- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Ay bizimki de ne zaman ben dandini dandini dastana söylesem o zaman uyuyor. Neva uyanık o horluyor.
Yemin ederim akıl tutulması.
Başka açıklaması yok.
Aileye yaranma telaşı. Onceden tu kaka olan aile evlenince bir kıymete biniyor ki sorma. A desen anama Laf ettin oluyor.
Öffff ömür törpüleriDün eşi tarafından sinirlendirilen bir kisi daha :) dün aksam esim işe gidecek yarim saati falan var alti buçuk sıraları elif aglamaya basladi uykusu var ama uyuyamiyor bende kucagimda gezdiriyorum aglamasin diye. Eşimin ailesi ariyor görüntülü. Ama elif çığlık çığlığa benim meme disarda tutmuyor bir türlü kan ter içinde kalmışım. Eşim açtı elifi gosteriyor diyorum ki uykusu var agliyor falan hala bakma derdindeler. Kapatalim da susturun yok. Kiz kardesi bu kiz acıkmış mı sutas (bana sutas diyor kendileri) sut versin falan diyor. En son cileden çıktım aldim kizi odaya geldim. Esimde elinde telefon kalakaldi. Sonra da bana diyor ki kızdım o hareketine. Dedim ki o zaman sen akil etseydin yeter senin dusuncesiz ailenden biktim diye.
Ben daha oncede soylemistim yuksek tansiyon nedeniyle acil dogum yaptim 37. Haftamda esimin ailesi geldiler apar topar farkli sehirdelerdi. Sutum gelmedi hemen kv almis elifi koridorda sutu yok annesinin minnacik kizi doyuramiyor diye saatlerce söylendidaha bir sürü şey o yüzden sabrim yok hic onlara
Gerçekten harika bir şey güzel bir idareyle çalışmak.
Arkadaş süt iznini bile kullanamadı, o yüzden aldım biraz da ücretsiz izni.
Yoksa sinir stresten ne hale gelirdim bilmiyorum.
Ben abartmıyorum dimi haklıyım :)
Kısır ye kısır yeşil soğanlı yaptım dün,doldu memeler...@hayalimsin1 canım bnmde aynıı memeler hep foss bazen gece iyi dinlendiysem güzel uyuduysam doluo onn dışında fıss enesde 5 dk 15 dk fln emio dediğin gibi 5 dk yutkunuo gerisi sanki emzik emio ama doyuyor çişinden de belli cok kısa kısa emiyor sütüm yok deme vardırr
İnşallah olur.Ben de sırf o yuzden açık açık konusacagim mudurumle 2. Donem icin 15 saat veriyorsa calisirim yoksa yine ucretsiz alicam yaza da tayinciyiz insallah
Bebeğim ağladığında başbaşa olmak istiyorum, telefondan millete göstericem, o an onun derdindeyiz zaten.
Bizimkiler de 10 günlükken sevemedik deyip uyandırmaya kalktılar.
Ben de eşimden bekliyorum 10 günlük bebek uyandırılır mı desin diye, nerdeee.
Allah'tan uyanmadı da onların canı sıkıldıkça içimin yağı eridi.
Bebeğim ağladığında başbaşa olmak istiyorum, telefondan millete göstericem, o an onun derdindeyiz zaten.
Bizimkiler de 10 günlükken sevemedik deyip uyandırmaya kalktılar.
Ben de eşimden bekliyorum 10 günlük bebek uyandırılır mı desin diye, nerdeee.
Allah'tan uyanmadı da onların canı sıkıldıkça içimin yağı eridi.
Yok canim bekledigim kadar aglamadi. Yakan asida biraz agladi o kadar gectim emzirdim sustu kolunda hic aglamadi masallah. Insallah ateslenmez de bu sekilde atlatiriz :) ustunu incelttim ortmuyorumda aksama kadar takipteyim :) en fazla kac olmaliydi ki ates acep :)tugbayhan Ne yaptınız canım aşı nasıl geçti Çok ağladım Mehmet Ali
İnşallah olur.
15 saat verseler, her güne 3 saat koysalar başlarım 2. dönem.
Bizde konuşsan da bir hafta sonra her şey unutulur.
Hiç güvenim yok.
Zaten geçen sene öyle bunalttı ki müdürüm kafa dinlemeye ihtiyacım var.
Sorsan çok seviyorlar.10 günlük bebeği uyandırıp nasıl seveceklermis ki yavrucak etrafını zor goruyo alem bu insanlar :))
Ben artık nasıl olsa büyüdü biraz diyorum, kendimi frenliyorum, sinirlenmiyorum :)Cnm benim görümce de ayni uyuyan bebegi besiginden almis bisiklet cevirme hareketi yaptiriyor hemde nasil hizli hızlı. Uyumuyor mu dedim uyuyor diyor :) sanki cocuk onlarin da ben taşıyıcı eleman hadi bitti senin işin der gibi :) gidecekleri gün 10 kere öptü çocuğu yanagindan en sonunda yeter artik dedim. Kp gitti balkonda sigara icti geldi kizimi optu babam kizdi napiyon sen opulur mu o daha diye. Kızım sarışın hemen yanaklari kapardi. Cok dusuncesizlikleri vardi ya. Benim esim yoktu yanimda annemlerin yanindaydim 40im çıkana kadar ama ne sinir oldum bisey de diyemiyorsun. Ama karar aldim artik diyecegim. Esime de dedim sen soylemezsen ben boylerim bundn sonr diye ben sinir olacagima onlar olsun
Ahh kim yapcak kız o kısırıı biri gelsede yapsaa :)) karnımı doyurduysam ne aalaa :)))Kısır ye kısır yeşil soğanlı yaptım dün,doldu memeler...
Üzüldüm şimdiAhh kim yapcak kız o kısırıı biri gelsede yapsaa :)) karnımı doyurduysam ne aalaa :)))
İyi bebeğim çok şükürr ilk zamanların zorluğu yok uykusuzluğa alıştık artık :))Haklısın canım
Başka şeyler düşünüp odaklansam iyi olucak
Çocuğu emerken , ,Çok süttüm var çok şükür dicem bundan sonra :)))bakalım inş düzelir
Sen nasılsın ?
Sizde nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?