Değişiyor tatlım. Bizde 3 4 gün sürüyor genelde.Ne kadar suruyor bu atak.bebege gore degisiyormu
ben kızlarıma 1 yaşına kadar d vitamini ya da kan ilacı vermiyorum. yaşında testleri yaptırdıktan sonra lazımsa veriyorum. fazlalığı atmak için böbrekler ve bağırsaklar çok çalışıyormuş ve zararlıymış.Dozu fazla canım. Fazlası da zarar. Hatta eczacı fazla d vitamini kullanmaktan olan hastalıklar arttı devlet bu vitamini reçeteye bağladı dedi. Biri de bunu kullandım kızım 2 aylık ama boyu 3 aylık gibi çok memnunum yazmış. Ama ilerleyen zamanda sıkıntı yapabilir.
Yani bi daha tekrarlayabiliuormu.benim ilk defa oldu daDeğişiyor tatlım. Bizde 3 4 gün sürüyor genelde.
Süper oluyor. Kızlar atak haftasında emme de isteksizlik olabiliyormus. Bizde geçen atakta öyle oldu. Artık daha çok Ağu var.
Vallahi sadece mama ile beslemek zorunda olan ben hic kizmadim,kedim yavruladi 4 tane ben o zaman hamileydim ,dogumumdan sonra dedim ki kedi benden akilli ,dogurdu emzirdi kitir mamayi wcyi ogretti ,1.5 aylik olana kadar ben dahil kimseye sevdirtmedi ,bahceye 2 aydan sonra cikartti ,bizde cidden bir telas bir acele ,doydumu doymadimi,kaka,gaz,avm,seyehat halada derim bizim kedi benden akilli diye ,bugunumuze sukur saglikli yavrularimiz bin sukurBebeğine mama veren anneler lütfen bana kızmayın. Hiçbir anne istemez elbette. Ben sadece emzirmeye destek olmaya çalışıyorum. Hepimiz harika anneyiz. Gece gündüz başlarında bekliyoruz. Sevgimizi veriyoruz koşulsuz. Öpüyorum hepinizi.
Ne güzel nekadar zamanda verdin ?
Bende 74 ten 71 olmuşum 3 kilo daha gitmiş
Diyetsiz :) çok koşturmaktan olsa gerek inşallah dahada gider 60 olmalıyım yine :))
Geçmiş olsun kuzum.salgın var normal dedi he yabancı dr.onlarda da var bu laf demekki:)
Çok tşk ederiz kızlar
Geçenlerde gece doktorunu çağırmıştım biliyorsunuz.
Salgın var normal dedi ateş düşürücü ver demişti.
Şimdi yine tekrarlıyor 2 gün iyiyse 3 günü yine ateşleniyor 38 -38buçuk felan oluyor
Bu son sefer üşütmeden ibaret olduğu beli çünkü hem
3 gündür ishaliz hem burunlarda tıkalı ama burunda kir yada hırıltı Yok sadece emzirirken nefes almakta zorlandığını görüyorum.
Eczaneye gittim bugün tuzlu su önerdiler sprey şeklinde onu sıktım biraz
Doktordanda randevumuzu Perşembe'ye aldık bakalım ne diyecekler
Tekrar sağolun hanımlar
Canim yaşına kadar ara ara tekrar edecekYani bi daha tekrarlayabiliuormu.benim ilk defa oldu da
Okul iyi canım bebeler uygulama yapıyor. Ara ara onlara bakıyorum. Esim iyi diyor ama eve gidince belli olur ne olduğu.Bizimde isteksiklik oluyor bu aralar bazen de cok emmek istiyor. Ama dün ilk defa aglamadan uyumadi normalde çığlık çığlığa olurdu uyumayinca. Ama gece boyu ayaklarini havaya kaldırıp durdu kaka yapmaya çalıştı hep kuzum
Okul nasıl gidiyor cnm nevanin baba macerası nasil gidiyor :)
Bebeğine mama veren anneler lütfen bana kızmayın. Hiçbir anne istemez elbette. Ben sadece emzirmeye destek olmaya çalışıyorum. Hepimiz harika anneyiz. Gece gündüz başlarında bekliyoruz. Sevgimizi veriyoruz koşulsuz. Öpüyorum hepinizi.
