Yana doğru eymek nasıl oluyo anlamadım ?Süper anne cetrinaçoook thanks tatlım oh be iyi oldu bu. Zaten günde iki defa mama veriyorum onda da şu köpürme strese sokuyordu beni
Çok iyi olur kafa dağıtırız rahatlarız :)Buluşma ayarlayacağız yakında hepimizin ihtiyacı var az önce burcu canımcım yazmış duygulandım okurken öyle manyak bir kafadayım şu aralar
Aynı durumdayım meme dolmuyo gibi sütüm var biliyorum ne bileyim işte takıyorum artık gece kalkmauçyınca azaldı galiva sağmaya kaşkıyorum 45-110 mk arası çıkıyo 3 saat emmemiş oluyoOhhh beee hadi yavaştan gözün aydın olsun:)))
Canım gazı çıkarmak için ayakta gezdir bacakları aşağıya sarkmış şekilde sadece belinden tut ve kafasını destekle tabi
Çabuk çıkıyor ayakta gezdirmek
Yada otururken bebeği dik tutup hafiften yukarı aşağı salamak.
Hiç sorma nevşin zaten hasta , yavrum bugün biraz iyi gibi ama
Şimdi benim burun Boğaz hep tıkalı
Emzirirken nekadar dikkat edip kafamı sağa yada sola tutmaya çalışsamda nefes alış verişim bazen çoçuğun suratına uçuyor nasıl bulaşmasın bu durumda
Sinir oluyorum ya
Ayy çok haklısın canım da , öyle dememem gerek
Herşey beyinde bitiyor sonuçta
Ama ben fos olmasına alışıktım gece kızım iyi uyur sabah erken hiç değilse taş gibi olurdu şimdi Yok ve ben çok üzülüyorum bu duruma pffff
Bende yemeye başlasam kuru inciri iyi olucak
Aynen 5 dk sonra boş çekiyor gibi
Elimle sıkıyorum kontrol etmek için
Bir damla zor çıkıyor(
İşte ben her gece iyi dinlenirdim
Kızım en geç 11 e kadar zırt vırt uyanır 10 dk bir
Ondan sonra bazen sabaha kadar bazen 4-5 e kadar güzel uyur . O aradada memeler dinlenmiş Kalkana kadar dolmuş sertleşmiş oluyordu
Şimdi o sertlik Yok.
Bide düşünüyorum bu kız gece uzun yatıyor
Uzun süre emilmediği için artık dolmak yerine memeler sütü gerimi çekiyor nedir
Ayyy vallahi kafayı yiycem aklıma geldikçe ,düşünmekten
Her ihtimali düşünüyorum kendi kendime
Elimde değil valla
Cetrinanın dediği gibi kafaya o sinyali göndermemek Laz'ım
Belkide bu yüzden olmuyor :)))
O uyku saati gecip uyutmayinca benimkide yapiyor ama 1 saat uyutmaya ugrasiyorum yarim saate uyaniyor :)
Suana kadar cikmadi ama uyku uyumuyo iste suanlik sikintimiz uykuya dalamama :)38 cnm inşallah çıkmaz atesiniz 6 saatten sonra korkmyin diyorlar
Ben bu sebepler yuzunden cocuga virus kaptirdim,ama esim hala ailesinden dolayi oldugunu kabul etmiyor. Ve bunu ima ettigimde cok kiziyor. Demekki cam fanusa koyup oyle beklemem gerekiyordu basinda,maalesef ben yoruldukc kv deye verdim cocugu,saolsun annemde bana soZde bakacakti,kv tarafimi sevmedigi icin onlar emrivaki yapip geldikce oda kacti. 3. Lohusayim gece yatagimda tek basima kaldim,kocam bile yardimci olmadi.Eşin anlayisli olmasi cok önemli. Bizde eşimin ailesi yanindayiz. 8 de uyutmaya geçtim. Eşim uyutmasanda sevseler falan dedi. Duzenini bozamam evde sen mi bakcaksin uyaninca severler diyince hak verdi Allahtan. Kp anlayışlı adamdir. Bir iki defa disardan gelince elini yıkamadan oğlumu almaya calisti. Elini yikarmisin baba bu daha minik enfeksiyon falan kapar dedkm simdi ilk iş lavaboya kosuyor. Bizim cok hosumuza gidiyor ozenli bakman dikkat etmen falan diyolar. 1.5 haftadir burdayiz sknti yasamadik sukurler olsun
Sancaktepe sen ?Sen nerde oturuyosun canım
