2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Şener Şen geldi aklıma töbe yaaa...boşver canım sinirlenme ona göre kültür ve anlayışları var demekki..

Canim yunlu birseyler mi giydiriyorsun, gecen bende panik oldum yun yelegi yuzune gelmis ondan olmus. Zaten ciltler hassas ne dokunsa kizariyor. İcme suyubu kaynatip bezle siliyorum arada islak kalmasin ama narince pesinden kurularsin

Şener Şen geldi aklıma töbe yaaa...boşver canım sinirlenme ona göre kültür ve anlayışları var demekki..
Namızsız diye miii :)))
kahvetelvesi kız bu nick nerden geldi aklına :)
Bnm kaynana hayın (hain) die sevdi dedim el kadar bebeğe hayın denir mi :)) valla bebemi kimselere vermedim ellettirmedim afedersin göremediler bile odamdn çıkmadm habire emzirdim hala bile geldiklerinde 5 dk ızaktan sevdniliolar korkularından kucağına alamıolar :)) sonra gidip alıom altı değişcek emcek falan die niye böyle yapıorum ilk günümde bn doğurrken taa ızaktan apar topar gelmelerine gıcık oldum hastaneden cıktım evim sıcaktan cayır cayır yanıyo kücück evde 1+1 o sıcakta kp evde bn gecelikle dikiş ağrımla odamda bebe emzirmeye çalışıorm bn surat yapp söylennce apar topar gittiler ama ilk 2 günüm cok kötü gecti 3. Günü bebeğim yoğunbakıma yattı sıcaktan sıvı kaybı yaşadı hop 1 hafta sonra gene geldiker sonra bidaa ama her geldiklerinde göremediker bile sadece bu değil daha bebe tutmasıbı bilmiyor gaz cıkarmasını bilmio ne diye veriyim eline kp kaç defa elini yıka dedim öle veriyim inatla yıkamadı bnde vermedim ikiside sigara içio zaten hastaneyede yattığından dolayı cocuğumu kimselere vermedim alın az siz tutunda bn uyuyim yapmadım herşeyiyle kendim ilgilendim sağolsun ablam baktı bana sadece yeme içmemle ev temizliğiyle ilgilendi bnmde ihtiyacım buydu bebeğime kendim baktım cok şükür ayhh içini döktüm böle işte senn bebeğin sende tepkini koy baştan tavşz verme ek godaya gecince neler yaparlar Allh korusun kastamonuya kp kv yanına gidince bebeği sevceklerse yanlarından ayrılmıom valla akbaba gibi başında bekliom :))) arkamı dönersem ağzına falan bişey sürerlerse kıyameti koparrm diye su bile vermiom yok hurma sürülürmüş zemzemsuyu falan büyüyünce yedirr ne acelesi var kii :/

38 cnm inşallah çıkmaz atesiniz 6 saatten sonra korkmyin diyorlar

Damatlıķ nasıl gidiyor namıssız diyo ya eliyle hareket gösterip
Benim kv.de burnunu karıştırır koltuk altlarını sıvazlar.aklım gitti üç gün...
Eşim de öyle her işten geldiğinde elini yıka duş al demekten helak oldum yani.
Biraz cahillik biraz düşüncesizlik biraz da söylenene gurur yapma var insanların coğunda.bana da yengem oğlunun agzına sarelle bölemiş ne bulursa ağzına sürmüş övüne ovüne anlattı.ne desen boş bu insanlara.iki üniversite bitirdim iki kurs bitirdim ki çoğu sağlıkla ilgili olmasına rağmen umurlarında değil.herşeyi biliyorlar,söylediğin hiçbirşeye tamah etmiyor kaale almıyorlar.

Ayy biz geçenlerde ankaraya gittik kv ye 2 aylık bebe bizimkisi kucağa gitmekten ve kendini sevdirmekten pek anlamıyor haliyle, bi de akşam en geç 8 gibi uykuya geçtiğimizden ay sevemedik ay uyudu mu ay amcası gelecekti falan dedimki çocuğumun düzeni bu alıştırana kadar ne çektim bozamam dedim kocam hemen araya girdi o saatte uyumazsa huysuzlanıyor ellemeyin dedi annesine

Son düzenleme:
Gaz azaldı sanıyorum, ama akşam huzursuzluğu devam ediyor bizimkinin.
BazI akşamlar ağlıyor, bazı akşamlar mızıldanıyor.
Ama sanki gazdan değil gibi.
Benimkininde gazi azaldi aksamlari bazen oluyor aglamasi,uyku saatiji gecirirde uyutmazsam yapiyor onu,sende bir tart bakalim belki uyutmadigin icin yapiyordur

Eşin anlayisli olmasi cok önemli. Bizde eşimin ailesi yanindayiz. 8 de uyutmaya geçtim. Eşim uyutmasanda sevseler falan dedi. Duzenini bozamam evde sen mi bakcaksin uyaninca severler diyince hak verdi Allahtan. Kp anlayışlı adamdir. Bir iki defa disardan gelince elini yıkamadan oğlumu almaya calisti. Elini yikarmisin baba bu daha minik enfeksiyon falan kapar dedkm simdi ilk iş lavaboya kosuyor. Bizim cok hosumuza gidiyor ozenli bakman dikkat etmen falan diyolar. 1.5 haftadir burdayiz sknti yasamadik sukurler olsun

Yuh ya işte eşler nasıl bunlara ses cikartmiyor bende bunu anlamiyorum

Ne güzel canim ya bende aralik sonu gibi gidicem ama korkuyorum sinir edecek bisey yaparlar düzenini bozarlar diye

Konuşsam da anlamayacakları için şimdilik duymamış gibi davranıyorum.
Bir şey desem ipler kopma noktasına kadar gider, al sana huzursuzluk.

Bir zamanlar telve yemeye bayılırdım ordan :)
Eskidendi çok eskiden.
Hayın diye sevmek çok masumca geldi şu an :)
Ne yazık ki kayınvalidem gözü kapalı çocuk emanet edebileceğim biri değil.
Ama gerekirse ne yaparız bilmem.
Onlardayken ağlamıyorsa pek almıyorum ben sevsinler diye, gerçi ağlayınca onlar hemen veriyorlar :)
Ama kontrol bende oluyor sonuçta.
Kültür farklı olunca her şey zor.

Çocuk olur 3-4 yaşında hadi dersin, o bile küçük.
Birkaç aylık bebekten ne bekliyorlar ki, sevmek istiyorsan sen onun uyku saatini takip edeceksin, o senin sevme saatini takip etmeyecek.

Benimkininde gazi azaldi aksamlari bazen oluyor aglamasi,uyku saatiji gecirirde uyutmazsam yapiyor onu,sende bir tart bakalim belki uyutmadigin icin yapiyordur
Canım bizimkinin uyku saati zorla gece 12.
Öncesinde uyutsam da en fazla yarım saat uyuyor akşamları.
Uykusuzluktan da mızmızlansa uyumuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…