Canım benim bildiğim rapor yazmamaları için yazı geldi sağlık bakanlığından yazamıyorlar diye biliyorum .
Benimki 14 ağustos 2 hafta önce başladı ayrıca çenesi çok düştü tüm gün sohbet istiyorKizlar bu agular ne zaman basladi sizde. Bizimle yakin tarihli olanlar sizde basladı mı ? 24 agustos dogumluyuz biz :)
Bende aynı derde sahibim gece muhakkak 2 kere yapıyor gün içinde de her saat başı azalmıyorda bakalım ne zaman düzene girecekYa bizimkinin kaka sayısı ne zaman azalacak acaba 3 aylık olacak hala günde 4 5 kez kaka yapıyoruz. asıl problem gece kakasına uyanması ya da bbundn dolayı ssancılnması.
17 agustos dogumluyuz canim. 2.5 hafta once basladi agulara. Simdi sohbet ediyor resmen bizimle. :))Kizlar bu agular ne zaman basladi sizde. Bizimle yakin tarihli olanlar sizde basladı mı ? 24 agustos dogumluyuz biz :)
Esim kullaniyor biz arkada oturuyirduk cok sever arabayi aglamaz uyurdu. Bende ondan cesaret alarak oglumu arkaya attim berabr gitcez. 2 km gittik gitmedik cigliklarla aglamaya basladi sakinlesmiyir. Araba sagda kucagimda cocuk sakinlestirmeye calisiyorm. Esimi aradim cabuk gel al bizi diyeSen tek basina kullanirken arkada tek basina duruyor yani oyle mi
28 kasimda benimdi:) 2 defa adet oldum bttimBenimde 4 aralikti dongum ama dayanamadi benim bunye :) hasta oldum hatta dun bitti :) cok sukur bu gunumuze canim
Bende o korkudan kaç aydır araba kullanmıyorumEsim kullaniyor biz arkada oturuyirduk cok sever arabayi aglamaz uyurdu. Bende ondan cesaret alarak oglumu arkaya attim berabr gitcez. 2 km gittik gitmedik cigliklarla aglamaya basladi sakinlesmiyir. Araba sagda kucagimda cocuk sakinlestirmeye calisiyorm. Esimi aradim cabuk gel al bizi diye
Evet bende az önce belden tasmis enseye varmaya ramak kalmış bir kaka temizledim. Vay arkadaş ya. Eczaneye gittik beraber dönüşte başladı ağlamaya. Meğer derdi buymuş. Neyse ki yolda yapmadı. Heryer pok olurdu.Bende aynı derde sahibim gece muhakkak 2 kere yapıyor gün içinde de her saat başı azalmıyorda bakalım ne zaman düzene girecek
Bol bol emzir. Sutun vardır boş meme olsa basar çığlığı. Çişli kakalı bez sayın nasıl?Günaydın kızlar gece hiç uyuyamadik oğlumun gaz sancisi vardı yine kaç gündür iyiydi diye seviniyordum ben de. dünden beri goguslerim bomboş çocuk boş memeyi emdiği için gaz yapıyor sanırım ne yapsam ne yesem süt için
Kuzum enesinde kalcada problem vardi yanlis hatirlamiyorsam dr ne dedi sana ortopediste goturdunmu sen naptin bu arada aydin bey cumartesi.yokmus isi cikmis zeynepe verdiler randevuEvet bnde imreniyorum ama ağlaya ağlaya gezioruz mesafeler kısa ondan dayanıorm uzun yolclk olsa delirrm :)) ağlasada sussada gidiorm ama napim :))
Yaa enes günde 1 kere yapıo sabah 6:30 gibi tüm gece de ona çabalıo.. bi kaç gündür 2 3 kez az az yapmaya başladıı ama normalde günde 1kez yapıoyor
Dün gaz cıkaramadı pek gece hiç uyumadık ağladı uyudu uyandı ağladı ıkındı faln sabahladık az önce de bir çığlık atarak ağladı bişeyi var sandm bnde ağladm sonra sıkıntıdı anlaşıldı Az kaka bol gaz çıkarttı :)) galiba ek gıdaya gecince azalır tatlım ama bağırsakları cok güzel çalışıo maşallahh
Çişi iyi günde 5 6 bez doluyor da kakasını 3 günde bi falan yapıyor normalde de oyleEvet bende az önce belden tasmis enseye varmaya ramak kalmış bir kaka temizledim. Vay arkadaş ya. Eczaneye gittik beraber dönüşte başladı ağlamaya. Meğer derdi buymuş. Neyse ki yolda yapmadı. Heryer pok olurdu.
Bol bol emzir. Sutun vardır boş meme olsa basar çığlığı. Çişli kakalı bez sayın nasıl?
