Bizim ev Burhaniye de evden çıktığım an köprü trafiğindeyim başka yollar var ama oralar da hep tıkalı etrafta. En yakın capitole bile giderken ağlıyor arka koltukta. biraz büyüsün gezeriz nasılsa :)Cok kisa nesafelerde gittik, 10 km ustu ve trafik girerse durum fens
İnşallah alışır 6. ayda işe başlıcam 6 ay bitince yani o zamana kadar alıştırmaya çalışcam bakıcı da kolay uyutur öyle. bizimki memede uyumaktan semirdi bu ay çok kilo aldı emzik alsa normale döncez.Bende bir Sürü emzik çeşidi aldım yok tutmuyo beni emzik gibi tutuyo az önce tutturdum emziği bakalım ne kadar tutucak şöyle Yaptım beni emzik gibi tutarken kenardan emziği soktum Ağzına memeyi çektim meme gibi devam ediyo emmeye ne kadar tutucak haber ederim :)
Valla cnm oyle bir mudurun varsa cok sanslisin demektir benimki hayatta boyle bir iyilik yapmaz sağolsun:)Ayy benim de 13 gunluk bir farkim oluyor nasil yapcam hic bilmiyorum mudurumle konussam 10 gun rapor alsam gerisini de o idare etse nolurdu ki :)
cnm bizimkide tam 2 ayi doldurdu başladı aguya ve simdi yazanlara bakiorum herkesin bebegi 2 ayi doldurunca baslamisKizlar bu agular ne zaman basladi sizde. Bizimle yakin tarihli olanlar sizde basladı mı ? 24 agustos dogumluyuz biz :)
Cnm illaki vardir ama az sutum artsin dersen kesinlikle soyleyecegim iki sey bulgur pilavi ve sutlac ben ikisini yedigimde göğüslerim dolu dolu oluyoGünaydın kızlar gece hiç uyuyamadik oğlumun gaz sancisi vardı yine kaç gündür iyiydi diye seviniyordum ben de. dünden beri goguslerim bomboş çocuk boş memeyi emdiği için gaz yapıyor sanırım ne yapsam ne yesem süt için
Valla cnm oyle bir mudurun varsa cok sanslisin demektir benimki hayatta boyle bir iyilik yapmaz sağolsun:)
cnm bizimkide tam 2 ayi doldurdu başladı aguya ve simdi yazanlara bakiorum herkesin bebegi 2 ayi doldurunca baslamis
Cnm illaki vardir ama az sutum artsin dersen kesinlikle soyleyecegim iki sey bulgur pilavi ve sutlac ben ikisini yedigimde göğüslerim dolu dolu oluyo
Canim kilo alımı iyi ise neden bu kadar çok takip ediyorsun? Ağlamıyorsa sorun yoktur. Artık hep yenidoğan gibi içmiyorlar meme ile degisik oyunlar içindeler annesi. Çişli bez sayısı iyiyse hiç gerek yok.Cekiste yazacaktim
Canim oyle ağlayınca önce aç olmadığına emin ol. Sonra yarım kundak yap. Karin üstü veya yan yatırıyorsun ağlama sesinden biraz daha yüksek sissssst diyorsun. Bir yandan fon sesi aç youtube üzerinden. Bir de hızlıca sallayın. Boynunu destekle aşağı yukarı hızlı hızlı salla. Sakinleşince de emzik ver ya da emzir. Biz öyle yapıyoruz.Kızlar dün aksam kızım ağlama krizindeydi. Boyle bir ağlama yok susturamadimeşimi çağırdım geldi o da susturamadi hastaneye gidecektik az kaldı cok zor bir aksamdi korkuyorum bu aksamda oyle olacak diye
Canim oyle ağlayınca önce aç olmadığına emin ol. Sonra yarım kundak yap. Karin üstü veya yan yatırıyorsun ağlama sesinden biraz daha yüksek sissssst diyorsun. Bir yandan fon sesi aç youtube üzerinden. Bir de hızlıca sallayın. Boynunu destekle aşağı yukarı hızlı hızlı salla. Sakinleşince de emzik ver ya da emzir. Biz öyle yapıyoruz.
