Şener Şen geldi aklıma töbe yaaa...boşver canım sinirlenme ona göre kültür ve anlayışları var demekki..Sorsan çok seviyorlar.
Seven insan kucağıma alayım demeden önce bebeğin rahatını düşünür.
Amaaaan anlamıyorum ben bu insanları da kocaları da.
Ben artık nasıl olsa büyüdü biraz diyorum, kendimi frenliyorum, sinirlenmiyorum :)
Ama bir iki şey daha var çocuğu sevme şekilleriyle ilgili ki en sinir olduğum şeydir, patlamak üzereyim.
Ya hu küçücük bebeği namussuz diye sevmek nasıl bir namussuzluk ürünüdür?
Yok ben hâla sinirleniyormuşum :)
Balım gaz yapmayan ne var kiii ?? Bebeler büyüdü daha kolay cıkarıolar artık cann ne cekiosa ye artık ben buldu mu yiyorum gecenlerde gazlı içececk bile içtim hihi:)
Üzülme tatlişkom çok kısır düşkünü değilim :)) lahmacun desen içim giderdi ah özledim yaaa :))Üzüldüm şimdi
Canım bizde kalmadı gaz sorunu
Ya bu kadar olur tuğbaya onu yazdım az önceÜzülme tatlişkom çok kısır düşkünü değilim :)) lahmacun desen içim giderdi ah özledim yaaa :))
Canim yunlu birseyler mi giydiriyorsun, gecen bende panik oldum yun yelegi yuzune gelmis ondan olmus. Zaten ciltler hassas ne dokunsa kizariyor. İcme suyubu kaynatip bezle siliyorum arada islak kalmasin ama narince pesinden kurularsinHayatım doktora gittik önceki gün yani ilk çıktığı gün kızarıklıkların. Ama pek sallamadı doktor, nemlendirici verdi vs .. Bugün mamasını değiştirip vereceğim dua edin bizim için mamadan olsun bu alerjiler
Namızsız diye miii :)))Şener Şen geldi aklıma töbe yaaa...boşver canım sinirlenme ona göre kültür ve anlayışları var demekki..
38 cnm inşallah çıkmaz atesiniz 6 saatten sonra korkmyin diyorlarYok canim bekledigim kadar aglamadi. Yakan asida biraz agladi o kadar gectim emzirdim sustu kolunda hic aglamadi masallah. Insallah ateslenmez de bu sekilde atlatiriz :) ustunu incelttim ortmuyorumda aksama kadar takipteyim :) en fazla kac olmaliydi ki ates acep :)
Hahah yaa eve söylesem gelir de ben paket sevmiyorum gelene kadar yumuşacık oluo gecrek olcak çıtır çıtır maydanozu limonu ayranı aaayyyyy :))))Ya bu kadar olur tuğbaya onu yazdım az önce
En kısa zamanda yersin insallah canım:)Hahah yaa eve söylesem gelir de ben paket sevmiyorum gelene kadar yumuşacık oluo gecrek olcak çıtır çıtır maydanozu limonu ayranı aaayyyyy :))))
Damatlıķ nasıl gidiyor namıssız diyo ya eliyle hareket gösteripNamızsız diye miii :)))
kahvetelvesi kız bu nick nerden geldi aklına :)
Bnm kaynana hayın (hain) die sevdi dedim el kadar bebeğe hayın denir mi :)) valla bebemi kimselere vermedim ellettirmedim afedersin göremediler bile odamdn çıkmadm habire emzirdim hala bile geldiklerinde 5 dk ızaktan sevdniliolar korkularından kucağına alamıolar :)) sonra gidip alıom altı değişcek emcek falan die niye böyle yapıorum ilk günümde bn doğurrken taa ızaktan apar topar gelmelerine gıcık oldum hastaneden cıktım evim sıcaktan cayır cayır yanıyo kücück evde 1+1 o sıcakta kp evde bn gecelikle dikiş ağrımla odamda bebe emzirmeye çalışıorm bn surat yapp söylennce apar topar gittiler ama ilk 2 günüm cok kötü gecti 3. Günü bebeğim yoğunbakıma yattı sıcaktan