Kızlar carlson almaya gittim eczaneye ama 4 10 yaş arası için uygunmus hatta eczacı kız ekrandan bana okuttu. Bu aralar çok fazla değil vitamini fazlalığı hastalığı çıkmış. O yüzden bakanlık birçok ilacı reçeteye bağlamış. Siz de mutlaka okuyun propektusuTatlım nerden aldın carlson u ??
Ayni sorun 3 gundur bizde de var ,2 saatte 90cc yiyen cocuk 4 saatte yada 2 saatte 30 cc yi bile yemiyor,biberonun arasindan ellerini gecirip onu emmeye calisiyor,biberonu agzindan itiyor,gunde 10 olcek mamayi yemiyor bile ,normalde15 olcegi yerdi gunde ,uykuya dalamiyor sadece biberon ile damagini kasirken birde 2 cok cuk cekerse uyuyabiliyor,uykuda veremiyorum ben cunki bizim kizin 4/3 u gaz ,cok agladim dun yemiyor buyuyemiycek diye simdi seni okuyunca ayni seyi yasadigimizi ve bununda bir surec oldugunu anladim ,burcunun dedigi cikar ve umarim yeni bir beceri ile uyanir birgun Allah savir versin hepimize yavrularimizadq can sagligiIyi geceler kizlar
bebeğim iki gündür resmen beslenmek istemiyor sadece uykuya daldikktan bes dakika sonra biberonu ağzina verdigimde içiyor.yani ayikken istemiyor yari uykulu halinde bitiriyor.ayikken sürekli ellerini emiyor halbuki saate de dikkat ederek beslemeye calisiyorum yani aç oldugunu biliyorum ama bir ölçek anca içiyor sonra başlıyor ağlamaya biraz omzuma alip pat pat yapiyorm sonra yine veriyorum biberonu yine başlıyor ağlamaya.ama bunun peşinden uyutmayi basardiysam uykulu halinde içiyor bütün sütü.sonra da derin uyuyor.anlamadim gitti.4 agustosluyuz sürekli ellerini emiyor biberonun başı ile oynuyor diliyle itiyor kafasini cevirip duruyor biberon agzindayken bazen de eliyle vurup düşürüyor resmen ve beslenmesi böyle sorunlu oldu.tecrübeli arkadaslar başıniza böyle bisey geldi mi atak haftasinda yemek istegi artardi öncesinde.böyle tersi de olur mu bilemedim.yoksa hasta mi anlamadim
ay hadi insallah burcucum ,nasil icimi rahatlattin anlatamam5 gun once aynisini yasadik,guncelleme zamaniymis yeni versiyon geldi,eller artik tutmaya calisiyor,yarin duzelir seninkide,duzelmesse doktoruyla gorus,cis ve kakayi takip et,azalma olursa doktorla gorus
Canim onu çoktan yapması gerekirdi. Mutlaka bir uzman görsün.Kızlar biz 9 gün sonra 3 aylık olacağız kızım benim sesime yada babasının sesine tepki vermiyor mesela kulağının dibinde sesleniyorum kafası dönük oluyor bana kemdimi yırtsam da dönüp bakmıyor ama uykuda uyurken falan en ufak çıta irkiliyor duymasında bir sıkıntı yok zaten kontrolleride yapıldı göz göze geldiğimizde beni dinliyor göz teması kuruyor ama dediğim gibi seslenince bakmıyor hani bir ses duyunca yönelmez mi sizin bebişler nasıl.
ben de çözemedim. kıskançlık mı, kucağına almaya mı çalıştı, bilmiyorum.Bebeğe miAllah yardımcın olsun bu tür durumlarda yaptığın en doğru şey kızıp odasına yollamak ..kıskandığı içün mi yoksa öfke sırasında mı yapıyor benim oğlan öfke krizlerinde bilmeden vuruyor kardeşine
benim büyük kız da kat kat örtmek istiyor küçüğü. her iki kızıma da bu konuda sert davranıyorum. bebeği örtmek ve herhangi bir cismi yüzüne yaklaştırmak yasak.Kızlar nasılsınız? Havalar fena halde soğudu..hastalıksız kazasız belasız şu soğuk zamanları atlatalım inşallah.
Ben çok uğrayamıyorum çocuklar yatınca bende hemen yatıyorum yatmasam bile oturduğum yerde sızıyorumşuanda bile gözlerimi zor açık tutuyorum. Büyük oğlum artık beni aşırı derecede yoruyor. Hergün değişik bi sabır sınavından geçiyorum..Allah'ım sen yardımcımız ol! Küçük iyice hareketlendi ve agular gülücükler offf offf bi sevimli tavşancık sormayın
@hayalimsin1 canım geçmişler olsun. Dr götürdün mü? Neyi var?@grill ah canım benim çok çok geçmişler olsun. Çok çocuk çok zorluk! Seninki über zorluk! 2 si bebek!!! Allah yar ve yardımcın olsun. Benim oğlan da güya sevecem ayağına ikide bir kucağına alıyor bi tarafına zarar verecek diye korkuyorumgerçi seviyorum derken bile bi taraflarını sıkıyor cimcikliyor falan..hiç bir şey yapamazsa üzerine yastık koyuyor ya da battaniyeyle komple örtüyor hayırlısıyla bi büyüseler...
