur pozisyonda durabilir. duruma göre 5 ve 6. ayında yastık destekli oturabilir.
Bende asidan olma ihtimalini dusundum, cunku huyu degisti hic bol le yapmazdiBenim kızda dun öyleydi canım hep uyudu memeyi zor verdim ağzına en fazla 5 dk emdi bıraktı oda yavaş yavaş bir ara baya emdi onuda kustu hemen burnundan ağzından dolu dolu hemde fışkırarak bizde perşembe aşı olmuştuk acaba ondan mı dedik ama kaç gün oldu aşı olalıda üşüttü galiba anlamadım bende bugün iyi ama şükür.
Emzik gerçekten rahatlık canım inşallah tutar sizin bebişler deVazgeçmek yok denemeye devam elbet tutar emerken çok rahat uykuya dalıyo emziğe alışınca rahat uyur diye düşünüyorum o Yüzden inatla alıştırmaya çalışıyorum bu uyku işini çözmemiz Lazım çok yoruldum
Benimki dökülüyor 1 haftadır canım... oğlumdayken o 7 aylıkken sonlanmıştı... dökülmesinden ziyade her yer kıl oluyor ya o beni delirtiyor yoksa dökülenin yerine yenisi hemen çıkıyor çok şükürKızlar başladı mı saç dökülme döneminiz oğlum kel olmaya başladı benimde saçlar çok fena dökülüyor umarım çok uzun sürmez bir aya azalır
Hayretle okudumm canım aman dikkat yaa neler görüyoruz duyuyoruz haberlerde...Oyy cnm senin işin de zormus :) benim eşim de daginiktir aslinda ama kizinca yapar hemen. Bizim en büyük problemimiz eşimin silahı. O silah yerlerde geziyor. Geçen arkadasim geldi 1.5 yasinda oglu var silahi esim kaldirmamis o da carpti düşürdü ödüm koptu patlayacak diyebizim de en büyük sorunumuz o malesef. Sen nerelisin canım
Oyyy maaşallah ne güzel gözleri var keltoşunEki Görüntüle 1905436 Hayırlı haftalarr herkese benim minnoşumdan teyzeleri...
Sağol teyzesi kel ve mavişOyyy maaşallah ne güzel gözleri var keltoşun
Hayretle okudumm canım aman dikkat yaa neler görüyoruz duyuyoruz haberlerde...
Eki Görüntüle 1905436 Hayırlı haftalarr herkese benim minnoşumdan teyzeleri...
Masallah masallah,ne guzel goZleri renkli olmus artik belli,bizimki renkli olmadi,cok bekledim ama olmadi,dahada bukonuda konusmuyorum.Eki Görüntüle 1905436 Hayırlı haftalarr herkese benim minnoşumdan teyzeleri...
Masallah masallah,ne guzel goZleri renkli olmus artik belli,bizimki renkli olmadi,cok bekledim ama olmadi,dahada bukonuda konusmuyorum.
Masallah masallah,ne guzel goZleri renkli olmus artik belli,bizimki renkli olmadi,cok bekledim ama olmadi,dahada bukonuda konusmuyorum.
ev hep dağınık ki. topladığım gibi peşimden dağıtıyor iki kız. her yer her yerde. eğer rahat olmazsam kafayı yerim :)Hayranım yani 3 çocugu çekip çeviriyo olmana bide evle ilgileniyosundur nasıl oluyo anlamıyorum nasıl yetişiyo ben neden yapamıyorum :) evi topluyorum temizliyorum ertesi sabah yine berbat oluyo ki bunu anca çocugu biri bakarsa yapabiliyorum yoksa bütün gün emzir gaz al oynat uyut uyku bozulmasın diye salla dur geçiyo :s bazen işte derin uyuyo 2 saat falan şaşırıp kalıyorum deli gibi evi topluyorum ama hiç bitmiyo ve ne kadar toplasam temizlesemde ev hep pis geliyo bana hiç istediğim gibi olmuyo eşim zaten dağınıklığın baş sebebi o da ayrı bişey yani nerden girdim nere geldim bende :) ne dertliymişim dağınıklıktan ya :)
kucakta mı canım?O kadar uzun mu yaaa,benimki suan oturuyor,oturmassa kiyameti kopariyor.
Napiyim ben simdi oturtmayim mi,yesilseven canim sence nabalim bizim bebeler oturuyor yaa
Allah korusun yukarlara bi yere kaldır kuzum.ben rizeliyimOyy cnm senin işin de zormus :) benim eşim de daginiktir aslinda ama kizinca yapar hemen. Bizim en büyük problemimiz eşimin silahı. O silah yerlerde geziyor. Geçen arkadasim geldi 1.5 yasinda oglu var silahi esim kaldirmamis o da carpti düşürdü ödüm koptu patlayacak diyebizim de en büyük sorunumuz o malesef. Sen nerelisin canım
düşününce seneye de rahat yok galiba.
Ay evet uyudu bir buçuk saat bende yatmış oldum onunla ..o Zaman sana su ufak anımı anlatıyım :) dün oğlum biz tv ye bakarken Kocaman bir gaz çıkardı :) eşim bana bakıp oh oh yarasın dediben bir şey yapmadım oğlun yaptı diyorum yok inanmıyor o çocuktan o ses çıkmış olamazmıŞ resmen iftiraya uğradım artık çocuğun içinde Nasıl gaz birikmiş Nasıl bir sesle çıkardı sen düşün :)
Bunu muhakkak Denicem tatlım anne de ısrarla bir aydır söylüyor en yakın Zaman'da alıp Denicem çok saol :)
Kendi kendime yazdım lunecim kimseye cevaben değil yani Buarada özledimmmmmmmm Prenses Nasıl
Amin grillcim bende özledim siZi .. Kıyamam ya yanınızda uyumak istiyor seneye inşallah çok daha rahat olacaz o günlere az kaldı dün Bnde hayalini kurdum
tatlım uyku tulumu giydirirsen içimde birtek ince tulum olsun .. Kalın hiç birşey giydirme yoksa hem çok terler hem bulanır
Bende çok istedim emziği tutsun ama her verdiğimde öğürüp kusuyor her gün demiyorum yok almıyor malesef çok akıllılar baksana reçeli emip atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?