2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Amanın başladı mı senin kide çok dikkat et Can'ım benim ki de bağıdır dönüyor bir de ayağını bir yere dayamışsa kendini ittire ittire ilerliyor başladılar tehlikeli olmaya ..işte bendede durum aynı senin anlattığın gibi tek fark saat 11 de ağlamaya başlayıp 5 te susuyordu ama şimdi toplasan 2 saat ağlıyor süresi düştü ama gazı ve uyku düzensizliği full devam ..acaba diyorum bazen kesik kesik emdiği için mi öyle bi içişte doymuyor aheste aheste emiyor paşam artık büyüsünde emme saati olsun :)

Çokkkk teşekkürler Can'ım arkadaşım ederim tabi sende dikkat et yavrulara ..ya artık Allah tan her dakka gelip zarar vermiyor dediğin gibi arada bilmeden ya oyuncak atıyor ya atlarken çarpıyor kardeşine

Oyy kiyamam kuzuya ne kadar savunmasizlar ya şükür ki bisey olmamis canım
Ay sorma aklim cikti kiz gerci bazzyla reflu yatagi 5 yada 3 cmdir ama insan oyle gorunce nasi panikliyir hanimefendi agu peşinde bugunde deniycem.olmadi refliy yastogini artik koymiycam besikte uyusun tepinsede bisi olmaz

Ne güzel düşünüp yazmışsın öyle çok teşekkür ederim ne güzel dostlar biriktirmişiz burda Allah razı olsun Can'ım ..o kadar doğru diyorsun ki bazen yetemiyoruz ..bazen sinirlerim acayip gergin oluyor pes ediyorum ama sonra çocukların ağlama sesi karınları doyurma ihtiyaçları altlarının değişmesi gerekiyor hoppppp güç geri yükleniyor ve hayata kaldığım yerden devam ediyorum

Can'ım eğer o an dışardaysan ve kaşık yoksa biberonu çalkaladıktan sonra biberon ucunu yana doğru ey bütün havası gider

Haha aynı benim oğlanı tarif etmişsin sen. Geceleri çok şükür sıkıntımız yok akşam 7buçuk 8 gibi gece uykusu başlıyor vr sabah 5e 6ya kadar sadece emmek için uyanıp tekrar uyuyor. Ama gündüzleri fena. Rn fazla 20 dk yarım saat uyuyor ama uyanık kaldığında da uykusu var esniyor mızmızlanıyor uyutuyorum hoop hemencik uyanıyor. Yahu diyorum uykun varsa devam et işte ne güzel dalmışsın da ha uykun yoksa da kalk oyna eğlen gül dimi ama yok diilmiş öyle diyo paşa

Can'ım eğer o an dışardaysan ve kaşık yoksa biberonu çalkaladıktan sonra biberon ucunu yana doğru ey bütün havası gider
Süper anne cetrina çoook thanks tatlım oh be iyi oldu bu. Zaten günde iki defa mama veriyorum onda da şu köpürme strese sokuyordu beni

tugbayhan canım benim bana da iletişim bilgilerini gönderir misin? Kıyafet verecek çok olmuş sanırım zaten bizdeki küçülenler hem erkek hem de 0 3 çabuk büyür bebiş hepsini kullanamaz da. Bi bakayım ben de bez battaniye vs bişiler yollamak isterim

Aynen valla canım ya bazen arkadaşımıza eşimize dostumuza anlatamayacaklarımızı bile burada anlatıyoruz. Sevgili B Began iyi ki açmış bu topiği iyi ki varız hepimiz :)

Ben de simdi okuyunca sevindim.bi de gezdirerek besle canim.ben bugün öyle yaptım o da işe yaradı.iki ölçek içti.

Ne olsun canım büyütmeye büyümeye çalışıyoruz sen nasılsın senin kuzun nasıl? Shirine-alish
Cok sukur canim .uyku duzenini oturtmaya çalışıyoruz bizde. suan bi oglen uykusu uyuyo iyi bide gece uykusu. 9-10 arasi uyutuyorum gece. bu sekilde devam etsın istiyorum ama gunduz evde olmayinca tum gun ki duzeni bozuluyo. siz nasil yapiyosunuz

Aynen valla canım ya bazen arkadaşımıza eşimize dostumuza anlatamayacaklarımızı bile burada anlatıyoruz. Sevgili B Began iyi ki açmış bu topiği iyi ki varız hepimiz :)
ben açmadım canım. kazen'den devraldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…