2 aylik aşı yapildikdan 2 gun sonra bizde de aglama krizi olmustu. Hic birsekilde meme aglmiyor sakinlemiyor 1 saat agladi oyle. Sonra zor sakinleyip uyuttum. Doktora anlattigimda bogmaca aşının yan etkisini yasamisiniz sknti yok demisti. Sizinde öyle olmus olabilirCuma gunu yaptirdik canim
Allaha sukur allah bagıslasın kuzularımızııı
Tesekkurler teyzesı
Grubun cok faydası var 3 kg ya yakın verdımm
Doğduğunda 3.190 dı, sarılık döneminde 3040 a kadar düştü.1 ay sonra 4305 2. Ay 5415 6200 ama bunun 500 gr nını ilk 12 günde almış, yaklaşık 1 haftalık benim de 2 haftalık hastalık dönemimiz oldu. Doktor totalde iyi olduğunu ama azalan eprise seyrettiği için önlem almamız gerektiğini söyledi. Yedekte mutlaka 4 5 tane sütüm olurdu, bazen babaannesi ya da anneannesine bırakır işlerimi yapardım, sütümü sağar yerine koyardım ama dün emzirdikten sonra 5 saat içinde 130 cc sağdım ve öyle farkettim, bi de dediğim gibi bi süredir memeyi ağlayarak bırakıyor vermek istediğimde almıyordu, ben de doyduğunu düşündüğümden gazını çıkarıyordum ama emzik verdiğimde şapır şupur çekiyor, acaba emziği çekerken açlıktan mı çekiyor? Ya da daha çok eşim gibi boya mı veriyor, eşim bebekken çok zayıf ama çok uzunmuş , gerçi şimdi enden boydan kapı gibinazeninim gayet iyi kilo alımı. Neden sütüm az diye düşünüyorsun? Artık kilo alımları azalacak. Dogumdan itibaren yazar mısın kilo alımını?
Sağol Can'ım. Verdim ben de. Bakalım işe yarayacak mıBen kullanıyorum cnm memnunum yoğun gaz sancılarımız olmuyo çok şükür ama tabiki gazı olup agladıgı oluyo arada ama çok değil
Kızlar kızım hala kaka yapmadı fitiş falan kullananınız var mı bugün 4. Gün? Acil yazın ya kızım susmuyor.
Renk ayrımı yapmaz cnm muhtemelen mavileride verebiliriz bence adresi özelden bana atabilirsen 0-3 aylıklarımı ona gönderirim 3-6 aylık almaya başlıcam artıkKizlar emzik alan meme reddi yapar diyorlardi facede takip ettigim bir sayfada. Benim oglan sag memeyi reddediyo. Cok dolu olmadigi surece cekmiyo. Sol memeyi bos olsada cekiyo.
Bende sag memeyi verirken geze geze veriyorum anca oyle tutuyo etrafa baka baka. Yoksa kavga halinde.
Yasayan var mi boyle bi durumu ?
Persembe asi ve kontrol var. Bakalim kac kg olduk boy kac bas cevresi kac ?
Yuzu coktu gibi geliyo bana ama hayirlisi bakalim. Tekrar mamaya donmek istemiyorum. Hem masraf hem gaz cok yapiyo. Her acidan da dusunmem lazim yani tek maasla ev geciniyo sonucta.
Ha kizlar aklimdayken soyleyeyim.
Bizim burda gariban bi kiz var hamile 8 aylik dogurdu dogurucak. Cocugun tek bi kiyafeti bile yok. Alamamis bi besik alabilmisler kiytirik. Ben Mehmet Ali'nin unisex kiyfetlerini ayirdimda malum benimki erkek, kizin doguracagi kiz bebek. Sizlerde atmayip verecekleriniz olursa yenidogan bebeginize olmayan hayir icin bana ulasin. Bi kargo ile halledebiliriz. Ulastiririm yani ben.
Battaniye filan da vericem hani ama benimkiler mavi mavi :)
Allah yardim edene, yardim eder.
Cnm cidden çocuk gazdan ve kakadan dolayı zorlanıyorsa hiç Düşünme yarım fitil ver ben bi ara çok zorda kaldığımda verdim sürekli vermiyoruz ya sonuçta bişey olmazKızlar kızım hala kaka yapmadı fitiş falan kullananınız var mı bugün 4. Gün? Acil yazın ya kızım susmuyor.
