Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmaması normal tatlımNaber hanımlar nasılsınız. Kızlar ya benim göZde kıZım. Bugün 4. Gün oldu kaka yaomıyor nedendir acep? Sadece de anne sütü alıyor? Uzuluyorum ya
İstanbul'da olsan görüşürdük :s ne kadar kalıcaksınız orda ki
Seni çok iyi anlıyorum çünkü eşimde bazen 12 kere kadar gelmiyor örneğin bugün şimdi geldi eve ..ama senin Kocaman bir artın var arkadaşların ..ben olsam giderdim ya da onları çağırırdım iyi olur hem kafan dağılır
Canim ben 6 aya kadar beklemeyeceğim atak olur diye korkuyorum. Aralık'ta ücretli iznim bitio o zaman olmayı düşünüyorum. Eşim ona bile kızıyor hemen ol diyor. Zor oyalıyorum doktor araştırıyorum diye..Canım sütü etkilemiyor, gerçi yediklerine çok dikkat etmek gerekiyor..bende çok fazla taş var üzüm salkımı gibi olmuşlar bebeğim 6 aylık olunca ameliyat olucam bu arada atak geçirmemek için hem dikkat ediyorum hemde bol bol dua canım benim
Tesekkurler teyzesı@Adananur canım umarım iyisindir
Toparlamışsındır biraz. Hem ev taşıma hem babaannen üst üste geldi
Allah sana kolaylık ve sabır versin.
Yakın zamanda aramızda yine görürüz seni inşallah
servey kızın çok güzel büyümüş maşallah
Allah uzun ömürler versin hepsine.
Buarada kaç kilo verdin ?
Takıldığın gurubun faydası oluyormu ?
sweet-73 seninde kızına maşallah
Gözlerine bayıldım
Ben barımmmmMasallah kimseler yokmuş bu gece nobette :)
Babası bakacak kuzuma.Kim bakcak kuzuyaaa
Maşallah Ela kıza. Sana da merhaba bal yanak.Eki Görüntüle 1905713 ELA sıze mrb dıyor teyzeleri
Canim cok geçmiş olsun. Umarım çabuk iyi olur kuzu.Slm hanımlar kaç gündür girmedim
Geçmişide okumadım
Umarım herkes iyidir
Nevşin bi ateşleniyor bi düzeliyor tekrar hiç anlamadım niye oluyor böyle 2 gün iyiyse 3günü tekrar oluyor
Ben yapiyorum. Kiz yaptı diyorum ama eşim yemiyor artık. Ne yapayım sürekli iç rezene iç kimyon. Başka odaya gidiyorum kucağımda Neva peşimden geliyor. İçimde mi patlasın mübarek?Ayyyyyy yapsak zorumuza girmicek böyle iftira olunca dokunuyor insana
Hepsini yaşadık hepsini. Kiz bu arada ben seni göz ardı etmişim ya. Gece kör gözle bakarken. Açtım şimdi.
Yarın 3 ayımız bitiyor canım :)Ne kadarlık oldunuz tatlım
Ben yapiyorum. Kiz yaptı diyorum ama eşim yemiyor artık. Ne yapayım sürekli iç rezene iç kimyon. Başka odaya gidiyorum kucağımda Neva peşimden geliyor. İçimde mi patlasın mübarek?
Hepsini yaşadık hepsini. Kiz bu arada ben seni göz ardı etmişim ya. Gece kör gözle bakarken. Açtım şimdi.
Naber hanımlar nasılsınız. Kızlar ya benim göZde kıZım. Bugün 4. Gün oldu kaka yaomıyor nedendir acep? Sadece de anne sütü alıyor? Uzuluyorum ya
Cnm benim dogum doktorum 10 gun verdi 10 gunden fazla veremiolarmisDevlet memurları rapor kullanan oldu mu?
1 hafta rapor kullanmam gerekecek, doğum doktorum verecekti ama şimdi ohal dönemi ne yapıyorlar?
O gün giderim vermez, bir haftalık mazereti de o gün onaylatamam herhalde, ortada kalırım.
İyi bari, bi an raporsuz kalacağımı sandım.Cnm benim dogum doktorum 10 gun verdi 10 gunden fazla veremiolarmis
Yok balım arabam yok ehliyetim yook :)) arkadaş gelip alıyor sağolsun :)) enesi oto koktuğuna bile koyamıorm kucağmdayken bile ağlıyor :)Canim kendo aracinla mi goturuyorsun,benimki arkada biri olmadi mi ciyak ciyak,henuz 2 miz bir yerlere gitmeue cesaret edemiyorum,agladi mi dusunsene koprudeyim,ben ucarim asagiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?