2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
neverever1985 inek sütü alerjisi canım, içinde süt ve sut türevi ilan şeyler yasak, paketli gıdalar da dahil.

La Lune diyet zorlamıyor mu seni de? Ben mi çok mizmizim acep. Çikolata krizine girince eşim marketten kakaolu fındık ezmesi bulmuş getirmiş aynı cokonat gibi bayıldım. Yalnız çok yedim galiba yerinde duramiyorum

Ben hamilelikte de karatay usulü beslendigim için sıkıntı yapmadı tatlım. Sadece sütlaç ve peynir beni zorluyor. Her kahvaltı masasında cecil peynir ile bakışıyoruz.

Ben hamilelikte de karatay usulü beslendigim için sıkıntı yapmadı tatlım. Sadece sütlaç ve peynir beni zorluyor. Her kahvaltı masasında cecil peynir ile bakışıyoruz.

Ahh kiyamam geçecek inşallah sabır
Peki kakada düzelme oldu mu?
Kadir tuğcu yu duydun mu ?
Ben okuyorum bu kanlı kaka hk. Çok beslemeye bağlı çok da önemli bi durum değil sakın diyet yapmayın diyor. Bir anne demiş hocam diyetten sonra düzelme oldu diye. O da çünkü sütun azaldı demiş. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Sütümün kalitesinin bosubosuna bozulmasından korkuyorum :/

Kızlar iki gündür bizde de meme reddi var çok agliyo ve sürekli uyumak istiyo gibi bi hal var sanırım ataktayiz bizde

Mama istemiyor,uyku istiyor uyutmakta asiri zor hale geldi,dalar gibi yapiyor hooop yine gozler faltasi,yerinde duramiyor gaz var saniyorsun vur vur gazda cikmiyor cocuu kusturuyorum sonra, bir degisik davraniyor

Aynen ya atak bu o zamaann aç gibi hareketler yapıyo emzirmeye kalkınca çığlık çığlığa bağırıyor emzik biberon da vermedim. ne zaman bitecek ya

Aslında senin oğlanın daha çok uyuması lazım mama aldığı için ama maaşallahı var demekki iştahının kuzucuğun, benim kızımda ilk uykusundan 4-5 saat sonra uyanıyor emmeye canım.
Mama sadece arada bir veriyorum emiyo benimkide

Ya kızlar bi de benim kızım eline bir şey verince tutmuyo kavramıyo normal mi? Yani bu aylarda kavraması gerekmez mi?

Benimki de kavramiyo daha küçükler Belki tutan vardır tabii her çocuğun gelişimi bir değil ama normal henüz tutmaması.

Sütun kalitesini kanın kalitesi belirler canım. Kan hapı ve d vitamini alıyorum. D vitamininin içinde 1 kilo sute eşdeğer kalsiyum var. Sütümün azaldığını da düşünmüyorum.

CAnım fiyatı ne o msğazayı burda bulamadım yakındaki mağazalarına bakcam yolum düşerse alcam

Mama istemiyor,uyku istiyor uyutmakta asiri zor hale geldi,dalar gibi yapiyor hooop yine gozler faltasi,yerinde duramiyor gaz var saniyorsun vur vur gazda cikmiyor cocuu kusturuyorum sonra, bir degisik davraniyor
Bizimki de hep gezmek,etrafı süzmek,incelemek istiyor.salondan çıkıp evde gezindik mi bayılıyor.o da etrafı keşfetmeye başladı da meraktan mı duramıyor acaba yerinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…