2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Amin canim qmin valla kucucuk boyleriyla bize kafa tutuyorlar resmen ya.atakda neymis bizim zamanimizda varmiydi bizde atak gecirdikmi acaba

Ben de kizim gibi yaramazmisim :) ilk dogdugunda annem ayni sen falan diyordu sonra bakti benim kiz daha beter yok ya sen bu kadar degildin demeye basladi :)

Kizlar dun 5 saat emme olmadi gogsumun birinde sagdigimda 70 cc cikti sadece normal mi sizce sizin nasil oluyor

Bende hic demiyorum oran ağrıyı buram agriyo diye sezeryan yerim iltihap aldı akiyodu resmen oturamiyodum bile yinede birşey demiyorum ama mübarek adam nazindan geçilmiyor yani çocuk gulerken agucuklar sacarken alıyor seviyor ama aglyinca hasta uyuz

canım benm oğlum var benden bişey cıkmaz ama bulurum bişeyler olmadı alırım da..bana iletişim bilgilerini verirsen özelden elimden gelen en kısa zamanda halletmeye calışırım...

tugbayhan canim kiyafet yardimi icn yazmissin ben de yardimci olabilirim. Kuculenler olsun hediye gelenlerden kullanamadiklarimiz olsun baya birikim oldu. Ihtiyaci olan birinin isine yararsa oyle sevinirim ki.

Kizlar selam nasilsininzz gazsiz huzuru mutlu bol emmeli bir gun olsunn..
Arabada ana kucagini hangi yone dogru koyuyorsunuz? Guvenlik acisindan dogru olan bize gore ters olmasi bunu biliuorum ama ben oyle koydugumda hic durmuyor. Esimde zaten midesi bulanir ters gitmez diyo her seferinde bizim oturdugumuz gibi duz koyuyor. Bende tek basima giderken ters koyamiyorum agliyor diye ama guvenlik acisindan sıkıntılı oldugundan icim rahat etmiyor. Sizde durumlar nasil?

Maşallah canımm ne güzel düzene girmiş yavrucakk :)) enes ıkınıyor ama bi kaç gündür gazdan fena ağlıyor içli içli çığlık atarakk çıkarınca rahatlıyor atak dönemine girdik tam 12 haftalığız bugün :/ kucaktan inmiyor vallahii sabah kaka yaparsk uyanır altı değişir bakımı yapılır aguck guguck sohbet muhabbet ::) hoop uykusu gelir uyur bn hemn kahvaltıya gömülürm kalırsa vakit ev süpürrm sonra gene uyanıo ağlıo aguck kucakta gezinme faln öğlen biraz kucakta uyur akşam 8 e kadar böleyiz sonra 9 gibi birlikte uyuyrz sabaha kadar kalk emzir ağla avut şimdi kalkıp gezioz evin içinde kucağmda tutuom gaz çıkarsın die sabahı edioz bi şekilde bn gece tam uyanmıosa altını değiştirmiorum artık cok güzwl tutuyor ıslaklık olmuo prima aktif bebek kullanıoruz 3 numara kullnıoem siz kaç no kullanıpsunz? Bide tukumu nerden aldın foto at bakem :))

Cnm uyumadigi icin mizmizlanmiyorsa mizaci öyledir. Bazi bebekler gunduz hic uyumuyor gece güzel uyuyor. Bizimki yataginda uyuyor ama kurulu saat gibi yarim saatte kalkiyor o da en fazla

Cnm uyumadigi icin mizmizlanmiyorsa mizaci öyledir. Bazi bebekler gunduz hic uyumuyor gece güzel uyuyor. Bizimki yataginda uyuyor ama kurulu saat gibi yarim saatte kalkiyor o da en fazla
Hay allah ım ya kucağımda zart diye uyuyo gündüzleri ama yatağa yatırınca gözler hemen açılıyor:) acaba diyorum bu minnoş bize mi özeniyor kendini büyük insan sanıp yatağında uyuyor

Kizlar biz 2.ay asimizi yaptırdık .ebe paranox fitil verdi .smdi bunu atesi ckmadanmi vermeliyim?atesi cikarsami?birde yan etkileri ne bu asinin

Benim oğlum da öyle...gündüz en fazla 1 saat bazen 40 dakika bazen 15dakika uyuyor kucağımda sızıyor yatırıyorum pışpışlıyorum sürekli dalsın iyice diye ..akşam da öyle kesik kesik uyuyo..ve hep memeyle uyumak istiyor..geceyse 12de doyurup yatırıyorum beşiğine sabah 5te kalkıyor,altını değiştirip emziriyorum tekrar uyuyor 7.30-8 gibi kalkıyor bu sefer ytağıma alırsam uyuyo ..şimdilik böyle idare ediyoruz işe başlayınca ne olacak ben de bilmiyorum nasıl bir düzen kurmalı düşünüyorum..

Ben yalnız da çıksam eşimle de çıksam ters koyuyorum çünkü doğru olan o napim : D

Renk ayrımı yapmaz cnm muhtemelen mavileride verebiliriz bence adresi özelden bana atabilirsen 0-3 aylıklarımı ona gönderirim 3-6 aylık almaya başlıcam artık

Kuzum adresi ozelden yap bendede kucuk gelenler var kargoya verebilirim canim allah iyoelre denk getirsin yavruyu elimden ne gelirse yaparim ben

canım benm oğlum var benden bişey cıkmaz ama bulurum bişeyler olmadı alırım da..bana iletişim bilgilerini verirsen özelden elimden gelen en kısa zamanda halletmeye calışırım...

tugbayhan canim kiyafet yardimi icn yazmissin ben de yardimci olabilirim. Kuculenler olsun hediye gelenlerden kullanamadiklarimiz olsun baya birikim oldu. Ihtiyaci olan birinin isine yararsa oyle sevinirim ki.

Ya kizlar o kadar iyisiniz ki. Vallahi Allah razi olsun kendi anasinin babasinin yapmadigini siz yapiyorsunuz birde hic tanimadiginiz birine gene hic tanimadiginiz burda tanidiginiz biri vasitasiyla.. Allah kalbinize gore versin insallah. Cidden iyilik yapan iyilik bulur rabbim evlatlarinizi size, sizi evlatlariniza bagislasinn. Ben size kendi adresimi vericem cunku kizin acik adresini bilmiyorum. Hepinizin adini tek tek soyleyerek ileticem ki ustumde hakkiniz kalmasin :)
Vallahi ben ne yalan soyleyeyim hic umudum yoktu ama isteyenin bir yuzu kara istemeyenin iki yuzu demisler. cok sukurki iyi insanlar hala var.

Ozelden sizlere adresimi yazayim. Iletisim bilgilerimide vereyim o sekilde hallederiz. Tekrar sagolun kizin mutlulugu paha bicilemez olucak eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…