2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Akşama kadar böyle :)) sonra hoop ağzına sokuyor:) eli havada yumruk şeklinde sürekli :))
Allah'im masallah yaa ilk kez boyle bisi goruyomus gibi bakiyo ne guzel. Kac gunluktu senin ki. Bizim ne zaman baslicak boyle sacma bakismalar acaba 66 gunluk olduk biz :)
Dun gece varya bittim bende gunduz gece 24 saat boyunca 2 saat boluk boluk kesintisiz degil uyunur mu arkadas. Hele gece 2ye kadar besiginde salla salla lan diyorum uyumuyo emzirim uyur sonra kus temizle gecede ikin ikin kaka yap neyseki. Sonra sabaha gene ikin ikin kaka yap zorla filan. Kaka yuzunden heralde uyumadi sipa

Bizimkininde 3gün oldu kaka yapmayalı muhtemelen oda rahatsız ediyo olabilir. Sabırla bekliyorum.

ayyyy eşim haber verdı şimdi akşama bbek görmeye gelecekler varmıs...haber geldiğinden beri oğlum mızmızlanıyo 5dk uyuyup kalkıo mutfaga gidip sesıne dönüyorum..ne ikram edeyim ne yapayım..hiç yapasım yok..buzlukta sarılı böregim var 2 çeşit bi kek yapsam dedim 2 ymrta kalmışşşş.offff keşke annem burda olsaydı

Kizlarrr mutlu pazarlariniz olsun sizi bilmem ama ben coooook mutluyum bugun cunku haftaya sut kizim geliyor sut anasinin yanina ve bir aya yakin kalcak yanimda annesiyle :) babasi kuzenim oluyor polisti 15 temmuzda sehit oldu golbasinda ikiziyle beraber annesi de en yakin arkadaşım kardesim gibidir.hem biraz kafasini dagitsin hem de ben sut kizimla hasret gidereyim diye cagirdim bugun haftaya gelecegini söyledi cok mutlu oldum sizinle paylasmak istedim sevincimi :)

Dürüst olmak gerekirse okuyamadım :)
Ben yaptırmıyorum rotayı.
Etrafımda da pek yaptıran yok.

İnşallah.
Yoksa benim pil çok uzun ömürlü değil.

O kadar kasmaya gerek var mı ya.
Bana şu an aksama geliyoruz diyen biri olsa hazır börek hazır kurabiye falan dayarım açıkçası :)

Böreğin varmış, yanına evdeki malzemelerle bir şey yapamıyorsan hazır tatlı aldır.
Bi de kuruyemiş olursa oh mis.
Kuruyemiş kurtarıcı akşam oturmalarında.

Gözün aydın.
Hatırlıyorum o ikizleri, Allah rahmet eylesin...
Ne güzel değişiklik olur sana da ona da.

Dürüst olmak gerekirse okuyamadım :)
Ben yaptırmıyorum rotayı.
Etrafımda da pek yaptıran yok.

İnşallah.
Yoksa benim pil çok uzun ömürlü değil.
Evet uzun bir yazıydı .Özet olarak rotarix'in içinde domuz dna'sına rastlanmış. Çok arada kalmıştım yaptırsam mı diye zaten zamanı da bizde geçmek üzere,12.haftamız bitmek üzere geç kaldık hem bende yaptırmama kararı aldım.

Ya bende bunu anlamiyorum,gelen misafir bebek gormeye geliyor,illa onune birseyler koymak zorundamiyiz. Soyle esine disaridan tatli getirsin,senin derdin basindan askin zaten,birde yemeklik birseyler yapmak cok zahmetli,cay yap koy yeter bence,ben bana gelene oyle yapiyorum ,kinayan da kinasin cocugumdan onemli dehil hizmet etmek

Oh ohh ne guzel,cok sevindim size,hasret giderin doyasiya,kac gun var aralarinda

Selam kızlar eşim 2 gündür fena halde hasta boğazı iltihap hapşırıp duruyor ne kadar sakınsam da önce bana geçti Boğazım iltihap oldu bademciklerim şiş ağrıyor ve kızım dün geceden beri öksürüyor hemde büyük insan gibi uzun uzun sanki balgam tıkanmış öksürüyor buhar banyosu yaptırdım yarın Dr a götürene kadar yapabileceğim ne var cok moralim bozuk zaten idrar yolu enfeksiyonu vardı ishal de geçmedi şimdi öksürük hersey üst üste geldi ne yapabilirim

M

Cok gecmis olsun tatlim,hic bilgim yok benim oksuruk konusunda deneyimli anneler bizr bilgi veriji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…