- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
Cnm ya ayni durumdayiz bizde ben hasta olmadim ama bizim kiz cok fena oksuruyo ve cok hapsiriyo gece uyumadan once iki gündur zeytinyagi isitip her yerine sürüyorum ben bi cay kasigi kadar da zeytinyagi icirdim bogazini yumuşatsin diye ama fayda etmedi daha doktora gotursem.mi bilemedim bende diyecegi şey ayni sanki odayi nemlendirim serum fizy yle burnunu temizleyin baska da bisey yapmicak biliyorum bosa doktora goturup orda daha cok hasta etmek istemi salgin var ortalikta en son 10 gun once götürmüştüm cigerleri tertemiz demişti ama simdi ne durumda mrk ediyorumSelam kızlar eşim 2 gündür fena halde hasta boğazı iltihap hapşırıp duruyor ne kadar sakınsam da önce bana geçti Boğazım iltihap oldu bademciklerim şiş ağrıyor ve kızım dün geceden beri öksürüyor hemde büyük insan gibi uzun uzun sanki balgam tıkanmış öksürüyor buhar banyosu yaptırdım yarın Dr a götürene kadar yapabileceğim ne var cok moralim bozuk zaten idrar yolu enfeksiyonu vardı ishal de geçmedi şimdi öksürük hersey üst üste geldi ne yapabilirim
Canım ben denemedim ama annem kullanirmis bize. Gorumcemin kizina da önermişti gecenlerde link koyuyorum bak bi ıstersen. Eğer uygularsan dönüş yap bana olur mu :Cok sagol canım benim insallaj
Tatlım geçmiş olsun bizde de aynı hem hapşırıp hem öksürük var bende burnunu cekiyorum temizliyorum buhar banyosu yaptım odasında su kaynatıyorum kaloriferin üzerinde su koymuştum o suyun içine viks attım mentol kokusu geliyor hafif daha ne yapabilirim ki bronşite çevirmesinden korkuyorumCnm ya ayni durumdayiz bizde ben hasta olmadim ama bizim kiz cok fena oksuruyo ve cok hapsiriyo gece uyumadan once iki gündur zeytinyagi isitip her yerine sürüyorum ben bi cay kasigi kadar da zeytinyagi icirdim bogazini yumuşatsin diye ama fayda etmedi daha doktora gotursem.mi bilemedim bende diyecegi şey ayni sanki odayi nemlendirim serum fizy yle burnunu temizleyin baska da bisey yapmicak biliyorum bosa doktora goturup orda daha cok hasta etmek istemi salgin var ortalikta en son 10 gun once götürmüştüm cigerleri tertemiz demişti ama simdi ne durumda mrk ediyorum
Tatlım geçmiş olsun bizde de aynı hem hapşırıp hem öksürük var bende burnunu cekiyorum temizliyorum buhar banyosu yaptım odasında su kaynatıyorum kaloriferin üzerinde su koymuştum o suyun içine viks attım mentol kokusu geliyor hafif daha ne yapabilirim ki bronşite çevirmesinden korkuyorumCnm ya ayni durumdayiz bizde ben hasta olmadim ama bizim kiz cok fena oksuruyo ve cok hapsiriyo gece uyumadan once iki gündur zeytinyagi isitip her yerine sürüyorum ben bi cay kasigi kadar da zeytinyagi icirdim bogazini yumuşatsin diye ama fayda etmedi daha doktora gotursem.mi bilemedim bende diyecegi şey ayni sanki odayi nemlendirim serum fizy yle burnunu temizleyin baska da bisey yapmicak biliyorum bosa doktora goturup orda daha cok hasta etmek istemi salgin var ortalikta en son 10 gun once götürmüştüm cigerleri tertemiz demişti ama simdi ne durumda mrk ediyorum
Tatlım sayfa açılmıyorCanım ben denemedim ama annem kullanirmis bize. Gorumcemin kizina da önermişti gecenlerde link koyuyorum bak bi ıstersen. Eğer uygularsan dönüş yap bana olur mu :
http://derman-aktar.kadinlarkulubu.com.tr/2012/02/gunluk-bitkisi-ve-faydalari.html?m=1
ayyyy eşim haber verdı şimdi akşama bbek görmeye gelecekler varmıs...haber geldiğinden beri oğlum mızmızlanıyo 5dk uyuyup kalkıo mutfaga gidip sesıne dönüyorum..ne ikram edeyim ne yapayım..hiç yapasım yok..buzlukta sarılı böregim var 2 çeşit bi kek yapsam dedim 2 ymrta kalmışşşş.offff keşke annem burda olsaydı
