2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim kızdada oluyo o sadexe süt içiyo mama yok doğumdan sonra hastanede tüm vücudu oldu doktora gösterdim önemli değil sıcaktan dedi şimdi yüzünde çıkıyo her gün ben sudakrem sürüyom azcık geçiyo

Kesinlikle katılıyorum evlenmeden önce kendi ailelerine tutumları çok farklı evlendikten sonra çok farklı
Ayni ayni,evlenmeden once ailelerinden kurtulmak icin ellerinden geleni yapiyor gibi gosteriyorlar,evlendikten sonrasa onlarsiz hicbirsey yapamazmis gibi gosteriyorlar

Son düzenleme:
Kızlar dün ggidiyordan 120ve240 ml iki yane avent cam biberon aldım indirimden 61.90 tl ebebekte bi tanesi 54dü sanırım diğeri 48 biri 1delikli diğeti 2delikli yakında gelir indirim var

Kizlar ya zeynep cok oksurmeye basladi gecen hafta doktora götürdüm ama boyle oksurugu yoktu sadece hiriltisi vardi bugun basladi öksürük ve yarim saat once iyice artmaya basladi o kadar dikkat ediorum ama yine de hasta ettim galiba napsam doktora gotursem mi

sezercik olupta gobusu azicikta olsun inen var mi? Kafayi siyirmak uzereyim. Hicbir kiyafetim olmuyor. Cok cirkin hissediyorum kendimi,
Al benden de okadar.gobisim cok fazla degil ama benimde kalca ksimimda fazlaliklarim var.ayni bende cirkin hissediyorum kendimi.spora gideyim diyorum cocuga kim bakicak pofffffff

Cnm moralini bozmak istemem ama kendi yaşadığımı söylim doğumdan sonraki 2-3 hafta sürekli sütümün az oldugunu çocuğa yetmediğini söylediklerinde moralim bozulmuştu ve cidden sütüm azalmıştı hiç sertleşmiyodu göğüslerim süt vardı ama azdı anlıyodum ondan sonraki haftalarda düzeldi ve 3-4 saate doluyo göğüslerim önceki gibi sertleşiyo ve miktarı arttı sagıncada Anlıyorum bide şöyle bişey olabilir gögüs hacmin artmıştır belki çocuğun ihtiyacı arttıgı için belki o Yüzden yumuşaktır dolmaya başlar eskisi gibi merak etme

İlerlemeden götür istersen.

Çok küçükler, doğal yöntemler kullanılsa keşke.

Kiz allah iyiligini versin ne guldum he :)))

Hepsi psikolojik cnm sen ona inanıyosan o arttırır ama ben kendimde yaşadığımı söylim bi dönem azaldı cidden çünkü sürekli kendime sütüm mü az diye soruyodum çünkü çevremde bunu diyenler vardı şu yarıyo şunu yiyim bu yarıyo bunu yiyim diye yiyodum yarıyo Dediğim için yarayanlar vardı sonra kendime hep sütüm var dedim bide artık düşünmemeye başladım sütüm var mı yok mu diye istedikçe emzirdim çocugu istedikçe emzirdim hiç bişey yemesemde sütüm oluyo benim dedim ihtiyacım yok illa bişey yemeye ve hersey düzeldi şimdi özellikle yediğim hiç bişey yok yemesemde sütüm oluyo ama emzir emzir ben aşırı acıkıyorum artık :)

Ne kadar ayıp ya !! Bide niye moralini bozuyorlar ya öyle belki öyle demeseler gelicek süt benim ilk hafta aşırı sütüm vardı sağıp dolaba atıyodum tabi bu millet gelen gidenle uğraştığı ben yiyip içip yattığım içindi bence o Yüzden kimse sormamalı süt var mı yok mu diye sen kendi derdine düşmüşken çocugu görmeseler olmuyo yani

Namussuz!! Hangi kültür tabakasından onlar ya Ayıptır söylemesi !

Evlenmeden önce eşimin ailesiyle ilgili ne hayallerim vardı siz böyle anlatınca hayali ve hayatı gördüm :)

İnşallah kuzum, uyuyor uyansın bakayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…