2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynen kuzum bnmde cok ihtiyacım var hamilelikten beri sayıklıom hamam diye haftaya giderim inş bende bugün öyle düşündüm nolur ki diye aslında makinem olsa hiç gerk duymam mamaya

Bi senenin kiri birikmiş gibi hissediyorum halbuki ben evde de keselenirim. Ama hamam bi bAŞKa

Nr guzrl yapmissiniz gezmissiniz,biz geceyi kotu gecirince aksam uzeri alple birlikte sizmisiz.gunumuz bitti yani,biz casual cadillac kullsniyoriz cok memnujuz canim,casual cok iyi bu konuda bence

Kardeşim yanımdaydı o olmasa yine yapamazdım. İyi geldi gerçekten. Bizde gelince ailece biyerlerde sızmış uyumuşuz. 9 da uyandık ancak uyudu. Bende çok istiyordum cadillac ama arabamız yok o yüzden taksi otobüs zorlanır miyiz diye almadim.

Ahh kelebeğim çok zor bir karar ama ailenin senin yaninda olması öyle güzel ki en büyük şansın bu. Allah yolunu hayır etsin inşallah.

Ohhhhh sefanız olsun ana kız mis gibi hava almıştır yavru

İyi geldi eve kapanmıştık.
Sizin gaz sancıları ne alemde? Azalmıştı biraz?

Sağlık ocağında 2 aylık aşılarla birlikte aynı gün yapıldı canım. Sende hemşire olduğun için özeli soruyorsun galiba.

Goptayım ben Can'ım . Birazcık yakın :)

Aa gidelim mi bi gün alibeykoydeki hamama? Ben orda oturuyordum ama taşındım. Yine de hamama giderim vazgeçemem

Canim ya bugun ben de abanttaydim... biz de golu turladik yemek falan yedik. Ama ben pek begenmedim orayi. Beklentim fazlaydi galiba iyi gezmeler size de :)

Oh miss temiz hava :) seneye bence tatil güzel olur gibi geliyor yeni yeni yürüyeceklerdi için kontrol çoğunlukla bizde olur gibi ama tecrübelilere sormak gerek

Bir hafta sonra yine kürkçü dükkanına döndüm kızlar.. 9 agustos dogumlu kızıma rota yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım sizler ne yaptınız? 9 agustos dogumlu basla kim vardı sitede?

Alp te 9 agustos canim,birde gul_sek de

Ben yaptırdım canım 2. Ay aşıları ile birlikte yapılmıştı. Sonradan yatırmasaydım daha mi iyiydi diye düşündüm ama yapıldı gitti artik. İnşallah hic bi bebek yakalamasın hastalıklara.
Birde @grill var 9 ağustos :) biri daha vardı hatırlayamıyorum.

Çok uzun olmuş alıntılar

gul_sek canım istediğin heryere geliyim ama hamama değil, iki kere hamama gittim, fenalaştım bayılıyordum az kalsın,zor çıkarttılar beni
Bak ona bisey diyemiyorum herkese iyi gelmiyor. Taşınmasaydım gel bize oturalim derdim ama madem istanbuldasin buluşuruz bi gün çok da güzel olur. Ben simdi gültepedeyim

Bak ona bisey diyemiyorum herkese iyi gelmiyor. Taşınmasaydım gel bize oturalim derdim ama madem istanbuldasin buluşuruz bi gün çok da güzel olur. Ben simdi gültepedeyim
Olur neden olmasın? Zaten sosyal hayat diye bişey kalmadı, tüm arkadaşlarımda çalışıyor, madem buraları biliyorsun ben de seni beklerim, meydana çok yakınım

Olur neden olmasın? Zaten sosyal hayat diye bişey kalmadı, tüm arkadaşlarımda çalışıyor, madem buraları biliyorsun ben de seni beklerim, meydana çok yakınım
Gop çok iyi bilmiyorum ama buluşuruz bi şekilde :) ben biraz alışayım da. Hala çok panik oluyorum dışarıda. Kendimi bi yere atana kadar

