2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben kızlarıma 1 yaşına kadar d vitamini ya da kan ilacı vermiyorum. yaşında testleri yaptırdıktan sonra lazımsa veriyorum. fazlalığı atmak için böbrekler ve bağırsaklar çok çalışıyormuş ve zararlıymış.

Süper oluyor. Kızlar atak haftasında emme de isteksizlik olabiliyormus. Bizde geçen atakta öyle oldu. Artık daha çok Ağu var.

Bizimde isteksiklik oluyor bu aralar bazen de cok emmek istiyor. Ama dün ilk defa aglamadan uyumadi normalde çığlık çığlığa olurdu uyumayinca. Ama gece boyu ayaklarini havaya kaldırıp durdu kaka yapmaya çalıştı hep kuzum
Okul nasıl gidiyor cnm nevanin baba macerası nasil gidiyor :)

Vallahi sadece mama ile beslemek zorunda olan ben hic kizmadim,kedim yavruladi 4 tane ben o zaman hamileydim ,dogumumdan sonra dedim ki kedi benden akilli ,dogurdu emzirdi kitir mamayi wcyi ogretti ,1.5 aylik olana kadar ben dahil kimseye sevdirtmedi ,bahceye 2 aydan sonra cikartti ,bizde cidden bir telas bir acele ,doydumu doymadimi,kaka,gaz,avm,seyehat halada derim bizim kedi benden akilli diye ,bugunumuze sukur saglikli yavrularimiz bin sukur

Okul iyi canım bebeler uygulama yapıyor. Ara ara onlara bakıyorum. Esim iyi diyor ama eve gidince belli olur ne olduğu.

Bende seni optum tatlimmm.

Ay yaaa ne kadar degisigiz dimi,kontrollu olmaya calisirkrn nasilda kontrol elden gidiyor.

Okul iyi canım bebeler uygulama yapıyor. Ara ara onlara bakıyorum. Esim iyi diyor ama eve gidince belli olur ne olduğu.

Sevindim canim,gonul koyuyormu seninki offf,dun is yerinden aradi arkadas,yaaa biz seni istiyoruz hadi gel artik diye,bendr yaaaaa ben oglumu birakamicam galiba dedim, of nabacam yaaa

goqce canim senin bebe geceleri ikiniyormu? Canim benimki artik ikinmiyor,nasil oldugunu hemen soyliyeyim,uyku tulumu almistim bu torba gibi baslikli olanlardan,bas omuz kollar acikta kalacak sekilde karnini ve ayaklarini uyku tulumuyla sariyorum her gece bu sekilde uyuyoruz,hic ikindigini duymuyorum artik,sadece gaz geldiginde esnemeye benzer bir ses cikariyor ondan sonra uykuya devam ediyor,hic uykusunuda bilmuyor,aksam 10 gibi gece uykusuna giriyor,4 kere beslenme yapiyoruz, mamayi yatakts yiyor gozler kapali,hemen kucakliyorum 5 dk gazini aliyorim sonra hoopp yine sariyorum,3 saat oyle gidiyor,geve de 2-3 defa bez degistiriyorum,genelde cisli bez oluyor,geceleri kaka yapmiyor,gunduz cok kaka yapiyor,aksam 9 gibi en son kakasi,sabahta 9 da ilk kakasi,zaten kaka yapma istegi ile uyaniyor,sinrada alt temizleme agucuk guguxuk gun basliyor,beslenmemizi yaptik,15 dk once tonr uyuttuk,50 dk sonra oyunlara baslicaz. Son guncellemeden sonra yaklasik 5 gun,artik bu duzende gitmeye basladi,

Tıpatıp aynısını yaşadım yok artık ya bu kadar mı aynılar! Hastaymış ben ne kadar düşüncesizmişim bencilmişim 2 gündür Boğaz'ım ağrıyo öksürmekten bi hal oldum halim takatim yok ben bişey demiyorum ama gören hatta duyan yok

Malesef atak ben o günlerde oğlumu iki katı tanıyanimıyorum bizde 4 ya da 5 gün kadar sürüyor süründürüyor Allah yardımcımız olsun

Oyy ne guzel bir bransin var :) hemde ortaokul :) kardesimde bilişim t.ö. mezunu kpssye hazirlaniyor. Tam hayalimdeki brans sizinki :) iyidir ya kuzucuk uzmez annesini de babasini da :)

Evet bizim doktor da dun normal dedi sukur. Bi ayda 500 gr altina duserse o zaman 4. Aydan sonra ek gidaya kucuk kucuk baslayabikiyoruz dedi. Ama gelisimi falan iyi dedi cok sukur.

600gr.tam sınırda almış canım.yani bixim ilk ayımızda oğlum 600gr.almıştı.dr.u sınırda demişti.sonra değişiyor mu ölçüler unuttum gerçi.

Bizim doktor da 500 gr sinir dedi canm.

Ayy kotu olmuss.. Ama yapcak bi sey yok valla bebekler yonetiyor bizii. Benmki arabasinda gezmeyi seviyor uyuyor genelde ama durmamasi lazm araba durunca biz de genelde uyaniyoruz
Ama ben de israrla gezenlersenimm... Annem bi hafta burdaydi valla hic oturmadk yerimizde iyi ki oturmadik hava dun bi bozdu bi bozdu. Bol hava gunes almis oldk.

Canim kendo aracinla mi goturuyorsun,benimki arkada biri olmadi mi ciyak ciyak,henuz 2 miz bir yerlere gitmeue cesaret edemiyorum,agladi mi dusunsene koprudeyim,ben ucarim asagiya

Sagol canm genelde oyle normal demekki...cok sukurr

Mama sandalyeniz hayirli olsn gule gule kullaninn

Bence ikinizken sehiricinde yan koltuga bagla canm baska turlu durmaz benmki de oyle. Yavas yavas surersin.

Naber hanımlar nasılsınız. Kızlar ya benim göZde kıZım. Bugün 4. Gün oldu kaka yaomıyor nedendir acep? Sadece de anne sütü alıyor? Uzuluyorum ya

Merhabalarr.. Anne sutuyle beslenen bebeklerde 7 gune kadar kaka yapmayan bile birmal diye biliyorm canm ben

Masallah cnm benim kizim cok ikiniyor ya napsam bilemedim uyku tulumu alayim bende o zaman hemen

Kizlar ya tv hakkinda baya kötü seyler yazmissiniz ben zararli diye duyuyordum ama otizme falan yol acabilecegini hic bilmiodum dikkat edicem bundan sonra insallah simdi cevirmezsen tv den yana bakmio ama bi kac ay sonra bakacak o zaman acmam tv yi çocuğumdan onemli degil peki tv sesinin de zarari var mi ben zaten cok yüksek ses izleyemem kisik olur surekli

evet canım çok tehlikeli televizyon zaten bebek uyanıkken onu seyrediyorum ben tv ye gerek kalmıyor :). Ama tabi işe başlayınca bakacak olan kişinin de tv yi açmaması lazım. Bizim bakıcı bir kere eve geldiğinde ben oğlanı salonda uyutuyordum ses olsun diye tv açmıştım. Bakıcı bana kızdı dedi çocuğun yanında tv açma. Umarım bakarken de bu şekilde dikkat eder. O günden sonra ben bebeğin yanında hiç tv açmadım yani bakıcı o kadar dikkat ediyorsa ben annesiyim daha çok dikkat etmem lazım. La lune nin dediği gibi radyo açtım bugün radyo sesi ile uyuttum oğlanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…