Iyyyyyyyy balkondan aşağı atası gelio insann şunlarııı :/ hiç tahammülüm yook hiççç ya herşeyi anlarımda ben adamon içindeki cinlikleri bildiğimde art niyeti bildiğimde inadına yapıldığında tahammülüm olmuyor terazi burcuyum haksızlığa gelemem mesafe isterim yılışık insandan nefret ederim hepsi kp de var içinden geçirdiği herşeyi anlıorm ama kocam işte bilmio anlamıo anlamak istemio babası ne yapıosa iyi niyetinden yapıo onn için bir zamanlar telefonunu açmadığı görmek istemediği babası biz evlennce bide coxuk olnca dünyann en iyi babası oldu ya buna da başka ayar oluorum :/ kız o kv ne piiisssss wışşş benmkide banyo kapısı açık burun temizlioda temizlio tam kusmalık kendi evnde ne b.k yiyosan ye de gelinn evinde az çekin utan yaaa ay nerden aklımıza getirdik yaa Allahım kimlere karıştık kimlereeee :/Damatlıķ nasıl gidiyor namıssız diyo ya eliyle hareket gösterip
Benim kv.de burnunu karıştırır koltuk altlarını sıvazlar.aklım gitti üç gün...
Eşim de öyle her işten geldiğinde elini yıka duş al demekten helak oldum yani.
Biraz cahillik biraz düşüncesizlik biraz da söylenene gurur yapma var insanların coğunda.bana da yengem oğlunun agzına sarelle bölemiş ne bulursa ağzına sürmüş övüne ovüne anlattı.ne desen boş bu insanlara.iki üniversite bitirdim iki kurs bitirdim ki çoğu sağlıkla ilgili olmasına rağmen umurlarında değil.herşeyi biliyorlar,söylediğin hiçbirşeye tamah etmiyor kaale almıyorlar.
Maşallah canm ne kaaa güzel bnde ilk günler adama elini yıkar mısın dedim de bebeyş sevmemeyi seçti trip attı şimdi son gelişinde de antiseptik el temizleme şeysi almış gidio gelio eline sıkıo elini yıkamadan hahahah sinirlerim bozuldu insan önce elinş yıkar sonra antiseptik sıkar :)) ay bi ömür bu kocayla geçer mi diye düşünürken bu kocanın anası babasıyla geçer mi acaba yaa diye düşünr oldum ?? Bide benmkinn derdi memeleketine yerleşmek bn çok karşı cıkıom hayatta gelmem diom da o da dilinden düşürmüyor ay Allah yazdıysa bozsun :/Eşin anlayisli olmasi cok önemli. Bizde eşimin ailesi yanindayiz. 8 de uyutmaya geçtim. Eşim uyutmasanda sevseler falan dedi. Duzenini bozamam evde sen mi bakcaksin uyaninca severler diyince hak verdi Allahtan. Kp anlayışlı adamdir. Bir iki defa disardan gelince elini yıkamadan oğlumu almaya calisti. Elini yikarmisin baba bu daha minik enfeksiyon falan kapar dedkm simdi ilk iş lavaboya kosuyor. Bizim cok hosumuza gidiyor ozenli bakman dikkat etmen falan diyolar. 1.5 haftadir burdayiz sknti yasamadik sukurler olsun
O durum hepimizde aynı tatlım hiç birşey yapmasak bile Beyinen yorgunuzHic sorma kuzum. bnde naptimi bilmiyorum ki. iki dk bos degilim oturamiyorum ama gorunurde hic bisi yaptigim da yok
Ben ikisi aynı anda uyuyunca Sevinç'ten direk bayılıyorum uyuyorum onlarla
Ben de çocukların ikisi de uyuyunca sevinçten uyuyamıyorum
Çok geçmiş olsun Can'ım tekrar inşallah mamadandır ve değiştirince hemencecik geçer son durumu bildir olur mu merak ederimHayatım doktora gittik önceki gün yani ilk çıktığı gün kızarıklıkların. Ama pek sallamadı doktor, nemlendirici verdi vs .. Bugün mamasını değiştirip vereceğim dua edin bizim için mamadan olsun bu alerjiler
Teşekkür ederim tatlım benimGecmis olsun canim
Ay evet gün geçtikçe ağlama kriz süresi kısalıyor ve çok mutluyumOhhh beee hadi yavaştan gözün aydın olsun:)))
Canım gazı çıkarmak için ayakta gezdir bacakları aşağıya sarkmış şekilde sadece belinden tut ve kafasını destekle tabi
Çabuk çıkıyor ayakta gezdirmek
Yada otururken bebeği dik tutup hafiften yukarı aşağı salamak.
