- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 35
Ben reflu yatağına yatırıyorum yarım kundak yapip. Kendim de yanına yatıyorum eşim de öbür yanımıza. Kızımdan tarafta kendi besigi var düşmesin diye. Öyle yatıyoruz.
Haha evet kuzum elleri hep ıslak yaa salyalı şeyy :))Maşallah :)
Bi şey buldum zannedip emiyorlar ya bir de :)
Ay eskiye döner inşallah enes 4 5 kez Belki daha fazla kalkıyor saymadım :)) hep emziriorm geceleri yıldım artıık emzirmekten yeteer diyrm bazenYok canım kesintisiz değil ama tek uyanmayla uyuyordu.
Normalde 2 kez uyanır, rutin.
Birkac gün öyle oldu yaşasın dedim :)
Bu gece 4 kez kalktı
Hahha vallahi bu sefer alışveriş yapcam diorm gidiorm kendimi emzirme odasında emzirrken buluorm bi kaç mağazaya bakıp sonrada hemen eve geciorm :))Ay yerim yaa. Maşallah. Ay ellere bakışa bak. Biz de el emiyoruz ama hala bakışmıyoruz ellerle.
Beraber gidelim alışverişe. Ağlarlarsa kaçarız hemen
gercekten ne düşünüyorlarsaa :) anakucağnnda oyuncaklarını çok seviyorr artık oyuncak alma vkti geldii kuzularaaMasallah kuzuya nasılda dikkatli inceliyor bunlar benim mi acaba yoksa annem bana oyuncak mı almış diyordur :) oyy kıyamam ya nasıl masumlar Allah ım cok sukur verene :)
Kundağı açınca uyuyosa kundaklama tatlımm ?? Enes cok sıcrayıp uyandırdığı için kendini kundakladım hep ama şimdi kundağı çözüyor o eller bi şekilde dışarı cıkıyo bnde vazgectim kundaklamıorm artık :)Ben de yarım kundak yapıyorum ama bazen öyle sinir oluyor ki benim kız kundaga :) gece bağırıyor açıyorum kundağı hop uyuyor :) acaba yanlış mı yapıyorum ben bu kundağı
İyi buzamana kadar yapabilmişsin kundak. Benimki hiç istemedi doğduğundan beri. Kundak girişiminde her bulunduğumda kızılca kıyamet kopardı. Belki bir iki kere yapmışımdır annemin zoruyla oda kollarını çıkarmaya uğraşırken daha da sinirlenip ağlayıp uyandırdı kendiniBen de yarım kundak yapıyorum ama bazen öyle sinir oluyor ki benim kız kundaga :) gece bağırıyor açıyorum kundağı hop uyuyor :) acaba yanlış mı yapıyorum ben bu kundağı
Atağın geçmesini bekleyeceğiz.Günaydınlarrr
2 aylık bebesin sen daha akşam 10'dan gece 4e kadar uykusuz durmakta ne demek!!
Dün akşam bir felaketti benim için. Varmı dün gece böyle durumda olan?
Eşimin abisine geldik kalmaya resmen ayakta uyuttu hepimizi. Bir zırlamak, emzirip yatırayım diyorum daha kapıdan çıkmadan hemen uyandı.
Gündüzde aman aman uykusu olmamıştı.
Napıcaz arkadaşlar ya
Kundağı açınca uyuyosa kundaklama tatlımm ?? Enes cok sıcrayıp uyandırdığı için kendini kundakladım hep ama şimdi kundağı çözüyor o eller bi şekilde dışarı cıkıyo bnde vazgectim kundaklamıorm artık :)
İyi buzamana kadar yapabilmişsin kundak. Benimki hiç istemedi doğduğundan beri. Kundak girişiminde her bulunduğumda kızılca kıyamet kopardı. Belki bir iki kere yapmışımdır annemin zoruyla oda kollarını çıkarmaya uğraşırken daha da sinirlenip ağlayıp uyandırdı kendini
Tatlımm iyim bn sen nasılsınn bu fıstık hiç erkeğğe benzer mi tam kızçe ağız burun maşallaahhh annesii
Akşama kadar böyle :)) sonra hoop ağzına sokuyor:) eli havada yumruk şeklinde sürekli :))
Günaydınlarrr
2 aylık bebesin sen daha akşam 10'dan gece 4e kadar uykusuz durmakta ne demek!!