Kizlarrr mutlu pazarlariniz olsun sizi bilmem ama ben coooook mutluyum bugun cunku haftaya sut kizim geliyor sut anasinin yanina ve bir aya yakin kalcak yanimda annesiyle :) babasi kuzenim oluyor polisti 15 temmuzda sehit oldu golbasinda ikiziyle beraberannesi de en yakin arkadaşım kardesim gibidir.hem biraz kafasini dagitsin hem de ben sut kizimla hasret gidereyim diye cagirdim bugun haftaya gelecegini söyledi cok mutlu oldum sizinle paylasmak istedim sevincimi :)
Günlük diyebir bitki canım. Aktardan alınıyor.Tatlım sayfa açılmıyor
Gecmis olsun canim.. ben bogazim agrodiginda hemen ilik suya bi cay kasigi yltoz zencefil,zerdecal,limon atip iciyorum. Bi cay kasogida corekotu yiyorum. Valla hemen geciyor. Onumuz kis bunlari evden eksik etmeyelim. Propoliste cok faydali bogazaCok sagol canım benim insallaj
Evt cnm benim kiz buyuk dogumunda adanadaydik sutu gelmeyince 4 5 gun ben emzirdim mama icecegine anne sutu alsin dedik.tabi bu arada annesi de emzirmeye devam etti.Seninki buyuk dimi
cnm gecen biz doktora gittigimizde ayni seyi soyledim bronsite cevirmesinden korkuyorum dedim bronsit herhangi bi seyden cevrilen bi hastalik degil bronsit olmasi icin ona neden olan virüsün bulasmasi lazim o da bir iki gun içinde olur birikip olan bi hastalik degil herkes yanlis bilior demistiTatlım geçmiş olsun bizde de aynı hem hapşırıp hem öksürük var bende burnunu cekiyorum temizliyorum buhar banyosu yaptım odasında su kaynatıyorum kaloriferin üzerinde su koymuştum o suyun içine viks attım mentol kokusu geliyor hafif daha ne yapabilirim ki bronşite çevirmesinden korkuyorum
Sagol cnm evt hepimiz icin bi degisiklik olacak cok acilar cektiler ayni evden iki genc delikanli... hala evlerine gelen giden cok bi nebze olsun o ortamdan uzaklasmalari iyi olacak ikizlerin annesi teyzem de gelcek sonradan soz verdirdim:)Cnm hatırlıyorum ikizleri çok üzülmüştükRabbim kalanlara sabır versin evladına ömür versin inşallah... Ne güzel hoşgelsinler inşallah sana da değişiklik olur :) :)
Hazır kek kurabiye falan ikram et hazırlık yapıcak durumda değiliz benceayyyy eşim haber verdı şimdi akşama bbek görmeye gelecekler varmıs...haber geldiğinden beri oğlum mızmızlanıyo 5dk uyuyup kalkıo mutfaga gidip sesıne dönüyorum..ne ikram edeyim ne yapayım..hiç yapasım yok..buzlukta sarılı böregim var 2 çeşit bi kek yapsam dedim 2 ymrta kalmışşşş.offff keşke annem burda olsaydı
Millette az düşünceli olsun ben bebek görmeye giderken aman zahmet Olmasın diye hep tatlımı pastamı kurabiyemi aldım gittim şimdi gelenlerde az düşünsün dimi bebekli anne hazırlık mı yaparYa bende bunu anlamiyorum,gelen misafir bebek gormeye geliyor,illa onune birseyler koymak zorundamiyiz. Soyle esine disaridan tatli getirsin,senin derdin basindan askin zaten,birde yemeklik birseyler yapmak cok zahmetli,cay yap koy yeter bence,ben bana gelene oyle yapiyorum ,kinayan da kinasin cocugumdan onemli dehil hizmet etmek
Benimde oğlumunda öksürüğü vardı ablamın yaptığı bişey var ondan Yaptım içtim bi kaç güne geçti bu arada da iyi beslenmeye çalıştım ablamın yaptığına soğanı yemeklik doğruyo bi tasa koyuyo üstünü geçicek kadar bal koyuyo serin karanlık bi yerde 6 saat bekletip üstünden kaşıkla içiyo ben günde iki kasık ilaç gibi içtim heralde iyileşmemize o yardım etti çünkü başka bişey yapmadım meyve yiyip Ihlamur içmek dışındaSelam kızlar eşim 2 gündür fena halde hasta boğazı iltihap hapşırıp duruyor ne kadar sakınsam da önce bana geçti Boğazım iltihap oldu bademciklerim şiş ağrıyor ve kızım dün geceden beri öksürüyor hemde büyük insan gibi uzun uzun sanki balgam tıkanmış öksürüyor buhar banyosu yaptırdım yarın Dr a götürene kadar yapabileceğim ne var cok moralim bozuk zaten idrar yolu enfeksiyonu vardı ishal de geçmedi şimdi öksürük hersey üst üste geldi ne yapabilirim
Ben mi içicem bebeğe mi CnmGünlük diyebir bitki canım. Aktardan alınıyor.
