- 5 Ekim 2016
- 217
- 418
- 18
- 37
Senin elbiseni yesinler :) masallah fistiga
Bende katiliyorum sizecetrina maadaamm ne yedin ne içtin bugün
Ben herşeyden yedim valla yarın pazartesi diye
İskendermi dersin , künefemi dersinaahahha
Şimdi sabah kalkar kalmaz koca bir bardak ılık su içiyoruz okey dilersen içine limon sık ve nane yaprağı koy dinlensin
Bunu hersabah kalkar kalkmaz içiyoruz ödemler uçsun
Aradan 1-2 saat sonra güzel bir kahvaltı , beyaz ekmek Yokreçel Yok
Şekerli çay Yok
Devamını yazarım sonra nasıl yapacazdiye
14 günde bir dartıya çıkalım bence
Nerdesin ?
Gercekten oyle,zor uyuttum aznonce inanki,uyancak diye odum patliyor. Uyku arasinda gozlerinia aciyor beni goremiyorsa gozleri kapali cigligi basiyor,birszdan yanina gidicrm,bende alicam koynuma oglumu banane yaaa,Ayrintilı yazmayacağım nazar değiyor:)
Biz hep beraber yatıp uyuyoruz.
Oyooyoyoy masallah tatlisaaa,kiz sen jileyle mi uyutuyorsun cocugu,pijama nerdee
Senin elbiseni yesinler :) masallah fistiga
Bende katiliyorum size
Oyooyoyoy masallah tatlisaaa,kiz sen jileyle mi uyutuyorsun cocugu,pijama nerdee
benim de pztsi diyetisyende randevum var kızlar, ben de katılayım menüleri paylaşırım. Kaç kilo çıkıcam acaba? 80 üstü orası kesin
Harika fikir ben varım:)Haftada bir pzt leri kilolarımızı paylaşsak acaba
Sonra neler yendiğimizifelan paylaşsak
Güzel olur gibi
Sizler ne dersiniz ? Yada ayrı bir topik mi açsaki
Bilemedim şimdi
Burayı zayıflama alanına çevirmiyelim
O zaman senin oglanda minyon olcak desene :)Bizim ki de çok iri olmaz eşimle ben kilo ve boy olarak minyonuz tabi ben su ara biraz kiloluyum:)
Oluyor ya valla oyle :)) Nerden aldin o grip virusunu ya aman dikkat. Kuzucugun ateside ondan mi tekrarliyordu acaba.Ahahha kız eşim yarın pazar İstanbul yolcusu
Halbuki deminden beri pazar için bilet bakıp durduk
Ama okadar hastayımki
Kafa beyin yerinde değil yani
Dün yine gece doktorundaydım
Doktorlarla geçirdim bütün günümü sabah öğle akşam
Hayatımda böyle grip yaşamadım
Mide bulamtısımı dersin, baş dönmesimi dersin.
Bademcikler davul gibi,
Gözlerden ateş çıkacak gibi
Of of
Ben aldim maymun adasini yeni canim. Baya heyecanlaniyir çırpınıyor kuzum kesinlikle al benceKizlar oyun halisi icin fikir istiyorum biri maymun adasi almisti hatirlayamadim.esimde tint love jimnastili olanini alalim diyor sevecekmi.bilmiyorum besikteki donenceyi cok sevdi ablam bakacak ben ise basliyorum son 10 gun icime dert oldu ablma birakiriz oyun halisini oynar vakit geciri diye düşünüyoruz
Yaa gözlere bak nasıl da açmış :) bunlar hep boyle hic uyumamış gibi mi uyanıyor acaba
Maşallah
Oluyor ya valla oyle :)) Nerden aldin o grip virusunu ya aman dikkat. Kuzucugun ateside ondan mi tekrarliyordu acaba.
Harika fikir ben varım:)
Tatlımm iyim bn sen nasılsınn bu fıstık hiç erkeğğe benzer mi tam kızçe ağız burun maşallaahhh annesiiKızlar nasılsınız ? Bu 12. Haftanın atağı beni yordu kızı mahvetti resmen ne atakmış arkadaş. Öyle bir ağlayışı var ki elim ayağıma dolanıyor. Şöyle bir baktin da sizlerde de var.
Yine geçmişte birikmiş 800 msj var okuyamadığım. Bi kaç alıntı yapmıştım. Onlar da gitmiş.
@La Lune doğum günün kutlu olsun tatlım nice güzel yıllara inşallah. Yine çok güzelsin :)
Fotoğraflar eklemiştiniz. Keltos bebelere bayıldım çok tatlılar. Bende bizim sonradan keltoş olma elif hanimi gostereyim size2 aylıkken kestirdim saçlarını daha da kestirmem inşallah. Ne örgüler yaparım ben saçlarına
Bi de şu tulumu bir tanıdık getirmişti iyice erkek gibi oldu
Eki Görüntüle 1907873
Kuzuummm bnde alcam da tinyy biraz pahalı geldi şu piyanolu dan kahramanlar dünyası.com da 75 tl kafama yattı bi iki ay üstünde tepincek daha ii olur diorm obu bulmasaydım tutumlu anneden alcaktmKizlar oyun halisi icin fikir istiyorum biri maymun adasi almisti hatirlayamadim.esimde tint love jimnastili olanini alalim diyor sevecekmi.bilmiyorum besikteki donenceyi cok sevdi ablam bakacak ben ise basliyorum son 10 gun icime dert oldu ablma birakiriz oyun halisini oynar vakit geciri diye düşünüyoruz
Bana uyar Can'ım farketmez yeterki zayıflayalımHaftada bir pzt leri kilolarımızı paylaşsak acaba
Sonra neler yendiğimizifelan paylaşsak
Güzel olur gibi
Sizler ne dersiniz ? Yada ayrı bir topik mi açsaki
Bilemedim şimdi
Burayı zayıflama alanına çevirmiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?