Çok hak veriyorum çevremde böyle insanlar olmadığında düşünmüyorum ve sütüm gayette var ama birileri böyle seyler kafama sokmaya Çalışınca azalıyo
Amin canim qmin valla kucucuk boyleriyla bize kafa tutuyorlar resmen ya.atakda neymisMalesef atak ben o günlerde oğlumu iki katı tanıyanimıyorum bizde 4 ya da 5 gün kadar sürüyor süründürüyor Allah yardımcımız olsun
Amin canim qmin valla kucucuk boyleriyla bize kafa tutuyorlar resmen ya.atakda neymisbizim zamanimizda varmiydi bizde atak gecirdikmi acaba
Bende hic demiyorum oran ağrıyı buram agriyo diye sezeryan yerim iltihap aldı akiyodu resmen oturamiyodum bile yinede birşey demiyorum ama mübarek adam nazindan geçilmiyor yani çocuk gulerken agucuklar sacarken alıyor seviyor ama aglyinca hasta uyuzTıpatıp aynısını yaşadım yok artık ya bu kadar mı aynılar! Hastaymış ben ne kadar düşüncesizmişim bencilmişim 2 gündür Boğaz'ım ağrıyo öksürmekten bi hal oldum halim takatim yok ben bişey demiyorum ama gören hatta duyan yok
Kizlar emzik alan meme reddi yapar diyorlardi facede takip ettigim bir sayfada. Benim oglan sag memeyi reddediyo. Cok dolu olmadigi surece cekmiyo. Sol memeyi bos olsada cekiyo.
Bende sag memeyi verirken geze geze veriyorum anca oyle tutuyo etrafa baka baka. Yoksa kavga halinde.
Yasayan var mi boyle bi durumu ?
Persembe asi ve kontrol var. Bakalim kac kg olduk boy kac bas cevresi kac ?
Yuzu coktu gibi geliyo bana ama hayirlisi bakalim. Tekrar mamaya donmek istemiyorum. Hem masraf hem gaz cok yapiyo. Her acidan da dusunmem lazim yani tek maasla ev geciniyo sonucta.
Ha kizlar aklimdayken soyleyeyim.
Bizim burda gariban bi kiz var hamile 8 aylik dogurdu dogurucak. Cocugun tek bi kiyafeti bile yok. Alamamis bi besik alabilmisler kiytirik. Ben Mehmet Ali'nin unisex kiyfetlerini ayirdimda malum benimki erkek, kizin doguracagi kiz bebek. Sizlerde atmayip verecekleriniz olursa yenidogan bebeginize olmayan hayir icin bana ulasin. Bi kargo ile halledebiliriz. Ulastiririm yani ben.
Battaniye filan da vericem hani ama benimkiler mavi mavi :)
Allah yardim edene, yardim eder.
Maşallah canımm ne güzel düzene girmiş yavrucakk :)) enes ıkınıyor ama bi kaç gündür gazdan fena ağlıyor içli içli çığlık atarakk çıkarınca rahatlıyor atak dönemine girdik tam 12 haftalığız bugün :/ kucaktan inmiyor vallahii sabah kaka yaparsk uyanır altı değişir bakımı yapılır aguck guguck sohbet muhabbet ::) hoop uykusu gelir uyur bn hemn kahvaltıya gömülürm kalırsa vakit ev süpürrm sonra gene uyanıo ağlıo aguck kucakta gezinme faln öğlen biraz kucakta uyur akşam 8 e kadar böleyiz sonra 9 gibi birlikte uyuyrz sabaha kadar kalk emzir ağla avut şimdi kalkıp gezioz evin içinde kucağmda tutuom gaz çıkarsın die sabahı edioz bi şekilde bn gece tam uyanmıosa altını değiştirmiorum artık cok güzwl tutuyor ıslaklık olmuo prima aktif bebek kullanıoruz 3 numara kullnıoem siz kaç no kullanıpsunz? Bide tukumu nerden aldın foto at bakem :))goqce canim senin bebe geceleri ikiniyormu? Canim benimki artik ikinmiyor,nasil oldugunu hemen soyliyeyim,uyku tulumu almistim bu torba gibi baslikli olanlardan,bas omuz kollar acikta kalacak sekilde karnini ve ayaklarini uyku tulumuyla sariyorum her gece bu sekilde uyuyoruz,hic ikindigini duymuyorum artik,sadece gaz geldiginde esnemeye benzer bir ses cikariyor ondan sonra uykuya devam ediyor,hic uykusunuda bilmuyor,aksam 10 gibi gece uykusuna giriyor,4 kere beslenme yapiyoruz, mamayi yatakts yiyor gozler kapali,hemen kucakliyorum 5 dk gazini aliyorim sonra hoopp yine sariyorum,3 saat oyle gidiyor,geve de 2-3 defa bez degistiriyorum,genelde cisli bez oluyor,geceleri kaka yapmiyor,gunduz cok kaka yapiyor,aksam 9 gibi en son kakasi,sabahta 9 da ilk kakasi,zaten kaka yapma istegi ile uyaniyor,sinrada alt temizleme agucuk guguxuk gun basliyor,beslenmemizi yaptik,15 dk once tonr uyuttuk,50 dk sonra oyunlara baslicaz. Son guncellemeden sonra yaklasik 5 gun,artik bu duzende gitmeye basladi,
Kızlar ya benim kuzum gündüzleri sadece benim kucağımda uyuyor yatağına koyunca en fazla 15dk sonra uyanıyo, gece aynı yataga koyunca deliksiz uyuyor. 1,5 ay sonra işe başlayacağım. Bu yatağında uyumama sorununu çözsem nasıl güzel olcak.
