- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Deli bu cicuklar yaaa!', arabada niye aglarsib ki,etrafa bak iste miss gibi,illa annede olcakmis. Bende cesaret edemiyorum o yuzden. Kimisi cok guzel geziyormus arabada beraberce, bende istiyorum yaaa hayalimdi benim.Yok balım arabam yok ehliyetim yook :)) arkadaş gelip alıyor sağolsun :)) enesi oto koktuğuna bile koyamıorm kucağmdayken bile ağlıyor :)
Ben istemedim cnm ucretsiz izin aldim ilk donem icin ayin 15 ine kadar bi 10 gunluk farkım vardi onun icin aldimİyi bari, bi an raporsuz kalacağımı sandım.
Benimki 10+10 veririm demişti, seninki mi vermiyor, genel durumdan dolayı mı vermedi?
Valla bizim kizin masallahi var o konuda arabayi cok seviyor.citi cikmaz mis gibide uyur darisi sizin basiniza digelim ozaman:)Deli bu cicuklar yaaa!', arabada niye aglarsib ki,etrafa bak iste miss gibi,illa annede olcakmis. Bende cesaret edemiyorum o yuzden. Kimisi cok guzel geziyormus arabada beraberce, bende istiyorum yaaa hayalimdi benim.
Sen tek basina kullanirken arkada tek basina duruyor yani oyle miValla bizim kizin masallahi var o konuda arabayi cok seviyor.citi cikmaz mis gibide uyur darisi sizin basiniza digelim ozaman:)
Vayyy kasim 1 olmus bugun. Kasim 7 de benim tam dongum, tam bir sene hic adet gormemis olucam,zaman nasilda gecmis, ilk hamileligimizi konusurken,bu cocuklar dogmayacak sandikta simdi 3 aylik bebelerimiz oldu. Zaman nasilda geciyor. Kolumiza takip gezecegimiz gunlerde gelsin insallah. Bin sukur bu gunume, cok tatlilar cok, en guzel zamanlari su zaman sanirim,arrik tokluk suresi uzadi bizimkinin,yataktan aclik cigligiyla uyanmiyor,agucuklarla gulucuklerle uyaniyor. Beni sabah oyle uyandiriyor. Yiye yiye bitiremiyoruz babasiyla.
Simdide annem bizde,sabahki hallerimizi atlattik, bende biraz uyuyim bari dedim yatiyorum simdi,uzun zaman sinra bolunmedrn uyuyacagim ilk uyku olacak.
Ben istemedim cnm ucretsiz izin aldim ilk donem icin ayin 15 ine kadar bi 10 gunluk farkım vardi onun icin aldim
Ya bizimkinin kaka sayısı ne zaman azalacak acaba 3 aylık olacak hala günde 4 5 kez kaka yapıyoruz. asıl problem gece kakasına uyanması ya da bbundn dolayı ssancılnması.Normal olmalı.
Geçen tam 1 hafta yapmadı, şimdi yine 3. gündeyiz.
Bez yetiştiremiyordum ben bu bebeye.
Dua et de dışardayken falan yapmasın, kuzu kuzu evinde yapsın kakasını :)
Duş paklıyor uzun süreden sonra yapınca.
Canım benim bildiğim rapor yazmamaları için yazı geldi sağlık bakanlığından yazamıyorlar diye biliyorum .Devlet memurları rapor kullanan oldu mu?
1 hafta rapor kullanmam gerekecek, doğum doktorum verecekti ama şimdi ohal dönemi ne yapıyorlar?
O gün giderim vermez, bir haftalık mazereti de o gün onaylatamam herhalde, ortada kalırım.
Kuzum bizde cumartesi ortopediste gidicez ama yeniden usg cektirip oyle giricrm dr hayirlisi bandaj olayi ainir bozucu arastirsim biraz ama dogru bisey canini sikma valla bende uyuyamiyirum cumarteaiye kadar cocumu kucagima almak istemiyorum.bacagina bisinolacalndiye banada haber et gidince kuzum insllah gerek kalmazG gamzelim080 @honeybee_34
Biz yarın ortopediste gidiyoruz
Bandaj takılacak gibi hissediyorum
Pek okuyamiyorum siz neler yaptınız ortopediste göstermiş miydiniz?
Honeybee, bizim de bogumlar anlattigin şekilde. Ve bu sonradan oldu. İki aylıkken biseyi yoktu.