Hiç sorma nevşin zaten hasta , yavrum bugün biraz iyi gibi ama
Şimdi benim burun Boğaz hep tıkalı
Emzirirken nekadar dikkat edip kafamı sağa yada sola tutmaya çalışsamda nefes alış verişim bazen çoçuğun suratına uçuyor nasıl bulaşmasın bu durumda
Sinir oluyorum ya
Ayy çok haklısın canım da , öyle dememem gerek
Herşey beyinde bitiyor sonuçta
Ama ben fos olmasına alışıktım gece kızım iyi uyur sabah erken hiç değilse taş gibi olurdu şimdi Yok ve ben çok üzülüyorum bu duruma pffff
Bende yemeye başlasam kuru inciri iyi olucak
Aynen 5 dk sonra boş çekiyor gibi
Elimle sıkıyorum kontrol etmek için
Bir damla zor çıkıyor(
İşte ben her gece iyi dinlenirdim
Kızım en geç 11 e kadar zırt vırt uyanır 10 dk bir
Ondan sonra bazen sabaha kadar bazen 4-5 e kadar güzel uyur . O aradada memeler dinlenmiş Kalkana kadar dolmuş sertleşmiş oluyordu
Şimdi o sertlik Yok.
Bide düşünüyorum bu kız gece uzun yatıyor
Uzun süre emilmediği için artık dolmak yerine memeler sütü gerimi çekiyor nedir
Ayyy vallahi kafayı yiycem aklıma geldikçe ,düşünmekten
Her ihtimali düşünüyorum kendi kendime
Elimde değil valla
Cetrinanın dediği gibi kafaya o sinyali göndermemek Laz'ım
Belkide bu yüzden olmuyor :)))
Valla kimyonda iciyorum canimda bilmiyorum genede dikkat ediyorum bizimki daha 2 aylik sizinkiler 3 oldu ya ben 1 ay daha sikayim disimi :)Balım gaz yapmayan ne var kiii ?? Bebeler büyüdü daha kolay cıkarıolar artık cann ne cekiosa ye artık ben buldu mu yiyorum gecenlerde gazlı içececk bile içtim hihi:)
Bende 1 ay sonra baslayayim yemelere icmelereCanım bizde kalmadı gaz sorunu.ben de verdim coşkuyu lahmacunuydu kısırıydı
Komple beyinsiz bir aile örneği dahaDün eşi tarafından sinirlendirilen bir kisi daha :) dün aksam esim işe gidecek yarim saati falan var alti buçuk sıraları elif aglamaya basladi uykusu var ama uyuyamiyor bende kucagimda gezdiriyorum aglamasin diye. Eşimin ailesi ariyor görüntülü. Ama elif çığlık çığlığa benim meme disarda tutmuyor bir türlü kan ter içinde kalmışım. Eşim açtı elifi gosteriyor diyorum ki uykusu var agliyor falan hala bakma derdindeler. Kapatalim da susturun yok. Kiz kardesi bu kiz acıkmış mı sutas (bana sutas diyor kendileri) sut versin falan diyor. En son cileden çıktım aldim kizi odaya geldim. Esimde elinde telefon kalakaldi. Sonra da bana diyor ki kızdım o hareketine. Dedim ki o zaman sen akil etseydin yeter senin dusuncesiz ailenden biktim diye.