Sanirim bizde atakdayiz aksamlari olunca sebepsiz yere aglamaya basliyor.agri olsa surekli aglar cunku.memeyi emmek istiyor aslinsa ama mizmizlanarak geri cikartiyor basliyor aglamaya.gozleri kipkirmizi oluyor.hele altini degistirmek iskence.emzigi veriyorum ana kucaginda siniri gidene kadar salliyorum sonra siziyor cok sukur.sanirim bunun adi atakYüksek ihtimalle atak haftasında Allah yardımcın olsun Can'ım
Sabaha kadar dinliyoruz canım gece uykusu rutinimizde bizim.
yaaa nedenki acana 4 yaş üzerii ??Önceden de almak istiyordum ben ama tr ye baby olanı henüz gelmediği icin alamamıştım. Doktorum ilaci yazarken kids olanı ama üzerinde 400 yazani almamı söyledi. Üzerinde 4 yas üzeri yazar dikkate alma dedi. Eczaneden iste getirtiyorlar canim.
Hepsi bi fabrikadan çıkmış mübarekkk aman tatlım salla yaaa takma :/Ayyy uzun zaman sonra esime sinir oldum bide sindirimde oturdum kızımın karşısında hıçkıra hıçkıra ağladım. Herlafida saydim ama yaa adama bak hastaymis heeyani dokuliyomis iki dakika bak dedim çocuğa sanki al sabahtan aksama kadar bak dedim yok ben dusuncesizmisim bencilmişim hastaymista çocuğa bak diyormusum ulan ben bütün gün gece gündüz bakıyorum da hasta halimle sesim cikmiuo gece gece bütün. Sinirlerin tavan yaptii odunnn neolcak
canm ccokk sağol dün gecede cığlıkla ağladı sabh kaka yapnca rahatladı :)Memeler boş gibi oluyor ama süt var hiç aksini düşünme olur mu Can'ım inşallah geçmiştir yavrunun sancıları
YaaKızlar carlson almaya gittim eczaneye ama 4 10 yaş arası için uygunmus hatta eczacı kız ekrandan bana okuttu. Bu aralar çok fazla değil vitamini fazlalığı hastalığı çıkmış. O yüzden bakanlık birçok ilacı reçeteye bağlamış. Siz de mutlaka okuyun propektusu
Dozu fazla canım. Fazlası da zarar. Hatta eczacı fazla d vitamini kullanmaktan olan hastalıklar arttı devlet bu vitamini reçeteye bağladı dedi. Biri de bunu kullandım kızım 2 aylık ama boyu 3 aylık gibi çok memnunum yazmış. Ama ilerleyen zamanda sıkıntı yapabilir.yaaa nedenki acana 4 yaş üzerii ??
Hepsi bi fabrikadan çıkmış mübarekkk aman tatlım salla yaaa takma :/
canm ccokk sağol dün gecede cığlıkla ağladı sabh kaka yapnca rahatladı :)
Yaaeylulmasal da doktoru sölemiş dikkate alma demiş nie bilmiom bide kendi dr ma sorayım bakalım herkes en madumu carlson diyor bilemedim şimdii
Aynı durumu 40.cı gün yaşadım. 2gün boyunca çatladı resmen ağlamaktan. Kakasını yapamadı hep huzursuz ağlıyodu. 2gün boyunca ne uyudu ne uyuttu. Çıldırmak üzereydim neredeyse. Acile gittik gecesine. Hemen lavman yaptılar. 10dk geçmedi bizimkinin o halinden eser yoktu pek bi rahatladı. İstersen sende elinde bulundur. Eczaneden bebekler için olan lavmandan al. Gerektiğinde kullan. Yani günlerce kaka yapamayıp huzursuz olduğunda kullan.Kızlar kızım hala kaka yapmadı fitiş falan kullananınız var mı bugün 4. Gün? Acil yazın ya kızım susmuyor.
Yüksek ihtimalle atak haftasında Allah yardımcın olsun Can'ım
Yüksek ihtimalle atak haftasında Allah yardımcın olsun Can'ım
Bebeğine mama veren anneler lütfen bana kızmayın. Hiçbir anne istemez elbette. Ben sadece emzirmeye destek olmaya çalışıyorum. Hepimiz harika anneyiz. Gece gündüz başlarında bekliyoruz. Sevgimizi veriyoruz koşulsuz. Öpüyorum hepinizi.
Bnmki memede çok az emiyor sutum iyice azaldı mamayida 4 saaBenim kide iki gündür çok kusuyor hatta ne oldu sana oğlum diye sorar oldum üşüttü mü yoksa çok emdiği için mi çözemedim
vallla okadar sinir oldunki konusmadim bile sabah giderken odun iste genletiAh Can'ım benim kıyamam üzülme çoğu aynı hödüklüğü yapıyor ...şu Bebek'ler sağ salim büyüksede artık gram ihtiyacımız kalmasın kimseye
Aynen cnmyaaa nedenki acana 4 yaş üzerii ??
Hepsi bi fabrikadan çıkmış mübarekkk aman tatlım salla yaaa takma :/
canm ccokk sağol dün gecede cığlıkla ağladı sabh kaka yapnca rahatladı :)
Yaaeylulmasal da doktoru sölemiş dikkate alma demiş nie bilmiom bide kendi dr ma sorayım bakalım herkes en madumu carlson diyor bilemedim şimdii
Süper oluyor. Kızlar atak haftasında emme de isteksizlik olabiliyormus. Bizde geçen atakta öyle oldu. Artık daha çok Ağu var.Biz de onun heyecaniyla avunuyoruz cnm yeni neler eklenek diye :)
Ne kadar suruyor bu atak.bebege gore degisiyormuSüper oluyor. Kızlar atak haftasında emme de isteksizlik olabiliyormus. Bizde geçen atakta öyle oldu. Artık daha çok Ağu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?