- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
Bende samandıra neresindesinSancaktepe sen ?
Benim kızdada oluyo o sadexe süt içiyo mama yok doğumdan sonra hastanede tüm vücudu oldu doktora gösterdim önemli değil sıcaktan dedi şimdi yüzünde çıkıyo her gün ben sudakrem sürüyom azcık geçiyoCanım benim sütüm kesileli çok oluyor. Yavru kuşum sadece mama içiyor. Döküntüsü de sanki ortasını sinek ısırmış gibi kabarıyor etrafı da kıpkırmızı oluyor. Aptamilden sonra hipp denedim ama yine çıktı
Ayni ayni,evlenmeden once ailelerinden kurtulmak icin ellerinden geleni yapiyor gibi gosteriyorlar,evlendikten sonrasa onlarsiz hicbirsey yapamazmis gibi gosteriyorlarKesinlikle katılıyorum evlenmeden önce kendi ailelerine tutumları çok farklı evlendikten sonra çok farklı
Ya bizim cok sukur gaz sikintimiz olmadi.ama ben yine yemedim korkttum. bugun canim barbunya cekti yine yapmadim ne olur ne olmaz diye:) ama deniycem artik yeter daaaÜzülme tatlişkom çok kısır düşkünü değilim :)) lahmacun desen içim giderdi ah özledim yaaa :))
Ya bizim cok sukur gaz sikintimiz olmadi.ama ben yine yemedim korkttum. bugun canim barbunya cekti yine yapmadim ne olur ne olmaz diye:) ama deniycem artik yeter daaa
Al benden de okadar.gobisim cok fazla degil ama benimde kalca ksimimda fazlaliklarim var.ayni bende cirkin hissediyorum kendimi.spora gideyim diyorum cocuga kim bakicak pofffffffsezercik olupta gobusu azicikta olsun inen var mi? Kafayi siyirmak uzereyim. Hicbir kiyafetim olmuyor. Cok cirkin hissediyorum kendimi,
Yaaa afiyet bal seker olsunBizim gaz sıkıntısı vardı.
Geçen şeker fasulye yaptım yedim oh çok da güzel oldu.
Cnm moralini bozmak istemem ama kendi yaşadığımı söylim doğumdan sonraki 2-3 hafta sürekli sütümün az oldugunu çocuğa yetmediğini söylediklerinde moralim bozulmuştu ve cidden sütüm azalmıştı hiç sertleşmiyodu göğüslerim süt vardı ama azdı anlıyodum ondan sonraki haftalarda düzeldi ve 3-4 saate doluyo göğüslerim önceki gibi sertleşiyo ve miktarı arttı sagıncada Anlıyorum bide şöyle bişey olabilir gögüs hacmin artmıştır belki çocuğun ihtiyacı arttıgı için belki o Yüzden yumuşaktır dolmaya başlar eskisi gibi merak etmeKızlar benim sütüm galiba gittikçe azalıyor
Gündüzleri fos olmasına alışmıştım
Şimdi gece kızım güzel uyur sabaha karşı kalktığında hiç değilse ozaman sertleşmiş dolmuş hissederdim
Şimdi oda Yok yine yumuşaklar
Zaten zamanla gün boyu yumuşuyormu bu meme olayı yoksa süttümü azalıyor anlamadım ya
Emincede her göğüs 5 dk güzel yutkunduğunu duyuyorum sonrası Yok hep emzik gibi emiyor
Ne diyorsunuz kızlar süttüm azaldımıki acaba ?
Kizlar ya zeynep cok oksurmeye basladi gecen hafta doktora götürdüm ama boyle oksurugu yoktu sadece hiriltisi vardi bugun basladi öksürük ve yarim saat once iyice artmaya basladi o kadar dikkat ediorum ama yine de hasta ettim galiba napsam doktora gotursem mi
Kiz allah iyiligini versin ne guldum he :)))Damatlıķ nasıl gidiyor namıssız diyo ya eliyle hareket gösterip
Benim kv.de burnunu karıştırır koltuk altlarını sıvazlar.aklım gitti üç gün...
Eşim de öyle her işten geldiğinde elini yıka duş al demekten helak oldum yani.
Biraz cahillik biraz düşüncesizlik biraz da söylenene gurur yapma var insanların coğunda.bana da yengem oğlunun agzına sarelle bölemiş ne bulursa ağzına sürmüş övüne ovüne anlattı.ne desen boş bu insanlara.iki üniversite bitirdim iki kurs bitirdim ki çoğu sağlıkla ilgili olmasına rağmen umurlarında değil.herşeyi biliyorlar,söylediğin hiçbirşeye tamah etmiyor kaale almıyorlar.