Geçmiş olsun. Biz de gece boyunca hiç uyumayıp ağladığı için sabah 5.30 da gittik dr a. Gazı çok tu. Ikınıp duruyodu.yeni de tahliller yaptırmıştık bişey çıkmadı. Dr Nurse Harvey's yazdı. Bir bütün paranox fitil attı. Fitilden sonra çok rahatladı hemen uyuyuverdi yavrucak. Ben de yarım atmıştım ama işe yaramamıştı. Bu gün kaç kez ayıptır söylemesi yoğun kıvamlı ve sümüklü kaka yaptı. Ikınması var ama en azında sancısı yok ve uyuyor. Dr una da danışarak bir fitil atmanda yarar olabilir. Ama dr a da bi götür derim ben. Umarım çabucak iyileşir bebeğinKızlar kızım hala kaka yapmadı fitiş falan kullananınız var mı bugün 4. Gün? Acil yazın ya kızım susmuyor.
Benim kızım mama yediği için manasının içine 1 cay kaşığı zeytinyağ katıyorum ozaman akşamına yapıyı doktor demişti öyle yapiyom 4 gün yapmayincaKızlar kızım hala kaka yapmadı fitiş falan kullananınız var mı bugün 4. Gün? Acil yazın ya kızım susmuyor.
Zeytinyağı yedirdim olmadı cıkmadıBenim kızım mama yediği için manasının içine 1 cay kaşığı zeytinyağ katıyorum ozaman akşamına yapıyı doktor demişti öyle yapiyom 4 gün yapmayinca
Sagol canım yarında yapmazsa gideceğimGeçmiş olsun. Biz de gece boyunca hiç uyumayıp ağladığı için sabah 5.30 da gittik dr a. Gazı çok tu. Ikınıp duruyodu.yeni de tahliller yaptırmıştık bişey çıkmadı. Dr Nurse Harvey's yazdı. Bir bütün paranox fitil attı. Fitilden sonra çok rahatladı hemen uyuyuverdi yavrucak. Ben de yarım atmıştım ama işe yaramamıştı. Bu gün kaç kez ayıptır söylemesi yoğun kıvamlı ve sümüklü kaka yaptı. Ikınması var ama en azında sancısı yok ve uyuyor. Dr una da danışarak bir fitil atmanda yarar olabilir. Ama dr a da bi götür derim ben. Umarım çabucak iyileşir bebeğin
Rotanın yan etkisi mi bu ? Allahım kusması çok zor çok acil şifalar diliyorumKizlar dun rota asisini yaptirmistim butun gun kakasi yesildi ve bolca kustu. Cok sukur ki bgn kaka rengi normale dondu ama hala daha kusmasi devam ediyor umarim bi an once biter ne onluk kaldi ne badi esimi ebebeke yolliycam birazdan o derece
Bende aynisi olsu gecen gun,cok sinirlendim sen sadece donorsun aliyorim cocugu gidiyorum dedim. Sonradan pisman oldum ama is isten gecti,1 hafta darginlik gutti banaAyyy uzun zaman sonra esime sinir oldum bide sindirimde oturdum kızımın karşısında hıçkıra hıçkıra ağladım. Herlafida saydim ama yaa adama bak hastaymis heeyani dokuliyomis iki dakika bak dedim çocuğa sanki al sabahtan aksama kadar bak dedim yok ben dusuncesizmisim bencilmişim hastaymista çocuğa bak diyormusum ulan ben bütün gün gece gündüz bakıyorum da hasta halimle sesim cikmiuo gece gece bütün. Sinirlerin tavan yaptii odunnn neolcak
Meme ucunu ayrıca aldım canım, ikili olarak e bebekten240ın ucu no 2 ama 1 nosu varmı nerden aldın bende öyle düşünüyorum
Tesekkurler teyzesı
Grubun cok faydası var 3 kg ya yakın verdımm
Canim cok geçmiş olsun. Umarım çabuk iyi olur kuzu.
Çok gecmiş olsun 3 günde bir Ateş'lenmesi tuhaf doktoru çağırdın mı tatlım Allah şifa versin kuzuya
Neden ateşleniyo ki cnm hasta mı
hayalimsin1 ateşi kaç derece oluyor? ekstra belirtiler var mı? dr ne diyor?
çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
hayalimsin1 cok gecmis olsun insallah bir sikinti yoktur. Cok soguk diye mi cok hasta oluyor acaba..
hayalimsin1 cnm geçmiş olsun insallah iyidir kuzucuk
Ayyy cok gecmiş olsun canmmm Allah korumuşş(
hayalimsin1 vanm cok geçmişmoşsun me durumda nevşincikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?