2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cuma gunu yaptirdik canim
2 aylik aşı yapildikdan 2 gun sonra bizde de aglama krizi olmustu. Hic birsekilde meme aglmiyor sakinlemiyor 1 saat agladi oyle. Sonra zor sakinleyip uyuttum. Doktora anlattigimda bogmaca aşının yan etkisini yasamisiniz sknti yok demisti. Sizinde öyle olmus olabilir

Kızlar nasılsınız? Havalar fena halde soğudu..hastalıksız kazasız belasız şu soğuk zamanları atlatalım inşallah.
Ben çok uğrayamıyorum çocuklar yatınca bende hemen yatıyorum yatmasam bile oturduğum yerde sızıyorum şuanda bile gözlerimi zor açık tutuyorum. Büyük oğlum artık beni aşırı derecede yoruyor. Hergün değişik bi sabır sınavından geçiyorum..Allah'ım sen yardımcımız ol! Küçük iyice hareketlendi ve agular gülücükler offf offf bi sevimli tavşancık sormayın
hayalimsin1 canım geçmişler olsun. Dr götürdün mü? Neyi var?@grill ah canım benim çok çok geçmişler olsun. Çok çocuk çok zorluk! Seninki über zorluk! 2 si bebek!!! Allah yar ve yardımcın olsun. Benim oğlan da güya sevecem ayağına ikide bir kucağına alıyor bi tarafına zarar verecek diye korkuyorum gerçi seviyorum derken bile bi taraflarını sıkıyor cimcikliyor falan..hiç bir şey yapamazsa üzerine yastık koyuyor ya da battaniyeyle komple örtüyor hayırlısıyla bi büyüseler...

nazeninim gayet iyi kilo alımı. Neden sütüm az diye düşünüyorsun? Artık kilo alımları azalacak. Dogumdan itibaren yazar mısın kilo alımını?
Doğduğunda 3.190 dı, sarılık döneminde 3040 a kadar düştü.1 ay sonra 4305 2. Ay 5415 6200 ama bunun 500 gr nını ilk 12 günde almış, yaklaşık 1 haftalık benim de 2 haftalık hastalık dönemimiz oldu. Doktor totalde iyi olduğunu ama azalan eprise seyrettiği için önlem almamız gerektiğini söyledi. Yedekte mutlaka 4 5 tane sütüm olurdu, bazen babaannesi ya da anneannesine bırakır işlerimi yapardım, sütümü sağar yerine koyardım ama dün emzirdikten sonra 5 saat içinde 130 cc sağdım ve öyle farkettim, bi de dediğim gibi bi süredir memeyi ağlayarak bırakıyor vermek istediğimde almıyordu, ben de doyduğunu düşündüğümden gazını çıkarıyordum ama emzik verdiğimde şapır şupur çekiyor, acaba emziği çekerken açlıktan mı çekiyor? Ya da daha çok eşim gibi boya mı veriyor, eşim bebekken çok zayıf ama çok uzunmuş , gerçi şimdi enden boydan kapı gibi tv konusuna gelince beslediğim zman farkediyorum kafasını yatarken tv ye taraf dönüyor ve konuşmaya başlatır hanfendi, ben geçiyor tv nin karşına benimle iletişim kurmasını sağlıyorum ya da ana kucağına yatıyorum tv ye sırtı dönük şekilde, ben tv yi kapatırım sıkıntı değil tabi ki ama çalışmaya başlayınca kayınvalidem bakacak ve onlarda tv açık hep, onu da düşünüp dert yapıyorum çünkü benim kardeşim otistik otizm genetik bir hastalık ve erkeklerde daha çok görülüyor, ama otizm genleri babadan geçiyor, bunlara göre kızımın riski daha az ama bu korku ben de çok var hatta annem sende de 1 2 yaşlarında belirtileri vardı ama kalabalık ortamda olduğumuz için o dönemde içe kapanıklığım olmamış , rakamlarla aram çok iyi olduğundan o tarafa doğru yönlendirmişler beni.
Bilmiyorum çok düşünmeye başladım galiba kafamda bir sürü deli sorular

Kızlar kızım hala kaka yapmadı fitiş falan kullananınız var mı bugün 4. Gün? Acil yazın ya kızım susmuyor.

Canim karnina asiti alinmis zeytinyagi ile masaj yaptin mi saat yonunde cok bastirmadan yapacaksin belki işe yarar. Benim kiz da hergun yapmiyor 2-3 gune bir ama fitil kullanmadim hiç.