Hepsi psikolojik cnm sen ona inanıyosan o arttırır ama ben kendimde yaşadığımı söylim bi dönem azaldı cidden çünkü sürekli kendime sütüm mü az diye soruyodum çünkü çevremde bunu diyenler vardı şu yarıyo şunu yiyim bu yarıyo bunu yiyim diye yiyodum yarıyo Dediğim için yarayanlar vardı sonra kendime hep sütüm var dedim bide artık düşünmemeye başladım sütüm var mı yok mu diye istedikçe emzirdim çocugu istedikçe emzirdim hiç bişey yemesemde sütüm oluyo benim dedim ihtiyacım yok illa bişey yemeye ve hersey düzeldi şimdi özellikle yediğim hiç bişey yok yemesemde sütüm oluyo ama emzir emzir ben aşırı acıkıyorum artık :)Aynı durumdayım.
Var var diyorum ama aslında aklıma çok takılıyor.
Yumuşak olması belki normal de kısa süre sonra boş çektiğini hissediyorum ben de.
Kuru incir yemeye başlayacağım, sütümü en çok incir arttırıyordu yazın.
Inş bizlerinde düzelir :)91 g0nlüğüz yok denecek kadar azaldı
Ne kadar ayıp ya !! Bide niye moralini bozuyorlar ya öyle belki öyle demeseler gelicek süt benim ilk hafta aşırı sütüm vardı sağıp dolaba atıyodum tabi bu millet gelen gidenle uğraştığı ben yiyip içip yattığım içindi bence o Yüzden kimse sormamalı süt var mı yok mu diye sen kendi derdine düşmüşken çocugu görmeseler olmuyo yaniDün eşi tarafından sinirlendirilen bir kisi daha :) dün aksam esim işe gidecek yarim saati falan var alti buçuk sıraları elif aglamaya basladi uykusu var ama uyuyamiyor bende kucagimda gezdiriyorum aglamasin diye. Eşimin ailesi ariyor görüntülü. Ama elif çığlık çığlığa benim meme disarda tutmuyor bir türlü kan ter içinde kalmışım. Eşim açtı elifi gosteriyor diyorum ki uykusu var agliyor falan hala bakma derdindeler. Kapatalim da susturun yok. Kiz kardesi bu kiz acıkmış mı sutas (bana sutas diyor kendileri) sut versin falan diyor. En son cileden çıktım aldim kizi odaya geldim. Esimde elinde telefon kalakaldi. Sonra da bana diyor ki kızdım o hareketine. Dedim ki o zaman sen akil etseydin yeter senin dusuncesiz ailenden biktim diye.
Ben daha oncede soylemistim yuksek tansiyon nedeniyle acil dogum yaptim 37. Haftamda esimin ailesi geldiler apar topar farkli sehirdelerdi. Sutum gelmedi hemen kv almis elifi koridorda sutu yok annesinin minnacik kizi doyuramiyor diye saatlerce söylendidaha bir sürü şey o yüzden sabrim yok hic onlara
Namussuz!! Hangi kültür tabakasından onlar ya Ayıptır söylemesi !Sorsan çok seviyorlar.
Seven insan kucağıma alayım demeden önce bebeğin rahatını düşünür.
Amaaaan anlamıyorum ben bu insanları da kocaları da.
Ben artık nasıl olsa büyüdü biraz diyorum, kendimi frenliyorum, sinirlenmiyorum :)
Ama bir iki şey daha var çocuğu sevme şekilleriyle ilgili ki en sinir olduğum şeydir, patlamak üzereyim.
Ya hu küçücük bebeği namussuz diye sevmek nasıl bir namussuzluk ürünüdür?
Yok ben hâla sinirleniyormuşum :)
Evlenmeden önce eşimin ailesiyle ilgili ne hayallerim vardı siz böyle anlatınca hayali ve hayatı gördüm :)Iyyyyyyyy balkondan aşağı atası gelio insann şunlarııı :/ hiç tahammülüm yook hiççç ya herşeyi anlarımda ben adamon içindeki cinlikleri bildiğimde art niyeti bildiğimde inadına yapıldığında tahammülüm olmuyor terazi burcuyum haksızlığa gelemem mesafe isterim yılışık insandan nefret ederim hepsi kp de var içinden geçirdiği herşeyi anlıorm ama kocam işte bilmio anlamıo anlamak istemio babası ne yapıosa iyi niyetinden yapıo onn için bir zamanlar telefonunu açmadığı görmek istemediği babası biz evlennce bide coxuk olnca dünyann en iyi babası oldu ya buna da başka ayar oluorum :/ kız o kv ne piiisssss wışşş benmkide banyo kapısı açık burun temizlioda temizlio tam kusmalık kendi evnde ne b.k yiyosan ye de gelinn evinde az çekin utan yaaa ay nerden aklımıza getirdik yaa Allahım kimlere karıştık kimlereeee :/
İnşallah kuzum, uyuyor uyansın bakayım hemenGoturdum şükür içim rahatladi bogumlar da eşit değil en çok bu aklıma takılıyordu. Onun bi önemi yokmuş dr öyle soyledi
Bebeği yüz ustu yatırıp dizlerinin arkasına baksana bi eşit mi çizgiler ?
Ailede falan yoksa korkma bence, yoktur inşallah merak etme
Rings avm yi biliyo musun hemen 2 sokak aşağısı sayılır senBende samandıra neresindesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?