Eminim cok mutlu olurlar bundan sonra canm. Kendi yuvasi dagilma asamasinda bunadam da hala onlari dusunsun helal olsn be!!
Zaten bana cok ozguvenlisin diyo ailene falan cok guveniyosun, o bile zoruna gidiyo ama kuaura bakmasin bi sefer is degisik bu sefer ben kizim icn de karar vermek zorundayim ki kizim da insallah hayirlisiyla ozguvenli olacak asla ezdirmicek kendini. Bunlara ezik bi kadin gerekmis... Her seyi kendm ve ailemle yapabiliyo olmam nasil zorlarina gitti, kv denem kadin annemi bile kotulemeye kalkms esim olan adama.

Canim ya insallah duzelir. Valla kv den falan olmasa belki kocan duzelir de onlarla zor sanirim. Rabbim hakkinda hayirli olani versin.

Kocamin da duzelmesi icn cok sabrettm ama artk pek inancim kalmadi canm hayirlisi olsn insallah.

Oh masallah ya cok da iyi yapmissiniz. Iyi cesaret helal size valla.

Bir hafta sonra yine kürkçü dükkanına döndüm kızlar.. 9 agustos dogumlu kızıma rota yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım sizler ne yaptınız? 9 agustos dogumlu basla kim vardı sitede?

Biz 30 temmuz dogumluyum bu ayin 1 inde rota yaptirdik, biraz huysuzluk ve hafif ishalle atlattik cok sukur.

kelebek.hill canım ya cok üzüldüm. Ama gitmen iyi olur gercekten. Esinde aileside kendisine gelir daha iyi olur insallah.Ne demek ya biz izin verdikte bakıyorsun. Tobe yarabbim bu cahillere sinir oluyorum.

Kesinlikle gitmem lazm zaten canm. Aynen nasil bi cehalet aklim almiyor...

Oy canm benm yaaa.. Gercekten zor degil mi. Hani yazmissin ya sevgi olmasa zor ondancok seviyomus... Esim o kadar uzun zamandir senincok seviyorm falan demedi ki.. Ben artk sevgisine de inanmiyorm.
En son hamileligimin baslarinda bi inanmistim.. Benle beraber heyecanlandi o zaman bile yok her seye doktora mi gidilir yok bilmem ne dedi yine destegi kesti hemen.
Ayni seyleri ben de istedm, biraz ilgi cekirdek yuvam olsn ben gene fedakar olurum onemli degil. Ama iki gun huzurlu iki ay huzursuz olmaz. Tam tersi olsa belki cekilir ki bukv nene ile hic olmaz.

Hakikaten yazık bu insanlara ne diyeyim Allahından bulsunlar.hakkında en iyisini sen bilirsin kimseye bakma hayırlısı olsun

Amin insallah Allah bana hakkimda hayirlisi olani tez gormemisaglar.

Inanmiyorm ya Allah bu insanlari
Islah etsin hic mi ahlak had kalmamis gercekten. Yuva yikinca mutlu mu oluyolar acaba.

Valla aynen oyle kedicim kimseye eyvallahim yok. Ama bu adamin da en cok zoruna giden seylerden biri bu iste. Ezik olmaliydim, ne dese he demeliydim, nenesine anasina hizmet edip ne deseler yapmaliydim. Hicccc kusura bakmasinlar.. Yalniz o kv ne guzel oynamis yazik!!! Torun sevgisinden mahrum kalacaklar haberleri yok. Bilmiyorm ama ola ki geri donmus olsam cok kati kurallarim olcak aksi halde ben bu ortamda saglikli olamam ve dolayisiyla kizima yansir ve buna izin veremem.

