- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Ben hamilelikte de karatay usulü beslendigim için sıkıntı yapmadı tatlım. Sadece sütlaç ve peynir beni zorluyor. Her kahvaltı masasında cecil peynir ile bakışıyoruz.neverever1985 inek sütü alerjisi canım, içinde süt ve sut türevi ilan şeyler yasak, paketli gıdalar da dahil.
La Lune diyet zorlamıyor mu seni de? Ben mi çok mizmizim acep. Çikolata krizine girince eşim marketten kakaolu fındık ezmesi bulmuş getirmiş aynı cokonat gibi bayıldım. Yalnız çok yedim galiba yerinde duramiyorum
Kız benim oğlanı üçüncü ay kontrolüne götürdüm.5.200 kg.61 cm.Aynen ben onu karnimda baya buyutmusumama oyle tontik durmuyo dimi bana mi oyle geliyoki masallahhh kuzuna sizlerde minnaksiniz heralde ben iri oldugum icin oglanda iri heralde
Ben hamilelikte de karatay usulü beslendigim için sıkıntı yapmadı tatlım. Sadece sütlaç ve peynir beni zorluyor. Her kahvaltı masasında cecil peynir ile bakışıyoruz.
bendekide ayni danKızlar iki gündür bizde de meme reddi var çok agliyo ve sürekli uyumak istiyo gibi bi hal var sanırım ataktayiz bizde
Mama istemiyor,uyku istiyor uyutmakta asiri zor hale geldi,dalar gibi yapiyor hooop yine gozler faltasi,yerinde duramiyor gaz var saniyorsun vur vur gazda cikmiyor cocuu kusturuyorum sonra, bir degisik davraniyorB
bendekide ayni dan
Mama istemiyor,uyku istiyor uyutmakta asiri zor hale geldi,dalar gibi yapiyor hooop yine gozler faltasi,yerinde duramiyor gaz var saniyorsun vur vur gazda cikmiyor cocuu kusturuyorum sonra, bir degisik davraniyor
Mama sadece arada bir veriyorum emiyo benimkideAslında senin oğlanın daha çok uyuması lazım mama aldığı için ama maaşallahı var demekki iştahının kuzucuğun, benim kızımda ilk uykusundan 4-5 saat sonra uyanıyor emmeye canım.
Ya kızlar bi de benim kızım eline bir şey verince tutmuyo kavramıyo normal mi? Yani bu aylarda kavraması gerekmez mi?
Merhaba kızlar. Nasılsınız bebişleriniz nasıl? Kızım 7. Gün kaka yapabildi zeytinyağı takviyesiyle :)
Sütun kalitesini kanın kalitesi belirler canım. Kan hapı ve d vitamini alıyorum. D vitamininin içinde 1 kilo sute eşdeğer kalsiyum var. Sütümün azaldığını da düşünmüyorum.Ahh kiyamam geçecek inşallah sabır
Peki kakada düzelme oldu mu?
Kadir tuğcu yu duydun mu ?
Ben okuyorum bu kanlı kaka hk. Çok beslemeye bağlı çok da önemli bi durum değil sakın diyet yapmayın diyor. Bir anne demiş hocam diyetten sonra düzelme oldu diye. O da çünkü sütun azaldı demiş. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Sütümün kalitesinin bosubosuna bozulmasından korkuyorum :/
Geçmişi okuya okuya anca bitirdim :) bugün 2.ay aşımızı olduk çok şükür şimdilik Ateş'i yok 66 günlüğüz 5710 gr 60 cm olmuşuz
CAnım fiyatı ne o msğazayı burda bulamadım yakındaki mağazalarına bakcam yolum düşerse alcamKizlar ya bebislerle alakasız olcak ama yine de pylasiyim dedim. Belki biliyorsunuzdur ama benim isime yaradi size de yazayim dedim. Rossman magazasindan domol marka firin temizleyicisi almistim gecen aksam bi dneedim ben sokne bir yag lekesi birakti ne telle ovmama gerek kaldi. Once firina fisfis yaptim oyleece 2 saat kadar beklettim sonrw sadece islak bezle sildim resmen yeni almisim gibi prladi firinim hic boyle etkili bi temizlik malzemesi gormemistim. Tavsiye ederim yani. Gerci bebeklerle ugrasmaktan boyle seylere vaktimiz kalmıyor artik da olr da bi ara uyurlarsa denenebilir
Masallah yigit pasaya :) ama sen ufak tefeksin ben iri yariyim ondan boy yok kilo var bendeKız benim oğlanı üçüncü ay kontrolüne götürdüm.5.200 kg.61 cm.
Bizimki de hep gezmek,etrafı süzmek,incelemek istiyor.salondan çıkıp evde gezindik mi bayılıyor.o da etrafı keşfetmeye başladı da meraktan mı duramıyor acaba yerinde?Mama istemiyor,uyku istiyor uyutmakta asiri zor hale geldi,dalar gibi yapiyor hooop yine gozler faltasi,yerinde duramiyor gaz var saniyorsun vur vur gazda cikmiyor cocuu kusturuyorum sonra, bir degisik davraniyor
Mama sadece arada bir veriyorum emiyo benimkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?