2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Dün ilk kez kızımla bir düğüne gittik. Giderken endiselenmistim sesten rahatsiz olur diye ama çok şükür çok sıkıntı yapmadı. Ben cok yoruldum ama. Sürekli taşı, uykusu gelince uyutmaya çalış, emzir falan cok yorucuydu.. sol kolum fena ağrıyor. ama iyiydi şükür. Emzirme onlugum yanimdaydi acikinca arkada bi yerde emzirdim.
Kv'min bi tanıdığı bebeğim yarım saat önce emmiş ağlıyor diye emzir emzir deyip durdu sinirimi bozdu ama gıcık kadın. He he diyom pes de etmiyor kadın. Sürekli emzir diyo.. emzirmedim tabi ki. Davul sesleri siddetlenmisti Ipek de huysuzluk yapıyor kadın da bozuk plak gibi emzir emzir diyo eşime dedim çıktık bu sayede düğünden. :) bu tip kadınlara sinir oluyorum.

Tsk ederim cnm gece uyku tulumunu giydirdim ve oğlum öyle bi gazla kaka yaptı ki tulum Battı:) uyku tulumu çok terletti Oğlumu hem böyle olan var mı
Canim ince giyindiricrksin,sakin3 kat yapip yatirma,sucuk gibi olur sonra,ben tek kat yapiyorum ince pijama var uzerinde,artik geceleri ikinmiyor,o sicaklik cok iyi geldi bize

Bende asidan olma ihtimalini dusundum, cunku huyu degisti hic bol le yapmazdi

Emzik gerçekten rahatlık canım inşallah tutar sizin bebişler de

Kızlar başladı mı saç dökülme döneminiz oğlum kel olmaya başladı benimde saçlar çok fena dökülüyor umarım çok uzun sürmez bir aya azalır
Benimki dökülüyor 1 haftadır canım... oğlumdayken o 7 aylıkken sonlanmıştı... dökülmesinden ziyade her yer kıl oluyor ya o beni delirtiyor yoksa dökülenin yerine yenisi hemen çıkıyor çok şükür

Hayretle okudumm canım aman dikkat yaa neler görüyoruz duyuyoruz haberlerde...

Hayretle okudumm canım aman dikkat yaa neler görüyoruz duyuyoruz haberlerde...

Yok cnm esim emniyetini falan kapatmis oluyor ama ben korktum yine de kizdim ona da oda üzüldü haklisin dedi. Tekrarlamaz insallah ama artik hep aklimda benimde. İlk kez cocuk gelince eve dusunemedik ikimizde

ev hep dağınık ki. topladığım gibi peşimden dağıtıyor iki kız. her yer her yerde. eğer rahat olmazsam kafayı yerim :)
O kadar uzun mu yaaa,benimki suan oturuyor,oturmassa kiyameti kopariyor.

Napiyim ben simdi oturtmayim mi, yesilseven canim sence nabalim bizim bebeler oturuyor yaa
kucakta mı canım?
benim kız da etrafı seyretmek için poposunun üstünde oturur gibi kucakta ama hiçbir zaman 90 derecelik pozisyonda değil.
kimi dr sakınca görmediği gibi kimi acele etmeyin diyor

Allah korusun yukarlara bi yere kaldır kuzum.ben rizeliyim

düşününce seneye de rahat yok galiba.
üçü birden bizimle yatmak isterse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…