Kizlar hepinizden Allah razi olsun. Her seye normal sekilde devam esicem babam hayirlisiyla gelecek bu hafta. Gelelm konusalm sakin ol dedi. Gerci benm konusasim yoktu direk gidesim kafa dinleyesim vardi ama kiramam babami ki en mantikli kisi odur iki kisinin ailesi icinde. Zaten bu adamin ailesininde birbirlerine olan diyalog tavirlarini da hic sevmedim... Neyse hakkimizda hayirlisi olsn. Diyecek sey cok ama artk kelimeler tukendi. Evlatlarimizi veren Allahima binlerce sukurler olsn ki ölüm olan bu dunyada hic bl sey cok da ciddi degil aslinda. Allah once saglik versin. Bi gelisme olursa yazarm
Ama onun disinda bu basligi da dert basligi gibi yapmak istemedigim icn tekrar toplu olarak yazayim dedm.

Ne diyim ki nasil insanlara karismisiz rezillik

Bende onu dudunuyirdum, bizimde esimle cocuk olduktan somra ailesi yuzunden cok problemli ginlerimiz oldu. Ailesi burda degil, 2-3 ayda bir geliyorlar ve her gelislerinde aile yasantimiz bitiyir. Her seferinde bosanmak geciyor aklimdan,esimi cok seviyorum ve ailesi gidince bir sekilde biz duzeliyoruz.bize 3. Kisiler gereksiz ama bir turlu kabul etmiyor,cocuggum buyudukten sonra daha ciddi dusunucem bu konulari,bu insanlarin bize dsha sik gelme durunlari olacak o zaman ip kopacak biliyorum
Melegimi doyurdum yatirdm oyle tatli uyuyo ki masallah kuzuma yaa seni Yaradana kurban olurum yaaaa...
Sumuklerimiz azcik azaldi gibi cok sukurrr..
@kelebek.hill canim benim yaaa, bu erkekler okuz odun,bilgisiz cahil onlari yetistiren cahil anneler yuzunden seviyesizler. Ne kadar kit bakiyorlar hayata,onlara gore sadece gordugumuz kocamiz olsun ev isinden baska hicbisey anlamayalim evin sozu daima adamda olsun. Yooook oyle yagma,bal gibide ben boyleydim evlendik noluyo simdi,bazi seyleri sendrn daha iyi biliyorum ve yapabiliyorum diye ustubluk yarisina mi girdik sandin kendini,o senin beyninin oyunu tatlim ben o seviyelere inemeyecek kadar bilincliyim. Ozguven problemi olan asil sensin okuzun onde gideni,neymis yani ses cikarmicakmiyim beni rahatsiz eden konularla ilgili,ne yani herseye he he demek zorundamiyim ben yani. Koyden gozu acilmamis bir kiz bulaydi nenem sana,onla daha iyi gecinirdiniz,uzgunum canim ben sana fazlayim bir kere, sansliyim diye dusunecegine,git birilerinin doldurusuyla uzerime gel sen,kendin kaybettin al sana omur boyu nerde hata yaptim da bu hallere dustum diye dusunme firsati veriyorum,gigt annanla nenele dedikoduna devam et sen,sana bu yakisir.....

Sana dedim ama benim icimden gecenlerdi benim okuze. Allah hepsini oyle bir duruma soksun ki,dovune dovune bir hal olsunlar,asla son pismanlik fayda etmrz,bende de biten bitmistir ve son demlerimdeyim. Yuzumu sesimi oglumu senden mahrum birakip gidicem,ayak izimi dahi bulamayacaksin.

Cok pis gazs geldim kusura bakmayin.

Canim yazamadim sana,yarin sunnetiniz guzel sorunsuz gecsin ibsallah,en dogru karari verdin,biz cok rahatiz suan,

kelebek.hill canm gördün mü hepimiz aynıyız aynı durumdayjz tabi ki kestirip atmak cok kolay yapıcı olmak zor baban en güzelini demiş zaten ailenn bilmesi yeter bunlar sanıoki içine atcan böle yapa yapa ezecekler senii bizmdedurum aynı kendimi ezdirmediğşm için mal gibi kullandırmadğm içingeldiklerinde el pençe durmadğm için kuduruyorlar kp ne terbiyesz oldgnu biliosnz ztn katlanıoz şimdilik evlatlar için ama bardağı taşıran son damlayı bekliorm güzel bi gözdağı vermeli tabii boşanmak en sonçare Allah hayyrlısnı versin kuzum