sıvı kaybı yaşadı hop 1 hafta sonra gene geldiker sonra bidaa ama her geldiklerinde göremediker bile sadece bu değil daha bebe tutmasıbı bilmiyor gaz cıkarmasını bilmio ne diye veriyim eline kp kaç defa elini yıka dedim öle veriyim inatla yıkamadı bnde vermedim ikiside sigara içio zaten hastaneyede yattığından dolayı cocuğumu kimselere vermedim alın az siz tutunda bn uyuyim yapmadım herşeyiyle kendim ilgilendim sağolsun ablam baktı bana sadece yeme içmemle ev temizliğiyle ilgilendi bnmde ihtiyacım buydu bebeğime kendim baktım cok şükür ayhh içini döktüm böle işte senn bebeğin sende tepkini koy baştan tavşz verme ek godaya gecince neler yaparlar Allh korusun kastamonuya kp kv yanına gidince bebeği sevceklerse yanlarından ayrılmıom valla akbaba gibi başında bekliom :))) arkamı dönersem ağzına falan bişey sürerlerse kıyameti koparrm diye su bile vermiom yok hurma sürülürmüş zemzemsuyu falan büyüyünce yedirr ne acelesi var kii :/
Bebeğim ağladığında başbaşa olmak istiyorum, telefondan millete göstericem, o an onun derdindeyiz zaten.
Bizimkiler de 10 günlükken sevemedik deyip uyandırmaya kalktılar.
Ben de eşimden bekliyorum 10 günlük bebek uyandırılır mı desin diye, nerdeee.
Allah'tan uyanmadı da onların canı sıkıldıkça içimin yağı eridi.
Benimkininde gazi azaldi aksamlari bazen oluyor aglamasi,uyku saatiji gecirirde uyutmazsam yapiyor onu,sende bir tart bakalim belki uyutmadigin icin yapiyordurGaz azaldı sanıyorum, ama akşam huzursuzluğu devam ediyor bizimkinin.
BazI akşamlar ağlıyor, bazı akşamlar mızıldanıyor.
Ama sanki gazdan değil gibi.
Benimkininde gazi azaldi aksamlari bazen oluyor aglamasi,uyku saatiji gecirirde uyutmazsam yapiyor onu,sende bir tart bakalim belki uyutmadigin icin yapiyordur
Kanlı mukuslu kaka vardı canım.
Eşin anlayisli olmasi cok önemli. Bizde eşimin ailesi yanindayiz. 8 de uyutmaya geçtim. Eşim uyutmasanda sevseler falan dedi. Duzenini bozamam evde sen mi bakcaksin uyaninca severler diyince hak verdi Allahtan. Kp anlayışlı adamdir. Bir iki defa disardan gelince elini yıkamadan oğlumu almaya calisti. Elini yikarmisin baba bu daha minik enfeksiyon falan kapar dedkm simdi ilk iş lavaboya kosuyor. Bizim cok hosumuza gidiyor ozenli bakman dikkat etmen falan diyolar. 1.5 haftadir burdayiz sknti yasamadik sukurler olsunAyy biz geçenlerde ankaraya gittik kv ye 2 aylık bebe bizimkisi kucağa gitmekten ve kendini sevdirmekten pek anlamıyor haliyle, bi de akşam en geç 8 gibi uykuya geçtiğimizden ay sevemedik ay uyudu mu ay amcası gelecekti falan dedimki çocuğumun düzeni bu alıştırana kadar ne çektim bozamam dedim kocam hemen araya girdi o saatte uyumazsa huysuzlanıyor ellemeyin dedi annesine
Sorsan çok seviyorlar.
Seven insan kucağıma alayım demeden önce bebeğin rahatını düşünür.
Amaaaan anlamıyorum ben bu insanları da kocaları da.
Ben artık nasıl olsa büyüdü biraz diyorum, kendimi frenliyorum, sinirlenmiyorum :)
Ama bir iki şey daha var çocuğu sevme şekilleriyle ilgili ki en sinir olduğum şeydir, patlamak üzereyim.
Ya hu küçücük bebeği namussuz diye sevmek nasıl bir namussuzluk ürünüdür?