Renk ayrımı yapmaz cnm muhtemelen mavileride verebiliriz bence adresi özelden bana atabilirsen 0-3 aylıklarımı ona gönderirim 3-6 aylık almaya başlıcam artık

Kızlar kızım hala kaka yapmadı fitiş falan kullananınız var mı bugün 4. Gün? Acil yazın ya kızım susmuyor.
Cnm cidden çocuk gazdan ve kakadan dolayı zorlanıyorsa hiç Düşünme yarım fitil ver ben bi ara çok zorda kaldığımda verdim sürekli vermiyoruz ya sonuçta bişey olmaz

Geçmiş olsun. Biz de gece boyunca hiç uyumayıp ağladığı için sabah 5.30 da gittik dr a. Gazı çok tu. Ikınıp duruyodu.yeni de tahliller yaptırmıştık bişey çıkmadı. Dr Nurse Harvey's yazdı. Bir bütün paranox fitil attı. Fitilden sonra çok rahatladı hemen uyuyuverdi yavrucak. Ben de yarım atmıştım ama işe yaramamıştı. Bu gün kaç kez ayıptır söylemesi yoğun kıvamlı ve sümüklü kaka yaptı. Ikınması var ama en azında sancısı yok ve uyuyor. Dr una da danışarak bir fitil atmanda yarar olabilir. Ama dr a da bi götür derim ben. Umarım çabucak iyileşir bebeğin

Benim kızım mama yediği için manasının içine 1 cay kaşığı zeytinyağ katıyorum ozaman akşamına yapıyı doktor demişti öyle yapiyom 4 gün yapmayinca

Ayyy uzun zaman sonra esime sinir oldum bide sindirimde oturdum kızımın karşısında hıçkıra hıçkıra ağladım. Herlafida saydim ama yaa adama bak hastaymis heeyani dokuliyomis iki dakika bak dedim çocuğa sanki al sabahtan aksama kadar bak dedim yok ben dusuncesizmisim bencilmişim hastaymista çocuğa bak diyormusum ulan ben bütün gün gece gündüz bakıyorum da hasta halimle sesim cikmiuo gece gece bütün. Sinirlerin tavan yaptii odunnn neolcak

Sagol canım yarında yapmazsa gideceğim

Kizlar dun rota asisini yaptirmistim butun gun kakasi yesildi ve bolca kustu. Cok sukur ki bgn kaka rengi normale dondu ama hala daha kusmasi devam ediyor umarim bi an once biter ne onluk kaldi ne badi esimi ebebeke yolliycam birazdan o derece
Rotanın yan etkisi mi bu ? Allahım kusması çok zor çok acil şifalar diliyorum

Bende aynisi olsu gecen gun,cok sinirlendim sen sadece donorsun aliyorim cocugu gidiyorum dedim. Sonradan pisman oldum ama is isten gecti,1 hafta darginlik gutti bana

Iyi geceler kizlar
bebeğim iki gündür resmen beslenmek istemiyor sadece uykuya daldikktan bes dakika sonra biberonu ağzina verdigimde içiyor.yani ayikken istemiyor yari uykulu halinde bitiriyor.ayikken sürekli ellerini emiyor halbuki saate de dikkat ederek beslemeye calisiyorum yani aç oldugunu biliyorum ama bir ölçek anca içiyor sonra başlıyor ağlamaya biraz omzuma alip pat pat yapiyorm sonra yine veriyorum biberonu yine başlıyor ağlamaya.ama bunun peşinden uyutmayi basardiysam uykulu halinde içiyor bütün sütü.sonra da derin uyuyor.anlamadim gitti.4 agustosluyuz sürekli ellerini emiyor biberonun başı ile oynuyor diliyle itiyor kafasini cevirip duruyor biberon agzindayken bazen de eliyle vurup düşürüyor resmen ve beslenmesi böyle sorunlu oldu.tecrübeli arkadaslar başıniza böyle bisey geldi mi atak haftasinda yemek istegi artardi öncesinde.böyle tersi de olur mu bilemedim.yoksa hasta mi anlamadim

Tesekkurler teyzesı
Grubun cok faydası var 3 kg ya yakın verdımm

Ne güzel nekadar zamanda verdin ?
Bende 74 ten 71 olmuşum 3 kilo daha gitmiş
Diyetsiz :) çok koşturmaktan olsa gerek inşallah dahada gider 60 olmalıyım yine :))

Canim cok geçmiş olsun. Umarım çabuk iyi olur kuzu.

Çok gecmiş olsun 3 günde bir Ateş'lenmesi tuhaf doktoru çağırdın mı tatlım Allah şifa versin kuzuya

Neden ateşleniyo ki cnm hasta mı

hayalimsin1 ateşi kaç derece oluyor? ekstra belirtiler var mı? dr ne diyor?
çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.

hayalimsin1 cok gecmis olsun insallah bir sikinti yoktur. Cok soguk diye mi cok hasta oluyor acaba..

hayalimsin1 cnm geçmiş olsun insallah iyidir kuzucuk

Ayyy cok gecmiş olsun canmmm Allah korumuşş (
hayalimsin1 vanm cok geçmişmoşsun me durumda nevşincikk

Çok tşk ederiz kızlar
Geçenlerde gece doktorunu çağırmıştım biliyorsunuz.
Salgın var normal dedi ateş düşürücü ver demişti.
Şimdi yine tekrarlıyor 2 gün iyiyse 3 günü yine ateşleniyor 38 -38buçuk felan oluyor
Bu son sefer üşütmeden ibaret olduğu beli çünkü hem
3 gündür ishaliz hem burunlarda tıkalı ama burunda kir yada hırıltı Yok sadece emzirirken nefes almakta zorlandığını görüyorum.
Eczaneye gittim bugün tuzlu su önerdiler sprey şeklinde onu sıktım biraz
Doktordanda randevumuzu Perşembe'ye aldık bakalım ne diyecekler
Tekrar sağolun hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…