2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kuzum adresi ozelden yap bendede kucuk gelenler var kargoya verebilirim canim allah iyoelre denk getirsin yavruyu elimden ne gelirse yaparim ben

tugbayhan iyi geceler canım bem mesajı yeni gördüm benimde oğlum var ama bende olmayanları göndermek isterim renkli almışdım pek mavimiz yok yani ama özel dediğiniz yer nasıl bakılır okunur bilmiyorum adresi gönderdikden sonra anlatırsan sevinirim

kizlar ya bu monovit d3 vitamin damlasiyla ilgili hep kotu konusulmus ben ondan veriyorum sizler neler kullaniyorsunuz ne onerirsiniz
Ben de onu kullanıyordum ama içim rahat değildi, doktor değiştir onu carlson kullan dedi. Dünden beri onu kullanıyorum canim

5 gun once aynisini yasadik,guncelleme zamaniymis yeni versiyon geldi,eller artik tutmaya calisiyor,yarin duzelir seninkide,duzelmesse doktoruyla gorus,cis ve kakayi takip et,azalma olursa doktorla gorus

Tatlım nerden aldın carlson u ??
Önceden de almak istiyordum ben ama tr ye baby olanı henüz gelmediği icin alamamıştım. Doktorum ilaci yazarken kids olanı ama üzerinde 400 yazani almamı söyledi. Üzerinde 4 yas üzeri yazar dikkate alma dedi. Eczaneden iste getirtiyorlar canim.

Bebeğe mi Allah yardımcın olsun bu tür durumlarda yaptığın en doğru şey kızıp odasına yollamak ..kıskandığı içün mi yoksa öfke sırasında mı yapıyor benim oğlan öfke krizlerinde bilmeden vuruyor kardeşine

Bu aylarda tv te bakmaları dalmaları gayet normal bence hiç sorun yapma ben bu konularda hiç sorun yaratmayanlardanım sevmiyorum öyle şunu yapma zararlı bunu şey yapmayalım zararlı diyerek çocuk yetiştirmeyi ..zaten sen neyden Uzak tutarsan tut onu muhakkak yapacaklar sen yıprandığınla kalacaksın .. Benim em büyük kurtarıcım o 15 dakikalık tv izlemesi oluyordu

Yüksek ihtimalle atak haftasında Allah yardımcın olsun Can'ım

Kizlar kızım bugün çok kusuyor usuttumu acaba çokta dikkat ediyorum ama kaçıncı ustumu degistrmem bilmiyom yâni
Benim kide iki gündür çok kusuyor hatta ne oldu sana oğlum diye sorar oldum üşüttü mü yoksa çok emdiği için mi çözemedim

Canim adres atar mısın özelden?
Diğer konu için de sütün tadına bak. Bazen beklemekten tadı kötü oluyormuş. Ya da boynu tutulmuş olabiliyormus. Bir diğer seçenek de kulak ağrısı. Bir diğeri de solda kalp atışı olduğu için onu emmek daha hoş geliyormuş. Kalp atışı sesi açabilirsin.

Allah yardımcın olsun Can'ım ilk fırsatta dinlen hep ..ay sorma sanırım hepsinde bir kıskançlık dönemi başladı çünkü ister istemez miniklere ilginiz arttı agu gugu yapalım derken Aslı'nda büyükler daha çok dikkat etmeye başladı yaptıklarımıza o yüzden zarar verme meyilleri arttı düzelecekler inşallah

Kızlar kızım hala kaka yapmadı fitiş falan kullananınız var mı bugün 4. Gün? Acil yazın ya kızım susmuyor.
Can'ım dışa geçir evde ki Bebek yapıyla ya da zeytin yağıyla bol bol masaj yap ..doktorun sana verdiği önerdiği fitil varsa kullanabilirsin tabi ama yazmadıysa kullanma

Ah Can'ım benim kıyamam üzülme çoğu aynı hödüklüğü yapıyor ...şu Bebek'ler sağ salim büyüksede artık gram ihtiyacımız kalmasın kimseye

Bebek'ler bazen meme veya mama reddi dönemi yaşıyor yazdıklarını okurken bunu hissettim.. Sen pes etme sakin sakin vermeye devam et seni bu şekilde bir hafta da uğraştırabilir aynı dönemi yaşamıştım dilersen netten de bi araştır tatlım

Hasta oluşun etkilemiş olabilir canım. Ama her hafta dengeli almıyor bebekler benim de öyle ataktan önce çok alıyor sonraki hafta daha az. Madem memeyi alıyor biraz emzik emsin bir on dakika sonra tekrar meme ver biraz süt üretilmiş olur bu arada. Hem senin de sütün çoğalır. Bir de artık daha fazla emiyor bebekler. Benim de Neva emdikten sonra sağdiğim süt azaldı. Endişe etme yoluna girer unutma gak meme guk meme.
Otizm konusuna gelince benim kendi ailem tv bağımlısı. Evde 3 tane büyük lcd var ve yaşayan 2 kişi. Sürekli o tv açık. Ben evde hiç izlemem. 6 yıl oldu bıraktım. Şimdi onlara da yasak koydum sadece kız uyurken ve sesi çok çok kısık bakıyorlar. Bence kvden anlayış gösterir. Güzellikle tekrar tekrar anlat. Radyo dinlesin.

Memeler boş gibi oluyor ama süt var hiç aksini düşünme olur mu Can'ım inşallah geçmiştir yavrunun sancıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…