Ben kullanıyorum cnm memnunum yoğun gaz sancılarımız olmuyo çok şükür ama tabiki gazı olup agladıgı oluyo arada ama çok değilMerhaba hanımlar. Gaz için Nurse Harvey's Colex bitkisel şurp kullanan var mı memnun musunuz
Kuzum senin olculer kac çıkmisti yazabilirmisinG gamzelim080 @honeybee_34
Biz yarın ortopediste gidiyoruz
Bandaj takılacak gibi hissediyorum
Pek okuyamiyorum siz neler yaptınız ortopediste göstermiş miydiniz?
Honeybee, bizim de bogumlar anlattigin şekilde. Ve bu sonradan oldu. İki aylıkken biseyi yoktu.
@grilllll (ay iki saattir etiketleyemediiim)
İki buçuk saate çıkarabildim emzirme aralığını.
Günde yedi kez kaka yapardı, dün üc kez yaptı. Hiç kusmayan bir bebek bi de. Fazlasini çıkaramıyor demek ki devamlı bağırsaklar çalışıyor. Ondan oldu belki de dediğin gibi. İki hafta daha diyet yapıp bir dilim peynir yiyip denicem. Eğer alerji falan hikayeyse o doktora iki çift lafım olcak tabii
canım zaten kendi yumruğu kadar midesi var. fazla besin alınca hazım sorunu yaşıyor. o da yeşil, mukuslu, kanlı kakaya sebep oluyor.G gamzelim080 @honeybee_34
Biz yarın ortopediste gidiyoruz
Bandaj takılacak gibi hissediyorum
Pek okuyamiyorum siz neler yaptınız ortopediste göstermiş miydiniz?
Honeybee, bizim de bogumlar anlattigin şekilde. Ve bu sonradan oldu. İki aylıkken biseyi yoktu.
@grilllll (ay iki saattir etiketleyemediiim)
İki buçuk saate çıkarabildim emzirme aralığını.
Günde yedi kez kaka yapardı, dün üc kez yaptı. Hiç kusmayan bir bebek bi de. Fazlasini çıkaramıyor demek ki devamlı bağırsaklar çalışıyor. Ondan oldu belki de dediğin gibi. İki hafta daha diyet yapıp bir dilim peynir yiyip denicem. Eğer alerji falan hikayeyse o doktora iki çift lafım olcak tabii
Yok canim babamiz kullaniyor ben degilSen tek basina kullanirken arkada tek basina duruyor yani oyle mi
Yaaaa .... aman allah korusun.cokmu kiskaniuorkızlar benim ortanca çok fena.
dün küçüğe kafa attı. az önce arkamı dönmemle küçüğü koltuktan aşağı attı. ben de onu odasına gönderdim. üçü birden ağladı. başım şişti.
Aman canım sakın izletme beyin gelişimi için çok zararlı. Pedagoglar 2 yaşına kadar hayır diyor.Kızlar 3. Ay kontrolünden geldik, yarın kızım 3. Ayını dolduruyor. Kilosu 6.200 boyu 63 cm. Gelişimi iyi dedi,yalnız şöyle bir sorun sorun barksızım ilk ay 1300 2. Ay 1000 bu ay 800 gr almış, totalde bir sıkıntı yok. Ayın 12 sinde hasta olduğumuz için gitmiştik o zman 480 gr almıştı bu 18 günde ise 320 gr almış yani sütüm azalalmaya başlamış galiba, doktor hemen tedbir almamak söyledi,bu durumu farketmiştim aslında ama yine de Bebek doyuyor diye düşünüyordum, son Zaman'larda mememden ağlayarak ayrılıyordu bende kaldırıyor gazını çıkarıyordum yani kaldırmam için ağladığını zannediyordum,gerçekten çok üzüldüm,kilosunun miktarı önemli değil ama aç kaldığının düşüncesi beni çok üzdü,eve geldim bulgur yaptım hemen soğusun yicem başka önerisi olan var mı?
Bu arada rota aşını yaptırdık bugün bi sıkıntı yok uyuyor ben de yan etkisi var mı yok mu sormayı unuttum.
Bizim kız agulara 2. Ay başladı hatta şimdi taklit bile ediyor, bir de resmen televizyona bakıyor özellikle futbol maçına ben de bu durumdan hoşnut değilim açıkcası dikkatini dağıtmak için herşeyi yapıyorum biliyorum tv zararlı ama acaba hiç mi tv yi açmasam yoksa günde 10 15 dk sıkıntı yaratmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?