Ben daha oncede soylemistim yuksek tansiyon nedeniyle acil dogum yaptim 37. Haftamda esimin ailesi geldiler apar topar farkli sehirdelerdi. Sutum gelmedi hemen kv almis elifi koridorda sutu yok annesinin minnacik kizi doyuramiyor diye saatlerce söylendidaha bir sürü şey o yüzden sabrim yok hic onlara
Aman Allah ım bi de bana benziyor
Kesinlikle katılıyorum evlenmeden önce kendi ailelerine tutumları çok farklı evlendikten sonra çok farklıAileye yaranma telaşı. Onceden tu kaka olan aile evlenince bir kıymete biniyor ki sorma. A desen anama Laf ettin oluyor.
Hangi mamayi icersen ic susuz kalirss genelde puturcukler oluyor.
Canim yunlu birseyler mi giydiriyorsun, gecen bende panik oldum yun yelegi yuzune gelmis ondan olmus. Zaten ciltler hassas ne dokunsa kizariyor. İcme suyubu kaynatip bezle siliyorum arada islak kalmasin ama narince pesinden kurularsin
O durum hepimizde aynı tatlım hiç birşey yapmasak bile Beyinen yorgunuz
Ben ikisi aynı anda uyuyunca Sevinç'ten direk bayılıyorum uyuyorum onlarla
Çok geçmiş olsun Can'ım tekrar inşallah mamadandır ve değiştirince hemencecik geçer son durumu bildir olur mu merak ederim
Teşekkür ederim tatlım benim
Ay evet gün geçtikçe ağlama kriz süresi kısalıyor ve çok mutluyum
Biraz daha büyüsün her şey güzel olacakCan'ım ben eskiden 1 saat uyusa m göğüslerim taş gibi olurdu ama artık dağa inik normal yani kucağımdaki minik kilo almasa süt azaldı derdim ama maşallah iyi gelişimi
Canim dokuntu derken nasil dokuntu.. Basima gelirse bileyim. Allah'im biran once sifa versin. Senin sutunden mi kaynakli mamadan mi kaynakli neden mamayi degistigini anlamaya calisiyorum da..Yeniden merhaba, bugün hipp mama denedim ama yavrumda yine aynı şekilde döküntüler başladı. Doktorunu aradım inek sütü alerjisi olabilir dedi. Aptamil in hipp alerjik bir maması varmış. Onu alacağız deneyeceğiz bakalım... dua edin kızlar olur mu? Yavrum iyi olsun hiç bir şey olmasın ....
Ne dedin sen burnunu karıştırıp koltuk arasına mı sıvazlıyorDamatlıķ nasıl gidiyor namıssız diyo ya eliyle hareket gösterip
Benim kv.de burnunu karıştırır koltuk altlarını sıvazlar.aklım gitti üç gün...
Eşim de öyle her işten geldiğinde elini yıka duş al demekten helak oldum yani.
Biraz cahillik biraz düşüncesizlik biraz da söylenene gurur yapma var insanların coğunda.bana da yengem oğlunun agzına sarelle bölemiş ne bulursa ağzına sürmüş övüne ovüne anlattı.ne desen boş bu insanlara.iki üniversite bitirdim iki kurs bitirdim ki çoğu sağlıkla ilgili olmasına rağmen umurlarında değil.herşeyi biliyorlar,söylediğin hiçbirşeye tamah etmiyor kaale almıyorlar.
Canim dokuntu derken nasil dokuntu.. Basima gelirse bileyim. Allah'im biran once sifa versin. Senin sutunden mi kaynakli mamadan mi kaynakli neden mamayi degistigini anlamaya calisiyorum da..
İnşallah hiç birşey olmaz yavruna o kullanacağın mama iyi gelir bugün alın deneyin hemen umarım şifa gibi gelir kuzunaYeniden merhaba, bugün hipp mama denedim ama yavrumda yine aynı şekilde döküntüler başladı. Doktorunu aradım inek sütü alerjisi olabilir dedi. Aptamil in hipp alerjik bir maması varmış. Onu alacağız deneyeceğiz bakalım... dua edin kızlar olur mu? Yavrum iyi olsun hiç bir şey olmasın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?