Vallahi sadece mama ile beslemek zorunda olan ben hic kizmadim,kedim yavruladi 4 tane ben o zaman hamileydim ,dogumumdan sonra dedim ki kedi benden akilli ,dogurdu emzirdi kitir mamayi wcyi ogretti ,1.5 aylik olana kadar ben dahil kimseye sevdirtmedi ,bahceye 2 aydan sonra cikartti ,bizde cidden bir telas bir acele ,doydumu doymadimi,kaka,gaz,avm,seyehat halada derim bizim kedi benden akilli diye ,bugunumuze sukur saglikli yavrularimiz bin sukur
Okul iyi canım bebeler uygulama yapıyor. Ara ara onlara bakıyorum. Esim iyi diyor ama eve gidince belli olur ne olduğu.
Tıpatıp aynısını yaşadım yok artık ya bu kadar mı aynılar! Hastaymış ben ne kadar düşüncesizmişim bencilmişim 2 gündür Boğaz'ım ağrıyo öksürmekten bi hal oldum halim takatim yok ben bişey demiyorum ama gören hatta duyan yokAyyy uzun zaman sonra esime sinir oldum bide sindirimde oturdum kızımın karşısında hıçkıra hıçkıra ağladım. Herlafida saydim ama yaa adama bak hastaymis heeyani dokuliyomis iki dakika bak dedim çocuğa sanki al sabahtan aksama kadar bak dedim yok ben dusuncesizmisim bencilmişim hastaymista çocuğa bak diyormusum ulan ben bütün gün gece gündüz bakıyorum da hasta halimle sesim cikmiuo gece gece bütün. Sinirlerin tavan yaptii odunnn neolcak
Malesef atak ben o günlerde oğlumu iki katı tanıyanimıyorum bizde 4 ya da 5 gün kadar sürüyor süründürüyor Allah yardımcımız olsunSanirim bizde atakdayiz aksamlari olunca sebepsiz yere aglamaya basliyor.agri olsa surekli aglar cunku.memeyi emmek istiyor aslinsa ama mizmizlanarak geri cikartiyor basliyor aglamaya.gozleri kipkirmizi oluyor.hele altini degistirmek iskence.emzigi veriyorum ana kucaginda siniri gidene kadar salliyorum sonra siziyor cok sukur.sanirim bunun adi atak
Okul iyi canım bebeler uygulama yapıyor. Ara ara onlara bakıyorum. Esim iyi diyor ama eve gidince belli olur ne olduğu.
3 ay atağıı çok fena vallaauğrayamıyorum pc başına dahi geçemiyorum
Emziğe de alıştıraadım atıp duruyor nuk da denedm almıyorr sürekli meme istiyorr :)
ilk 2 ay 1.500 aldı bu ay 750 almış.Çok hareketlendi ondandır muhtemelen.Zaten o hızla kilo almaya devam ederse çok olurdu :)
600gr.tam sınırda almış canım.yani bixim ilk ayımızda oğlum 600gr.almıştı.dr.u sınırda demişti.sonra değişiyor mu ölçüler unuttum gerçi.
OYYyy bu kıxın güzelliğiine maşallahhh çikileta kıız :)) Sllah nazarlardan kotusun kız süslü şeyy Allahım 2.evladım olursa kız olsun inşallahh
Kesin yap bebe bu ağlicak yanii avm ye gitmştk bikere anam kaka krizi tuttu cocuğun fast food katında kucağmda enesle koşuodm sussun die :)) yook susmadı bidaa cıkmam demiştim ama cktım tabi tek başıma markete gittim kasadaödeme yaparken kıyamet kopardı daha kücüktü o zamanlar :)) şimdide arabada ağlıo oturuyoz ya ondann hep ayakta olcan :) ama arkadailara gidince yatıo ayakta sallıom uuyuyo hiç durmuosa bişeyler yerken emziriom fln ev gexmesinde sıkıntı olmuo canmm
kelebek.hill aynencanım Allahın hergünü cıkasım var ama dışarı cok aoğukk bebekarabasında da durmuyor sıpaa gecen avm de hem sling hem bebek arabasıyla gezdim bi umut uyursa arabasına koyayım die tam koydum uyuyo aha dedim arkadaşa gel bi ziyafet cekelim mekanaa girdik oturduk ay bi çığlıkl garson dedi sipariş alayım biz kalkalm uyutrsam öle geleyim dedim tabi uyumadı :)) hayaller suya düştü :))
İyi fikir sma bu esnada cocuk yatarak mi bakiyor sana,bizimki illa oturacakmis, anneme bu cocuk oturuyor anne nabicam ben diyorum oturtma illa dedi hep,bugun geldi kendisi gorfu,inanamadi bu cocuk gercektrn oturuyor sirt kafa dimdik,ben boyle sey gormedim dedi kadin,bende cok arastirdim bugun bir mama sandalyesi siparisi verdim,yeni doganlar icin egik durus pozisyonu varmis,gunduzleri onda yatirabilirim en azindan dedim. Cokta icimr sindi,birazda pahali ama olsun,umarim cok zevkle kullaniriZ.
