- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Aaaaa super buyuk mu gezme sansin oldumu, bir ara capitola geleyim benBizim ev Burhaniye de evden çıktığım an köprü trafiğindeyim başka yollar var ama oralar da hep tıkalı etrafta. En yakın capitole bile giderken ağlıyor arka koltukta. biraz büyüsün gezeriz nasılsa :)
Bu arada Burcu cum capitol de h&m açıldı biliyor musun
ay canim benimmmmm bu cok zor bir durum yaaa, allah kolaylik versin,hepsinin arasinda 1.5 yas vardi sanirim dimikızlar benim ortanca çok fena.
dün küçüğe kafa attı. az önce arkamı dönmemle küçüğü koltuktan aşağı attı. ben de onu odasına gönderdim. üçü birden ağladı. başım şişti.
canım zaten kendi yumruğu kadar midesi var. fazla besin alınca hazım sorunu yaşıyor. o da yeşil, mukuslu, kanlı kakaya sebep oluyor.
kendini düşün, acıkmadan yarım saatte bir tıka basa yersen nasıl olur?
Kuzum senin olculer kac çıkmisti yazabilirmisin
Evet büyük çok güzel :)Aaaaa super buyuk mu gezme sansin oldumu, bir ara capitola geleyim ben
Kulak ağrısı falan olmasın? Sakinleşince tekrar aglamamali.Canım dün dediklerini yaptik ama susuyor sakinlesiyor bir sure sonra tekrardan basliyor. Düşün uyudu supurge sesi açmıştık. Video bitince aninda uyanip aglamaya başladı. Yani kundak sallama sissst sesi hic fayda etmedi anlamadim ilk defa böyle oldubi de aglayinca memeyi de almiyor
Ayy Allah kolaylık versin canım. Çok zor.kızlar benim ortanca çok fena.
dün küçüğe kafa attı. az önce arkamı dönmemle küçüğü koltuktan aşağı attı. ben de onu odasına gönderdim. üçü birden ağladı. başım şişti.
Bence kilo alımı yavaşlıyor ondan kaynaklıdır cnm önümüzdeki ay da az alıcak bence önümüzdeki Ay'ı da bi Gör anlarsınKızlar 3. Ay kontrolünden geldik, yarın kızım 3. Ayını dolduruyor. Kilosu 6.200 boyu 63 cm. Gelişimi iyi dedi,yalnız şöyle bir sorun sorun barksızım ilk ay 1300 2. Ay 1000 bu ay 800 gr almış, totalde bir sıkıntı yok. Ayın 12 sinde hasta olduğumuz için gitmiştik o zman 480 gr almıştı bu 18 günde ise 320 gr almış yani sütüm azalalmaya başlamış galiba, doktor hemen tedbir almamak söyledi,bu durumu farketmiştim aslında ama yine de Bebek doyuyor diye düşünüyordum, son Zaman'larda mememden ağlayarak ayrılıyordu bende kaldırıyor gazını çıkarıyordum yani kaldırmam için ağladığını zannediyordum,gerçekten çok üzüldüm,kilosunun miktarı önemli değil ama aç kaldığının düşüncesi beni çok üzdü,eve geldim bulgur yaptım hemen soğusun yicem başka önerisi olan var mı?
Bu arada rota aşını yaptırdık bugün bi sıkıntı yok uyuyor ben de yan etkisi var mı yok mu sormayı unuttum.
Bizim kız agulara 2. Ay başladı hatta şimdi taklit bile ediyor, bir de resmen televizyona bakıyor özellikle futbol maçına ben de bu durumdan hoşnut değilim açıkcası dikkatini dağıtmak için herşeyi yapıyorum biliyorum tv zararlı ama acaba hiç mi tv yi açmasam yoksa günde 10 15 dk sıkıntı yaratmaz mı?
Ben aldım canım. Ama bitmeden önceki gün. Riske atmadım.Devlet memurları rapor kullanan oldu mu?
1 hafta rapor kullanmam gerekecek, doğum doktorum verecekti ama şimdi ohal dönemi ne yapıyorlar?
O gün giderim vermez, bir haftalık mazereti de o gün onaylatamam herhalde, ortada kalırım.
2 aylik aşısini yeni mi yaptirdiniz canımCanım dün dediklerini yaptik ama susuyor sakinlesiyor bir sure sonra tekrardan basliyor. Düşün uyudu supurge sesi açmıştık. Video bitince aninda uyanip aglamaya başladı. Yani kundak sallama sissst sesi hic fayda etmedi anlamadim ilk defa böyle oldubi de aglayinca memeyi de almiyor
Hic izletme canim sakin. Tv de goruntuler hizli aktigi icin algilalarinda problem yarstiyomus allah korusun otizm,hiperaktiflik gibi seylere neden.olabilir. ekran bagimliligi icin cooookkk erken ilerde nasilsa basindan kalkmicak bakmasin 1 yil.Kızlar 3. Ay kontrolünden geldik, yarın kızım 3. Ayını dolduruyor. Kilosu 6.200 boyu 63 cm. Gelişimi iyi dedi,yalnız şöyle bir sorun sorun barksızım ilk ay 1300 2. Ay 1000 bu ay 800 gr almış, totalde bir sıkıntı yok. Ayın 12 sinde hasta olduğumuz için gitmiştik o zman 480 gr almıştı bu 18 günde ise 320 gr almış yani sütüm azalalmaya başlamış galiba, doktor hemen tedbir almamak söyledi,bu durumu farketmiştim aslında ama yine de Bebek doyuyor diye düşünüyordum, son Zaman'larda mememden ağlayarak ayrılıyordu bende kaldırıyor gazını çıkarıyordum yani kaldırmam için ağladığını zannediyordum,gerçekten çok üzüldüm,kilosunun miktarı önemli değil ama aç kaldığının düşüncesi beni çok üzdü,eve geldim bulgur yaptım hemen soğusun yicem başka önerisi olan var mı?
