2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Boyda dogumda 53
30 gunlukken 55
48 gunlukken 58 cm di canim.
63 gunluk olcaz asiya gittigimizde bakalim boy kilo kaac. Seninkiler nasildi canim

Aynen canim masallah. Ondandir tabi. Kiloya cok takilma gene 600 gram almis normal bencr
Doğduğunda 49 cm di 1. Ayında 58 di bu hafta persembe ölçülecek bakalım ne kadar olmuş gidince yazarım

3 ay atağıı çok fena vallaa uğrayamıyorum pc başına dahi geçemiyorum
Emziğe de alıştıraadım atıp duruyor nuk da denedm almıyorr sürekli meme istiyorr :)

ilk 2 ay 1.500 aldı bu ay 750 almış.Çok hareketlendi ondandır muhtemelen.Zaten o hızla kilo almaya devam ederse çok olurdu :)

600gr.tam sınırda almış canım.yani bixim ilk ayımızda oğlum 600gr.almıştı.dr.u sınırda demişti.sonra değişiyor mu ölçüler unuttum gerçi.

Benim oğlum da 3300doğdu doğum şisligi gidince 3.100 ikinci ay 4.400 dü.bakalım 3.ay ne çıkacak?boyu da 58cm.di

OYYyy bu kıxın güzelliğiine maşallahhh çikileta kıız :)) Sllah nazarlardan kotusun kız süslü şeyy Allahım 2.evladım olursa kız olsun inşallahh

Deneyecegim canim kendi ruh sagligim icin bunu yapmaliyim sanirim :)
Kesin yap bebe bu ağlicak yanii avm ye gitmştk bikere anam kaka krizi tuttu cocuğun fast food katında kucağmda enesle koşuodm sussun die :)) yook susmadı bidaa cıkmam demiştim ama cktım tabi tek başıma markete gittim kasadaödeme yaparken kıyamet kopardı daha kücüktü o zamanlar :)) şimdide arabada ağlıo oturuyoz ya ondann hep ayakta olcan :) ama arkadailara gidince yatıo ayakta sallıom uuyuyo hiç durmuosa bişeyler yerken emziriom fln ev gexmesinde sıkıntı olmuo canmm
kelebek.hill aynencanım Allahın hergünü cıkasım var ama dışarı cok aoğukk bebekarabasında da durmuyor sıpaa gecen avm de hem sling hem bebek arabasıyla gezdim bi umut uyursa arabasına koyayım die tam koydum uyuyo aha dedim arkadaşa gel bi ziyafet cekelim mekanaa girdik oturduk ay bi çığlıkl garson dedi sipariş alayım biz kalkalm uyutrsam öle geleyim dedim tabi uyumadı :)) hayaller suya düştü :))

Ne güzel yapıyosunuz keski benimde öyle bi grubum olsa burda
İnşallah olur canm burdan kurun olmazsa bekar arkadaşlarmda cok gelip giderler arada ama cocuklularla takılmak başka oluo insan daha cok şey konuşuyor yanii
Bebeğini mama ile besleyen anneler bakın bi püf nokta buldum belki uyguluyorsunuzdur ??

Eklentiler

• IMG_6269.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 99

Hiç aklıma gelmemişti yarın mutlaka denicem benim oğlan gaz çıkartıcam diye ölüyor sonra gaz cıkartırken kusuyor kusınca hıckırık tutuyor gecsınde diye emiyor bu rutin hiç bozulmuyor mama daki gaz olayından dır belki teşekkürler canım

Adananur canım umarım iyisindir
Toparlamışsındır biraz. Hem ev taşıma hem babaannen üst üste geldi
Allah sana kolaylık ve sabır versin.
Yakın zamanda aramızda yine görürüz seni inşallah

servey kızın çok güzel büyümüş maşallah
Allah uzun ömürler versin hepsine.
Buarada kaç kilo verdin ?
Takıldığın gurubun faydası oluyormu ?
sweet-73 seninde kızına maşallah
Gözlerine bayıldım

Seni çok iyi anlıyorum çünkü eşimde bazen 12 kere kadar gelmiyor örneğin bugün şimdi geldi eve ..ama senin Kocaman bir artın var arkadaşların ..ben olsam giderdim ya da onları çağırırdım iyi olur hem kafan dağılır

Allah kolaylık versin cnm benimkide uyanıkken illa oyalamam Lazım durmuyo müzik açıp dans ediyorum beni izliyo çocuk Şarkıları falan söyleyip oynuyorum

İyi fikir sma bu esnada cocuk yatarak mi bakiyor sana,bizimki illa oturacakmis, anneme bu cocuk oturuyor anne nabicam ben diyorum oturtma illa dedi hep,bugun geldi kendisi gorfu,inanamadi bu cocuk gercektrn oturuyor sirt kafa dimdik,ben boyle sey gormedim dedi kadin,bende cok arastirdim bugun bir mama sandalyesi siparisi verdim,yeni doganlar icin egik durus pozisyonu varmis,gunduzleri onda yatirabilirim en azindan dedim. Cokta icimr sindi,birazda pahali ama olsun,umarim cok zevkle kullaniriZ.
Bence ideal kiloda gitmis canim ya,ilk 4 ay hizli giderlermis,sonra yavas olurmus.
Aminnn,bende o niyetteyim
Mutlaka git,aglasa nolcak ki,evdekinden bir kat yukarda olsun,inan sen herseyi halledrsin,ben bebek 10 gunlukken arkadasima 2 gunlugune kalmaya gottim,zordu ama iyiki gittim diyorum
Bir de benim kız uykusu gelince aşırı çok ağlıyor susturamiyoruz. Memeyi bile almıyor büyüdükçe ağlaması azalacak mi bebeklerin tecrubeliler bir yardim edin

Bizimkide ayni,cok agliyor sakinlesemiyor.

Canim kendo aracinla mi goturuyorsun,benimki arkada biri olmadi mi ciyak ciyak,henuz 2 miz bir yerlere gitmeue cesaret edemiyorum,agladi mi dusunsene koprudeyim,ben ucarim asagiya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…