Bence ideal kiloda gitmis canim ya,ilk 4 ay hizli giderlermis,sonra yavas olurmus.
Aminnn,bende o niyetteyim
Mutlaka git,aglasa nolcak ki,evdekinden bir kat yukarda olsun,inan sen herseyi halledrsin,ben bebek 10 gunlukken arkadasima 2 gunlugune kalmaya gottim,zordu ama iyiki gittim diyorum
Bizimkide ayni,cok agliyor sakinlesemiyor.
Canim kendo aracinla mi goturuyorsun,benimki arkada biri olmadi mi ciyak ciyak,henuz 2 miz bir yerlere gitmeue cesaret edemiyorum,agladi mi dusunsene koprudeyim,ben ucarim asagiya
Naber hanımlar nasılsınız. Kızlar ya benim göZde kıZım. Bugün 4. Gün oldu kaka yaomıyor nedendir acep? Sadece de anne sütü alıyor? Uzuluyorum ya
goqce canim senin bebe geceleri ikiniyormu? Canim benimki artik ikinmiyor,nasil oldugunu hemen soyliyeyim,uyku tulumu almistim bu torba gibi baslikli olanlardan,bas omuz kollar acikta kalacak sekilde karnini ve ayaklarini uyku tulumuyla sariyorum her gece bu sekilde uyuyoruz,hic ikindigini duymuyorum artik,sadece gaz geldiginde esnemeye benzer bir ses cikariyor ondan sonra uykuya devam ediyor,hic uykusunuda bilmuyor,aksam 10 gibi gece uykusuna giriyor,4 kere beslenme yapiyoruz, mamayi yatakts yiyor gozler kapali,hemen kucakliyorum 5 dk gazini aliyorim sonra hoopp yine sariyorum,3 saat oyle gidiyor,geve de 2-3 defa bez degistiriyorum,genelde cisli bez oluyor,geceleri kaka yapmiyor,gunduz cok kaka yapiyor,aksam 9 gibi en son kakasi,sabahta 9 da ilk kakasi,zaten kaka yapma istegi ile uyaniyor,sinrada alt temizleme agucuk guguxuk gun basliyor,beslenmemizi yaptik,15 dk once tonr uyuttuk,50 dk sonra oyunlara baslicaz. Son guncellemeden sonra yaklasik 5 gun,artik bu duzende gitmeye basladi,
Bu kadar kullanisli oldugunu bilmiyordum gercekten ciddi faydasini gordum,cok sicak tutuyo,oda gerekli olan biseymisMasallah cnm benim kizim cok ikiniyor ya napsam bilemedim uyku tulumu alayim bende o zaman hemen
evet canım çok tehlikeli televizyon zaten bebek uyanıkken onu seyrediyorum ben tv ye gerek kalmıyor :). Ama tabi işe başlayınca bakacak olan kişinin de tv yi açmaması lazım. Bizim bakıcı bir kere eve geldiğinde ben oğlanı salonda uyutuyordum ses olsun diye tv açmıştım. Bakıcı bana kızdı dedi çocuğun yanında tv açma. Umarım bakarken de bu şekilde dikkat eder. O günden sonra ben bebeğin yanında hiç tv açmadım yani bakıcı o kadar dikkat ediyorsa ben annesiyim daha çok dikkat etmem lazım. La lune nin dediği gibi radyo açtım bugün radyo sesi ile uyuttum oğlanı.Kizlar ya tv hakkinda baya kötü seyler yazmissiniz ben zararli diye duyuyordum ama otizme falan yol acabilecegini hic bilmiodum dikkat edicem bundan sonra insallah simdi cevirmezsen tv den yana bakmio ama bi kac ay sonra bakacak o zaman acmam tv yi çocuğumdan onemli degil peki tv sesinin de zarari var mi ben zaten cok yüksek ses izleyemem kisik olur surekli
canım seni uyku tulumunun markası nedir. Bende ikeadan aldığım uyku tulumu var ama çok kalın değil ince bir tulum.Bu kadar kullanisli oldugunu bilmiyordum gercekten ciddi faydasini gordum,cok sicak tutuyo,oda gerekli olan biseymis
Bu kadar kullanisli oldugunu bilmiyordum gercekten ciddi faydasini gordum,cok sicak tutuyo,oda gerekli olan biseymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?