2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sütun kalitesini kanın kalitesi belirler canım. Kan hapı ve d vitamini alıyorum. D vitamininin içinde 1 kilo sute eşdeğer kalsiyum var. Sütümün azaldığını da düşünmüyorum.

Canım yanlış anlamışsın, süt azalır mı demedim, bu kanlı kakaya sebeb olan şeyin sütün fazla olması olabilir mi, kadir tuğcu bunu savunuyor, sen bu konuda ne dusunuyosun demek istedimdi. Neyse devam...

Canım yanlış anlamışsın, süt azalır mı demedim, bu kanlı kakaya sebeb olan şeyin sütün fazla olması olabilir mi, kadir tuğcu bunu savunuyor, sen bu konuda ne dusunuyosun demek istedimdi. Neyse devam...

Kadir Tuğcu'nun görüşleri fazla değişik geldi bana :)
Ondan mı bilmem pek hoşlanmadım, onun söyledikleri doğrudur belki.

Şu kadir tuğcuyu nerden okuyanilirim forumu varmı soru cevapları falan

Evet farklı bir doktor. Bazı gorusleri çok mantıklı, bazıları fazla rahat geldi bana da
Aynen bazıları çok mantıklı, aklıma da yatıyor ama hiçbir şeyi ciddiye almıyor gibi geliyor.
Ciddi belirti diye düşünülen birçok şeyi basit şeylerle açıklıyor.

Canım ben daha hiç sağmadımki kaç çıktığını bileyim
Sağma aletimde yok
Sağsam elimle denicektim.
5 saate emmemeyle az değilmi derken ???
Anlayamadım canım ya kusura bakma ??

Espiri ordamıydı ay ne dingilim beeenn
Evet Pazartesi başlıyoruz
Gelme Pazartesi gelmeee

Merhabalar hanımlar,
oku oku anca bitirebildim bikaç gündür giremedim neler yazmşssınız :)) Biz de Pazartesi 2.ay kontrolümüze gittik 67.günümüzde.. boy 58.5 cm kilo da 5.200 olmuş.Ağzımız hep akıyor salyalardan önlükler hep ıslak erken diş hazırlığı olabilir dedi doktor bakalım göreceğiz...
bugün de aşıyı oldu,çok ağlamadı Allahtan da ben dışarda bekledim babası tuttu içerde.Mecbur kalsam ben de tutardım da ..Babasının gözünün içine bakıyo yavrum,baba-oğul ilişkisini pekiştirecek herşeyi yapıyorum çünkü eşim çok yoğun çalışıyor ctesi-pazarı bile yok akşamdan akşama görüyor anca kuzuyu. Akşam da altı açılacak babaya,gazı çıkacak babaya..süt sağıp bile veriyorum o içirsin diye..bugün aşıda babaya öyle baktığını görünce hoşuma gitti,babası konuştukça sakinleşti...Hamilelikten beri sürekli konuşuyorum laftan anlasın konuşmak yetsin kolay iletişim kuralım diye..sanırım iyi yapmışım :) Neyse..sabah 10gibi oldu aşıyı şu saate kadar ateş yok umarım olmaz daha..eve gelince de ara ara uyudu uyandı emzirdim bakalım inşalalh geceyi rahat geçiririz...

Kocanada anlatma
Çok huysuzdu bu çocuk bugün de
Hiç durmadı benide rahat bırakmadı de
Uyuduğunu gördüğündede
Bakma sen böyle uyuyup kaldığına
Ağlamaktan yorgun düştü de

Bu arada şu ergonomik kangrudan ben de alayım istiyorum burada okumuştum La Lune önermişti sanırım..Oğlan şimdidien 5.200 oldu..bel fıtığı atlatmışlığım var taşımak zor olacak zamanla..hem rahat rahat gezeriz diye..Eşime gösterdim bak ne güzel alaım diye...ayyyyyy pimpirik baba..bebeğin kası kemiği ne kadarmış da canı acımazmıymış da zararlı olmazmıymış..kalça problemi yaratırmıymış......bin cümle kurdu yemin ederim...ergonomik diye dilimde tüy bitti ,websitesine baktıramadım bile nasıl ikna edeyim bu titiz pimpirik babayı ben ha kızlar???

Hayirdir kontrol filanmi gecmis olsun.

Geçmiş olsun canım. Bende nefret ediyorum çataldan.

Anlatmıştım burda Doğumdan beri karnımın içi ağrıyor diye
İşte usg yapıldı bişi çıkmadı
Büyük ihtimal kaslar ağrı yapıyor dediler bazı egzersiz önerdiler okadar
Bide burda yılda bir rahim kanseri testi yapılır
En son gitmemiştim oda ardan çıkmış oldu bugün

Eşim gibi olan bir baba daha 6 buçuk senelik evliyim kocamı yeni tanımaya başladım:) ne de çok kayınvalideme benziyormuş pimpirikliği:))) biz anneyiz anne biz düşünmeyeceğiz de kim düşünecek bizim bebişlerimizi. Onların kılına zarar gelsin istemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…