2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya bizimkinin kaka sayısı ne zaman azalacak acaba 3 aylık olacak hala günde 4 5 kez kaka yapıyoruz. asıl problem gece kakasına uyanması ya da bbundn dolayı ssancılnması.
Bende aynı derde sahibim gece muhakkak 2 kere yapıyor gün içinde de her saat başı azalmıyorda bakalım ne zaman düzene girecek

Günaydın kızlar gece hiç uyuyamadik oğlumun gaz sancisi vardı yine kaç gündür iyiydi diye seviniyordum ben de. dünden beri goguslerim bomboş çocuk boş memeyi emdiği için gaz yapıyor sanırım ne yapsam ne yesem süt için

Sen tek basina kullanirken arkada tek basina duruyor yani oyle mi
Esim kullaniyor biz arkada oturuyirduk cok sever arabayi aglamaz uyurdu. Bende ondan cesaret alarak oglumu arkaya attim berabr gitcez. 2 km gittik gitmedik cigliklarla aglamaya basladi sakinlesmiyir. Araba sagda kucagimda cocuk sakinlestirmeye calisiyorm. Esimi aradim cabuk gel al bizi diye

Bende o korkudan kaç aydır araba kullanmıyorum

Bende aynı derde sahibim gece muhakkak 2 kere yapıyor gün içinde de her saat başı azalmıyorda bakalım ne zaman düzene girecek
Evet bende az önce belden tasmis enseye varmaya ramak kalmış bir kaka temizledim. Vay arkadaş ya. Eczaneye gittik beraber dönüşte başladı ağlamaya. Meğer derdi buymuş. Neyse ki yolda yapmadı. Heryer pok olurdu.
Bol bol emzir. Sutun vardır boş meme olsa basar çığlığı. Çişli kakalı bez sayın nasıl?

Kuzum enesinde kalcada problem vardi yanlis hatirlamiyorsam dr ne dedi sana ortopediste goturdunmu sen naptin bu arada aydin bey cumartesi.yokmus isi cikmis zeynepe verdiler randevu

Çişi iyi günde 5 6 bez doluyor da kakasını 3 günde bi falan yapıyor normalde de oyle

Hehe iste bundan bahsediyorum,arkada biri yoksa kriZe sokuyor krndini. Tek basimizyken gidip grlrbilmrmiz lazim olmaz olmaz boyle

Çişi iyi günde 5 6 bez doluyor da kakasını 3 günde bi falan yapıyor normalde de oyle
Tamam işte. Gogus boş gibi görünse de içinde vardır. Ve bebek pompadan çok daha iyi çeker. Endişelenme belki de artacak olan süt ihtiyacı için göğüslerini uyarıyordur kaç günlük?
Hehe iste bundan bahsediyorum,arkada biri yoksa kriZe sokuyor krndini. Tek basimizyken gidip grlrbilmrmiz lazim olmaz olmaz boyle
Bizim arkada ben olsam da deliriyor bazen. Petrollerde ara vere vere geliyoruz. Arabadan iniyor o koca çığlıklar bitiyor yerini gülücük alıyor. Sanki ben iğne batiriyorum arabada.

Ben surdan anladım normalde tek cekistiriyor yutkunuyor şimdi 3 4 cekistiriyor yutkunuyor bebeğim 3 aylık oldu

Bende bir Sürü emzik çeşidi aldım yok tutmuyo beni emzik gibi tutuyo az önce tutturdum emziği bakalım ne kadar tutucak şöyle Yaptım beni emzik gibi tutarken kenardan emziği soktum Ağzına memeyi çektim meme gibi devam ediyo emmeye ne kadar tutucak haber ederim :)

Reflü yatağı zaten meyilli yatağın baş kısmını biraz daha yükseltiyorum o şekilde izliyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…