2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende katiliyorum size

Ayrintilı yazmayacağım nazar değiyor:)
Biz hep beraber yatıp uyuyoruz.
Gercekten oyle,zor uyuttum aznonce inanki,uyancak diye odum patliyor. Uyku arasinda gozlerinia aciyor beni goremiyorsa gozleri kapali cigligi basiyor,birszdan yanina gidicrm,bende alicam koynuma oglumu banane yaaa,

benim de pztsi diyetisyende randevum var kızlar, ben de katılayım menüleri paylaşırım. Kaç kilo çıkıcam acaba? 80 üstü orası kesin

Haftada bir pzt leri kilolarımızı paylaşsak acaba
Sonra neler yendiğimizi felan paylaşsak
Güzel olur gibi
Sizler ne dersiniz ? Yada ayrı bir topik mi açsaki
Bilemedim şimdi
Burayı zayıflama alanına çevirmiyelim

Mrb hanımlar bi emzik askısı sorunum var.kulpsuz bi emzik aldım bugün.askıya takamadım.kulplu emzikte sorun yoktu.uygun değilmi acaba? yoksa ben mi iyice aptallaştım?

Oluyor ya valla oyle :)) Nerden aldin o grip virusunu ya aman dikkat. Kuzucugun ateside ondan mi tekrarliyordu acaba.

Ben aldim maymun adasini yeni canim. Baya heyecanlaniyir çırpınıyor kuzum kesinlikle al bence Jimnastili dedigin tiny love tekmele oyna mi

Yaa gözlere bak nasıl da açmış :) bunlar hep boyle hic uyumamış gibi mi uyanıyor acaba

Maşallah

Tşk ederiz teyzesi:)
Evet hiç uyumamış gibi uyanıyor herseferinde :)

Oluyor ya valla oyle :)) Nerden aldin o grip virusunu ya aman dikkat. Kuzucugun ateside ondan mi tekrarliyordu acaba.

Ya hiç sorma bilmiyorumki
Gerçi burda havalar buz gibi salgın var zaten.
Benim rahatsızlıklarımın ardı arkası kesilmiyor hiç ne hikmetse
Bide grip çıktı başıma.
Pazartesi akşam üstüde MR girecem bakalım şu beynimin sol tarafı iğne şeklinde hep ağrıyor ya
Ben yaşlanıyorum galiba
Vidalarım dökülüyor zaten tek tek

Harika fikir ben varım:)

Evet kişi olarak çoğalıyoruz bence bi topik açmak en iyisi
Ama ben daha önce hiç açmadım konu
Nerden nasıl açılıyor bilmiyorum:)
Önce bi topik anası bulmak gerek
Bence cetrina anamız olsun
Nerdesin kız ?

2016 ağustos anneleri zayıflama topiğimiz olsuuunnnn

Off ayakta kucağımda kollarımda sallamktan kol omuz kalmadııı ay bide ne hafif uykusu var yaaa uykuda sıçrayıp kendinide uyandırıoo sarılarak uyutuyorm yoksa cin gibi gözler açık kalııoo :/
Tatlımm iyim bn sen nasılsınn bu fıstık hiç erkeğğe benzer mi tam kızçe ağız burun maşallaahhh annesii

Kuzuummm bnde alcam da tinyy biraz pahalı geldi şu piyanolu dan kahramanlar dünyası.com da 75 tl kafama yattı bi iki ay üstünde tepincek daha ii olur diorm obu bulmasaydım tutumlu anneden alcaktm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…