Bu arada rota aşını yaptırdık bugün bi sıkıntı yok uyuyor ben de yan etkisi var mı yok mu sormayı unuttum.
Bizim kız agulara 2. Ay başladı hatta şimdi taklit bile ediyor, bir de resmen televizyona bakıyor özellikle futbol maçına ben de bu durumdan hoşnut değilim açıkcası dikkatini dağıtmak için herşeyi yapıyorum biliyorum tv zararlı ama acaba hiç mi tv yi açmasam yoksa günde 10 15 dk sıkıntı yaratmaz mı?
Bizimkinin de memede uyuması problem doyuruyorm 1 saat en fazla 1 buçuk saat sonra uykusu geliyor boş memeyi veriyorum bu sefer ama yine de yiyor . bugün gündüz tam 6 defa kaka yaptı hiç uyumadı. uyutup koyuyorum uyanmış bi bakıyorum kaka yapmış kakasına bi problem yok görüntüde ama çok yiyor . bu ay 2 kiloya yakın aldı. hergün emzik teklif ediyorum istemiyor. her türlü vermeyi denedim ama yok. vazgeçmiş değilim hala.canım zaten kendi yumruğu kadar midesi var. fazla besin alınca hazım sorunu yaşıyor. o da yeşil, mukuslu, kanlı kakaya sebep oluyor.
kendini düşün, acıkmadan yarım saatte bir tıka basa yersen nasıl olur?
Kulak ağrısı falan olmasın? Sakinleşince tekrar aglamamali.
Ayy Allah kolaylık versin canım. Çok zor.
Aynen ilk iki ay bende nasılsa bakmıyor diye tv açıyordum ama şimdi bir kaç haftadır o uyanıkken hep kapalı bakıyor çünkü . uyurken ses olsun diye açıp salonda uyutuyordum onu da yapmıyorum artık ama yine ses olsun diye uyurken açsam zararı olur mu yanında yoksa sessizliğe alışacak evde radyo fln da yok ki açayım.Tv için de sadece o uyurken açın. Çok zararlı arkadaşımın çocuğu çok tv izlemekten sonradan otistik oldu. Şimdi tedavi altına alındı. Zihinleri çok taze tv onlar için çok fazla uyarıcı. 2 sene tv olmamalı. Yarın eyvah demekten iyidir dikkat etmek.
Ben de 37.haftaya kadar çalışır almıştım. Sadece 5 gün seminere denk geldi.Onu eklediler gerisi yandı canım. Zaten yönetmelik açık fiilen çalışmadığımız için eklenmiyor.En başta okul eklemiyor zaten .Öğretmen arkadaşlar ben ağustos sonu doğum yaptım,doktorum 37.haftaya kadar çalışır raporu verdi,5 haftayı da sona ekleyecek şekilde doğum sonrası rapor yazdı. Okula verdim raporu,müdür kabul etti, mebbise işlemişler fakat ilçe milli eğitim müdürlüğü onaylamamış daha. Beş haftanın eklenmesini kabul etmezlerse bu hafta başlamam gerek ama ne okuldan ne de ilçeden bir yazı uyarı ses yok. Müdürüm sorun yok dedi.Sizin mazeret izinleriniz mebbiste onaylanmış görünüyor mu? Ne yapsam bilemiyorum,onaylamakta geç kaldılarsa bana da başla kabul etmiyoruz derler mi?Yada daha da gecikirlerse geriye dönük sorun çıkarırlarmı. Var m bilgisi olan?Sizin rapor s üreci nasıl işledi?Okul mu yürütüyor işi yoksa siz mi yaptınız.Cevap verirseniz teşekkür ederim.
normal düzeyde sanıyordum ama değilmiş.Yaaaa .... aman allah korusun.cokmu kiskaniuor
amin canım. 18 ve 22 ay var.ay canim benimmmmm bu cok zor bir durum yaaa, allah kolaylik versin,hepsinin arasinda 1.5 yas vardi sanirim dimi
amin canım. en zor zamanlar.Kulak ağrısı falan olmasın? Sakinleşince tekrar aglamamali.
Ayy Allah kolaylık versin canım. Çok zor.
benim kızların hiçbiri emzik almadı. fazla emdikleri için kusuyorlar.Bizimkinin de memede uyuması problem doyuruyorm 1 saat en fazla 1 buçuk saat sonra uykusu geliyor boş memeyi veriyorum bu sefer ama yine de yiyor . bugün gündüz tam 6 defa kaka yaptı hiç uyumadı. uyutup koyuyorum uyanmış bi bakıyorum kaka yapmış kakasına bi problem yok görüntüde ama çok yiyor . bu ay 2 kiloya yakın aldı. hergün emzik teklif ediyorum istemiyor. her türlü vermeyi denedim ama yok. vazgeçmiş değilim hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?