Hay allah ım ya kucağımda zart diye uyuyo gündüzleri ama yatağa yatırınca gözler hemen açılıyor:) acaba diyorum bu minnoş bize mi özeniyor kendini büyük insan sanıp yatağında uyuyorCnm uyumadigi icin mizmizlanmiyorsa mizaci öyledir. Bazi bebekler gunduz hic uyumuyor gece güzel uyuyor. Bizimki yataginda uyuyor ama kurulu saat gibi yarim saatte kalkiyor o da en fazla
Benim oğlum da öyle...gündüz en fazla 1 saat bazen 40 dakika bazen 15dakika uyuyor kucağımda sızıyor yatırıyorum pışpışlıyorum sürekli dalsın iyice diye ..akşam da öyle kesik kesik uyuyo..ve hep memeyle uyumak istiyor..geceyse 12de doyurup yatırıyorum beşiğine sabah 5te kalkıyor,altını değiştirip emziriyorum tekrar uyuyor 7.30-8 gibi kalkıyor bu sefer ytağıma alırsam uyuyo ..şimdilik böyle idare ediyoruz işe başlayınca ne olacak ben de bilmiyorum nasıl bir düzen kurmalı düşünüyorum..Kızlar ya benim kuzum gündüzleri sadece benim kucağımda uyuyor yatağına koyunca en fazla 15dk sonra uyanıyo, gece aynı yataga koyunca deliksiz uyuyor. 1,5 ay sonra işe başlayacağım. Bu yatağında uyumama sorununu çözsem nasıl güzel olcak.
Valla yine onlar iyi idare ediyormus simdikiler daha farkli sankiBen de kizim gibi yaramazmisim :) ilk dogdugunda annem ayni sen falan diyordu sonra bakti benim kiz daha beter yok ya sen bu kadar degildin demeye basladi :)
Valla canim bebege gore degisiyor sanirim.bizde cok sukur hicbirsy olmadi.bende ates filan yapiyor diye duymustumKizlar biz 2.ay asimizi yaptırdık .ebe paranox fitil verdi .smdi bunu atesi ckmadanmi vermeliyim?atesi cikarsami?birde yan etkileri ne bu asinin
Kizlar selam nasilsininzz gazsiz huzuru mutlu bol emmeli bir gun olsunn..
Arabada ana kucagini hangi yone dogru koyuyorsunuz? Guvenlik acisindan dogru olan bize gore ters olmasi bunu biliuorum ama ben oyle koydugumda hic durmuyor. Esimde zaten midesi bulanir ters gitmez diyo her seferinde bizim oturdugumuz gibi duz koyuyor. Bende tek basima giderken ters koyamiyorum agliyor diye ama guvenlik acisindan sıkıntılı oldugundan icim rahat etmiyor. Sizde durumlar nasil?
Bnde duydm bagskligi kuvvetliyse ates yapmiyomus.maasallah bebisineValla canim bebege gore degisiyor sanirim.bizde cok sukur hicbirsy olmadi.bende ates filan yapiyor diye duymustum
Renk ayrımı yapmaz cnm muhtemelen mavileride verebiliriz bence adresi özelden bana atabilirsen 0-3 aylıklarımı ona gönderirim 3-6 aylık almaya başlıcam artık
Kuzum adresi ozelden yap bendede kucuk gelenler var kargoya verebilirim canim allah iyoelre denk getirsin yavruyu elimden ne gelirse yaparim ben
tugbayhan iyi geceler canım bem mesajı yeni gördüm benimde oğlum var ama bende olmayanları göndermek isterim renkli almışdım pek mavimiz yok yani ama özel dediğiniz yer nasıl bakılır okunur bilmiyorum adresi gönderdikden sonra anlatırsan sevinirim
Canim adres atar mısın özelden?
Diğer konu için de sütün tadına bak. Bazen beklemekten tadı kötü oluyormuş. Ya da boynu tutulmuş olabiliyormus. Bir diğer seçenek de kulak ağrısı. Bir diğeri de solda kalp atışı olduğu için onu emmek daha hoş geliyormuş. Kalp atışı sesi açabilirsin.
canım benm oğlum var benden bişey cıkmaz ama bulurum bişeyler olmadı alırım da..bana iletişim bilgilerini verirsen özelden elimden gelen en kısa zamanda halletmeye calışırım...
tugbayhan canim kiyafet yardimi icn yazmissin ben de yardimci olabilirim. Kuculenler olsun hediye gelenlerden kullanamadiklarimiz olsun baya birikim oldu. Ihtiyaci olan birinin isine yararsa oyle sevinirim ki.
Saol canim insallah senin bebisininde olmadan atlatirsiniz.cok gecmis olsunBnde duydm bagskligi kuvvetliyse ates yapmiyomus.maasallah bebisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?