Hehe iste bundan bahsediyorum,arkada biri yoksa kriZe sokuyor krndini. Tek basimizyken gidip grlrbilmrmiz lazim olmaz olmaz boyleEsim kullaniyor biz arkada oturuyirduk cok sever arabayi aglamaz uyurdu. Bende ondan cesaret alarak oglumu arkaya attim berabr gitcez. 2 km gittik gitmedik cigliklarla aglamaya basladi sakinlesmiyir. Araba sagda kucagimda cocuk sakinlestirmeye calisiyorm. Esimi aradim cabuk gel al bizi diye
Cok kisa nesafelerde gittik, 10 km ustu ve trafik girerse durum fensBende o korkudan kaç aydır araba kullanmıyorum
Tamam işte. Gogus boş gibi görünse de içinde vardır. Ve bebek pompadan çok daha iyi çeker. Endişelenme belki de artacak olan süt ihtiyacı için göğüslerini uyarıyordur kaç günlük?Çişi iyi günde 5 6 bez doluyor da kakasını 3 günde bi falan yapıyor normalde de oyle
Bizim arkada ben olsam da deliriyor bazen. Petrollerde ara vere vere geliyoruz. Arabadan iniyor o koca çığlıklar bitiyor yerini gülücük alıyor. Sanki ben iğne batiriyorum arabada.Hehe iste bundan bahsediyorum,arkada biri yoksa kriZe sokuyor krndini. Tek basimizyken gidip grlrbilmrmiz lazim olmaz olmaz boyle
Ben de tek kullanıyorum canım kızım ve oğlum arkada... maşaAllah benim çocuklar motorlu taşıtları çok severlerSen tek basina kullanirken arkada tek basina duruyor yani oyle mi
Ben surdan anladım normalde tek cekistiriyor yutkunuyor şimdi 3 4 cekistiriyor yutkunuyor bebeğim 3 aylık olduTamam işte. Gogus boş gibi görünse de içinde vardır. Ve bebek pompadan çok daha iyi çeker. Endişelenme belki de artacak olan süt ihtiyacı için göğüslerini uyarıyordur kaç günlük?
Bizim arkada ben olsam da deliriyor bazen. Petrollerde ara vere vere geliyoruz. Arabadan iniyor o koca çığlıklar bitiyor yerini gülücük alıyor. Sanki ben iğne batiriyorum arabada.
Bende bir Sürü emzik çeşidi aldım yok tutmuyo beni emzik gibi tutuyo az önce tutturdum emziği bakalım ne kadar tutucak şöyle Yaptım beni emzik gibi tutarken kenardan emziği soktum Ağzına memeyi çektim meme gibi devam ediyo emmeye ne kadar tutucak haber ederim :)3 ay atağıı çok fena vallaauğrayamıyorum pc başına dahi geçemiyorum
Emziğe de alıştıraadım atıp duruyor nuk da denedm almıyorr sürekli meme istiyorr :)
ilk 2 ay 1.500 aldı bu ay 750 almış.Çok hareketlendi ondandır muhtemelen.Zaten o hızla kilo almaya devam ederse çok olurdu :)
Cekiste yazacaktimBen surdan anladım normalde tek cekistiriyor yutkunuyor şimdi 3 4 cekistiriyor yutkunuyor bebeğim 3 aylık oldu
Neden ateşleniyo ki cnm hasta mıSlm hanımlar kaç gündür girmedim
Geçmişide okumadım
Umarım herkes iyidir
Nevşin bi ateşleniyor bi düzeliyor tekrar hiç anlamadım niye oluyor böyle 2 gün iyiyse 3günü tekrar oluyor
Reflü yatağı zaten meyilli yatağın baş kısmını biraz daha yükseltiyorum o şekilde izliyo beniİyi fikir sma bu esnada cocuk yatarak mi bakiyor sana,bizimki illa oturacakmis, anneme bu cocuk oturuyor anne nabicam ben diyorum oturtma illa dedi hep,bugun geldi kendisi gorfu,inanamadi bu cocuk gercektrn oturuyor sirt kafa dimdik,ben boyle sey gormedim dedi kadin,bende cok arastirdim bugun bir mama sandalyesi siparisi verdim,yeni doganlar icin egik durus pozisyonu varmis,gunduzleri onda yatirabilirim en azindan dedim. Cokta icimr sindi,birazda pahali ama olsun,umarim cok zevkle kullaniriZ.
Bence ideal kiloda gitmis canim ya,ilk 4 ay hizli giderlermis,sonra yavas olurmus.
Aminnn,bende o niyetteyim
Mutlaka git,aglasa nolcak ki,evdekinden bir kat yukarda olsun,inan sen herseyi halledrsin,ben bebek 10 gunlukken arkadasima 2 gunlugune kalmaya gottim,zordu ama iyiki gittim diyorum
Bizimkide ayni,cok agliyor sakinlesemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?