2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Naber hanımlar nasılsınız. Kızlar ya benim göZde kıZım. Bugün 4. Gün oldu kaka yaomıyor nedendir acep? Sadece de anne sütü alıyor? Uzuluyorum ya

Gidecegim cnm insallah bakalim bi deneme yapicam

Canim ben 6 aya kadar beklemeyeceğim atak olur diye korkuyorum. Aralık'ta ücretli iznim bitio o zaman olmayı düşünüyorum. Eşim ona bile kızıyor hemen ol diyor. Zor oyalıyorum doktor araştırıyorum diye..

Tesekkurler teyzesı
Grubun cok faydası var 3 kg ya yakın verdımm

Ayyyyyy yapsak zorumuza girmicek böyle iftira olunca dokunuyor insana
Ben yapiyorum. Kiz yaptı diyorum ama eşim yemiyor artık. Ne yapayım sürekli iç rezene iç kimyon. Başka odaya gidiyorum kucağımda Neva peşimden geliyor. İçimde mi patlasın mübarek?
Eki Görüntüle 1905847 Çoğunu yaşadık inkar etmeyelim
Hepsini yaşadık hepsini. Kiz bu arada ben seni göz ardı etmişim ya. Gece kör gözle bakarken. Açtım şimdi.

Rotarix aşısını ne zaman oldunuz ateş yapıyor mu lütfen bi cevap verirseniz sevinirim

Ayy ben de tutamiyorum valla eşim diyor ki bak kızım annen gibi yapacaksın :) o yuzden kiz yapinca inanmıyor :)

Naber hanımlar nasılsınız. Kızlar ya benim göZde kıZım. Bugün 4. Gün oldu kaka yaomıyor nedendir acep? Sadece de anne sütü alıyor? Uzuluyorum ya

Normal olmalı.
Geçen tam 1 hafta yapmadı, şimdi yine 3. gündeyiz.
Bez yetiştiremiyordum ben bu bebeye.

Dua et de dışardayken falan yapmasın, kuzu kuzu evinde yapsın kakasını :)
Duş paklıyor uzun süreden sonra yapınca.

Devlet memurları rapor kullanan oldu mu?

1 hafta rapor kullanmam gerekecek, doğum doktorum verecekti ama şimdi ohal dönemi ne yapıyorlar?

O gün giderim vermez, bir haftalık mazereti de o gün onaylatamam herhalde, ortada kalırım.

Cnm benim dogum doktorum 10 gun verdi 10 gunden fazla veremiolarmis

G gamzelim080 honeybee_34
Biz yarın ortopediste gidiyoruz
Bandaj takılacak gibi hissediyorum
Pek okuyamiyorum siz neler yaptınız ortopediste göstermiş miydiniz?
Honeybee, bizim de bogumlar anlattigin şekilde. Ve bu sonradan oldu. İki aylıkken biseyi yoktu.

@grilllll (ay iki saattir etiketleyemediiim )
İki buçuk saate çıkarabildim emzirme aralığını.
Günde yedi kez kaka yapardı, dün üc kez yaptı. Hiç kusmayan bir bebek bi de. Fazlasini çıkaramıyor demek ki devamlı bağırsaklar çalışıyor. Ondan oldu belki de dediğin gibi. İki hafta daha diyet yapıp bir dilim peynir yiyip denicem. Eğer alerji falan hikayeyse o doktora iki çift lafım olcak tabii

Son düzenleme:
Canim kendo aracinla mi goturuyorsun,benimki arkada biri olmadi mi ciyak ciyak,henuz 2 miz bir yerlere gitmeue cesaret edemiyorum,agladi mi dusunsene koprudeyim,ben ucarim asagiya
Yok balım arabam yok ehliyetim yook :)) arkadaş gelip alıyor sağolsun :)) enesi oto koktuğuna bile koyamıorm kucağmdayken bile ağlıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…