- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 148
- 35
Amin Can'ım Allah yardımcımız olsun zor valla gerçekten zor ana olmak Nasıl kıymetini anladk analarımızın dimiTek olmak cok zor iki bebeyle. Rabbim sana guc kuvvet versin. Keske yaninda olsam gelirdin bana 3u beraber buyurdu iki kisi 3 bebekle iyi ugrasir :)
Göğüslerimi daha iyi oldu tüm gün emzirdim ama Ağrı'larım kaldı o da geçer artık bi kaç güne herhaldecetrina nasıl oldun canım?
Can'ım ya her Zaman mı öyleydi yoksa iş güç yoğunluk derken dalmış falan mıydı acabaKızlar o kadar moralim bozuk ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimiesime bisey anlatıyorum beni dinlemiyorum ve bunu sürekli yapıyor. Komik bisey diyelim anlatıyorum guluyorum bir bakıyorum adamda tepki yok umrunda bile değil o zaman kendimi o kadar aptal hissediyorum ki zaten şu koca şehirde kimsem yok kiminle konuşayım. Konustugumda beni dinlemiyor umursamiyor çok uzuldum ya ise gitti şimdi zaten yalnızlık ayrı dert işinin stresi ayrı dert bir de bu
Maşallah kuzuya annesi tulumuda pek Havalı:)Kızlar nasılsınız ? Bu 12. Haftanın atağı beni yordu kızı mahvetti resmen ne atakmış arkadaş. Öyle bir ağlayışı var ki elim ayağıma dolanıyor. Şöyle bir baktin da sizlerde de var.
Yine geçmişte birikmiş 800 msj var okuyamadığım. Bi kaç alıntı yapmıştım. Onlar da gitmiş.
La Lune doğum günün kutlu olsun tatlım nice güzel yıllara inşallah. Yine çok güzelsin :)
Fotoğraflar eklemiştiniz. Keltos bebelere bayıldım çok tatlılar. Bende bizim sonradan keltoş olma elif hanimi gostereyim size2 aylıkken kestirdim saçlarını daha da kestirmem inşallah. Ne örgüler yaparım ben saçlarına
Bi de şu tulumu bir tanıdık getirmişti iyice erkek gibi oldu
Eki Görüntüle 1907873
cetrina maadaamm ne yedin ne içtin bugün
Ben herşeyden yedim valla yarın pazartesi diye
İskendermi dersin , künefemi dersinaahahha
Şimdi sabah kalkar kalmaz koca bir bardak ılık su içiyoruz okey dilersen içine limon sık ve nane yaprağı koy dinlensin
Bunu hersabah kalkar kalkmaz içiyoruz ödemler uçsun
Aradan 1-2 saat sonra güzel bir kahvaltı , beyaz ekmek Yokreçel Yok
Şekerli çay Yok
Devamını yazarım sonra nasıl yapacazdiye
14 günde bir dartıya çıkalım bence
Nerdesin ?
Maşallah Prensese annesi :) çok tatlı :) valla bana uyar bir an önce düzene girmemiz lazım ya bencede burayı meşgul etmememiz lazım sonuçta bir çok anne bilgi alışverişi yapıyor..kilo konusuyla sayfa dolduramayız o yüzden bi konu açalım orda kilo vermek isteyenler olarak toplaşır günlük takip yaparız tatlım
Dört gözle listeyi beklerim valla tatlımbenim de pztsi diyetisyende randevum var kızlar, ben de katılayım menüleri paylaşırım. Kaç kilo çıkıcam acaba? 80 üstü orası kesin
Haftada bir pzt leri kilolarımızı paylaşsak acaba
Sonra neler yendiğimizifelan paylaşsak
Güzel olur gibi
Sizler ne dersiniz ? Yada ayrı bir topik mi açsaki
Bilemedim şimdi
Burayı zayıflama alanına çevirmiyelim