- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 35
2 aylik aşısini yeni mi yaptirdiniz canım
normal düzeyde sanıyordum ama değilmiş.
amin canım. 18 ve 22 ay var.
amin canım. en zor zamanlar.
benim kızların hiçbiri emzik almadı. fazla emdikleri için kusuyorlar.
İi olmuş canm zeynepde ii dr herkes cok memnun ondan daKuzum enesinde kalcada problem vardi yanlis hatirlamiyorsam dr ne dedi sana ortopediste goturdunmu sen naptin bu arada aydin bey cumartesi.yokmus isi cikmis zeynepe verdiler randevu
İi olmuş canm zeynepde ii dr herkes cok memnun ondan da
Bn daha götürmedim canım bide koruda çekilsin bakalım haftaya götürcem inşallah düzelmiştir :/
Ayy canım dikkat et yanlız bırakma onlarda küçük sonuçta kiskaniyolardir gözünü ayırma üstlerindenkızlar benim ortanca çok fena.
dün küçüğe kafa attı. az önce arkamı dönmemle küçüğü koltuktan aşağı attı. ben de onu odasına gönderdim. üçü birden ağladı. başım şişti.
Aynı durumdayım canm dünden beri eenes gazdan ağlıyor gece full emzirdim sabaha kadar uyuyamadık gündüzde uyku yom haliyle memeler boş gibi ama emiyo yani süt var şimdide uyutana kadar canım cıktı bakalım kaç dk sonra uyancaaakkk :///Günaydın kızlar gece hiç uyuyamadik oğlumun gaz sancisi vardı yine kaç gündür iyiydi diye seviniyordum ben de. dünden beri goguslerim bomboş çocuk boş memeyi emdiği için gaz yapıyor sanırım ne yapsam ne yesem süt için
yok çok şükür. iyi görünüyor.Cnm Allah kolaylik versin senin isin daha zor yabisey olmadi insallah minige
sağol canım. muhtemelen kucağına almaya çalıştı. görmedim düşme anını. amin.
hep bir aradayız ama bir anlık işte. arkamı dönmemle kuzum yere indi.Ayy canım dikkat et yanlız bırakma onlarda küçük sonuçta kiskaniyolardir gözünü ayırma üstlerinden
Tatlım 2 aylıkken cekildii simetriye hiç bakmadım eşit mi olcak boğumlarr?? Sol da sıkıntı var 59 cıktı tip 2a hala gelişmekte demekmiş zaten inş oturmuştr tam olarakk sağol canmmNe kadarlikken cekildiniz usg değer kaç çıktı. Aslında üc ay bitiminde normale dönüyormuş çoğunluğu
Bacak bogumlarinda smetri var mı ay inşallah düzelmiştir hepimizin
Telefondan aç canım radyo. Karnaval uygulaması varAynen ilk iki ay bende nasılsa bakmıyor diye tv açıyordum ama şimdi bir kaç haftadır o uyanıkken hep kapalı bakıyor çünkü . uyurken ses olsun diye açıp salonda uyutuyordum onu da yapmıyorum artık ama yine ses olsun diye uyurken açsam zararı olur mu yanında yoksa sessizliğe alışacak evde radyo fln da yok ki açayım.
Ahh yavrum benim kiyamam ya gerçi senin ötekilerden küçük onlarda kiyilmaz ama napcan öteki daha bebek yavrumhep bir aradayız ama bir anlık işte. arkamı dönmemle kuzum yere indi.
Ayyy cok gecmiş olsun canmmm Allah korumuşşhep bir aradayız ama bir anlık işte. arkamı dönmemle kuzum yere indi.
çok kızdım o anda. sonra boynunu büküp sarılmak istedi mahcup yavrum. kıyılmıyor ki hiçbirine.Ahh yavrum benim kiyamam ya gerçi senin ötekilerden küçük onlarda kiyilmaz ama napcan öteki daha bebek yavrum
sağol canım. amin.Ayyy cok gecmiş olsun canmmm Allah korumuşş(
hayalimsin1 vanm cok geçmişmoşsun me durumda nevşincikk
Canım iyi ki yazdın yükledim hemen yarın gündüz kullanayım hem ben de müzik dinlerim :)Telefondan aç canım radyo. Karnaval uygulaması var
Uyurken ben fön sesi açıyorum.
Telefondan aç canım radyo. Karnaval uygulaması var
Uyurken ben fön sesi açıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?