Dün akşam bir felaketti benim için. Varmı dün gece böyle durumda olan?
Eşimin abisine geldik kalmaya resmen ayakta uyuttu hepimizi. Bir zırlamak, emzirip yatırayım diyorum daha kapıdan çıkmadan hemen uyandı.
Gündüzde aman aman uykusu olmamıştı.
Napıcaz arkadaşlar ya
İyi buzamana kadar yapabilmişsin kundak. Benimki hiç istemedi doğduğundan beri. Kundak girişiminde her bulunduğumda kızılca kıyamet kopardı. Belki bir iki kere yapmışımdır annemin zoruyla oda kollarını çıkarmaya uğraşırken daha da sinirlenip ağlayıp uyandırdı kendini
Kizlar oyun halisi icin fikir istiyorum biri maymun adasi almisti hatirlayamadim.esimde tint love jimnastili olanini alalim diyor sevecekmi.bilmiyorum besikteki donenceyi cok sevdi ablam bakacak ben ise basliyorum son 10 gun icime dert oldu ablma birakiriz oyun halisini oynar vakit geciri diye düşünüyoruz
Teşekkürler canımbizde iyiyiz şu atak geçsin inşallah daha iyi oluruz :) Allah hepimizinkini beterinden korusun. Bunlar geçici şeyler.
Elifte sürekli elleriyle oynuyor. Bi kaç dakika inceliyor. Emerken bi eli benim yakamda diğeri boşta kalan elimi tutuyor. Altını değiştirirken de kıyafetini tutup cekistiriyor :) 2 gündür de uzattığım oyuncağını falan tutmaya başladı
Önceden yakalardı ama bilinçsizce yapardı simdi alınca diğer eliyle de tutuyor. Ağzına götürecek gibi oluyor. Ya da bana öyle geliyor
Geçen gün elifte ayni saatlerde yaptı o uykusuzlugu ve felaket ağlıyordu ben 3ten sonra saate bakamadim ama uyuması bulmuştur 4 ü 5i. Ve bende kundak yapamadim hic. Kolları çıkaramayınca zorluyor ve kıpkırmızı olup ağlıyordu :)
Birde 2 aydan sonra kundak önerilmiyormuş?
Bizde oyleydik,gece 4 ten itibaren ikinipta kaka yapamama ve surekli uykunuyanik arasi aglama yasadik,sereem tavuk gibiyim,bu acidan dolayi mama da almiyor ustelik, en son 11 gibi yaptida,simdinoglen uykusuna soktum vende yanina kivrilip yaticam. Yine cok zor bir geceydi,besigindrn yanima aldim,elimi tututo tutup crkti,elimi bulamayinca kiyameti kopardi. Kac gun surucek bu ask yahuGünaydın kızlaarrr
Geceniz nasıl geçti bakayım ataklara devam mı ?? Bizim atak bi değişik valla gündüz iyi kuzucuk ama gece uyurken çok hareket edio kendini uyandırıo elini kolunu sallıyo ayaklarını yukarı kaldıdıp yere vuruyor bende çözümü ona sarılmakta buldum benm yavrunn hiiç derin uykusu yok yaa ıkınır yaa tepinirr :)) bide enes sabah akşam ellerine bakıyor işaret parmağına bakar yumruk yapar bakar hayran ellerine :)) sonrada cok cok emer :)
Saydigim kadariyla 3. Gundeyiz, carsamba gunu tam 3. Ayi bitmis olacak,o zaman bitecek herhaldr. Uyku suresi uzayacak diye beklerken iyice kisaldi gercektrnEnes abi olmuş desene :) masallah ilk ellerini kesfeden o herhalde annesi :)
Uykusunun artmasini beklerken şu atak yüzünden kisaldi bizimki de
nymeria-burcu biz de cok zor daldık uykuya valla daha önce de böyle olmuştu 5 gün falan sürmüştü.
Ay ben bunu yerim yaaaaaa, masallsh enese datlummmmmmm.Akşama kadar böyle :)) sonra hoop ağzına sokuyor:) eli havada yumruk şeklinde sürekli :))
Of bendeeeay bn alışveriş yapmayı özlediim :/
İns ataktandirİlk defa yatarak emzirdim bu gece çok rahatmış.
Ama tedirgin de oldum.
2-2.5 saatte bir kalktı, inşallah düzeni değişmiyordur, ataktandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?