2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynı durumdayım meme dolmuyo gibi sütüm var biliyorum ne bileyim işte takıyorum artık gece kalkmauçyınca azaldı galiva sağmaya kaşkıyorum 45-110 mk arası çıkıyo 3 saat emmemiş oluyo

Ben bu sebepler yuzunden cocuga virus kaptirdim,ama esim hala ailesinden dolayi oldugunu kabul etmiyor. Ve bunu ima ettigimde cok kiziyor. Demekki cam fanusa koyup oyle beklemem gerekiyordu basinda,maalesef ben yoruldukc kv deye verdim cocugu,saolsun annemde bana soZde bakacakti,kv tarafimi sevmedigi icin onlar emrivaki yapip geldikce oda kacti. 3. Lohusayim gece yatagimda tek basima kaldim,kocam bile yardimci olmadi.

Iyyyyyyyy balkondan aşağı atası gelio insann şunlarııı :/ hiç tahammülüm yook hiççç ya herşeyi anlarımda ben adamon içindeki cinlikleri bildiğimde art niyeti bildiğimde inadına yapıldığında tahammülüm olmuyor terazi burcuyum haksızlığa gelemem mesafe isterim yılışık insandan nefret ederim hepsi kp de var içinden geçirdiği herşeyi anlıorm ama kocam işte bilmio anlamıo anlamak istemio babası ne yapıosa iyi niyetinden yapıo onn için bir zamanlar telefonunu açmadığı görmek istemediği babası biz evlennce bide coxuk olnca dünyann en iyi babası oldu ya buna da başka ayar oluorum :/ kız o kv ne piiisssss wışşş benmkide banyo kapısı açık burun temizlioda temizlio tam kusmalık kendi evnde ne b.k yiyosan ye de gelinn evinde az çekin utan yaaa ay nerden aklımıza getirdik yaa Allahım kimlere karıştık kimlereeee :/

Maşallah canm ne kaaa güzel bnde ilk günler adama elini yıkar mısın dedim de bebeyş sevmemeyi seçti trip attı şimdi son gelişinde de antiseptik el temizleme şeysi almış gidio gelio eline sıkıo elini yıkamadan hahahah sinirlerim bozuldu insan önce elinş yıkar sonra antiseptik sıkar :)) ay bi ömür bu kocayla geçer mi diye düşünürken bu kocanın anası babasıyla geçer mi acaba yaa diye düşünr oldum ?? Bide benmkinn derdi memeleketine yerleşmek bn çok karşı cıkıom hayatta gelmem diom da o da dilinden düşürmüyor ay Allah yazdıysa bozsun :/

Hic sorma kuzum. bnde naptimi bilmiyorum ki. iki dk bos degilim oturamiyorum ama gorunurde hic bisi yaptigim da yok
O durum hepimizde aynı tatlım hiç birşey yapmasak bile Beyinen yorgunuz

Ben de çocukların ikisi de uyuyunca sevinçten uyuyamıyorum
Ben ikisi aynı anda uyuyunca Sevinç'ten direk bayılıyorum uyuyorum onlarla

Çok geçmiş olsun Can'ım tekrar inşallah mamadandır ve değiştirince hemencecik geçer son durumu bildir olur mu merak ederim

Gecmis olsun canim
Teşekkür ederim tatlım benim

Ay evet gün geçtikçe ağlama kriz süresi kısalıyor ve çok mutluyum
Biraz daha büyüsün her şey güzel olacak Can'ım ben eskiden 1 saat uyusa m göğüslerim taş gibi olurdu ama artık dağa inik normal yani kucağımdaki minik kilo almasa süt azaldı derdim ama maşallah iyi gelişimi

Balım gaz yapmayan ne var kiii ?? Bebeler büyüdü daha kolay cıkarıolar artık cann ne cekiosa ye artık ben buldu mu yiyorum gecenlerde gazlı içececk bile içtim hihi:)
Valla kimyonda iciyorum canimda bilmiyorum genede dikkat ediyorum bizimki daha 2 aylik sizinkiler 3 oldu ya ben 1 ay daha sikayim disimi :)
Canım bizde kalmadı gaz sorunu.ben de verdim coşkuyu lahmacunuydu kısırıydı
Bende 1 ay sonra baslayayim yemelere icmelere

Komple beyinsiz bir aile örneği daha inanılmaz bir şey koridorda dolaşıp bunu mu konuştu gerçi niye şaşırıyorsam var öyle ruh hastaları sen hiç kafana takma tatlım cahiller cahil ayrıca bende çok rahatsız oluyorum emzirme Zaman'ı görüntülü konuşmadan o yüzden kendi ailemde bile genelde işlerimi halledip öyle geri dönüyorum

Hangi mamayi icersen ic susuz kalirss genelde puturcukler oluyor.

Canim yunlu birseyler mi giydiriyorsun, gecen bende panik oldum yun yelegi yuzune gelmis ondan olmus. Zaten ciltler hassas ne dokunsa kizariyor. İcme suyubu kaynatip bezle siliyorum arada islak kalmasin ama narince pesinden kurularsin

Yeniden merhaba, bugün hipp mama denedim ama yavrumda yine aynı şekilde döküntüler başladı. Doktorunu aradım inek sütü alerjisi olabilir dedi. Aptamil in hipp alerjik bir maması varmış. Onu alacağız deneyeceğiz bakalım... dua edin kızlar olur mu? Yavrum iyi olsun hiç bir şey olmasın ....

Canim dokuntu derken nasil dokuntu.. Basima gelirse bileyim. Allah'im biran once sifa versin. Senin sutunden mi kaynakli mamadan mi kaynakli neden mamayi degistigini anlamaya calisiyorum da..

Ne dedin sen burnunu karıştırıp koltuk arasına mı sıvazlıyor akli dengesi yerinde mi

Canim dokuntu derken nasil dokuntu.. Basima gelirse bileyim. Allah'im biran once sifa versin. Senin sutunden mi kaynakli mamadan mi kaynakli neden mamayi degistigini anlamaya calisiyorum da..

Canım benim sütüm kesileli çok oluyor. Yavru kuşum sadece mama içiyor. Döküntüsü de sanki ortasını sinek ısırmış gibi kabarıyor etrafı da kıpkırmızı oluyor. Aptamilden sonra hipp denedim ama yine çıktı

İnşallah hiç birşey olmaz yavruna o kullanacağın mama iyi gelir bugün alın deneyin hemen umarım şifa gibi gelir kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…