- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Sütun kalitesini kanın kalitesi belirler canım. Kan hapı ve d vitamini alıyorum. D vitamininin içinde 1 kilo sute eşdeğer kalsiyum var. Sütümün azaldığını da düşünmüyorum.
Canım yanlış anlamışsın, süt azalır mı demedim, bu kanlı kakaya sebeb olan şeyin sütün fazla olması olabilir mi, kadir tuğcu bunu savunuyor, sen bu konuda ne dusunuyosun demek istedimdi. Neyse devam...
D vitamini hangi marka ve kaç damla alıyosunSütun kalitesini kanın kalitesi belirler canım. Kan hapı ve d vitamini alıyorum. D vitamininin içinde 1 kilo sute eşdeğer kalsiyum var. Sütümün azaldığını da düşünmüyorum.
5.90 a almistim canim ben. Butun urunlerinin fiyati bu civarlardaCAnım fiyatı ne o msğazayı burda bulamadım yakındaki mağazalarına bakcam yolum düşerse alcam
Kadir Tuğcu'nun görüşleri fazla değişik geldi bana :)
Ondan mı bilmem pek hoşlanmadım, onun söyledikleri doğrudur belki.
Şu kadir tuğcuyu nerden okuyanilirim forumu varmı soru cevapları falanCanım yanlış anlamışsın, süt azalır mı demedim, bu kanlı kakaya sebeb olan şeyin sütün fazla olması olabilir mi, kadir tuğcu bunu savunuyor, sen bu konuda ne dusunuyosun demek istedimdi. Neyse devam...
Çok ucuzmuş ben pahalı bişeydir dedim ama bulmalıyımbu marketi5.90 a almistim canim ben. Butun urunlerinin fiyati bu civarlarda
Aynen bazıları çok mantıklı, aklıma da yatıyor ama hiçbir şeyi ciddiye almıyor gibi geliyor.Evet farklı bir doktor. Bazı gorusleri çok mantıklı, bazıları fazla rahat geldi bana da
Evet her yerde yok malesef. Ben anadolu yakasindayim brandiumdan almistimÇok ucuzmuş ben pahalı bişeydir dedim ama bulmalıyımbu marketi
maltepe minibüs yolunda belediyeden kartal yönüne doğru da var bi Rossman..koçtaş fix mi birşey var ya onun oralarda.Evet her yerde yok malesef. Ben anadolu yakasindayim brandiumdan almistim
B
Bende bu gece uyuya kaldım sabah 6da oğluma kalktım bebiş uyandı emzirdim zaten 5dk emiyo sonra ikş göğüsten 55ml süt çıktı çok az ya bulgur pilavı yemiştim memede doluydu hatta akmıştı sizinki kaç ml çıkıyo ya 5saat emmemeyle az değilmi
Şu kadir tuğcuyu nerden okuyanilirim forumu varmı soru cevapları falan
Bende hem sağıyorum gem zorla emziriyorum şükür doluyor yine biz elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz bence kısmetleri kadar emecekler zaten :)
Yaaaaaaa işte o sese bayılıyorum cuk cuk cuk
Ayyyy bencede kaldırma ben uyuyan bebeği eklememe taraftarıyım valla acıkırsa sorunu olursa zaten uyumaz
Ayyyyyyy işte espirisi ordahadi bakalım pazartesi günü evde spora başlıyoruz sağlıklı yaşam göbüşsüz fit vücutlar
78 gunluk canim. Baya heyecanlandi eline tutturdum cekip agzini açıyo:) sesler çıkardı agu aguu. senin ki kac gunluk canimBende istiyorum bundan ama daha kucuk diye almadim.anliyormuki senin bebis ne kadarlik oldu
Ben sadece kocama bile anlatsam öyle oluyor bizim oğlan bi kere 8 saat uyudu gün boyu mutluluktan konuşup durduk ikimiz hop sonraki günler 3 saati geçmedi şimdi de dün yine en uzun uykusu 4 saatte kaldı kocama söylemeye bile korkuyorum yani.
Hayirdir kontrol filanmi gecmis olsun.
Geçmiş olsun canım. Bende nefret ediyorum çataldan.
Eşim gibi olan bir baba daha 6 buçuk senelik evliyim kocamı yeni tanımaya başladım:) ne de çok kayınvalideme benziyormuş pimpirikliği:))) biz anneyiz anne biz düşünmeyeceğiz de kim düşünecek bizim bebişlerimizi. Onların kılına zarar gelsin istemeyiz.Bu arada şu ergonomik kangrudan ben de alayım istiyorum burada okumuştumLa Lune önermişti sanırım..Oğlan şimdidien 5.200 oldu..bel fıtığı atlatmışlığım var taşımak zor olacak zamanla..hem rahat rahat gezeriz diye..Eşime gösterdim bak ne güzel alaım diye...ayyyyyy pimpirik baba..bebeğin kası kemiği ne kadarmış da canı acımazmıymış da zararlı olmazmıymış..kalça problemi yaratırmıymış......bin cümle kurdu yemin ederim...ergonomik diye dilimde tüy bitti ,websitesine baktıramadım bile nasıl ikna edeyim bu titiz pimpirik babayı ben ha kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?