@grilllll (ay iki saattir etiketleyemediiim)
İki buçuk saate çıkarabildim emzirme aralığını.
Günde yedi kez kaka yapardı, dün üc kez yaptı. Hiç kusmayan bir bebek bi de. Fazlasini çıkaramıyor demek ki devamlı bağırsaklar çalışıyor. Ondan oldu belki de dediğin gibi. İki hafta daha diyet yapıp bir dilim peynir yiyip denicem. Eğer alerji falan hikayeyse o doktora iki çift lafım olcak tabii
Ben yaptirmadim daha 11 kasimda ama yaptiranlar buradaAcil cevap istiyorum kızlar.. rotarix asisi olan var mı ne zaman vurdurdunuz ateş yapti mi bu ikinci yazisim
2 aylıkken tam bbaşladı agular canım şimdi daha çok gevezelik yapıyorKizlar bu agular ne zaman basladi sizde. Bizimle yakin tarihli olanlar sizde basladı mı ? 24 agustos dogumluyuz biz :)
Ay balim aynen benimde 10.kasim adet tarihim 1 sene oldu hakikaten insllh büyüdüklerini okula gittiklerini girmek nasip olur bu arada ben adet olmadim yaa hamilemiyim diye mirkmaya başladımVayyy kasim 1 olmus bugun. Kasim 7 de benim tam dongum, tam bir sene hic adet gormemis olucam,zaman nasilda gecmis, ilk hamileligimizi konusurken,bu cocuklar dogmayacak sandikta simdi 3 aylik bebelerimiz oldu. Zaman nasilda geciyor. Kolumiza takip gezecegimiz gunlerde gelsin insallah. Bin sukur bu gunume, cok tatlilar cok, en guzel zamanlari su zaman sanirim,arrik tokluk suresi uzadi bizimkinin,yataktan aclik cigligiyla uyanmiyor,agucuklarla gulucuklerle uyaniyor. Beni sabah oyle uyandiriyor. Yiye yiye bitiremiyoruz babasiyla.
Simdide annem bizde,sabahki hallerimizi atlattik, bende biraz uyuyim bari dedim yatiyorum simdi,uzun zaman sinra bolunmedrn uyuyacagim ilk uyku olacak.
2 aylıkken tam bbaşladı agular canım şimdi daha çok gevezelik yapıyor
Evet bnde imreniyorum ama ağlaya ağlaya gezioruz mesafeler kısa ondan dayanıorm uzun yolclk olsa delirrm :)) ağlasada sussada gidiorm ama napim :))Deli bu cicuklar yaaa!', arabada niye aglarsib ki,etrafa bak iste miss gibi,illa annede olcakmis. Bende cesaret edemiyorum o yuzden. Kimisi cok guzel geziyormus arabada beraberce, bende istiyorum yaaa hayalimdi benim.
Yaa enes günde 1 kere yapıo sabah 6:30 gibi tüm gece de ona çabalıo.. bi kaç gündür 2 3 kez az az yapmaya başladıı ama normalde günde 1kez yapıoyorYa bizimkinin kaka sayısı ne zaman azalacak acaba 3 aylık olacak hala günde 4 5 kez kaka yapıyoruz. asıl problem gece kakasına uyanması ya da bbundn dolayı ssancılnması.
Çok gecmiş olsun 3 günde bir Ateş'lenmesi tuhaf doktoru çağırdın mı tatlım Allah şifa versin kuzuyaSlm hanımlar kaç gündür girmedim
Geçmişide okumadım
Umarım herkes iyidir
Nevşin bi ateşleniyor bi düzeliyor tekrar hiç anlamadım niye oluyor böyle 2 gün iyiyse 3günü tekrar oluyor
Hadi yaBen yapiyorum. Kiz yaptı diyorum ama eşim yemiyor artık. Ne yapayım sürekli iç rezene iç kimyon. Başka odaya gidiyorum kucağımda Neva peşimden geliyor. İçimde mi patlasın mübarek?
Hepsini yaşadık hepsini. Kiz bu arada ben seni göz ardı etmişim ya. Gece kör gözle bakarken. Açtım şimdi.
Ya bizimkinin kaka sayısı ne zaman azalacak acaba 3 aylık olacak hala günde 4 5 kez kaka yapıyoruz. asıl problem gece kakasına uyanması ya da bbundn dolayı ssancılnması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?