yapraq canım sorunun yerini bulamdım benimkide 18 ağustos doğumlu ben yarın aşıyı yapcam o alttaki yazılar eskiymiş aşının içeriği değişmiş diye duydum sen ysptırcanmı
Valla hala kararsızım. Biz Van'ın küçük bi ilçesindeyiz,burda aşıyı bulma imkanımız yok,eşim bgn Van'a gidecek ordan aldıracaktım aşıyı. Gece bizimki huysuzlandı,kustu,azıcıkta kakası ishal gibi suluydu. Şimdi bu ilaçta üzerine ağır gelir mi diye endişeliyim açıkcası.

Amin canm cok sagol. Ins hakkimizda hayirlisini versin Allah. Cok sukur melegim ve ailem yanimda.

Agzin bal yesin canm ne guzel de yazmissin helal sana valla !!!
Fazlayiz fazla bee..
Annem de aynini der madem oyle bi kadin istiyodun kor cahil istiyodun. Hem bakimli olsun sosyal olsun hem dedigimden cikmasin hem yanimda guzel olsun kendine ozguveni olmasin sadece bana guvensin calissa da kazandigini getirip bana versin yok yeeaaaaa... Beni de babam bunun icn okutmadi yani. Neden iki ayri biray olarak birlesip yasamiyoruz da illa senin boyunduruguna girmem lazm. Hayir yaptiklari dinimize bile aykiri bi kadin bu kadar uzulur caresiz birakilir mi??!?? Yaziklar olsun!! Erkeklik bu mu be kadina sahip cikmak mutlu etmek varken...

Dogru tabi canm haklisn pek cok insan bi eksik bi fazla yasiyo belki benzerlerini ama iste kimi belki daya dayanikli ya da kiminin belki esi daha dayanilasi...
Elle tutulur tarafi kalmadi bende. Tabi ki kesin bosancam demiyorum ama bu kafada devamsa bosanmaya gider yolumuz. Kac bin defa uyardm hatta yalvardm ki isi buraya getirme bak bi gun senden gitmeme sebep olma. Her seyimi ailemi isimi baska sehirde birakip sana gelmisim azcik kiymet bil. Iki sevkate sevgiye zaten tavlayabiliyosun neden bunu kullanmaz ki insan.. Bi ailene yuvana evladina deger mi bu asik suratlar bu nene bu ego... Ah ahhh...

Canım hakkında hayırlı olan neyse o olsun... eşin kaç yaşında bilmiyorum ama Zamanla bunlar akıllanıyor... mesela benim evliliğimin ilk yılı berbattı melek ailesi şeytana dönmüştü eşimin banaolan saygısı sevgisi onlara ağır geldi eşim de arada doluyordu tabi... Rabbim çok büyük iyi niyetli olan yolda kalmıyor... biz onlardan ayrı bir semtte ev almıştık o zamanlar 1 hafta sonra görümcemle kv de de aldılar ben şok... ve hep laf çarpmalar "oğlum" "kardeşim" nereye biz oraya... ben yine şok ama o zamanlar sessizim ben üni okurken evlendim ve eşimle aramda 7 yaş var... neyse ben hep yalvarıyorum Allahım hayırlısını ver ben yapamam onlarla aynı site de vs ama hep yalvardım.. sonra ne oldu evimiz 5 sene geçti yapılamadı... görümcem parasını geri çekti, kv evi alınca satıcaz dedi ve biz de başka yerden ev aldık 2 ay sonra ordayız inşaAllah... sonsuz kere şükürrr Rabbime...
İlk çocuğum oldu eşim anladı ki benim anam babamdan ayrı bir ailem var önce onlar sonra anam babam... ve şimdi ikinci çocuğumuzla çok daha aile olduk... kimse umrumuzda değil

İnşallahh kocan akıllanır, ailesi akıllanır demiyorum çünkü üzgünüm onlar öyle giderler... ama evladın çok küçük sabrının sonu selamet olsun... çok öperimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…