Aynısını bende 2 gündür içiyorum tarçında koyuyorum propolis hariç.Gecmis olsun canim.. ben bogazim agrodiginda hemen ilik suya bi cay kasigi yltoz zencefil,zerdecal,limon atip iciyorum. Bi cay kasogida corekotu yiyorum. Valla hemen geciyor. Onumuz kis bunlari evden eksik etmeyelim. Propoliste cok faydali bogaza
Evt cnm benim kiz buyuk dogumunda adanadaydik sutu gelmeyince 4 5 gun ben emzirdim mama icecegine anne sutu alsin dedik.tabi bu arada annesi de emzirmeye devam etti.
cnm gecen biz doktora gittigimizde ayni seyi soyledim bronsite cevirmesinden korkuyorum dedim bronsit herhangi bi seyden cevrilen bi hastalik degil bronsit olmasi icin ona neden olan virüsün bulasmasi lazim o da bir iki gun içinde olur birikip olan bi hastalik degil herkes yanlis bilior demisti
İnsallah bir de o virüsle uğraşmayalım ya.sisin öksürük Nasıl geçti kac gün sürdü canım gecmiş olsun size de
Sagol cnm evt hepimiz icin bi degisiklik olacak cok acilar cektiler ayni evden iki genc delikanli... hala evlerine gelen giden cok bi nebze olsun o ortamdan uzaklasmalari iyi olacak ikizlerin annesi teyzem de gelcek sonradan soz verdirdim:)
Olabilir soğan ve bal şifa kaynağı soğan gaz yapıyor diye çiğ tüketmiyordum ben bal yiyorum Boğaz'ımı biraz yumuşattı sanki cok sagol CnmBenimde oğlumunda öksürüğü vardı ablamın yaptığı bişey var ondan Yaptım içtim bi kaç güne geçti bu arada da iyi beslenmeye çalıştım ablamın yaptığına soğanı yemeklik doğruyo bi tasa koyuyo üstünü geçicek kadar bal koyuyo serin karanlık bi yerde 6 saat bekletip üstünden kaşıkla içiyo ben günde iki kasık ilaç gibi içtim heralde iyileşmemize o yardım etti çünkü başka bişey yapmadım meyve yiyip Ihlamur içmek dışında
Hehhe aaol teyzoşuu alp esmer yauşuklusı enes sarı :)))Ay ben bunu yerim yaaaaaa, masallsh enese datlummmmmmm.
Canım çok sağoll 94günlük yavrukuşş sizin biraz daha vaar ama bunlar gitgide tadından yenmiyooo :))Allah'im masallah yaa ilk kez boyle bisi goruyomus gibi bakiyo ne guzel. Kac gunluktu senin ki. Bizim ne zaman baslicak boyle sacma bakismalar acaba66 gunluk olduk biz :)
Dun gece varya bittim bende gunduz gece 24 saat boyunca 2 saat boluk boluk kesintisiz degil uyunur mu arkadas. Hele gece 2ye kadar besiginde salla salla lan diyorum uyumuyo emzirim uyur sonra kus temizle gecede ikin ikin kaka yap neyseki. Sonra sabaha gene ikin ikin kaka yap zorla filan. Kaka yuzunden heralde uyumadi sipa
Aynen yaaa saol kuzum o eller hep iş başındaa bakalım zamanla tutarlar oturmasınıda dört gözle bekliyorum :)))goqce
Maşallah
Yakışıklı sarı oğlana
Benim kızında eller hep o şekilde
Kullanmaya çalışıyor ellerini yorganını bataniyesini tutup çekmeye çalışıyor
Yakalıyorum bazen :)))
Yok canım icilecek bi sey degil aman miyim. Internetten araştır nasil kullanacagina. Biraz farkli bir uygulanisi var.. öksürük için günlük bitkisi diye arat.Ben mi içicem bebeğe mi Cnm
Aynısını bende 2 gündür içiyorum tarçında koyuyorum propolis hariç.
Olabilir soğan ve bal şifa kaynağı soğan gaz yapıyor diye çiğ tüketmiyordum ben bal yiyorum Boğaz'ımı biraz yumuşattı sanki cok sagol Cnm
........
Kızım üşütmüş ateşleniyor hasta oldu kaç gündür giremiyom nasılsınız kızlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?