2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cok kisa nesafelerde gittik, 10 km ustu ve trafik girerse durum fens
Bizim ev Burhaniye de evden çıktığım an köprü trafiğindeyim başka yollar var ama oralar da hep tıkalı etrafta. En yakın capitole bile giderken ağlıyor arka koltukta. biraz büyüsün gezeriz nasılsa :)
Bu arada Burcu cum capitol de h&m açıldı biliyor musun

İnşallah alışır 6. ayda işe başlıcam 6 ay bitince yani o zamana kadar alıştırmaya çalışcam bakıcı da kolay uyutur öyle. bizimki memede uyumaktan semirdi bu ay çok kilo aldı emzik alsa normale döncez.
Bir gün alıyor seviniyorum ertesi gün yine yok keyfi isterse alıyor yani

Ayy benim de 13 gunluk bir farkim oluyor nasil yapcam hic bilmiyorum mudurumle konussam 10 gun rapor alsam gerisini de o idare etse nolurdu ki :)
Valla cnm oyle bir mudurun varsa cok sanslisin demektir benimki hayatta boyle bir iyilik yapmaz sağolsun:)

Kizlar bu agular ne zaman basladi sizde. Bizimle yakin tarihli olanlar sizde basladı mı ? 24 agustos dogumluyuz biz :)
cnm bizimkide tam 2 ayi doldurdu başladı aguya ve simdi yazanlara bakiorum herkesin bebegi 2 ayi doldurunca baslamis

Cnm illaki vardir ama az sutum artsin dersen kesinlikle soyleyecegim iki sey bulgur pilavi ve sutlac ben ikisini yedigimde göğüslerim dolu dolu oluyo

Maalesef cnm öyle bir müdürüm yok bizimki de bazen diyor agu diye ama sanki bilincli demiyor ses cikartir gibi diyor

Kızlar dün aksam kızım ağlama krizindeydi. Boyle bir ağlama yok susturamadim eşimi çağırdım geldi o da susturamadi hastaneye gidecektik az kaldı cok zor bir aksamdi korkuyorum bu aksamda oyle olacak diye
Canim oyle ağlayınca önce aç olmadığına emin ol. Sonra yarım kundak yap. Karin üstü veya yan yatırıyorsun ağlama sesinden biraz daha yüksek sissssst diyorsun. Bir yandan fon sesi aç youtube üzerinden. Bir de hızlıca sallayın. Boynunu destekle aşağı yukarı hızlı hızlı salla. Sakinleşince de emzik ver ya da emzir. Biz öyle yapıyoruz.

Canım dün dediklerini yaptik ama susuyor sakinlesiyor bir sure sonra tekrardan basliyor. Düşün uyudu supurge sesi açmıştık. Video bitince aninda uyanip aglamaya başladı. Yani kundak sallama sissst sesi hic fayda etmedi anlamadim ilk defa böyle oldu bi de aglayinca memeyi de almiyor

Kuzum senin olculer kac çıkmisti yazabilirmisin

kızlar benim ortanca çok fena.
dün küçüğe kafa attı. az önce arkamı dönmemle küçüğü koltuktan aşağı attı. ben de onu odasına gönderdim. üçü birden ağladı. başım şişti.

canım zaten kendi yumruğu kadar midesi var. fazla besin alınca hazım sorunu yaşıyor. o da yeşil, mukuslu, kanlı kakaya sebep oluyor.
kendini düşün, acıkmadan yarım saatte bir tıka basa yersen nasıl olur?

Kızlar 3. Ay kontrolünden geldik, yarın kızım 3. Ayını dolduruyor. Kilosu 6.200 boyu 63 cm. Gelişimi iyi dedi,yalnız şöyle bir sorun sorun barksızım ilk ay 1300 2. Ay 1000 bu ay 800 gr almış, totalde bir sıkıntı yok. Ayın 12 sinde hasta olduğumuz için gitmiştik o zman 480 gr almıştı bu 18 günde ise 320 gr almış yani sütüm azalalmaya başlamış galiba, doktor hemen tedbir almamak söyledi,bu durumu farketmiştim aslında ama yine de Bebek doyuyor diye düşünüyordum, son Zaman'larda mememden ağlayarak ayrılıyordu bende kaldırıyor gazını çıkarıyordum yani kaldırmam için ağladığını zannediyordum,gerçekten çok üzüldüm,kilosunun miktarı önemli değil ama aç kaldığının düşüncesi beni çok üzdü,eve geldim bulgur yaptım hemen soğusun yicem başka önerisi olan var mı?
Bu arada rota aşını yaptırdık bugün bi sıkıntı yok uyuyor ben de yan etkisi var mı yok mu sormayı unuttum.
Bizim kız agulara 2. Ay başladı hatta şimdi taklit bile ediyor, bir de resmen televizyona bakıyor özellikle futbol maçına ben de bu durumdan hoşnut değilim açıkcası dikkatini dağıtmak için herşeyi yapıyorum biliyorum tv zararlı ama acaba hiç mi tv yi açmasam yoksa günde 10 15 dk sıkıntı yaratmaz mı?

Aman canım sakın izletme beyin gelişimi için çok zararlı. Pedagoglar 2 yaşına kadar hayır diyor.
Süt konusu beni de endiselendiriyor azalacak diye. Bakalim 3 ayı dolunca kaç kg olacak?
B Began Allah kolayliklar versin canım ya, zor valla işin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…