Yok ben hâla sinirleniyormuşum :)
Eşin anlayisli olmasi cok önemli. Bizde eşimin ailesi yanindayiz. 8 de uyutmaya geçtim. Eşim uyutmasanda sevseler falan dedi. Duzenini bozamam evde sen mi bakcaksin uyaninca severler diyince hak verdi Allahtan. Kp anlayışlı adamdir. Bir iki defa disardan gelince elini yıkamadan oğlumu almaya calisti. Elini yikarmisin baba bu daha minik enfeksiyon falan kapar dedkm simdi ilk iş lavaboya kosuyor. Bizim cok hosumuza gidiyor ozenli bakman dikkat etmen falan diyolar. 1.5 haftadir burdayiz sknti yasamadik sukurler olsun
Konuşsam da anlamayacakları için şimdilik duymamış gibi davranıyorum.Şener Şen geldi aklıma töbe yaaa...boşver canım sinirlenme ona göre kültür ve anlayışları var demekki..
Bir zamanlar telve yemeye bayılırdım ordan :)Namızsız diye miii :)))
kahvetelvesi kız bu nick nerden geldi aklına :)
Bnm kaynana hayın (hain) die sevdi dedim el kadar bebeğe hayın denir mi :)) valla bebemi kimselere vermedim ellettirmedim afedersin göremediler bile odamdn çıkmadm habire emzirdim hala bile geldiklerinde 5 dk ızaktan sevdniliolar korkularından kucağına alamıolar :)) sonra gidip alıom altı değişcek emcek falan die niye böyle yapıorum ilk günümde bn doğurrken taa ızaktan apar topar gelmelerine gıcık oldum hastaneden cıktım evim sıcaktan cayır cayır yanıyo kücück evde 1+1 o sıcakta kp evde bn gecelikle dikiş ağrımla odamda bebe emzirmeye çalışıorm bn surat yapp söylennce apar topar gittiler ama ilk 2 günüm cok kötü gecti 3. Günü bebeğim yoğunbakıma yattı sıcaktan sıvı kaybı yaşadı hop 1 hafta sonra gene geldiker sonra bidaa ama her geldiklerinde göremediker bile sadece bu değil daha bebe tutmasıbı bilmiyor gaz cıkarmasını bilmio ne diye veriyim eline kp kaç defa elini yıka dedim öle veriyim inatla yıkamadı bnde vermedim ikiside sigara içio zaten hastaneyede yattığından dolayı cocuğumu kimselere vermedim alın az siz tutunda bn uyuyim yapmadım herşeyiyle kendim ilgilendim sağolsun ablam baktı bana sadece yeme içmemle ev temizliğiyle ilgilendi bnmde ihtiyacım buydu bebeğime kendim baktım cok şükür ayhh içini döktüm böle işte senn bebeğin sende tepkini koy baştan tavşz verme ek godaya gecince neler yaparlar Allh korusun kastamonuya kp kv yanına gidince bebeği sevceklerse yanlarından ayrılmıom valla akbaba gibi başında bekliom :))) arkamı dönersem ağzına falan bişey sürerlerse kıyameti koparrm diye su bile vermiom yok hurma sürülürmüş zemzemsuyu falan büyüyünce yedirr ne acelesi var kii :/
Çocuk olur 3-4 yaşında hadi dersin, o bile küçük.Ayy biz geçenlerde ankaraya gittik kv ye 2 aylık bebe bizimkisi kucağa gitmekten ve kendini sevdirmekten pek anlamıyor haliyle, bi de akşam en geç 8 gibi uykuya geçtiğimizden ay sevemedik ay uyudu mu ay amcası gelecekti falan dedimki çocuğumun düzeni bu alıştırana kadar ne çektim bozamam dedim kocam hemen araya girdi o saatte uyumazsa huysuzlanıyor ellemeyin dedi annesine
Canım bizimkinin uyku saati zorla gece 12.Benimkininde gazi azaldi aksamlari bazen oluyor aglamasi,uyku saatiji gecirirde uyutmazsam yapiyor onu,sende bir tart bakalim belki uyutmadigin icin yapiyordur
Yuh ya işte eşler nasıl bunlara ses cikartmiyor bende bunu anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?