2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Vayyy kasim 1 olmus bugun. Kasim 7 de benim tam dongum, tam bir sene hic adet gormemis olucam,zaman nasilda gecmis, ilk hamileligimizi konusurken,bu cocuklar dogmayacak sandikta simdi 3 aylik bebelerimiz oldu. Zaman nasilda geciyor. Kolumiza takip gezecegimiz gunlerde gelsin insallah. Bin sukur bu gunume, cok tatlilar cok, en guzel zamanlari su zaman sanirim,arrik tokluk suresi uzadi bizimkinin,yataktan aclik cigligiyla uyanmiyor,agucuklarla gulucuklerle uyaniyor. Beni sabah oyle uyandiriyor. Yiye yiye bitiremiyoruz babasiyla.
Simdide annem bizde,sabahki hallerimizi atlattik, bende biraz uyuyim bari dedim yatiyorum simdi,uzun zaman sinra bolunmedrn uyuyacagim ilk uyku olacak.

Yok balım arabam yok ehliyetim yook :)) arkadaş gelip alıyor sağolsun :)) enesi oto koktuğuna bile koyamıorm kucağmdayken bile ağlıyor :)
Deli bu cicuklar yaaa!', arabada niye aglarsib ki,etrafa bak iste miss gibi,illa annede olcakmis. Bende cesaret edemiyorum o yuzden. Kimisi cok guzel geziyormus arabada beraberce, bende istiyorum yaaa hayalimdi benim.

Deli bu cicuklar yaaa!', arabada niye aglarsib ki,etrafa bak iste miss gibi,illa annede olcakmis. Bende cesaret edemiyorum o yuzden. Kimisi cok guzel geziyormus arabada beraberce, bende istiyorum yaaa hayalimdi benim.
Valla bizim kizin masallahi var o konuda arabayi cok seviyor.citi cikmaz mis gibide uyur darisi sizin basiniza digelim ozaman:)

Benimde 4 aralikti dongum ama dayanamadi benim bunye :) hasta oldum hatta dun bitti :) cok sukur bu gunumuze canim

Ya bizimkinin kaka sayısı ne zaman azalacak acaba 3 aylık olacak hala günde 4 5 kez kaka yapıyoruz. asıl problem gece kakasına uyanması ya da bbundn dolayı ssancılnması.

Canım benim bildiğim rapor yazmamaları için yazı geldi sağlık bakanlığından yazamıyorlar diye biliyorum .

Acil cevap istiyorum kızlar.. rotarix asisi olan var mı ne zaman vurdurdunuz ateş yapti mi bu ikinci yazisim

Kuzum bizde cumartesi ortopediste gidicez ama yeniden usg cektirip oyle giricrm dr hayirlisi bandaj olayi ainir bozucu arastirsim biraz ama dogru bisey canini sikma valla bende uyuyamiyirum cumarteaiye kadar cocumu kucagima almak istemiyorum.bacagina bisinolacalndiye banada haber et gidince kuzum insllah gerek kalmaz

Ay balim aynen benimde 10.kasim adet tarihim 1 sene oldu hakikaten insllh büyüdüklerini okula gittiklerini girmek nasip olur bu arada ben adet olmadim yaa hamilemiyim diye mirkmaya başladım

Evet bnde imreniyorum ama ağlaya ağlaya gezioruz mesafeler kısa ondan dayanıorm uzun yolclk olsa delirrm :)) ağlasada sussada gidiorm ama napim :))

Ya bizimkinin kaka sayısı ne zaman azalacak acaba 3 aylık olacak hala günde 4 5 kez kaka yapıyoruz. asıl problem gece kakasına uyanması ya da bbundn dolayı ssancılnması.
Yaa enes günde 1 kere yapıo sabah 6:30 gibi tüm gece de ona çabalıo.. bi kaç gündür 2 3 kez az az yapmaya başladıı ama normalde günde 1kez yapıoyor
Dün gaz cıkaramadı pek gece hiç uyumadık ağladı uyudu uyandı ağladı ıkındı faln sabahladık az önce de bir çığlık atarak ağladı bişeyi var sandm bnde ağladm sonra sıkıntıdı anlaşıldı Az kaka bol gaz çıkarttı :)) galiba ek gıdaya gecince azalır tatlım ama bağırsakları cok güzel çalışıo maşallahh

Slm hanımlar kaç gündür girmedim
Geçmişide okumadım
Umarım herkes iyidir
Nevşin bi ateşleniyor bi düzeliyor tekrar hiç anlamadım niye oluyor böyle 2 gün iyiyse 3günü tekrar oluyor
Çok gecmiş olsun 3 günde bir Ateş'lenmesi tuhaf doktoru çağırdın mı tatlım Allah şifa versin kuzuya

Hadi ya oluyor öyle göZler kapanırken bir tık yapıyoruz ne yalan söyleyim arada teli çocuğun kafasına düşürdüğüm bile oldu :/

İşte o da zor.
Ben de sürekli kaka temizliyordum, bazen arka arkaya.
Bu da zor, artık yapsın diye bekliyorum şimdi.
En geç ek gıdada düzene oturur diye bekliyorum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…