2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aaaaa super buyuk mu gezme sansin oldumu, bir ara capitola geleyim ben

ay canim benimmmmm bu cok zor bir durum yaaa, allah kolaylik versin,hepsinin arasinda 1.5 yas vardi sanirim dimi

canım zaten kendi yumruğu kadar midesi var. fazla besin alınca hazım sorunu yaşıyor. o da yeşil, mukuslu, kanlı kakaya sebep oluyor.
kendini düşün, acıkmadan yarım saatte bir tıka basa yersen nasıl olur?

Valla kulağa güzel geliyor şuan çok açiimmm

Bu sut diyeti de ne zor ismis arkadaş her şeyin içine katmislar şimdiden 2 kg vermisim

Öğretmen arkadaşlar ben ağustos sonu doğum yaptım,doktorum 37.haftaya kadar çalışır raporu verdi,5 haftayı da sona ekleyecek şekilde doğum sonrası rapor yazdı. Okula verdim raporu,müdür kabul etti, mebbise işlemişler fakat ilçe milli eğitim müdürlüğü onaylamamış daha. Beş haftanın eklenmesini kabul etmezlerse bu hafta başlamam gerek ama ne okuldan ne de ilçeden bir yazı uyarı ses yok. Müdürüm sorun yok dedi.Sizin mazeret izinleriniz mebbiste onaylanmış görünüyor mu? Ne yapsam bilemiyorum,onaylamakta geç kaldılarsa bana da başla kabul etmiyoruz derler mi?Yada daha da gecikirlerse geriye dönük sorun çıkarırlarmı. Var m bilgisi olan?Sizin rapor s üreci nasıl işledi?Okul mu yürütüyor işi yoksa siz mi yaptınız.Cevap verirseniz teşekkür ederim.

Arkadaslar ya kizim su gibi kustu yani normalde beuaz olur ya bildiginiz su gibiydi ilk defa oyle gordum normalmi ki ya niye oyle olurki

Kulak ağrısı falan olmasın? Sakinleşince tekrar aglamamali.
Ayy Allah kolaylık versin canım. Çok zor.

Bence kilo alımı yavaşlıyor ondan kaynaklıdır cnm önümüzdeki ay da az alıcak bence önümüzdeki Ay'ı da bi Gör anlarsın

Ben aldım canım. Ama bitmeden önceki gün. Riske atmadım.

2 aylik aşısini yeni mi yaptirdiniz canım

Hic izletme canim sakin. Tv de goruntuler hizli aktigi icin algilalarinda problem yarstiyomus allah korusun otizm,hiperaktiflik gibi seylere neden.olabilir. ekran bagimliligi icin cooookkk erken ilerde nasilsa basindan kalkmicak bakmasin 1 yil.

Sut icin ben dereotu yiyorum, bol su 4 lt ye yakin. Meyve yiyorum karbonhidrat olarak.bol protein. Arada kelle paca. Rezene,anason,arpa,isirgan cay karisimi iciyorum birde

nazeninim gayet iyi kilo alımı. Neden sütüm az diye düşünüyorsun? Artık kilo alımları azalacak. Dogumdan itibaren yazar mısın kilo alımını?

Tv için de sadece o uyurken açın. Çok zararlı arkadaşımın çocuğu çok tv izlemekten sonradan otistik oldu. Şimdi tedavi altına alındı. Zihinleri çok taze tv onlar için çok fazla uyarıcı. 2 sene tv olmamalı. Yarın eyvah demekten iyidir dikkat etmek.

canım zaten kendi yumruğu kadar midesi var. fazla besin alınca hazım sorunu yaşıyor. o da yeşil, mukuslu, kanlı kakaya sebep oluyor.
kendini düşün, acıkmadan yarım saatte bir tıka basa yersen nasıl olur?
Bizimkinin de memede uyuması problem doyuruyorm 1 saat en fazla 1 buçuk saat sonra uykusu geliyor boş memeyi veriyorum bu sefer ama yine de yiyor . bugün gündüz tam 6 defa kaka yaptı hiç uyumadı. uyutup koyuyorum uyanmış bi bakıyorum kaka yapmış kakasına bi problem yok görüntüde ama çok yiyor . bu ay 2 kiloya yakın aldı. hergün emzik teklif ediyorum istemiyor. her türlü vermeyi denedim ama yok. vazgeçmiş değilim hala.

Aynen ilk iki ay bende nasılsa bakmıyor diye tv açıyordum ama şimdi bir kaç haftadır o uyanıkken hep kapalı bakıyor çünkü . uyurken ses olsun diye açıp salonda uyutuyordum onu da yapmıyorum artık ama yine ses olsun diye uyurken açsam zararı olur mu yanında yoksa sessizliğe alışacak evde radyo fln da yok ki açayım.

Ben de 37.haftaya kadar çalışır almıştım. Sadece 5 gün seminere denk geldi.Onu eklediler gerisi yandı canım. Zaten yönetmelik açık fiilen çalışmadığımız için eklenmiyor.En başta okul eklemiyor zaten .
Ilerde geçmişe dönük sorun olur mu bilmem ama dikkatli ol bu aralar o halden dolayı açık arıyorlar zaten.

Yaaaa .... aman allah korusun.cokmu kiskaniuor
normal düzeyde sanıyordum ama değilmiş.
ay canim benimmmmm bu cok zor bir durum yaaa, allah kolaylik versin,hepsinin arasinda 1.5 yas vardi sanirim dimi
amin canım. 18 ve 22 ay var.

Kulak ağrısı falan olmasın? Sakinleşince tekrar aglamamali.

Ayy Allah kolaylık versin canım. Çok zor.
amin canım. en zor zamanlar.

benim kızların hiçbiri emzik almadı. fazla emdikleri için kusuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…