2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Öffff ömür törpüleri

Gerçekten harika bir şey güzel bir idareyle çalışmak.
Arkadaş süt iznini bile kullanamadı, o yüzden aldım biraz da ücretsiz izni.
Yoksa sinir stresten ne hale gelirdim bilmiyorum.

Ben de sırf o yuzden açık açık konusacagim mudurumle 2. Donem icin 15 saat veriyorsa calisirim yoksa yine ucretsiz alicam yaza da tayinciyiz insallah

Ben abartmıyorum dimi haklıyım :)

Bebeğim ağladığında başbaşa olmak istiyorum, telefondan millete göstericem, o an onun derdindeyiz zaten.

Bizimkiler de 10 günlükken sevemedik deyip uyandırmaya kalktılar.
Ben de eşimden bekliyorum 10 günlük bebek uyandırılır mı desin diye, nerdeee.
Allah'tan uyanmadı da onların canı sıkıldıkça içimin yağı eridi.

Kısır ye kısır yeşil soğanlı yaptım dün,doldu memeler...

Ben de sırf o yuzden açık açık konusacagim mudurumle 2. Donem icin 15 saat veriyorsa calisirim yoksa yine ucretsiz alicam yaza da tayinciyiz insallah
İnşallah olur.
15 saat verseler, her güne 3 saat koysalar başlarım 2. dönem.
Bizde konuşsan da bir hafta sonra her şey unutulur.
Hiç güvenim yok.
Zaten geçen sene öyle bunalttı ki müdürüm kafa dinlemeye ihtiyacım var.

10 günlük bebeği uyandırıp nasıl seveceklermis ki yavrucak etrafını zor goruyo alem bu insanlar :))

Cnm benim görümce de ayni uyuyan bebegi besiginden almis bisiklet cevirme hareketi yaptiriyor hemde nasil hizli hızlı. Uyumuyor mu dedim uyuyor diyor :) sanki cocuk onlarin da ben taşıyıcı eleman hadi bitti senin işin der gibi :) gidecekleri gün 10 kere öptü çocuğu yanagindan en sonunda yeter artik dedim. Kp gitti balkonda sigara icti geldi kizimi optu babam kizdi napiyon sen opulur mu o daha diye. Kızım sarışın hemen yanaklari kapardi. Cok dusuncesizlikleri vardi ya. Benim esim yoktu yanimda annemlerin yanindaydim 40im çıkana kadar ama ne sinir oldum bisey de diyemiyorsun. Ama karar aldim artik diyecegim. Esime de dedim sen soylemezsen ben boylerim bundn sonr diye ben sinir olacagima onlar olsun

tugbayhan Ne yaptınız canım aşı nasıl geçti Çok ağladım Mehmet Ali
Yok canim bekledigim kadar aglamadi. Yakan asida biraz agladi o kadar gectim emzirdim sustu kolunda hic aglamadi masallah. Insallah ateslenmez de bu sekilde atlatiriz :) ustunu incelttim ortmuyorumda aksama kadar takipteyim :) en fazla kac olmaliydi ki ates acep :)

Bizde de ayni cnm ama müdüre güveniyorum mudur yardimcilari cok umursamaz da. Gecen sene beni de oyle cok yordular. Olur insallah cnm seninki de :)

10 günlük bebeği uyandırıp nasıl seveceklermis ki yavrucak etrafını zor goruyo alem bu insanlar :))
Sorsan çok seviyorlar.
Seven insan kucağıma alayım demeden önce bebeğin rahatını düşünür.
Amaaaan anlamıyorum ben bu insanları da kocaları da.

Ben artık nasıl olsa büyüdü biraz diyorum, kendimi frenliyorum, sinirlenmiyorum :)
Ama bir iki şey daha var çocuğu sevme şekilleriyle ilgili ki en sinir olduğum şeydir, patlamak üzereyim.

Ya hu küçücük bebeği namussuz diye sevmek nasıl bir namussuzluk ürünüdür?
Yok ben hâla sinirleniyormuşum :)

İyi bebeğim çok şükürr ilk zamanların zorluğu yok uykusuzluğa alıştık artık :))
Aütümün olmadığını hiç düşünmedim düşünmicemde inş 2 yaşına kadar eözircem diye düşünüyorum hatta hayatmda sinir olduğm şeyler olsa bile bebemin rızkını size yedirtmicem diye susuyorm herşeye üzüntüden kaçmasın alimallah
Büyüyolar agular gugular hayata bambaşka bişey katıyorr insann içi gidiyor bi gülücük herşeyi unutturuyor yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…