2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Tek olmak cok zor iki bebeyle. Rabbim sana guc kuvvet versin. Keske yaninda olsam gelirdin bana 3u beraber buyurdu iki kisi 3 bebekle iyi ugrasir :)
Amin Can'ım Allah yardımcımız olsun zor valla gerçekten zor ana olmak Nasıl kıymetini anladk analarımızın dimi

Göğüslerimi daha iyi oldu tüm gün emzirdim ama Ağrı'larım kaldı o da geçer artık bi kaç güne herhalde

Can'ım ya her Zaman mı öyleydi yoksa iş güç yoğunluk derken dalmış falan mıydı acaba

Maşallah kuzuya annesi tulumuda pek Havalı:)

Maşallah Prensese annesi :) çok tatlı :) valla bana uyar bir an önce düzene girmemiz lazım ya bencede burayı meşgul etmememiz lazım sonuçta bir çok anne bilgi alışverişi yapıyor..kilo konusuyla sayfa dolduramayız o yüzden bi konu açalım orda kilo vermek isteyenler olarak toplaşır günlük takip yaparız tatlım

benim de pztsi diyetisyende randevum var kızlar, ben de katılayım menüleri paylaşırım. Kaç kilo çıkıcam acaba? 80 üstü orası kesin
Dört gözle listeyi beklerim valla tatlım

Günaydın kızlaarrr
Geceniz nasıl geçti bakayım ataklara devam mı ?? Bizim atak bi değişik valla gündüz iyi kuzucuk ama gece uyurken çok hareket edio kendini uyandırıo elini kolunu sallıyo ayaklarını yukarı kaldıdıp yere vuruyor bende çözümü ona sarılmakta buldum benm yavrunn hiiç derin uykusu yok yaa ıkınır yaa tepinirr :)) bide enes sabah akşam ellerine bakıyor işaret parmağına bakar yumruk yapar bakar hayran ellerine :)) sonrada cok cok emer :)

Enes abi olmuş desene :) masallah ilk ellerini kesfeden o herhalde annesi :)
İlk defa yatarak emzirdim bu gece çok rahatmış.
Ama tedirgin de oldum.
2-2.5 saatte bir kalktı, inşallah düzeni değişmiyordur, ataktandır.
Uykusunun artmasini beklerken şu atak yüzünden kisaldi bizimki de
@nymeria-burcu biz de cok zor daldık uykuya valla daha önce de böyle olmuştu 5 gün falan sürmüştü.

Uykusunun artmasini beklerken şu atak yüzünden kisaldi bizimki de
nymeria-burcu biz de cok zor daldık uykuya valla daha önce de böyle olmuştu 5 gün falan sürmüştü.

Atak öncesi birkaç gün bizimki 8-9 saat uyuyup arada bir kez kalkıyordu.
Oh ne rahat demiştim.

Gercekten oyle,zor uyuttum aznonce inanki,uyancak diye odum patliyor. Uyku arasinda gozlerinia aciyor beni goremiyorsa gozleri kapali cigligi basiyor,birszdan yanina gidicrm,bende alicam koynuma oglumu banane yaaa,
Ben reflu yatağına yatırıyorum yarım kundak yapip. Kendim de yanına yatıyorum eşim de öbür yanımıza. Kızımdan tarafta kendi besigi var düşmesin diye. Öyle yatıyoruz.

kaftankef olabilir tatlımm enescik 4 agu doğmlu :)) valla uykuyla başımız dertte uyutmaya çalışmak çok zor uyuturken saatler gecio bide kollarmda sallıorm cok yotumuorm uyuturken bna cok uyku basıo yerine koyuyorum şak gözzleri acıo deli oluom :)))) ama sürekli ağlamasından iyii ağlayınca çok zor yaaa
kahvetelvesi canm kesintisiz 8-9saat miii ????

Yok canım kesintisiz değil ama tek uyanmayla uyuyordu.
Normalde 2 kez uyanır, rutin.
Birkac gün öyle oldu yaşasın dedim :)
Bu gece 4 kez kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…